INDEX/ba.rs: Milanoviću bi dobro došla liposukcija i dermoabrazija. Za početak.
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
INDEX/ba.rs: Milanoviću bi dobro došla liposukcija i dermoabrazija. Za početak.
NEVINA U LUDNICI
PREKO NOĆI U HRVATSKOJ NASTUPILA GROMOGLASNA TIŠINA Ako je meta Kolinda, onda je bilo dopušteno biti najgori prostak i jadnik. I onda odjednom: paf!
Jao, baš sam sretna što Kolinda nije dobila drugi mandat! To je već davno prešlo svaku granicu, ujutro bih se bojala uključiti internet, znajući da će se na mene sručiti hrpa gadosti. Je, slažem se, predsjednica nam je živahna pa je davala puno povoda kritičarima, ali to nije opravdanje za takve izljeve prezira, za lavine ismijavanja, izrugivanja, omalovažavanja i najjadnijeg vrijeđanja.
https://www.jutarnji.hr/komentari/preko-noci-u-hrvatskoj-nastupila-gromoglasna-tisina-ako-je-meta-kolinda-onda-je-bilo-dopusteno-biti-najgori-prostak-i-jadnik-i-onda-odjednom-paf/9835735/
PREKO NOĆI U HRVATSKOJ NASTUPILA GROMOGLASNA TIŠINA Ako je meta Kolinda, onda je bilo dopušteno biti najgori prostak i jadnik. I onda odjednom: paf!
Jao, baš sam sretna što Kolinda nije dobila drugi mandat! To je već davno prešlo svaku granicu, ujutro bih se bojala uključiti internet, znajući da će se na mene sručiti hrpa gadosti. Je, slažem se, predsjednica nam je živahna pa je davala puno povoda kritičarima, ali to nije opravdanje za takve izljeve prezira, za lavine ismijavanja, izrugivanja, omalovažavanja i najjadnijeg vrijeđanja.
https://www.jutarnji.hr/komentari/preko-noci-u-hrvatskoj-nastupila-gromoglasna-tisina-ako-je-meta-kolinda-onda-je-bilo-dopusteno-biti-najgori-prostak-i-jadnik-i-onda-odjednom-paf/9835735/
Re: INDEX/ba.rs: Milanoviću bi dobro došla liposukcija i dermoabrazija. Za početak.
Drugarica Snježana se tek sad probudila i nabacila novi make up...
Re: INDEX/ba.rs: Milanoviću bi dobro došla liposukcija i dermoabrazija. Za početak.
I Kaja se zabavila oko nabacivanja novog make up-a.
muškima se ne gleda kako izgledaju, koga briga...al će zato gđa. Milanović dobit "pohvala i pohvala"
Noor wrote:muškima se ne gleda kako izgledaju, koga briga...al će zato gđa. Milanović dobit "pohvala i pohvala"
Pa dobro sad ... meni je ta zenska jako fesh.
Guest- Guest
Posteno i istinito.
Osobito na brdovitom Balkanu.
Veliš može i napeta razdrljena košulja i kravata, flekaste hlače,Noor wrote:muškima se ne gleda kako izgledaju, koga briga...al će zato gđa. Milanović dobit "pohvala i pohvala"
a tek boje svega toga, ruke i nokti kao da je upravo izašao iz radione...baš sam ti povjerovao.
do brdovitih žena je...nitko nije kritizirao jadnu našu kraljicu koliko zavidne žene... mi smo se bazirali na to da prcamo Jakova, ako se već nekog moraMaggie19 wrote:Posteno i istinito.
2014-04-15
Bilo kako bilo ali Milanovic ima stvarno kockastu glavu. Ono stvarno kockastu. Bolje izgleda suncana strana mjeseca od njegovog lica. Grd ko lopov. Izvlaci ga sta je simpatican i duhovit.Muhahahahhahahaaaa
2014-04-14
zanimljivo
kolindi su se navise za izgled izrugivali feministi I zagovaratelji istanbulske
koji ono ima naziv za takve ojebine nesto se ne mogu sjetit
kolindi su se navise za izgled izrugivali feministi I zagovaratelji istanbulske
koji ono ima naziv za takve ojebine nesto se ne mogu sjetit
2014-04-19
ma prava je, da nam nije dala savjete o rezanju kruha na tanje šnite moja obitelj i ja ne bi preživjeli 3,5 godine recesije kroz koju nas je muvao zoranče veleumni :)))Noor wrote:muškima se ne gleda kako izgledaju, koga briga...al će zato gđa. Milanović dobit "pohvala i pohvala"
a ne, nisam ja izrazila svoj stav oko toga, meni je jako važno kako muškarac izgleda...ali većini je to nebitno, fokus je na ženama, to sam htjela rećiEroo wrote:Veliš može i napeta razdrljena košulja i kravata, flekaste hlače,Noor wrote:muškima se ne gleda kako izgledaju, koga briga...al će zato gđa. Milanović dobit "pohvala i pohvala"
a tek boje svega toga, ruke i nokti kao da je upravo izašao iz radione...baš sam ti povjerovao.
a ni Zoki je nije slušao, vidi ga koliki jetre wrote:ma prava je, da nam nije dala savjete o rezanju kruha na tanje šnite moja obitelj i ja ne bi preživjeli 3,5 godine recesije kroz koju nas je muvao zoranče veleumni :)))Noor wrote:muškima se ne gleda kako izgledaju, koga briga...al će zato gđa. Milanović dobit "pohvala i pohvala"
Dobro, to je stvar ukusa.
Osobno, meni su Kenwood Kenon i Bernardić (realno, visoki, markantni muškarci) izrazito neprivlačni, bezbojni i karakterno očajni.
Milanović ima jedan gard, i vjeruje svojoj prosudbi i kad je 100% u krivu. Uz to, iznimno je inteligentan, rječit i strastven.
A to je ubitačna kombinacija.
Osobno, meni su Kenwood Kenon i Bernardić (realno, visoki, markantni muškarci) izrazito neprivlačni, bezbojni i karakterno očajni.
Milanović ima jedan gard, i vjeruje svojoj prosudbi i kad je 100% u krivu. Uz to, iznimno je inteligentan, rječit i strastven.
A to je ubitačna kombinacija.
domenika- Posts : 36
2020-01-07
nek malo smršavi, vrati friz na staro ..i nemam zamjerki
A sa samom temom kao žena se posve slažem. Jedno je kritika, a drugo čista, nepatvorena mržnja, zloba i otrov.
2020-01-07
Noor wrote:nek malo smršavi, vrati friz na staro ..i nemam zamjerki
Za ovu frizuru nemam objašnjenja...a lako je moguće da nema ni on :)
2020-01-07
tko god mu to sugerira i frizira ga, totalna je greškadomenika wrote:Noor wrote:nek malo smršavi, vrati friz na staro ..i nemam zamjerki
A liniju mora stesati, nije on baš toliko star da si to treba dozvoliti. Bile su nedavno slike iz 2006, bio je čak i premršav.
2020-01-07
Noor wrote:tko god mu to sugerira i frizira ga, totalna je greškadomenika wrote:Noor wrote:nek malo smršavi, vrati friz na staro ..i nemam zamjerki
Ma to bi ja dobro oprala, izribala i skratila i sve 5. Te kante gela baciti...
2020-01-07
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dobro došla časna, zbogom nečasna
» Zoki spustio Brnabickoj:'Vuciceva portparolko dobro dosla u Staru Basku'
» Stazićeva, Baukova i Kosoričina Hrvatska nije dobro došla u Herceg -Bosnu
» Index i neoliberali svršavaju:'Poraz Wildersa je početak kraja osvajanja vlasti u EU od strane desničarskih stranaka'
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
» Zoki spustio Brnabickoj:'Vuciceva portparolko dobro dosla u Staru Basku'
» Stazićeva, Baukova i Kosoričina Hrvatska nije dobro došla u Herceg -Bosnu
» Index i neoliberali svršavaju:'Poraz Wildersa je početak kraja osvajanja vlasti u EU od strane desničarskih stranaka'
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
Page 1 of 3