ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Page 20 of 21 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Go down

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 20 Empty Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Post by Guest 14/1/2020, 18:50

Noor wrote:
Legendovich wrote:
Noor wrote::popcorn
e kasnis..predstava je brzo zavrsila.. :rasta :rasta :rasta

ebeni je malo tanji sa živcekima,ali je onaj stari... :tu :tu :tu
šteta :)
zasto..Dečec je lajav,ali nije glup...u biti pravo osvjezenje..

Guest
Guest

Back to top Go down

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 20 Empty Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita

Post by Noor 14/1/2020, 18:51

Legendovich wrote:
Noor wrote:
Leviathan2 wrote:ljubav na forumu a
nisu ni do koljena kayi i meni :roll
ehhh...sad...mi se ne koljemo koji ima bolje noge i zgodniju guzicu.. :rasta :rasta :rasta
pa neozbiljni ste, ugledajte se na nas jocolor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 14/1/2020, 18:52

Noor wrote:
Legendovich wrote:
Noor wrote:
ehhh...sad...mi se ne koljemo koji ima bolje noge i zgodniju guzicu.. :rasta :rasta :rasta
pa neozbiljni ste, ugledajte se na nas jocolor
Pa kod nas nema toksicnosti,kao kod vas Ženaaa... :starac ...neozbiljnost..esencija mladalackog duha... :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 14/1/2020, 18:56

Noor wrote:
pa ženska ljubav je bezvremena.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 14/1/2020, 23:59

Gnječ wrote:
Ra wrote:Ne opravdavam, ali potpuno razumijem njegov očaj i poriv da to prekine jednom zauvijek.  

S obzirom na naše pravosuđe i policiju,  vjerujem da će toga biti sve više i više.

opravdavam i razumijem. moja podrška ćovjeku koji je imao muda ohladiti trojicu kriminalaca rvata iz rvacke udboustaške pripizdine. da sam ja bio tamo drage volje bih mu pomogao u čišćenu prokletog rvackog nakota s time što bi ja izrešetao i kriminalce u uniformama takozvane rvacke policije. bez beda bi ih ohladio. zauvijek.

evo tebi ženo malo štiva pa kaži ne opravdavam ali razumijem:

SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro.

David Kruljac (27), sin umirovljenog generala Mladena Kruljca, zbog čuvanja 3,98 kilograma marihuane i 27 grama kokaina u hladnjaku u očevu stanu u zagrebačkim Gajnicama sporazumno je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen na godinu dana zatvora.

No ta je sankcija pretvorena u 730 sati rada za opće dobro, a ujedno mu je izrečena i novčana kazna od 500 dnevnih dohodaka, što u njegovu slučaju iznosi 200.000 kuna. Budući da je osim droge u hladnjaku, spavaćoj sobi i na polici kuhinjskog elementa tijekom pretresa stana policija pronašla i 118.000 eura te 10.500 kuna za koje su pretpostavili da potječu od preprodaje opijata, umirovljeni general stao je u obranu sina.

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 20 Mladen%20i%20David%20Kruljac

Zagrebačka policija u stanu mu našla nekoliko kilograma droge i veću količinu keša: 'Sve sam čuvao za Toma Forda'

znaš tko je Tom Ford?

Tom Ford je parfem.
Razumijem zato što sam u Splitu na mjesečnoj razini imala jednake pobude. Na svu sreću nisam imala kalašnjikov pri ruci.  :rasta 

Da mi netko (ne daj Bože), ugrozi, siluje ili ubije dijete, postupila bih jednako. Znači nisam ja ništa bolja od  tog malog, samo imam malo bolju samokontrolu i nisam došla do točke pucanja kad ti postane svejedno za posljedice.

Ali to nije u redu. To nije rješenje problema. 
To ne smije postati pravilo u civiliziranom društvu. A svi su izgledi da će se upravo to dogoditi. 

Zašto ono pas liže jaja? Jer može.

Nema kazni za šljam, nitko im ništa ne može jer se ili boje naći na meti istih ili su na njihovim platnim listama.  

Tu je ključni problem, a ovim postupkom ga on na žalost nije riješio. Samo je zapečatio svoj život . :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 15/1/2020, 02:23

Ra wrote:
Gnječ wrote:
Ra wrote:Ne opravdavam, ali potpuno razumijem njegov očaj i poriv da to prekine jednom zauvijek.  

S obzirom na naše pravosuđe i policiju,  vjerujem da će toga biti sve više i više.

opravdavam i razumijem. moja podrška ćovjeku koji je imao muda ohladiti trojicu kriminalaca rvata iz rvacke udboustaške pripizdine. da sam ja bio tamo drage volje bih mu pomogao u čišćenu prokletog rvackog nakota s time što bi ja izrešetao i kriminalce u uniformama takozvane rvacke policije. bez beda bi ih ohladio. zauvijek.

SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro.

David Kruljac (27), sin umirovljenog generala Mladena Kruljca, zbog čuvanja 3,98 kilograma marihuane i 27 grama kokaina u hladnjaku u očevu stanu u zagrebačkim Gajnicama sporazumno je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen na godinu dana zatvora.

No ta je sankcija pretvorena u 730 sati rada za opće dobro, a ujedno mu je izrečena i novčana kazna od 500 dnevnih dohodaka, što u njegovu slučaju iznosi 200.000 kuna. Budući da je osim droge u hladnjaku, spavaćoj sobi i na polici kuhinjskog elementa tijekom pretresa stana policija pronašla i 118.000 eura te 10.500 kuna za koje su pretpostavili da potječu od preprodaje opijata, umirovljeni general stao je u obranu sina.

Dvojica motorista usmrćena u centru Splita - Page 20 Mladen%20i%20David%20Kruljac

Zagrebačka policija u stanu mu našla nekoliko kilograma droge i veću količinu keša: 'Sve sam čuvao za Toma Forda'

znaš tko je Tom Ford?

Tom Ford je parfem.
Razumijem zato što sam u Splitu na mjesečnoj razini imala jednake pobude. Na svu sreću nisam imala kalašnjikov pri ruci.  :rasta 

Da mi netko (ne daj Bože), ugrozi, siluje ili ubije dijete, postupila bih jednako. Znači nisam ja ništa bolja od  tog malog, samo imam malo bolju samokontrolu i nisam došla do točke pucanja kad ti postane svejedno za posljedice.

To ne smije postati pravilo u civiliziranom društvu. A svi su izgledi da će se upravo to dogoditi. 

Nema kazni za šljam, nitko im ništa ne može jer se ili boje naći na meti istih ili su na njihovim platnim listama.  

Tu je ključni problem, a ovim postupkom ga on na žalost nije riješio. Samo je zapečatio svoj život . :(

Pa zbog toga su svi i ogorčeni što je nerad institucija doveo malog do zida da si je posljedično uništio život. I gle čuda, sad se tek mudraci iz vlade, policije i pravosuđa javljaju nakon što im pola države gori. A mediji su posebno zlo. Dali su svoj obol na izuzetno pokvaren način tako da će isti teško više ikad zadobiti ikakvo povjerenje hrvatskih građana. A "Prostitucije" su doslovno ogorčeno bijesne na malog jer ih je do kraja razgolitio i ako su do sad ljudi sumnjali u neraskidivu spregu najgoreg kriminala i vlasti, sada su ljudi 100% uvjereni u nju...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 15/1/2020, 03:39

GRAD SPLIT OGLASIO TRI SLOBODNA RADNA MJESTA DILERA DROGE NA NEODREĐENO. UVJET: POTVRDA O KAŽNJAVANJU, AKTIVNO ZNANJE LOMLJENJA KOSTIJU PAJSEROM, TIMSKI RAD, ČLANSKA ISKAZNICA HDZ I SURADNJA SA MUP.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 15/1/2020, 07:52

:tu

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/1/2020, 08:12

Gnječ wrote:GRAD SPLIT OGLASIO TRI SLOBODNA RADNA MJESTA DILERA DROGE NA NEODREĐENO. UVJET: POTVRDA O KAŽNJAVANJU, AKTIVNO ZNANJE LOMLJENJA KOSTIJU PAJSEROM, TIMSKI RAD, ČLANSKA ISKAZNICA HDZ I SURADNJA SA MUP.
ma jok..hdz,sdp. moras pripadati navijackoj skupini koja drma gradom..kakav hdz i sdp..pa oni moraju slusati ove ili inace paljevina auta i pajser u vuglu Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 15/1/2020, 08:55

Gnječ wrote:GRAD SPLIT OGLASIO TRI SLOBODNA RADNA MJESTA DILERA DROGE NA NEODREĐENO. UVJET: POTVRDA O KAŽNJAVANJU, AKTIVNO ZNANJE LOMLJENJA KOSTIJU PAJSEROM, TIMSKI RAD, ČLANSKA ISKAZNICA HDZ I SURADNJA SA MUP.

:nb

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 15/1/2020, 11:33

Ra wrote:
Gnječ wrote:

znaš tko je Tom Ford?

Tom Ford je parfem.

To ne smije postati pravilo u civiliziranom društvu.
A svi su izgledi da će se upravo to dogoditi. 

Zasto ne??...Oko za oko je najbolji recept na svijetu..Koje "civilizirano" drustvo??..Mislis na modernu sodomu i Gomoru??..to bih ja njukao najradije,u sto se drustvo pretvorilo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/1/2020, 21:00

Napadnut mlađi brat Filipa Zavadlava , prituklo ga u predgrađu

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/napadnut-brat-trostrukog-ubojice-odvjetnik-filipa-zavadlava-potvrdio-istina-je-napadnut-je-stanislav-nadam-se-da-ce-moci-doci-na-rociste-sutra/9860890/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 16/1/2020, 23:03

Aha, njega ne čuvaju . Iako je zbog njega počeo "rat"?! Zanimljivo...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by G2xE 16/1/2020, 23:04

kaya wrote:Aha, njega ne čuvaju . Iako je zbog njega počeo "rat"?! Zanimljivo...

Pustimo institucije da ne rade svoj posao.
G2xE
G2xE

2020-01-03

Back to top Go down

Post by kaya 16/1/2020, 23:08

G2xE wrote:
kaya wrote:Aha, njega ne čuvaju . Iako je zbog njega počeo "rat"?! Zanimljivo...

Pustimo institucije da ne rade svoj posao.
Je, ne smijemo dozvoliti anarhiju nikako
. A i nema razloga, vidiš kako ovi profesionalno rade..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 16/1/2020, 23:17

zanimljivo u isto vrime, onaj što ih je roka kalašem Filip je planirao posmicati još jednog ili dvojicu reketara, policija ih je doslovno sklonila i spasila im život. (normalno kada znaju svakoga u gradu). ovoga tko je ključni svjedok, njega su prepustili ulici da ga sutra neko ili likvidira ili mlati ili reketari(dakle boli ih kurac).

isto tako ovaj slučaj gore kraj Zagreba sa onim iz Krim Tima i specijalcom koji su išli reketariti poduzetnika i dobili u jaketu.. zanimljivo policija štiti indetitet specijalca, a nitko nepiše o "životnim hobijima" recimo ili poduzetnika ili onoga Krim-Tim čelavca ... totalno usrano. izgleda da je i Zagreb u istoj šemi doslovno.

inače velik broj splitske pandurije živi od "provizija" na ovaj business, jer plaće od 4000-5000-6000kn su smeće, sa tim plaćama dugoročno nemožeš ništa.. zato Split je ponovo u epidemiji droge,  nije kao 90tih heroin, ali trave i kokaina ima na svakom koraku, jbt na kraju sam skužio da znam desetke ljudi koji šmrču ili puše travu...

doslovno se vrte u splitu godišnje na tome stotine milijuna kuna u tom businessu, i sada sigurno ovi uzmu "zub" na cijeli promet(tipa čua sam situacije "propuste" recimo jednu večer u nekom noćnom klubu nekog sa bijelim, i onda taj na bijelom zaradi tu noć par tisuća ili desetaka tisuća kn, a ovaj/ovi koji su ga pustili uzmu jebačku proviziju).. problem su ovi reketari, dakle dilanje je "ok" , ide business, ponuda.potražnja, svi zarade u lancu..  

jedno vrime sam mislio da je to "OK", to sam čak i turistima objašnjavao, da se sve "kontrolira" , da ljudi ionako se žele drogirati, pa bolje da onda ide na takav način kroz kontrolu..

however kako sam napisao i poviše, ja osobno , dakle ništa droga, alkohol, samo kava i čokolada, i ne krećem se u takvom društvu, i sve jedno znam desetke ljudi koji su na travi ili šmrču čak.. 

inače šmrkanje skup sport..  znam ekipu koja tuče cijelo lito, tipa rade ko konobari, 20 000kn mjesečno, a svaku večer našmrkani, lete oko 10stolova, svima dostavljaju večere, vina, pričaju sa gostima, pokupe za noć samo 100njiak eura manče minimalno, i 60€ udru biloga.. i tako iz dana u dan.. 

danas mi priča jedan, kako je jedan mladi momak meštar  dobio presing od gazde da završi neki objekat , naravno radio tjedan dana po 16h dnevno, uzima supstance.. doslovno to postala epidemija u STu, to se može nabaviti samo tako..
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 16/1/2020, 23:20

recimo ja ljeti radim jedan posao koji je lipo plaćen, i skužio sam da sam ja jedan od rijetkih u tom poslu koji ne šmrka ili ne puši travu(aj desi mi se dva puta godišnje da uvučem dim) ali recimo u tom poslu 70% ih je na travi(to govorim u svako-dnevnom ili svaki drugi dan pušenju) a barem 30-40% konzumira bijelo tu i tamo ili često
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 16/1/2020, 23:21

čekamo objavu biskupa, da metak uđe u cijev ako legneš sa curom u krevet.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 16/1/2020, 23:25

inače otoci su još i gori što se tiče droge.. hercegovina je poznata isto kao lokacija gdje se dost sadi i konzumira.. dalmatinska zagora isto tako.. cijela dalmacija pa i velik dio hercegovine je na drogama.. naravno sirotinja iz dalmatinske vlaše i hercegovine samo dimi travu - negdje i to i nije droga i legalizirana je, pa ono..  ali ovi u gradovima i na otocima tko ima para i tko dobro zaradi , ti su i na bijelom.. liti dok se radi su na bijelom, zimi na travi i vikendom na bilom :D epidemija

2018-06-14

Back to top Go down

Post by kaya 16/1/2020, 23:25

AssadNaPodmornici wrote:
zanimljivo u isto vrime, onaj što ih je roka kalašem Filip je planirao posmicati još jednog ili dvojicu reketara, policija ih je doslovno sklonila i spasila im život. (normalno kada znaju svakoga u gradu). ovoga tko je ključni svjedok, njega su prepustili ulici da ga sutra neko ili likvidira ili mlati ili reketari(dakle boli ih kurac).

isto tako ovaj slučaj gore kraj Zagreba sa onim iz Krim Tima i specijalcom koji su išli reketariti poduzetnika i dobili u jaketu.. zanimljivo policija štiti indetitet specijalca, a nitko nepiše o "životnim hobijima" recimo ili poduzetnika ili onoga Krim-Tim čelavca ... totalno usrano. izgleda da je i Zagreb u istoj šemi doslovno.

inače velik broj splitske pandurije živi od "provizija" na ovaj business, jer plaće od 4000-5000-6000kn su smeće, sa tim plaćama dugoročno nemožeš ništa.. zato Split je ponovo u epidemiji droge,  nije kao 90tih heroin, ali trave i kokaina ima na svakom koraku, jbt na kraju sam skužio da znam desetke ljudi koji šmrču ili puše travu...

doslovno se vrte u splitu godišnje na tome stotine milijuna kuna u tom businessu, i sada sigurno ovi uzmu "zub" na cijeli promet(tipa čua sam situacije "propuste" recimo jednu večer u nekom noćnom klubu nekog sa bijelim, i onda taj na bijelom zaradi tu noć par tisuća ili desetaka tisuća kn, a ovaj/ovi koji su ga pustili uzmu jebačku proviziju).. problem su ovi reketari, dakle dilanje je "ok" , ide business, ponuda.potražnja, svi zarade u lancu..  

jedno vrime sam mislio da je to "OK", to sam čak i turistima objašnjavao, da se sve "kontrolira" , da ljudi ionako se žele drogirati, pa bolje da onda ide na takav način kroz kontrolu..

however kako sam napisao i poviše, ja osobno , dakle ništa droga, alkohol, samo kava i čokolada, i ne krećem se u takvom društvu, i sve jedno znam desetke ljudi koji su na travi ili šmrču čak.. 

inače šmrkanje skup sport..  znam ekipu koja tuče cijelo lito, tipa rade ko konobari, 20 000kn mjesečno, a svaku večer našmrkani, lete oko 10stolova, svima dostavljaju večere, vina, pričaju sa gostima, pokupe za noć samo 100njiak eura manče minimalno, i 60€ udru biloga.. i tako iz dana u dan.. 

danas mi priča jedan, kako je jedan mladi momak meštar  dobio presing od gazde da završi neki objekat , naravno radio tjedan dana po 16h dnevno, uzima supstance.. doslovno to postala epidemija u STu, to se može nabaviti samo tako..
Da, pazi ključnog svjedoka oni ostave, neka šeta :). Izgleda da oni hoće da ga netko ubije da ne ocrni njihove partnere.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 16/1/2020, 23:26

AssadNaPodmornici wrote:recimo ja ljeti radim jedan posao koji je lipo plaćen, i skužio sam da sam ja jedan od rijetkih u tom poslu koji ne šmrka ili ne puši travu(aj desi mi se dva puta godišnje da uvučem dim) ali recimo u tom poslu 70% ih je na travi(to govorim u svako-dnevnom ili svaki drugi dan pušenju) a barem 30-40% konzumira bijelo tu i tamo ili često
kod mene na brodu samo ženske gutaju.
muškima je zabranjeno pušenje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 21 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Back to top

- Similar topics