Preminula Neda Arnerić
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Preminula Neda Arnerić
R.I.P...aloa praznik kurvi..najbolji njen filmski uradak
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Da..njen deda je bio sa korcule ali otisao je kao mlad u srbiju tamo dvadesetih godina 20 stoljeca bio je neki oficir vojske kraljevine..doselio je u knjazevac..arnericka se tamo i rodila ali kao dijete sy roditeljima seli u beograd..inace vrlo malo anad ima arnerica na korculi..mahom se raselili gotovo svi do sezdesetih godina..mnogi u ameriku,australiju,zagreb,srbijaRingo10 wrote:Hrvatica iz Srbije.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ima ih na Braču u Postirama. Viš to nisan zna da vuće porijeklo od dole s Korčule.vuksadinare wrote:Da..njen deda je bio sa korcule ali otisao je kao mlad u srbiju tamo dvadesetih godina 20 stoljeca bio je neki oficir vojske kraljevine..doselio je u knjazevac..arnericka se tamo i rodila ali kao dijete sy roditeljima seli u beograd..inace vrlo malo anad ima arnerica na korculi..mahom se raselili gotovo svi do sezdesetih godina..mnogi u ameriku,australiju,zagreb,srbijaRingo10 wrote:Hrvatica iz Srbije.
https://www.slobodnadalmacija.hr/kultura/clanak/id/207110/neda-arneric-citat-i-tata-bi-sine-dugo-me-zivcirao
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ja koliko znam ona se i izjašnjavala kao Hrvaticavuksadinare wrote:Da..njen deda je bio sa korcule ali otisao je kao mlad u srbiju tamo dvadesetih godina 20 stoljeca bio je neki oficir vojske kraljevine..doselio je u knjazevac..arnericka se tamo i rodila ali kao dijete sy roditeljima seli u beograd..inace vrlo malo anad ima arnerica na korculi..mahom se raselili gotovo svi do sezdesetih godina..mnogi u ameriku,australiju,zagreb,srbijaRingo10 wrote:Hrvatica iz Srbije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kako god RIP. Meni je bila poznata al ne toliko koliko npr Milena Dravič , valjda zbog manjeg broja filmova u kojim je glumila il sporednih uloga u ovim jačim naslovima dok su ovi manje razvikani filmovi slabije poznati.
Više će ostat zapamćena kao sex simbol u ex Jugi nego uloga mada nije da nije snimila hrpu filmova.
Da , liijepa al nesretna. Takva joj je bila karma. Šta reči nego jjoš jednom RIP.
Više će ostat zapamćena kao sex simbol u ex Jugi nego uloga mada nije da nije snimila hrpu filmova.
Da , liijepa al nesretna. Takva joj je bila karma. Šta reči nego jjoš jednom RIP.
2014-04-11
Ne bi baš reka da je bila nesretna. Imala je ipak ispunjen život. Možda je imala previsoku ljestvicu kad su muški u pitanju a tu ti onda ljepota ne pomaže. A onda ljepota je prolazna a posli prođe život pa ako nastaviš tražit gospodina savršenog razočaraš se. Uglavnom to ti je ta priča. Ne smiš imat ljestvicu visoko nego negdje po sredini da je i drugi mogu preskočit.Maggie19 wrote:R.I.P.
Lijepa, a nesretna.
:-/
2014-04-11
Rip...
Ostati će mi najviše upamćena po:
"I tata bi sine"
Ostati će mi najviše upamćena po:
"I tata bi sine"
Ringo10 wrote:Dva puta je pokusala samoubojstvoHektorović wrote:Noor wrote:ma daaj, pa sta je bilo?
Strasno mi je zao, uvijek sam je jako voljela :(
Laka joj zemlja, nek pociva u miru :(
Prošle godine se pričalo da je pokušala samoubojstvo
Ako nije to onda srce ili moždani
Mozda je treci put uspjela. Jer nije bas tako stara
Budalaštine srpskih toaletoida.
Uopšte nije pokušala da se ubije jer je nesrećnim slučajem pala sa terase. Malo ko se razume u forenziku videće da u njenom slučaju nije bio skok već pad.
Trovanje lekovima je verovatno uzrokovano jakom terapijom baš zbog pada jer je puno i mehaničkih i unutrašnjih povreda zadobila.
Kada se tako stariji ljudi ozbiljno povrede, to im maksimalno skrati život. Moj deda je otišao 3 nedelje nakon loma kuka...
Guest- Guest
Nedi neka je laka crna zemlja. Poslednje 2 godine su poprilično obezglavile srpsko glumište. Manda, Ejdus, Milena Dravić, Glogovac, Neda...
Guest- Guest
pa sad, vi ne mizete da ne brojite
krvna zrnca.
koliko je hrvatica a koliko arneri,
ko je ko i sta je sta, sasvim jr jasno.
to se naslucuje,
sve je jasno !
ne ubedjujte sebe vise
krvna zrnca.
to se naslucuje,
sve je jasno !
ne ubedjujte sebe vise
Guest- Guest
Neda je bila prava prirodna ljepotica
Bez umjetnih didataka kao neke plasticne plavuše ljubimice forumasa
RIP..Sora wrote:Neda je bila prava prirodna ljepotica
Guest- Guest
vuksadinare wrote:R.I.P...aloa praznik kurvi..najbolji njen filmski uradak
Pokazujes svoj nivo odgoja???ajde,ne trebas,znamo dobro koji je to(ciganluk)
Guest- Guest
Legendovich wrote:vuksadinare wrote:R.I.P...aloa praznik kurvi..najbolji njen filmski uradak
Pokazujes svoj nivo odgoja???ajde,ne trebas,znamo dobro koji je to(ciganluk)
Guest- Guest
RIP, vrijeme nas jede lagano.
omni-
2014-04-12
Ne davi. Ovo je ustaški forum. Normalno da nam je zanimljiv podaktak da vuće korjene iz Hrvatske. Ne bi nam ti dao ni komentirat tu činjenicu. Neće ti je nitko svojatat. Normalno da je srpska / jugoslavenska glumica. Općenito , možda je glumila i u nekom hrvatskom filmu al je ne smatramo zbog toga hrvatskom glumicom.pizzon wrote:pa sad, vi ne mizete da ne brojite
krvna zrnca.
to se naslucuje,
sve je jasno !
ne ubedjujte sebe vise
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne davi. Ovo je ustaški forum. Normalno da nam je zanimljiv podaktak da vuće korjene iz Hrvatske. Ne bi nam ti dao ni komentirat tu činjenicu. Neće ti je nitko svojatat. Normalno da je srpska / jugoslavenska glumica. Općenito , možda je glumila i u nekom hrvatskom filmu al je ne smatramo zbog toga hrvatskom glumicom.pizzon wrote:pa sad, vi ne mizete da ne brojite
krvna zrnca.
to se naslucuje,
sve je jasno !
ne ubedjujte sebe vise
Drzimo se Nede, pokoj joj dusi!
Maggie
Last edited by Maggie19 on 11/1/2020, 10:28; edited 1 time in total (Reason for editing : vulgarnosti)
Guest- Guest
Onda je 100/100 srpkinja..ne se duriti...uza sve sto vam se dogadja,ujebao vam se i IQ..
Guest- Guest
Pa srpska ( jugoslavenska ) glumica. Nema nitko s tim problema. Čisto nam je zanimljiv podatak da vuće korjene iz Hrvatske. Ja to nisam ni zna. Al ništa mi to ne minja no eto zanimljiv podatatak nama u Hrvatskoj i to je sve.Legendovich wrote:Onda je 100/100 srpkinja..ne se duriti...uza sve sto vam se dogadja,ujebao vam se i IQ..
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
» HND neda Glas Jugoslavena samo tako
» Neda Ukraden 'suza mi iz oka kanula' vuciceva sendvicarka
» Neda Ukraden : Raspast će se 60% brakova , mnogi imaju ljubavnice
» Preminula Jasna Babic
» HND neda Glas Jugoslavena samo tako
» Neda Ukraden 'suza mi iz oka kanula' vuciceva sendvicarka
» Neda Ukraden : Raspast će se 60% brakova , mnogi imaju ljubavnice