SRETNA & SREĆNA- N. GODINA 2017.
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: SRETNA & SREĆNA- N. GODINA 2017.
disclaimer - na slici nisu noorkine, nevine, ni kajine sise. Da ne bi opet bilo rata oko sisa...
Nakon što se nisu odazvale na brojne pozive, otac jedne od njih, koji je i vlasnik kuće, provalio je vrata i zatekao stravičan prizor.
U toku je istraga, a dežurni tužilac je za sutra naložio obdukciju.
List navodi da, uprkos hitnoj intervenciji ljekara, djevojkama nije bilo spasa, a najvjerovatnije je riječ o trovanju plinom.
Obje djevojke su dan ranije došle iz Beča, gdje rade, kako bi zajedno proslavile Novu godinu. Jedna od njih je sa područja Orašja, a druga iz Splita.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/plin-ugusio-dvije-djevojke-kod-orasja/161231060
Njima nije bila sretna he he he ...a ja sam se nadekija do osam sati popodne ko cvrcak , imam pive dosta al mi se nepije , provoza se vanka malo , sve prazno , malo i razocaran , nigdje pasa .....sad lijepo pola ure prije Nove godine u krevet i to namjerno prespavat.
U toku je istraga, a dežurni tužilac je za sutra naložio obdukciju.
List navodi da, uprkos hitnoj intervenciji ljekara, djevojkama nije bilo spasa, a najvjerovatnije je riječ o trovanju plinom.
Obje djevojke su dan ranije došle iz Beča, gdje rade, kako bi zajedno proslavile Novu godinu. Jedna od njih je sa područja Orašja, a druga iz Splita.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/plin-ugusio-dvije-djevojke-kod-orasja/161231060
Njima nije bila sretna he he he ...a ja sam se nadekija do osam sati popodne ko cvrcak , imam pive dosta al mi se nepije , provoza se vanka malo , sve prazno , malo i razocaran , nigdje pasa .....sad lijepo pola ure prije Nove godine u krevet i to namjerno prespavat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sretna nova klosari
2014-04-19
svima sretna ova Nova...
2015-08-08
Sretno novo ljeto :-))))
2014-04-12
veber-
2014-12-30
S obzirom da je svake godine sve gore i gore osjecam nekako licemjerno cestitati sretnu Novu pa onda radije da vam se ništa loše ne desi u ovoj iducoj godini jer to mislim ozbiljno i od srca.
2014-04-11
BG: Tri dečaka rođena u prvom minutu 2017.
Dva dečaka rođena su 10 sekundi posle ponoći u beogradskoj Ginekološko-akušerskoj klinici KCS u Višegradskoj.
IZVOR: BETA NEDELJA, 1.01.2017. | 08:22
ovo je cestitka,
3 klinca u 1 minutu ()
Dva dečaka rođena su 10 sekundi posle ponoći u beogradskoj Ginekološko-akušerskoj klinici KCS u Višegradskoj.
IZVOR: BETA NEDELJA, 1.01.2017. | 08:22
ovo je cestitka,
3 klinca u 1 minutu ()
Guest- Guest
Nema od toga ništa .....
PLus ovo .....tj hraniš tuđu ekonomiju jer ce ih ovi pokupit s vecim placama i jer ima posla.
Njemačka: Hiljade Balkanaca dobilo odobrenje za rad
dok su oni iz Srbije dobili 10.350 odobrenja.
PLus ovo .....tj hraniš tuđu ekonomiju jer ce ih ovi pokupit s vecim placama i jer ima posla.
Njemačka: Hiljade Balkanaca dobilo odobrenje za rad
dok su oni iz Srbije dobili 10.350 odobrenja.
2014-04-11
U Srbiji ce s godinama doci do obracuna ( pravog ) između desničara ( četnika ) i liberala ( komunista ).
Sad ih još necu jušit al ovo ce mi bit nova internet igirca.
Enlarge this image
Smanjivanje abortusa u Smrdiji
Smrdija je zemlja u kojoj cu ja brutalnim metodama testirat okršaj patrijaha i matrijahalne imperije ....bit će mrtvih.
Sad ih još necu jušit al ovo ce mi bit nova internet igirca.
Enlarge this image
Smanjivanje abortusa u Smrdiji
Smrdija je zemlja u kojoj cu ja brutalnim metodama testirat okršaj patrijaha i matrijahalne imperije ....bit će mrtvih.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SRETNA STARA 2017...
» Žao mi je što smo vas bombardovali, ali... Srećna Nova godina
» Srecna Nova Srpska godina
» Srecna Srbima Nova 7530 Godina
» Sretna Nova 2022. godina
» Žao mi je što smo vas bombardovali, ali... Srećna Nova godina
» Srecna Nova Srpska godina
» Srecna Srbima Nova 7530 Godina