Preminula Neda Arnerić
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Preminula Neda Arnerić
Pa srpska ( jugoslavenska ) glumica. Nema nitko s tim problema. Čisto nam je zanimljiv podatak da vuće korjene iz Hrvatske. Ja to nisam ni zna. Al ništa mi to ne minja no eto zanimljiv podatatak nama u Hrvatskoj i to je sve.Legendovich wrote:Onda je 100/100 srpkinja..ne se duriti...uza sve sto vam se dogadja,ujebao vam se i IQ..
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Poanta jest,da vi idjoti,niti neciju posmrtnu temu ne znate postivati..i to je to..pametnom dovoljno,vama ni do kraja vremena..
Guest- Guest
Jedino si ti počeja ovdje pričat o srpskim kurčevima i hrvatskim pizdama.Legendovich wrote:Poanta jest,da vi idjoti,niti neciju posmrtnu temu ne znate postivati..i to je to..pametnom dovoljno,vama ni do kraja vremena..
2014-04-11
Kako ti uopće može past na pamet da takve stvari pričaš na ovoj temi. Deset sati ujutro on na ovoj temi priča o srpskim kurčevima i hrvatskim pizdama.
Svi su normalnl. Eto komentirali samo to da vuče korjene iz Hrvatske šta je ovdje ipak zanimljiv podatak al tl je sve.
I onda ti upadaš sa svojim deguntantim upadima koji se zgade svakom normalnoj osobi na ovakvoj temi k komentiraš kako mi nešto ovo. Nitko nije ništa reka nego samo da vuče korjene iz Hrvatske šta i vuče i to je sve.
Jedini koji je nekulturan i neodgojen i očito seksualno opsjednut si ti i nitko više.
Bolestan si.
Svi su normalnl. Eto komentirali samo to da vuče korjene iz Hrvatske šta je ovdje ipak zanimljiv podatak al tl je sve.
I onda ti upadaš sa svojim deguntantim upadima koji se zgade svakom normalnoj osobi na ovakvoj temi k komentiraš kako mi nešto ovo. Nitko nije ništa reka nego samo da vuče korjene iz Hrvatske šta i vuče i to je sve.
Jedini koji je nekulturan i neodgojen i očito seksualno opsjednut si ti i nitko više.
Bolestan si.
2014-04-11
neda,
zivela sam pored osnovne skole
a klinci mi dobacivali,
" i tata bi sine "
tada mi je to smetalo,
danas prihvatam kao
kompliment.
zivela sam pored osnovne skole
a klinci mi dobacivali,
" i tata bi sine "
tada mi je to smetalo,
danas prihvatam kao
kompliment.
Guest- Guest
Mir na temi o pokojnoj zeni.
Pa ona je bila ljepša i od brigitte bardot.
Ona, milena, dragan , arsen...nemaju zamjenu, ni nasljednike..legende
Ona, milena, dragan , arsen...nemaju zamjenu, ni nasljednike..legende
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Kako ti uopće može past na pamet da takve stvari pričaš na ovoj temi. Deset sati ujutro on na ovoj temi priča o srpskim kurčevima i hrvatskim pizdama.
Bolestan si.
Izbrisala sam to.
Sad se vratimo umjetnosti.
Pa za taj film je dobila zlatnu arenu majmuneLegendovich wrote:vuksadinare wrote:R.I.P...aloa praznik kurvi..najbolji njen filmski uradak
Pokazujes svoj nivo odgoja???ajde,ne trebas,znamo dobro koji je to(ciganluk)
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Pa je.vuksadinare wrote:Pa za taj film je dobila zlatnu arenu majmuneLegendovich wrote:vuksadinare wrote:R.I.P...aloa praznik kurvi..najbolji njen filmski uradak
Pokazujes svoj nivo odgoja???ajde,ne trebas,znamo dobro koji je to(ciganluk)
2015-08-15
Kako je glup ovaj svetac boze moj..ja rekao da joj je najbolji film haloa praznik kurvi za koji je dobila zlatnu arenu jedinu..i ondy on meni kako sam bezobrazan..a budale
2015-09-08
Valjda je zaboravio da se tako zove film.vuksadinare wrote:Kako je glup ovaj svetac boze moj..ja rekao da joj je najbolji film haloa praznik kurvi za koji je dobila zlatnu arenu jedinu..i ondy on meni kako sam bezobrazan..a budale
2015-08-15
Sjetim se svaga. Plače mi se čim pomislim na ta prošla lijepa vremena.
Nestala i izbrisana. Zauvijek. Nikada više neće biti ništa slično.
Sve je otišlo u pizdu materinu..
crvenkasti-
2014-04-17
Koja?..kad si se kurcio..a na svaki krivi pogled si prijeko gledaocrvenkasti wrote:Sjetim se svaga. Plače mi se čim pomislim na ta prošla lijepa vremena.
2015-09-08
Volio bih da moja djeca imaju iz svog djetinjstva tako lijepe uspomene kao ja.
Što da radim? Da im puštam filmove s Nedom Arnerić, Fabijanom Šovagovićem i Pavlom Vuisićem?
Što da radim? Da im puštam filmove s Nedom Arnerić, Fabijanom Šovagovićem i Pavlom Vuisićem?
crvenkasti-
2014-04-17
Da .crvenkasti wrote:Volio bih da moja djeca imaju iz svog djetinjstva tako lijepe uspomene kao ja.
2015-08-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
» HND neda Glas Jugoslavena samo tako
» Neda Ukraden 'suza mi iz oka kanula' vuciceva sendvicarka
» Neda Ukraden : Raspast će se 60% brakova , mnogi imaju ljubavnice
» Preminula Jasna Babic
» HND neda Glas Jugoslavena samo tako
» Neda Ukraden 'suza mi iz oka kanula' vuciceva sendvicarka
» Neda Ukraden : Raspast će se 60% brakova , mnogi imaju ljubavnice