Viktor Orban pozvao Europu da se vrati svojim kršćanskim korijenima: Spasimo europski kontinent od migranata
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Viktor Orban pozvao Europu da se vrati svojim kršćanskim korijenima: Spasimo europski kontinent od migranata
08/11/2018
Objavio
A. Majic
Premijer Mađarske Viktor Orban govoreći na kongresu Europske pučke stranke (EPP) u Helsinkiju pozvao je Europu da se vrati svojim kršćanskim korijenima, ali i da spasi europski kontinent od migranata.
“Nema snažne Europe, bez njenih uspješnih zemalja članica. Bez njih bi Europa izgubila svoj duhovni i kulturalni identitet. Mi smo EPP, mi smo Europska Pučka stranka, Europa će biti narodna Europa ili neće postojati. Socijalisti, liberali i zeleni rade upravo za takvu Europu koja nema korijene i nema duhovni identitet.
Naša vizija je Europa koja ima 27 lica u isto vrijeme, Europa koja je jednako kršćanska i demokratska. Mi u EPP se ne bi trebali bojati onoga što jesmo tj. Demokršćani”, kazao je Orban.
Pozivajući članice EPP-a da se ujedine kako bi pobijedili one koji ih žele podijeliti uz pomoć socijalističkih i liberalnih optužbi, Orban nije pozvao samo na borbu protiv migranata nego i protiv Karla Marksa i Fidela Castra.
“Moramo preuzeti odgovornost za to što u proteklih pet godina nismo uspjeli zadržati Britance u EU i migrante izvan Europske unije. Ako želimo pobijediti u 2019., a želimo, moramo naći svoj put do pobjede.
Zato, ujedinimo EPP, borimo se protiv onih koji žele podijeliti našu EPP obitelj socijalističkim i liberalnim optužbama, vratimo se svojim duhovnim korijenima i proglasimo renesansu naših kršćanskih korijena.
Nemojmo se ravnati po socijalističkim partijama i liberalnim medijima, ako budemo radili za njih osuđujemo sebe na poraz. Da bismo pobijedili moramo zaštititi naše građane od ilegalnih migracija, terorizma, kriminala i ekonomskih poraza, zato moramo dobiti Europske izbore u našim zemljama, ”, zaključio je Orban.
https://kamenjar.com/viktor-orban-pozvao-europu-da-se-vrati-svojim-krscanskim-korijenima/?fbclid=IwAR1HjMoO1KYDHa1fPYqmPnIhUBTUfBQOevoMKhazPfUJwMYJJbHfqTsVDM0
08/11/2018
Objavio
A. Majic
Premijer Mađarske Viktor Orban govoreći na kongresu Europske pučke stranke (EPP) u Helsinkiju pozvao je Europu da se vrati svojim kršćanskim korijenima, ali i da spasi europski kontinent od migranata.
“Nema snažne Europe, bez njenih uspješnih zemalja članica. Bez njih bi Europa izgubila svoj duhovni i kulturalni identitet. Mi smo EPP, mi smo Europska Pučka stranka, Europa će biti narodna Europa ili neće postojati. Socijalisti, liberali i zeleni rade upravo za takvu Europu koja nema korijene i nema duhovni identitet.
Naša vizija je Europa koja ima 27 lica u isto vrijeme, Europa koja je jednako kršćanska i demokratska. Mi u EPP se ne bi trebali bojati onoga što jesmo tj. Demokršćani”, kazao je Orban.
Pozivajući članice EPP-a da se ujedine kako bi pobijedili one koji ih žele podijeliti uz pomoć socijalističkih i liberalnih optužbi, Orban nije pozvao samo na borbu protiv migranata nego i protiv Karla Marksa i Fidela Castra.
“Moramo preuzeti odgovornost za to što u proteklih pet godina nismo uspjeli zadržati Britance u EU i migrante izvan Europske unije. Ako želimo pobijediti u 2019., a želimo, moramo naći svoj put do pobjede.
Zato, ujedinimo EPP, borimo se protiv onih koji žele podijeliti našu EPP obitelj socijalističkim i liberalnim optužbama, vratimo se svojim duhovnim korijenima i proglasimo renesansu naših kršćanskih korijena.
Nemojmo se ravnati po socijalističkim partijama i liberalnim medijima, ako budemo radili za njih osuđujemo sebe na poraz. Da bismo pobijedili moramo zaštititi naše građane od ilegalnih migracija, terorizma, kriminala i ekonomskih poraza, zato moramo dobiti Europske izbore u našim zemljama, ”, zaključio je Orban.
https://kamenjar.com/viktor-orban-pozvao-europu-da-se-vrati-svojim-krscanskim-korijenima/?fbclid=IwAR1HjMoO1KYDHa1fPYqmPnIhUBTUfBQOevoMKhazPfUJwMYJJbHfqTsVDM0
Re: Viktor Orban pozvao Europu da se vrati svojim kršćanskim korijenima: Spasimo europski kontinent od migranata
Ovaj je iz stranke
KORIJENASI
Nasi vase korijenase nadigrase ..
KORIJENASI
Nasi vase korijenase nadigrase ..
Re: Viktor Orban pozvao Europu da se vrati svojim kršćanskim korijenima: Spasimo europski kontinent od migranata
tako je orbane
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2014-04-19
bi se mi borili I protiv njih ali nedaju sore, epi i ringoEroo wrote:
valjda zato sto su bistri
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma netriba ništa spašavat, Njemačkoj fali miljon i dvjesto tisuća radnika i to je to
Orban blebeće bezveze
Orban blebeće bezveze
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
inace osnovni princip liberalizma je sila,
tj. da namece raznovrsnost, multikulturalizam I slicne drkotine silom
za razliku od ljevice koja nista ne namece I puca od tolerancije
evo nek mi epi ne da lagat
2014-04-19
RayMabus wrote:Ma netriba ništa spašavat, Njemačkoj fali miljon i dvjesto tisuća radnika i to je to
Orban blebeće bezveze
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Orban je protestant i za razliku od njega moj cilj je baš suprotno
Baš mi drago šta protestantski britanski zastupnici od iduće godine neće biti dio eu parlamenta
Baš mi drago šta protestantski britanski zastupnici od iduće godine neće biti dio eu parlamenta
2014-04-11
Protestanti na sjeveru Europe su liberali i ne da Hrvatska nema koristi od nje nego rade protiv nje pa prema tome Hamburg im triba natrpat kozojebima jer samo od radikalnih protestanta ja imam koristi
AfD
AfD
2014-04-11
Orban? odbacuje marakeš? ne želi trpačinu? čuva granice?
što na to kažu domoljubi i hrvatski katolici?
plati pa cemo i mi..cjenik je tuAssadNaPodmornici wrote:Orban? odbacuje marakeš? ne želi trpačinu? čuva granice?
2015-09-08
HDZ je ionako nakupina klošara i sitnog ološa, nisu bitni za političku geostrategiju
2014-04-11
ni kod stare babe đabe...sutra sam u trnjanki narucio janje valja ga platiti ja sigurno necu iz svog novcanikaRayMabus wrote:HDZ je ionako nakupina klošara i sitnog ološa, nisu bitni za političku geostrategiju
2015-09-08
Ovo je puno bitnije za političku geostrategiju
Napad u Melburnu, ulična kamera, kozojeb napada policiju nožem i ovi ga upucali, sve snimljeno
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/jedna-osoba-preminula-a-dvije-povrijedjene-u-napadu-u-melbourneu/181109023
E pa sad trpaj u Australiju
Napad u Melburnu, ulična kamera, kozojeb napada policiju nožem i ovi ga upucali, sve snimljeno
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/jedna-osoba-preminula-a-dvije-povrijedjene-u-napadu-u-melbourneu/181109023
E pa sad trpaj u Australiju
2014-04-11
Princip svake ideologije je sila, svaka kad se osjeti ugroženom poseže za silom.prckov wrote:inace osnovni princip liberalizma je sila,
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Današnji napad u Melburnu napravio je wehabdija
Otkrivaju ga dvije stvari, odjeća i brada
Vrlo dobro se vidi
Otkrivaju ga dvije stvari, odjeća i brada
Vrlo dobro se vidi
2014-04-11
https://www.epochtimes.de/politik/europa/eu-papier-von-2010-weitere-192-millionen-migranten-fuer-deutschland-a2696841.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
Guest- Guest
uhljeba koji jedni drugima čuvaju leđaRayMabus wrote:HDZ je ionako nakupina klošara i sitnog ološa, nisu bitni za političku geostrategiju
... naravno i vlastite pozicije jer za sve nema mjesta u državnim službama kao ni hdz pozicijama
immortal-
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Viktor Orban postao diktator
» Viktor Orban danas u Austriji
» Viktor Orban nije KATOLIK
» Viktor Orban ruski “trojanski konj”
» Viktor Orbán pregovarao s Donaldom Trumpom
» Viktor Orban danas u Austriji
» Viktor Orban nije KATOLIK
» Viktor Orban ruski “trojanski konj”