Američke prognoze: Do kraja stoljeća Europa će postati muslimanski kontinent!
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Američke prognoze: Do kraja stoljeća Europa će postati muslimanski kontinent!
ne,ja uopce u ovom slucaju nisam ironicna (k'o obicno).Regoč wrote:Možeš ti biti ironična, ali kako ljudi misle dobivati mirovinu, ako nemaju djece koja će tu mirovinu uplaćivati?maggie13 wrote:Ma treba potpuno ukinuti mirovinu i opalit vece poreze onima bez i s manje djece, pa ce svi stancat djecu.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Američke prognoze: Do kraja stoljeća Europa će postati muslimanski kontinent!
Ovo talasanje je prilika da ukinemo babetinama pravo glasa, marš u kujnu de ti je i mesto, vi ste i dovele pedere i islam u zemlju
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Gobleni ne smiju čekati :)kaja_333 wrote:Obračunat cu se s vama kasnije, sad se moram obuci i ići raditi:)
Kermit-
2014-04-17
socijalni inženjering at its finestmaggie13 wrote:Ma treba potpuno ukinuti mirovinu i opalit vece poreze onima bez i s manje djece, pa ce svi stancat djecu.
:(
2014-04-16
aben wrote:socijalni inženjering at its finestmaggie13 wrote:Ma treba potpuno ukinuti mirovinu i opalit vece poreze onima bez i s manje djece, pa ce svi stancat djecu.
Svaka zajednica mora voditi računa o vlastitoj dobrobiti...prema tome pozitivne i dobre strane poticati subvencijom a one koje baš i nisu porezima smanjivati ...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To su cinjenice.
Ja nisam za te mjere,ali sam barem svjesna da bez njih slijedi nestajanje i asimilacija te pristajem na to. Ne stavljam glavu u pijesak.
Ja nisam za te mjere,ali sam barem svjesna da bez njih slijedi nestajanje i asimilacija te pristajem na to. Ne stavljam glavu u pijesak.
2014-04-12
Znači Rusi i Francuzi sa jedne strane a Ameri neka vidi sa koje će strane.
Svaka čast Kajo,ovo je bilo u sridu.kaja_333 wrote:Problem je kod katotalibana sto bi dotični nakon obračuna s izbjeglicama željeli zavesti srednji vijek i obračunati se sa pederima, ženama, osim onih koje su nepismene i imaju 5 djece i njihov su rob i ostalim neistomišljenicima . Nesto kao muđahedini ali na drugoj strani. Sličan je to mentalni sklop. A sve to pod krinkom ili u ime Boga, Alaha jer prolazi bolje nego da kažu " eto mi bi takav svijet jer smo zli a naravno nama bi bilo super, mi bi imali jos veća prava a posebno pravo jebati nekoga u glavu !" Individualna prava i osobne slobode, prava pojedinca nikada nećete vratiti na nultu točku niti ćete imati veća prava jer ste po talibanskom ps - u a sto pak nema veze s izbjeglicama. Njima svakako treba zaustaviti nesmetan prolaz i nista od tih prava ne dati. Oni se za to moraju izboriti u svojim modernim državama u pustinji a izborit ce se kad na vrbi zasvrbi jer su divljaci i Talibani.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I opet od takvih mjera ne bi bilo ništa.Europljani bi nastavilo po starom a tko je štancao djecu još bi i više,te bi to pogodovalo samo Romima i muslimanima koji već i onako imaju previše djece.maggie13 wrote:Ma treba potpuno ukinuti mirovinu i opalit vece poreze onima bez i s manje djece, pa ce svi stancat djecu.
2015-07-23
Trebalo bi ukinuti socijalu a onima koji žive od socijale a štancaju djecu,istu oduzimati i dodijeliti udomiteljske obitelji ili državne centre,te takvu djecu od malih nogu učiti da budu urbani Europljani.
2015-07-23
necu sad crtat cijelu bajku tu. .pametan moze zamislit cijelu pricu,namjeru,instrumente,mjere i ishod.Antif_No1 wrote:I opet od takvih mjera ne bi bilo ništa.Europljani bi nastavilo po starom a tko je štancao djecu još bi i više,te bi to pogodovalo samo Romima i muslimanima koji već i onako imaju previše djece.maggie13 wrote:Ma treba potpuno ukinuti mirovinu i opalit vece poreze onima bez i s manje djece, pa ce svi stancat djecu.
2014-04-12
Mnogi korisnici socijalne pomoći su Romi s mnogo djece, a u Europi uglavnom muslimanski emigranti,oni baš i ne vole radit,već štancat djecu i živit od socijale,kad bi se ukinula socijala a roditeljima koji nisu sposobni sami uzdržavati i brinuti se za tako puno djece,ta djeca oduzela,to bi bila najbolja mjera za suzbijanje ciljane populacije.
2015-07-23
Evropljani već jesi urbani, čak i Balkan, malo ljudi živi na selo, a sve manje drži živinu, ovi koji se bavu s poljoprivredu isto žive ko i ovi u grad, slušaju istu cajku gledaju isti program na tv, imaju fejsbuk, tviter, viper, mesenđer piče materine, nema više kulturološku barijeru.
Znači,nećeš radit,hoćeš da ti država sa socijalnom pomoći hrani i brine se za djecu,onda nisi sposoban imati djecu.Oduzmeš djecu,i onim parovima koji ne mogu imati djecu a imaju mogućnosti uzdržavanja,dodijeliti,ali od malih nogu prije nego ta djeca budu inficirana fundamentalističkim ideologijama.
Zamislite omogućiti gay parovima da usvoje muslimansku djecu,te umjesto radikalnih islamista dobijemo urbane Europljane.
Zamislite omogućiti gay parovima da usvoje muslimansku djecu,te umjesto radikalnih islamista dobijemo urbane Europljane.
2015-07-23
Ti si,reptilu,vec citav niz mjera smislio :D
2014-04-12
Kao prvo dzango francuzi su sami sebi najveci krivci nije im kriv ni amer ni rus...niko ih nije tjerao da uvoze desetljecima tolike arape i crnce
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sorry,aben..nisam vidjela odmah..:)aben wrote:socijalni inženjering at its finestmaggie13 wrote:Ma treba potpuno ukinuti mirovinu i opalit vece poreze onima bez i s manje djece, pa ce svi stancat djecu.
Klin se klinom izbija.
2014-04-12
Pa zapravo,neke ideje sam posudio i doradio.Znaš li da su u Španjolskoj u vrijeme Francisca Franca isto imali takav socijalni inžinjering u kojem je sudjelovala i katolička crkva,gdje su nepodobnim roditeljima oduzimali novorođenčad tako što su im govorili kako je mrtvorođenče,a onda tu djecu odvodili ili na brigu u domove kod časnih sestara ili dodjeljivali politički podobnim roditeljima,pristalicama Francovog režima.maggie13 wrote:Ti si,reptilu,vec citav niz mjera smislio :D
Ja bih to malo doradio i na zakonit način islamističku djecu prerasporedio u antifašističke,liberalne i gay obitelji.
2015-07-23
Ma ti si nas novi Mesija..spasit ces krscansku Europu od zamiranja..:D
2014-04-12
Ja da spašavam kršćansku Europu. ja sam na braniku antifašističke Europe
2015-07-23
Ups,kako mi tako krivo izleti..ne znam sto mi je danas :P
2014-04-12
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Predsjednik Milanović: Europa je kršćanski kontinent!
» Homo sapiens kakvog znamo nestaje do kraja stoljeća!!!
» Europa ostaje bez heroina do kraja 2024. godine
» Lošo: Angloameri planiraju Njemačku i kontinent gurnuti u rat s Rusijom
» Viktor Orban pozvao Europu da se vrati svojim kršćanskim korijenima: Spasimo europski kontinent od migranata
» Homo sapiens kakvog znamo nestaje do kraja stoljeća!!!
» Europa ostaje bez heroina do kraja 2024. godine
» Lošo: Angloameri planiraju Njemačku i kontinent gurnuti u rat s Rusijom
» Viktor Orban pozvao Europu da se vrati svojim kršćanskim korijenima: Spasimo europski kontinent od migranata
Page 4 of 6