Dvojica motorista usmrćena u centru Splita
Page 14 of 21
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Re: Dvojica motorista usmrćena u centru Splita
Ne opravdavam, ali potpuno razumijem njegov očaj i poriv da to prekine jednom zauvijek.
S obzirom na naše pravosuđe i policiju, vjerujem da će toga biti sve više i više.
S obzirom na naše pravosuđe i policiju, vjerujem da će toga biti sve više i više.
Guest- Guest
humanitarna akcija - "kalašnjikovom protiv droge"
uz slogan - "pretvori dilera u tampon za metke"
uz slogan - "pretvori dilera u tampon za metke"
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Duterte je efikasnim metodama deratizacije napravio Davao u jedan od najsigurnijih gradova u svijetu, sa među najmanjom stopom ovisnika...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus wrote:vidim da se danas svi novinari zgražaju nad time što hrvatska masovno daje podršku malom
kao nije civilizirano
ma... jebo priču, rokaj stoku
Jutarnjem Plenki naložio
Babiću valjda njegov diler.
2018-04-10
rokaj.
reketare bez milosti , nasluša sam se priča o tim reketarima, mislim da je to najveći ljudski šljam što postoji, i to treba porokati
reketare bez milosti , nasluša sam se priča o tim reketarima, mislim da je to najveći ljudski šljam što postoji, i to treba porokati
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
uplatit ću i ja za njegovog advokata barem 100kn jebe me se
ovo su mi vrh komentara.Ra wrote:Ne opravdavam, ali potpuno razumijem
bi a ne bi.
2014-12-30
i neka netko objavi IBAN za dečka pa da uplatimo
2014-12-30
opravdavam i razumijem.veber wrote:ovo su mi vrh komentara.Ra wrote:Ne opravdavam, ali potpuno razumijem
bi a ne bi.
momak je imao teško djetinstvo, i unatoč tome uspio je izaći iz tog sranja, proveo na brodu 14mjeseci.. ljudi nemaju pojma šta je biti 14mjeseci u komadu na brodu. i onda dođe doma i reketari ga mlate i uzimaju mu pare.. rokaj sve to
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ja dečka podržavam u svakom slučaju.AssadNaPodmornici wrote:opravdavam i razumijem.veber wrote:ovo su mi vrh komentara.Ra wrote:Ne opravdavam, ali potpuno razumijem
bi a ne bi.
momak je imao teško djetinstvo, i unatoč tome uspio je izaći iz tog sranja, proveo na brodu 14mjeseci.. ljudi nemaju pojma šta je biti 14mjeseci u komadu na brodu. i onda dođe doma i reketari ga mlate i uzimaju mu pare.. rokaj sve to
zato i velim da se otvori račun za pomoć.
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:opravdavam i razumijem.veber wrote:ovo su mi vrh komentara.Ra wrote:Ne opravdavam, ali potpuno razumijem
bi a ne bi.
X
Lik ima karakter
Nije dao močvari da ga jebe
2018-04-10
Ra wrote:Ne opravdavam, ali potpuno razumijem njegov očaj i poriv da to prekine jednom zauvijek.
opravdavam i razumijem. moja podrška ćovjeku koji je imao muda ohladiti trojicu kriminalaca rvata iz rvacke udboustaške pripizdine. da sam ja bio tamo drage volje bih mu pomogao u čišćenu prokletog rvackog nakota s time što bi ja izrešetao i kriminalce u uniformama takozvane rvacke policije. bez beda bi ih ohladio. zauvijek.
evo tebi ženo malo štiva pa kaži ne opravdavam ali razumijem:
SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro.
David Kruljac (27), sin umirovljenog generala Mladena Kruljca, zbog čuvanja 3,98 kilograma marihuane i 27 grama kokaina u hladnjaku u očevu stanu u zagrebačkim Gajnicama sporazumno je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen na godinu dana zatvora.
No ta je sankcija pretvorena u 730 sati rada za opće dobro, a ujedno mu je izrečena i novčana kazna od 500 dnevnih dohodaka, što u njegovu slučaju iznosi 200.000 kuna. Budući da je osim droge u hladnjaku, spavaćoj sobi i na polici kuhinjskog elementa tijekom pretresa stana policija pronašla i 118.000 eura te 10.500 kuna za koje su pretpostavili da potječu od preprodaje opijata, umirovljeni general stao je u obranu sina.
Zagrebačka policija u stanu mu našla nekoliko kilograma droge i veću količinu keša: 'Sve sam čuvao za Toma Forda'
znaš tko je Tom Ford?
Tom Ford je parfem.
Guest- Guest
ne bi ti gnjec nista ucinio...da si mislio uciniti vec bi ucinio..trebas imat muda da roknes nekog a ne muda labudova i dug jezikGnječ wrote:Ra wrote:Ne opravdavam, ali potpuno razumijem njegov očaj i poriv da to prekine jednom zauvijek.
opravdavam i razumijem. moja podrška ćovjeku koji je imao muda ohladiti trojicu kriminalaca rvata iz rvacke udboustaške pripizdine. da sam ja bio tamo drage volje bih mu pomogao u čišćenu prokletog rvackog nakota s time što bi ja izrešetao i kriminalce u uniformama takozvane rvacke policije. bez beda bi ih ohladio. zauvijek.
evo tebi ženo malo štiva pa kaži ne opravdavam ali razumijem:
SIN GENERALA KRULJCA IZBJEGAO ZATVOR! Policija mu u stanu pronašla kokain, marihuanu i skoro 120.000 eura, ali izvukao se samo radom za opće dobro.
David Kruljac (27), sin umirovljenog generala Mladena Kruljca, zbog čuvanja 3,98 kilograma marihuane i 27 grama kokaina u hladnjaku u očevu stanu u zagrebačkim Gajnicama sporazumno je na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen na godinu dana zatvora.
No ta je sankcija pretvorena u 730 sati rada za opće dobro, a ujedno mu je izrečena i novčana kazna od 500 dnevnih dohodaka, što u njegovu slučaju iznosi 200.000 kuna. Budući da je osim droge u hladnjaku, spavaćoj sobi i na polici kuhinjskog elementa tijekom pretresa stana policija pronašla i 118.000 eura te 10.500 kuna za koje su pretpostavili da potječu od preprodaje opijata, umirovljeni general stao je u obranu sina.
Zagrebačka policija u stanu mu našla nekoliko kilograma droge i veću količinu keša: 'Sve sam čuvao za Toma Forda'
znaš tko je Tom Ford?
Tom Ford je parfem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dakle imati razumjevanje za ubojstvo a istodobno nemate RSZUMJEVANJA za dilere?
Cudno
I dileri su imali tesko djetinjstvo
Sjebanu mladost
Hrvatsku luđačku tranziciju gdje se otima i krade od vrha do dna drustva
I dileri su dio tog drustva
I vas dakle uzbuđuje kalašnjikov
Jbt . Lud narod.
Znate poslovicu : tko je lud ne budi mu drug
Ubojici narocito.
Radite nesto precudno: pricate , pricate, pricate ..
A nista bitno se ne mjenja.
Cudno
Sjebanu mladost
Jbt . Lud narod.
Ubojici narocito.
da se slozim dijelom sa sorom...mada nitko te ne tera da se drogiras ili dilas to je tvoj izbor...recimo split se ne muci sa drogom i dilerima od danas ima vec cetrdesetak godina prema ovamo...lucki grad gdje uvijek se svercala droga i slicno..kako ja nisam uzeo nikad drogi i nisam se drogirao a nije d anisam imao priliku..jednostavno nisam htio...bolje da maznem litru vina nego to smece uspricam u sebeSora wrote:Dakle imati razumjevanje za ubojstvo a istodobno nemate RSZUMJEVANJA za dilere?
Cudno
Sjebanu mladost
Jbt . Lud narod.
Ubojici narocito.
2015-09-08
dilera i narkica je uvijek bilo...zagreb se recimo mucio sa tom posasti krajem sedamdesetih i pocetkom osamdesetih sto je lijepo opisano u seriji crno bijeli svijet...a smatralo da pozgrabe dilaju dou najise upravo iz redova tadasnje milicije jer se zna da nista tada u kriminalnom svijetu nije moglo proci bez znanja tadasnje milicije i ondasnjih obavjestajnih sluzbi...a da ne govorim kako su se rokali horsom tadasnji bendovi od riblje corbe,bijelog dugmeta,haustora i drugih
2015-09-08
Pa svakako da se problem droge vuce dugo nasim lučkim gradovima
No, nece se rijesiti ubojstvima
Nego pogoršati
Biti ce dileri bolje organizirani
Biti ce spirala ubijstava i međusobnih osveta
I Split nece biti siguran grad
To hocete?
Nego pogoršati
To hocete?
dok je rotok droge kontrolirala policija ili milicija bilo je manje sranja jer jednostavno ovi nisu dozvolili zbog 'posla' rokacinu po ulicama..stvari su se rjesavale u mracnim kantunima ili negdje van grada po sistemu 'otisa navigavat a kad ce se vratiti ko to zna nestao negdje u juznoj americi'..no danas za razliku od tad glavnu rijec je preuzela ulica a policija izgubila konce odnosno nema nekog jakog igraca koji moze sprijeciti obracune na ulicama i to je sve...odnosno ta razlika..a da je droge i dičlanja bilo bilo je uvijek samo stvar je kontrole odnosno kakvi igraci stanuju u gradu...oni koji nece dozvoliti rokacino otvorenu odnosno da li između kriminalnih miljeja i polcije vlad aneki dogovor da rata nece biti...da ce stvari i problemi rjesavati u tisini da na sebe ne navuku istrage ciji bi trag vodio do glavnih igracaSora wrote:Pa svakako da se problem droge vuce dugo nasim lučkim gradovima
Nego pogoršati
To hocete?
2015-09-08
Nema tu muda kad očaj proradi...tim više su mi se do kraja zgadili svi mediji i svi kvazistručnjaci koji su raščlanjivali ovu tragediju, do iti jedan bi trebali zapaliti svoju diplomu i priznati da kurca ne znaju o stanju ljudske psihe te što je ono što čovjeka dovodi do ovog.. Hrvati imaju veliki problem sa institucijama i funkcioniranjem pravne i ikakve države općenito, osim povlaštene debele manjine i onda kada ovakav problem iskrsne, država krene još gasiti požar napalmom... jebena fuckin' Sjeverna Koreja u svakom smislu i pogledu. Gledajući dnevnik HRT-a dobio sam dojam doslovce kao da gledam RTS devedesetih ili TV Pjongjang...
darth_vader-
2014-04-17
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Similar topics
» Nakaradna nadogradnja u centru Splita
» Rasisticki ispad u centru Splita!Crnkinja bijelcima:'Bijelo smece.'
» Uz blagoslov konzervatora dograđuje se zaštićeni spomenik kulture u samom centru Splita
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
» Rasisticki ispad u centru Splita!Crnkinja bijelcima:'Bijelo smece.'
» Uz blagoslov konzervatora dograđuje se zaštićeni spomenik kulture u samom centru Splita
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» Dvojica poginuli kod ZD, Krstičević dao ostavku
Page 14 of 21