GRABAR KITAROVIĆ O POKOLJU U SPLITU (ZAŠTO ŠUTE MILANOVIĆ, BELJAK i ŠKORO?)
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: GRABAR KITAROVIĆ O POKOLJU U SPLITU (ZAŠTO ŠUTE MILANOVIĆ, BELJAK i ŠKORO?)
Neću fala ti. Imaj milosti, nisam još večerala.veber wrote:oš vidjet zadnju bluzu?Ra wrote:Pa zna se to i tebi često dogoditi.veber wrote:
kako se to bluzi?
zaviriš ili stranački?
i ja bi zabluzio
Ali zbog drugih stvari.
Guest- Guest
Hvala, nije trebalo.Ra wrote:I ti se skoncentriraj. Sve ti je rečeno.Eroo wrote:Ra wrote:Ero, obećala sam sebi da zbog tvojih godina neću biti bezobrazna, ali ne postoji lijep način da ti kažem da si načisto zabluzio.Eroo wrote:Beljak i Stazić su javno opravdali (i pozvali na...) ubijanje političkih protivnika.Ra wrote:Gospođi bi bilo najbolje da zatvori usta, a otvori slastičarnicu.
Pečenje kolača joj ide bolje od govorancija.
Gromoglasna šutnja njihovog koalicionog partnera je evidentna.
Nije se oglasio ni povodom ovog masakra u Splitu...Znakovito, jelda?
Da, znakovito je...
Bolje je šutjeti da ljudi misle kako si glup, nego progovoriti (kao ona) i otkloniti svaku sumnju.
Nebitno je što sad govori, sad je kasno. Razumiješ, kasno je.
Samo ti reci, sve što ti je na duši.
Ne kažem ja da je bitno ono što kraljica kaže, već ono što navedeni u naslovu ne kažu. Kuiš?
Skoncentriraj se.
to je ono kad se ne možeš pomirit da kolindu nitko ne voli.
Guest- Guest
Misliš da treba svaku glupost komentirati? Ja ne mislim tako.Eroo wrote:Ra wrote:Koje to "vaše" portale trebam gledati? Gubiš se, što li?Eroo wrote:Ra wrote:Uh.Eroo wrote:
Nema nikakvog sendvičarenja, ćerce, tek škola za guščiće male. Oni stariji su već sve zaboravili.
Kampanja je prošla, daj odmori malo.
Kod vas je tek započela, mesečini. Pogleč si "vaše" portale.
Nije vrag da si opet postao samo Slovenac pa si ti opet "mi", a mi ostali smo opet postali samo "vi"?
Ne trebam gledati "naše" portale. Dovoljno je doći na ovaj PDF.
De žeMska glavo malo komentiraj i izjave Beljaka, Stazića i gromoglasnu tišinu SDP-a u svezi toga.
Šta si se mene dovezala, skoro pa ko veber.
Ti zadivljuješ komentirajući nešto što netko uopće nije rekao kako bi istakao ono što je netko rekao. Niđe veze ni pameti.
Dovezala sam te se jer sam mislila da ćeš se smiriti kad sve prođe, a vidim da nema ništa od toga. I dalje ćeš nas bombardirati njome.
Guest- Guest
Voli je on dovoljno za sve nas.ebenica wrote:to je ono kad se ne možeš pomirit da kolindu nitko ne voli.
Ali neka je ubuduće voli bez da nas davi.
Prošla baba s kolačima.
Guest- Guest
žensko tijelo.Ra wrote:Neću fala ti. Imaj milosti, nisam još večerala.veber wrote:oš vidjet zadnju bluzu?Ra wrote:Pa zna se to i tebi često dogoditi.veber wrote:
kako se to bluzi?
zaviriš ili stranački?
i ja bi zabluzio
Ali zbog drugih stvari.
navršilo 40
kaj mu fali
služavka ti postavi večeru.
2014-12-30
maznula baba kolačeRa wrote:Voli je on dovoljno za sve nas.ebenica wrote:to je ono kad se ne možeš pomirit da kolindu nitko ne voli.
Prošla baba s kolačima.
sada u suknjici kratkoj
bunceke
pokazuje
2014-12-30
Što točno nije rekao a da sam naveo? Ne izmišljaj. Bit će još retrospektive ovdje, računaj s time. Sveti Google.Ra wrote:Misliš da treba svaku glupost komentirati? Ja ne mislim tako.Eroo wrote:Ra wrote:Koje to "vaše" portale trebam gledati? Gubiš se, što li?Eroo wrote:Ra wrote:
Uh.
Kampanja je prošla, daj odmori malo.
Kod vas je tek započela, mesečini. Pogleč si "vaše" portale.
Nije vrag da si opet postao samo Slovenac pa si ti opet "mi", a mi ostali smo opet postali samo "vi"?
Ne trebam gledati "naše" portale. Dovoljno je doći na ovaj PDF.
De žeMska glavo malo komentiraj i izjave Beljaka, Stazića i gromoglasnu tišinu SDP-a u svezi toga.
Šta si se mene dovezala, skoro pa ko veber.
Ti zadivljuješ komentirajući nešto što netko uopće nije rekao kako bi istakao ono što je netko rekao. Niđe veze ni pameti.
Dovezala sam te se jer sam mislila da ćeš se smiriti kad sve prođe, a vidim da nema ništa od toga. I dalje ćeš nas bombardirati njome.
Preskoči. Čitat ne moraš, naravno.
Neka Veberu, sačuvaj to za svoju ekipicu.veber wrote:žensko tijelo.Ra wrote:Neću fala ti. Imaj milosti, nisam još večerala.veber wrote:oš vidjet zadnju bluzu?Ra wrote:Pa zna se to i tebi često dogoditi.veber wrote:
kako se to bluzi?
zaviriš ili stranački?
i ja bi zabluzio
Ali zbog drugih stvari.
navršilo 40
kaj mu fali
Guest- Guest
da?Ra wrote:Neka Veberu, sačuvaj to za svoju ekipicu.veber wrote:žensko tijelo.Ra wrote:Neću fala ti. Imaj milosti, nisam još večerala.veber wrote:oš vidjet zadnju bluzu?Ra wrote:
Pa zna se to i tebi često dogoditi.
Ali zbog drugih stvari.
navršilo 40
kaj mu fali
bumo patronizirali?
moja ekipa je šarolika.
kome da stihovo pojim?
2014-12-30
Za razliku od vas, ja imam koga volit. Bogu hvala. Ne zalazimo u privatne sfere i bavimo se šustinom. Dakle...Ra wrote:Voli je on dovoljno za sve nas.ebenica wrote:to je ono kad se ne možeš pomirit da kolindu nitko ne voli.
Prošla baba s kolačima.
"Istina je komunikativna i nterpretativna moć koja pomijera činjenice" za mene ne važi, više vjerujem u moć istine.
Sad imate babu koja će vam obećati nešto lijepo ako joj budete Fi.
Chat je iznad, gore se dogovorite ili ne dogovorite, ne zanima to ovdje nikoga.Ra wrote:Neka Veberu, sačuvaj to za svoju ekipicu.veber wrote:žensko tijelo.Ra wrote:Neću fala ti. Imaj milosti, nisam još večerala.veber wrote:oš vidjet zadnju bluzu?Ra wrote:
Pa zna se to i tebi često dogoditi.
Ali zbog drugih stvari.
navršilo 40
kaj mu fali
druže eroo, ne seri.Eroo wrote:Za razliku od vas, ja imam koga volit. Bogu hvala. Ne zalazimo u privatne sfere i bavimo se šustinom. Dakle...Ra wrote:Voli je on dovoljno za sve nas.ebenica wrote:to je ono kad se ne možeš pomirit da kolindu nitko ne voli.
Prošla baba s kolačima.
"Istina je komunikativna i nterpretativna moć koja pomijera činjenice" za mene ne važi, više vjerujem u moć istine.
Sad imate babu koja će vam obećati nešto lijepo ako joj budete Fi. :D:
ne voliš bosnu - iz nje si pobjegao.
ne voliš hrvatsku - u nju nisi došao.
ne voliš sloveniju, a nesretan si jer tamo živiš.
nemaš domovinu niti si ju ikada imao.
tebi je udba sudba, a vjera valuta.
ukratko druže eroo: ti si nerecikliran.
sitting_bull-
2015-09-28
Za razliku od tebe apatrida imam 3 (tri).sitting_bull wrote:Eroo wrote:Za razliku od vas, ja imam koga volit. Bogu hvala. Ne zalazimo u privatne sfere i bavimo se šustinom. Dakle...Ra wrote:Voli je on dovoljno za sve nas.ebenica wrote:to je ono kad se ne možeš pomirit da kolindu nitko ne voli.
Prošla baba s kolačima.
To su osjećaji koji se ne mogu opisati riječima. Za opis ljubavi riječi ne postoje.
jel to obavještaci ili kaj ti ekipa pošalje fotku?Eroo wrote:Za razliku od tebe apatrida imam 3 (tri).sitting_bull wrote:Eroo wrote:Za razliku od vas, ja imam koga volit. Bogu hvala. Ne zalazimo u privatne sfere i bavimo se šustinom. Dakle...Ra wrote:Voli je on dovoljno za sve nas.ebenica wrote:to je ono kad se ne možeš pomirit da kolindu nitko ne voli.
Prošla baba s kolačima.
To su osjećaji koji se ne mogu opisati riječima. Za opis ljubavi riječi ne postoje.
ne se ljuti đedo, eto nas u spljit!
2014-12-30
ma bravo, druže eroo!Eroo wrote:Za razliku od tebe apatrida imam 3 (tri).sitting_bull wrote:Eroo wrote:Za razliku od vas, ja imam koga volit. Bogu hvala. Ne zalazimo u privatne sfere i bavimo se šustinom. Dakle...Ra wrote:Voli je on dovoljno za sve nas.ebenica wrote:to je ono kad se ne možeš pomirit da kolindu nitko ne voli.
Prošla baba s kolačima.
Sad imate babu koja će vam obećati nešto lijepo ako joj budete Fi. :D:
osim neizrecive ljubavi prema svojim domovinama pokazao si i veličanstveno čojstvo prema dvjema od njih:
- iz bosne si pobjegao kako bi svoju ljubljenu domovinu bosnu spasio od sebe samoga, a hrvatsku si poštedio samoga sebe.
u svom prevelikom čostvu ipak nisi zaboravio da negdje moraš imati i neke trivijalne stvari poput bankovnog računa gdje ćeš materijalizirati svoju preveliku ljubav pa si skončao u deželi.
toliko o tvom domoljublju, jedino kaj si nesretan jer u sloveniji nisi mogao razapeti šator.
italija, Austrija, mađarska i hrvatska ti nisu dali dozvolu...
sitting_bull-
2015-09-28
nemoj takositting_bull wrote:ma bravo, druže eroo!Eroo wrote:Za razliku od tebe apatrida imam 3 (tri).sitting_bull wrote:Eroo wrote:Za razliku od vas, ja imam koga volit. Bogu hvala. Ne zalazimo u privatne sfere i bavimo se šustinom. Dakle...Ra wrote:
Voli je on dovoljno za sve nas.
Prošla baba s kolačima.
osim neizrecive ljubavi prema svojim domovinama pokazao si i veličanstveno čojstvo prema dvjema od njih:
- iz bosne si pobjegao kako bi svoju ljubljenu domovinu bosnu spasio od sebe samoga, a hrvatsku si poštedio samoga sebe.
u svom prevelikom čostvu ipak nisi zaboravio da negdje moraš imati i neke trivijalne stvari poput bankovnog računa gdje ćeš materijalizirati svoju preveliku ljubav pa si skončao u deželi.
toliko o tvom domoljublju, jedino kaj si nesretan jer u sloveniji nisi mogao razapeti šator.
ero nam je konfuzan
u mladosti ranoj
za sloveniju je išao
otac mu jna oficir
u mladosti upoznao
udbu
od tada
cinkari
laže
krade
2014-12-30
Smanji s tim što trenutno koristiš, šteti ti.sitting_bull wrote:ma bravo, druže eroo!Eroo wrote:Za razliku od tebe apatrida imam 3 (tri).sitting_bull wrote:Eroo wrote:Za razliku od vas, ja imam koga volit. Bogu hvala. Ne zalazimo u privatne sfere i bavimo se šustinom. Dakle...Ra wrote:
Voli je on dovoljno za sve nas.
Prošla baba s kolačima.
Ovdje di jesam sam 2x duže nego si ti star. Izbor slobodne volje slobodnog čovjeka, onda dječaka.
Ti, nažalost, niti ne znaš što je to slobodna volja ili pojam "transgraničnosti", na primjer.
O tome pričati s tobom je nepovratan gubitak vremena.
ako si 2×duže nego on ima godina.Eroo wrote:Ovdje di jesam sam 2x duže nego si ti star. Izbor slobodne volje slobodnog čovjeka, onda dječaka.sitting_bull wrote:Eroo wrote:sitting_bull wrote:Eroo wrote:
Ti, nažalost, niti ne znaš što je to slobodna volja ili pojam "transgraničnosti", na primjer.
pa koji kurac te onda zovu čefur?
2014-12-30
Ne smetaj mi, rješavam kosnik...Nemoj da te još i ja počem izbjegavati.veber wrote:ako si 2×duže nego on ima godina.Eroo wrote:
Ovdje di jesam sam 2x duže nego si ti star. Izbor slobodne volje slobodnog čovjeka, onda dječaka.
bosančero, bosančeroEroo wrote:Ne smetaj mi, rješavam kosnik...Nemoj da te još i ja počem izbjegavati.veber wrote:ako si 2×duže nego on ima godina.Eroo wrote:
2014-12-30
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Zašto Grabar Kitarović pljuje po Tuđmanu?
» Milanović na put u Ameriku vodi Kolindu Grabar-Kitarović: Zajednički će promovirati Hrvatsku
» Paušalna izjava Zorana Milanovića o (ne)sigurnosti u Splitu usporediva je s najboljim izdanjima Kolinde Grabar Kitarović.S jednom bitnom razlikom...
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Zašto Grabar Kitarović pljuje po Tuđmanu?
» Milanović na put u Ameriku vodi Kolindu Grabar-Kitarović: Zajednički će promovirati Hrvatsku
» Paušalna izjava Zorana Milanovića o (ne)sigurnosti u Splitu usporediva je s najboljim izdanjima Kolinde Grabar Kitarović.S jednom bitnom razlikom...
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
Page 6 of 9