Škoro nije krivac za pobjedu Milanovića, kao što tvrde zlobni jezici, on je zaslužan.
Page 1 of 1
Škoro nije krivac za pobjedu Milanovića, kao što tvrde zlobni jezici, on je zaslužan.
Prvi intervju nakon izbora: 'Pobjeda Milanovića nije moja krivica'
https://www.vecernji.hr/vijesti/skoro-pobjeda-milanovica-nije-moja-krivica-daju-nadnaravne-mogucnosti-jednom-pjevacu-1371417
https://www.vecernji.hr/vijesti/skoro-pobjeda-milanovica-nije-moja-krivica-daju-nadnaravne-mogucnosti-jednom-pjevacu-1371417
Re: Škoro nije krivac za pobjedu Milanovića, kao što tvrde zlobni jezici, on je zaslužan.
I ovaj HDZ se ponaša kao uvriđena snaša, umjesto da čestitaju Škori.
Re: Škoro nije krivac za pobjedu Milanovića, kao što tvrde zlobni jezici, on je zaslužan.
HDZ je popusio u Zegeju. Eto vam kolaca.
Guest- Guest
Znate vi dobro tko je zaslužan za izbor Milanovića. Ponavljam, zslužili ste sve čestitke na tome.Sovak wrote:HDZ je popusio u Zegeju. Eto vam kolaca.
Uostalom, imali ste cilj i postigli ste ga. Zašto vam je to tako teško priznati?
Eroo wrote:Znate vi dobro tko je zaslužan za izbor Milanovića. Ponavljam, zslužili ste sve čestitke na tome.Sovak wrote:HDZ je popusio u Zegeju. Eto vam kolaca.
Uostalom, imali ste cilj i postigli ste ga. Zašto vam je to tako teško priznati?
Zato sto to jednostavno nije tako barem sto se mene tice.
Guest- Guest
Sovak wrote:Eroo wrote:Znate vi dobro tko je zaslužan za izbor Milanovića. Ponavljam, zslužili ste sve čestitke na tome.Sovak wrote:HDZ je popusio u Zegeju. Eto vam kolaca.
Zato sto to jednostavno nije tako barem sto se mene tice.
Statistike ne lažu. Ne mislim da to ima veze s tobom osobno, ti sam najbolje znaš ima li.
Pošto im vrag(ego) neda mira sad će i novu stranku osnovat.
Konačni rezultat? Kuvertiram: Velika koalicija. I Plenkovic premijer još jedan mandat.
Konačni rezultat? Kuvertiram: Velika koalicija. I Plenkovic premijer još jedan mandat.
Similar topics
» Škoro nakon Kolinde u drugom krugu pobjeđuje i Milanovića
» ''Miroslav Škoro: ‘Narod će mi donijeti pobjedu, a ja ću njemu vratiti državu koju su mu oteli’ ''
» Ruski bankari službeno tvrde da Agrokor nije prikazao sva dugovanja
» Veljko Bulajic odbio režirati film Bitka na Sutjesci jer nije htio poraz pretvoriti u pobjedu
» Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
» ''Miroslav Škoro: ‘Narod će mi donijeti pobjedu, a ja ću njemu vratiti državu koju su mu oteli’ ''
» Ruski bankari službeno tvrde da Agrokor nije prikazao sva dugovanja
» Veljko Bulajic odbio režirati film Bitka na Sutjesci jer nije htio poraz pretvoriti u pobjedu
» Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
Page 1 of 1