Dacic o Crnogorcima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dacic o Crnogorcima
Pa ne bi podržavali ali jebi ga, KC je drukčijaSerbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:Oni imaju svoju izabranu vlast i po meni imaju pravo da odlučuju kakvi će im biti zakoni oko crkvenih vlasništva.Serbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:Pa recimo prvo da prestanete sa tim sumanutim propagandnim ratom koji svaki dan vidim na srpskim medijima.Serbinho-3 wrote:
Trazim da obrazlozi svoj stav.
Pa recimo da priznate Crnoj Gori pravo da sama uređuje svoje zakone jer je suverena država.
Da prestanete da huškate te popove i prosrpske snage u CG da prave nered.
Da shvatite i priznate da Crna Gora nije Srbija. I da sama odlučuje o sebi i svojoj politici.
A ako nekad odluče da budu Srbi i da se vrate Srbiji da to bude na osnovu slobodne volje.
Da ih ostavite na miru čovječe.
Stvarno ne vidim da ih neko dira, mada ti se divim, jer ti vidis.
Vidoviti Ringo.
Ne znam neku zemlju, gde neko otima imovinu Crkvi, osim mozda u Jugi, gde su komunisti isto otimali.
Nije im nista strano, jer su isti Crnogorci u ime komunizma po Centru Beograda otimali Salonce od Beogradske Gospode i otimali visoke pozicije u drustvu, takodje i zemljiste.
Nisu se tukli oko motike sa Srpskim seljakom.
Ocigledno je da su i dalje u istom fazonu, samo sto pored mase krimosa po CG, kojima ne oduzimaju nista, setili se SPC da maznu zemljiste, nakon cega nikne neciji Shopping Mall, po vec vidjenom Balkanskom receptu.
Naravno, mi njih diramo, jer nam otimaju Crkvu i religiju.
Verovatno smo idioti, iako mislimo da nismo, jer bi za tako nesto negde, vec imali rat i mrtve na sve strane, dok ne vidim takav scenario po CG.
Nego Ringo, sta cemo sa Milogorcima po Beogradu i pozicijama?
Oni oteli, mi placamo starim vlasnicima otimacinu, vise nisu u Komi fazonu, pustaju nove buve.
Ja nisam dobio od Srbije nista, bas zbog takvih koji su sve uzjahali.
Ako i ja odlucim da uzmem moj deo, hoces li pitati druge zasto me diraju i ne ostave na miru?
Ovako ispada da je ta Crkva u Crnoj Gori agentura strane države.
Ako oni kao neovisna država i nacija hoće svoju autokefalnu Crkvu kao i MAkedonci onda stvarno ne znam a ko ste to vi da ih i jedne i druge u tome sprečavate.
A što se tiče tih Milogoraca po Srbiji to je vaš problem.
Imaju oni neku svoju Crkvu, koja nikoga i ne zanima, realno ni ta mafijaska Crna Gora, koja vam je uzor.
Ovde govorimo o otimanju imovine SPC.
Ako bi sutra Srbija krenula da otima imovinu Katolicke Crkve po Srbiji, ne mislim da bi isto tako podrzavali Srbiju i govorili da vlast ima pravo da uredjuje drzavu.
Imate navijacki pristup situacijama, tako da je gubljenje vremena sa Balcanicus mentalitetom.
Možda je rješenje stvaranje autokefalne Crnogorske Crkve. NAvodno je i postojala do 1918te
U svakom slučaju Milo bi to trebao makar pokušati riješiti nekim referendumom, ne znam
JA shvaćam da Milo i ekipa u SPC vide jaku političku polugu srpstva i srpske politike i hoće toga da se riješi.
Možda to tebi nija simpatično ali je legitimno pošto želi da sačuva neovisnost i državnost CG a tu mu je za sada glavna opasnost srpska nacionalna ideja i politika koja se ostvaruje u CG preko SPC.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
uzjogunula se (opet) srbadija.svetosavska sekta, kao glavni manipulatur i posrbljator dejstvuje ko 90ih.treba umjetno sklepano srpstvo u crnojgori odrzat po svaku cenu...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ali gde su pristalice mila i njegovog
raspipa. Ko im brani da se okupljaju oko raspopa.
ali ne, cilj je da se spc preumenuje
u neku s.gorsku.
gde im je to priznanje i autokefalnosti.
aki nemaju oni, mora da ima carigrad.
u neku s.gorsku.
Guest- Guest
jebo bi vam ja mater zamax123 wrote:uzjogunula se (opet) srbadija.svetosavska sekta, kao glavni manipulatur i posrbljator dejstvuje ko 90ih.treba umjetno sklepano srpstvo u crnojgori odrzat po svaku cenu...
7 dana.
ne biste kenjali .
zabiravili biste i srbe i srbiju
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Pa ne bi podržavali ali jebi ga, KC je drukčijaSerbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:Oni imaju svoju izabranu vlast i po meni imaju pravo da odlučuju kakvi će im biti zakoni oko crkvenih vlasništva.Serbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:
Pa recimo prvo da prestanete sa tim sumanutim propagandnim ratom koji svaki dan vidim na srpskim medijima.
Pa recimo da priznate Crnoj Gori pravo da sama uređuje svoje zakone jer je suverena država.
Da prestanete da huškate te popove i prosrpske snage u CG da prave nered.
Da shvatite i priznate da Crna Gora nije Srbija. I da sama odlučuje o sebi i svojoj politici.
A ako nekad odluče da budu Srbi i da se vrate Srbiji da to bude na osnovu slobodne volje.
Da ih ostavite na miru čovječe.
Stvarno ne vidim da ih neko dira, mada ti se divim, jer ti vidis.
Vidoviti Ringo.
Ne znam neku zemlju, gde neko otima imovinu Crkvi, osim mozda u Jugi, gde su komunisti isto otimali.
Nije im nista strano, jer su isti Crnogorci u ime komunizma po Centru Beograda otimali Salonce od Beogradske Gospode i otimali visoke pozicije u drustvu, takodje i zemljiste.
Nisu se tukli oko motike sa Srpskim seljakom.
Ocigledno je da su i dalje u istom fazonu, samo sto pored mase krimosa po CG, kojima ne oduzimaju nista, setili se SPC da maznu zemljiste, nakon cega nikne neciji Shopping Mall, po vec vidjenom Balkanskom receptu.
Naravno, mi njih diramo, jer nam otimaju Crkvu i religiju.
Verovatno smo idioti, iako mislimo da nismo, jer bi za tako nesto negde, vec imali rat i mrtve na sve strane, dok ne vidim takav scenario po CG.
Nego Ringo, sta cemo sa Milogorcima po Beogradu i pozicijama?
Oni oteli, mi placamo starim vlasnicima otimacinu, vise nisu u Komi fazonu, pustaju nove buve.
Ja nisam dobio od Srbije nista, bas zbog takvih koji su sve uzjahali.
Ako i ja odlucim da uzmem moj deo, hoces li pitati druge zasto me diraju i ne ostave na miru?
Ovako ispada da je ta Crkva u Crnoj Gori agentura strane države.
Ako oni kao neovisna država i nacija hoće svoju autokefalnu Crkvu kao i MAkedonci onda stvarno ne znam a ko ste to vi da ih i jedne i druge u tome sprečavate.
A što se tiče tih Milogoraca po Srbiji to je vaš problem.
Imaju oni neku svoju Crkvu, koja nikoga i ne zanima, realno ni ta mafijaska Crna Gora, koja vam je uzor.
Ovde govorimo o otimanju imovine SPC.
Ako bi sutra Srbija krenula da otima imovinu Katolicke Crkve po Srbiji, ne mislim da bi isto tako podrzavali Srbiju i govorili da vlast ima pravo da uredjuje drzavu.
Imate navijacki pristup situacijama, tako da je gubljenje vremena sa Balcanicus mentalitetom.
Možda je rješenje stvaranje autokefalne Crnogorske Crkve. NAvodno je i postojala do 1918te
U svakom slučaju Milo bi to trebao makar pokušati riješiti nekim referendumom, ne znam
JA shvaćam da Milo i ekipa u SPC vide jaku političku polugu srpstva i srpske politike i hoće toga da se riješi.
Možda to tebi nija simpatično ali je legitimno pošto želi da sačuva neovisnost i državnost CG a tu mu je za sada glavna opasnost srpska nacionalna ideja i politika koja se ostvaruje u CG preko SPC.
Ti si tu da zastitis prava manjina, njihove Crkve i slicno.
Srbija to sprovodi, dok su neki u kamenom dobu, isto potvrdjujes i zagovaras.
KC u redu, dok je SPC problem, sve si rekao.
Sve sto je protiv Srba se podrzava, zato je Juga i pukla.
Referendumom ne bi dobio zeleno svetlo, zato ga i nema.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
zakuva li u montenegru,republika smrtska će past do marende.sa malo sreće dobit ćete svoj zeljni jasenovac.od b.luke do bjeljine...pizzon wrote:jebo bi vam ja mater zamax123 wrote:uzjogunula se (opet) srbadija.svetosavska sekta, kao glavni manipulatur i posrbljator dejstvuje ko 90ih.treba umjetno sklepano srpstvo u crnojgori odrzat po svaku cenu...
7 dana.
ne biste kenjali .
2015-10-28
pizzon wrote:ali gde su pristalice mila i njegovog
u neku s.gorsku.
Oni imaju neku svoju Crkvu i ista ne zanima nikog.
Ovo tipa ko u Istanbulu, otmes Crkvu i ajde neka bude dzamija.
2014-08-25
bravo kolumbo!!crkva u srbadije je samo paravan za srpstvo i "srbi svi i svuda".jebe se njima za crkve.vjernici su meta...Ringo10 wrote:
2015-10-28
max123 wrote:zakuva li u montenegru,republika smrtska će past do marende.sa malo sreće dobit ćete svoj zeljni jasenovac.od b.luke do bjeljine...pizzon wrote:jebo bi vam ja mater zamax123 wrote:uzjogunula se (opet) srbadija.svetosavska sekta, kao glavni manipulatur i posrbljator dejstvuje ko 90ih.treba umjetno sklepano srpstvo u crnojgori odrzat po svaku cenu...
7 dana.
ne biste kenjali .
kamo srece da jedan jedini
kamen becite na r.srpsku.
Guest- Guest
max123 wrote:zakuva li u montenegru,republika smrtska će past do marende.sa malo sreće dobit ćete svoj zeljni jasenovac.od b.luke do bjeljine...pizzon wrote:jebo bi vam ja mater zamax123 wrote:uzjogunula se (opet) srbadija.svetosavska sekta, kao glavni manipulatur i posrbljator dejstvuje ko 90ih.treba umjetno sklepano srpstvo u crnojgori odrzat po svaku cenu...
7 dana.
ne biste kenjali .
Ne se.i a ko ce ih napasti, Dablinski ili Minkenski Korpus
2014-08-25
nemaš ti pojma koliko nas ima.a tek oni poturčeni Hrvati, samo čekaju da osvete raznorazne zvornike,bjeljine i srebrenice..Serbinho-3 wrote:
2015-10-28
max123 wrote:nemaš ti pojma koliko nas ima.a tek oni poturčeni Hrvati, samo čekaju da osvete raznorazne zvornike,bjeljine i srebrenice..Serbinho-3 wrote:
Samo cekaju Turci
Daj, pusti jos neku da se smejemo
2014-08-25
jako ste opušteni.kmečite već 70 i kusur godina za onaj jadni jasenovac.a u njemu je ubijeno manje ljudi za 4 godine negu u srebrenici za jedan dan...Serbinho-3 wrote:
Samo cekaju Turci
2015-10-28
max123 wrote:jako ste opušteni.kmečite već 70 i kusur godina za onaj jadni jasenovac.a u njemu je ubijeno manje ljudi za 4 godine negu u srebrenici za jedan dan...Serbinho-3 wrote:
Samo cekaju Turci
Ti si neki vidoviti dedoje, pa sigurno tvrdis
Dedoje, daj opali jos neku, bolje babu, nego glupost
2014-08-25
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:841171-Neverovatne-scene-Crna-Gora-je-OPET-na-nogama-Nekoliko-hiljada-Kuca-peske-krenuli-u-litiji-iz-mesta-Orljevo-do-Podgorice-Beranci-masovno-izasli-FOTOVIDEO
ovo sve manje ima veze samo sa srbima. milo je precenio pokornost
sopstvenih pristalica.
vereme ce doneti odgovor.
trenutno,
najmirniji protesti na svetu !
ovo sve manje ima veze samo sa srbima. milo je precenio pokornost
sopstvenih pristalica.
vereme ce doneti odgovor.
trenutno,
najmirniji protesti na svetu !
Guest- Guest
Pretvaranje Crnogoraca u Srbe vam nije uspjelo, jebiga.pizzon wrote:milo popusio,
ga !
Ako vam je utjeha, nije ni Hrvatima pretvaranje bosanskih muslimana u Hrvate,
s tim da su oni genetski stvarno Hrvati.
U C. Gori zabranjen četnički pokret. Ravnogorci.
Počelo je. Što god Crnogorci pokrenu prerasta u nezaustavljivu bujicu.
Ovo ce doci i u Srpsku. U Dodikovoj Srpskoj nisam primijetio četane ni simbole. Dočim sam čuo da u Andrića Bosni i u Hercegovini sve vrvi od četništva.
Počelo je. Što god Crnogorci pokrenu prerasta u nezaustavljivu bujicu.
Ovo ce doci i u Srpsku. U Dodikovoj Srpskoj nisam primijetio četane ni simbole. Dočim sam čuo da u Andrića Bosni i u Hercegovini sve vrvi od četništva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eroo wrote:Pretvaranje Crnogoraca u Srbe vam nije uspjelo, jebiga.pizzon wrote:milo popusio,
ga !
Ako vam je utjeha, nije ni Hrvatima pretvaranje bosanskih muslimana u Hrvate,
s tim da su oni genetski stvarno Hrvati.
Kakvo pretvaranje, kada su sva prezimena u Srbiji, generalno iz CG, tipa Markovic, Popovic, Jovanovic i masa ostalih.
Crna Gora je Srbija a ono po Cetinju, neko pleme, mozda i vase.
Vise je Crna Gora Srbija i od same Srbije a vasi prijatelji Karadzic, Milosevic i mnogi drugi su iz Srpske Crne Gore.
2014-08-25
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dacic opasno zaprijetio crnogorcima i sokirao ih:'Dolazi vam kraj u Beogradu'
» Crnogorcima se izgleda smiješi autokefalnost CPC
» Ruska Duma poručila Crnogorcima : Vi ste Srbi a Ukrajinci su Rusi
» USTAŠKI PEVAČ ČESTITAO CRNOGORCIMA DAN POBEDE: Gledaoce RTCG danas probudila pesma Tomsona
» Dačić : KME KMEEE KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
» Crnogorcima se izgleda smiješi autokefalnost CPC
» Ruska Duma poručila Crnogorcima : Vi ste Srbi a Ukrajinci su Rusi
» USTAŠKI PEVAČ ČESTITAO CRNOGORCIMA DAN POBEDE: Gledaoce RTCG danas probudila pesma Tomsona
» Dačić : KME KMEEE KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Page 2 of 3