Srecna Nova Srpska godina
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Srecna Nova Srpska godina
usta si u 4 ure da bi srbima cestita novu godinu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Navuka se na Srbe ka na dop.
darth_vader-
2014-04-17
Nije to nikakva Srpska Nova Godina
To je Nova Godina po julijanskom kalendaru
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
debson..ja ne spavam dobro ima 20 i kusur godina..nocu..debotoijusto wrote:usta si u 4 ure da bi srbima cestita novu godinu ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jbg kako nocu bas ne spavam dobro...da ne zvrlam po stanu ko duh...malo surfam i vidim srpska nova godina..onda red je da cestitamo kolegama sa istocne strane jaja novu godinujasambrend wrote:Navuka se na Srbe ka na dop.
2015-09-08
popij casu topla mlijeka...pomoli se prije pocinka...radi nesto fizicki preko dana da se izmoris....vuksadinare wrote:debson..ja ne spavam dobro ima 20 i kusur godina..nocu..debotoijusto wrote:usta si u 4 ure da bi srbima cestita novu godinu ?
ili zapali trubicu prije odlaska u krpe ka neki , necu ih imenovat
drugo , gledaj putopise film slusaj reprizu emisije iz znanosti hrvatskog radija gledaj izlazak sunca....a ti u 4 jutri cim oci otvoris srbe vidis , nije ti to dobro za krvozilni sustav
2014-04-12
glup si...lose spavam zbog drugih stvari...spavam dva sata pa se probudim pa da sata ne spavama pa opet sat spavam pa ne spavam...nema to veze sa radom i kad radim isto dođe...slusam tiho muziku,zapalim pljugu...tu i tamo pogledam internet i to je svedebotoijusto wrote:popij casu topla mlijeka...pomoli se prije pocinka...radi nesto fizicki preko dana da se izmoris....vuksadinare wrote:debson..ja ne spavam dobro ima 20 i kusur godina..nocu..debotoijusto wrote:usta si u 4 ure da bi srbima cestita novu godinu ?
drugo , gledaj putopise film slusaj reprizu emisije iz znanosti hrvatskog radija gledaj izlazak sunca....a ti u 4 jutri cim oci otvoris srbe vidis , nije ti to dobro za krvozilni sustav
2015-09-08
zajebavam se kolega , nesanica je gadna stvar srecom vec godinama nemam taj problemvuksadinare wrote:glup si...lose spavam zbog drugih stvari...spavam dva sata pa se probudim pa da sata ne spavama pa opet sat spavam pa ne spavam...nema to veze sa radom i kad radim isto dođe...slusam tiho muziku,zapalim pljugu...tu i tamo pogledam internet i to je svedebotoijusto wrote:popij casu topla mlijeka...pomoli se prije pocinka...radi nesto fizicki preko dana da se izmoris....vuksadinare wrote:debson..ja ne spavam dobro ima 20 i kusur godina..nocu..debotoijusto wrote:usta si u 4 ure da bi srbima cestita novu godinu ?
2014-04-12
vuksadinare wrote:Srecna ko slavi
Nije Srpska nego po Julianskom Kalendaru
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ringo10 wrote:Nije to nikakva Srpska Nova Godina
E to
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Progone te u snu Lazo, Mitar, Milka i stari Cvijo?vuksadinare wrote:debson..ja ne spavam dobro ima 20 i kusur godina..nocu..debotoijusto wrote:usta si u 4 ure da bi srbima cestita novu godinu ?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne..ti sa svojim glupostima...jastreb wrote:Progone te u snu Lazo, Mitar, Milka i stari Cvijo?vuksadinare wrote:debson..ja ne spavam dobro ima 20 i kusur godina..nocu..debotoijusto wrote:usta si u 4 ure da bi srbima cestita novu godinu ?
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
debotoijusto wrote:zajebavam se kolega , nesanica je gadna stvar srecom vec godinama nemam taj problemvuksadinare wrote:glup si...lose spavam zbog drugih stvari...spavam dva sata pa se probudim pa da sata ne spavama pa opet sat spavam pa ne spavam...nema to veze sa radom i kad radim isto dođe...slusam tiho muziku,zapalim pljugu...tu i tamo pogledam internet i to je svedebotoijusto wrote:popij casu topla mlijeka...pomoli se prije pocinka...radi nesto fizicki preko dana da se izmoris....vuksadinare wrote:debson..ja ne spavam dobro ima 20 i kusur godina..nocu..debotoijusto wrote:usta si u 4 ure da bi srbima cestita novu godinu ?
darth_vader-
2014-04-17
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da nije julije napravio korekciju kalendara srbi bi kasnili do sada 600 godina.
vuče ti spavaš ko beba.
svakih pol vure tražiš sisu.
vuče ti spavaš ko beba.
svakih pol vure tražiš sisu.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Žao mi je što smo vas bombardovali, ali... Srećna Nova godina
» Srecna Srbima Nova 7530 Godina
» Srpska Nova Godina
» Opet srpska Nova godina
» SRETNA & SREĆNA- N. GODINA 2017.