Milanović odbio doći na svečanost povodom predsjedanja Hrvatske Vijećem EU-a
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Milanović odbio doći na svečanost povodom predsjedanja Hrvatske Vijećem EU-a
đaba ti upucavanje...Sora wrote:Ja ne znam gdje bih izrazila svoje postovsnje prema jednoj osobi s foruma kpja se stvarno istice razumom i strpljenjem i kulturom ( za razliku od mene ..he ) i definitivno je okosnica ovog foruma od koje se moze dobiti dobre i pozitivne komrntare i vibre
Ponosna sam jer je zena i zove se Kaya
Tj ne zove hmm
vuksadinare- Posts : 100344
2015-09-08
Re: Milanović odbio doći na svečanost povodom predsjedanja Hrvatske Vijećem EU-a
konfliktna osoba
..ili se ovi ne zele druziti sa njim pa je dobio poruku...marcellus wrote:konfliktna osoba
2015-09-08
Normalno.marcellus wrote:konfliktna osoba
Pa bio je premijer , znaju šta su izabrali , bahato i izolaciju.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
..a cuj ako izvrjeđas pol drzava clanica eu-a ne mo's ni ocekivati da ce politicari iz tih drzava srdacno ga docekati...zato bole se i ne pojavljivati nego da ti netko mozebitno ne pruzi ruku..ili te mrko gleda...ziher je ziher..RayMabus wrote:Normalno.marcellus wrote:konfliktna osoba
2015-09-08
Nema se smisla bavit Milanovicem. On će ovaj mandat prespavat ko šta je prespavao i onaj prije. Pa nije to mačak u vreći. Znaju šta su birali.vuksadinare wrote:..a cuj ako izvrjeđas pol drzava clanica eu-a ne mo's ni ocekivati da ce politicari iz tih drzava srdacno ga docekati...zato bole se i ne pojavljivati nego da ti netko mozebitno ne pruzi ruku..ili te mrko gleda...ziher je ziher..RayMabus wrote:Normalno.marcellus wrote:konfliktna osoba
2014-04-11
....a kaj mislis zasto je kolindi ponudio veleposlanicko mjesto?..pa zato jer kad zavrsi mandat ocekuje uslugu da on nakon mandata bude uhljebljen na isti nacinRayMabus wrote:Nema se smisla bavit Milanovicem. On će ovaj mandat prespavat ko šta je prespavao i onaj prije. Pa nije to mačak u vreći. Znaju šta su birali.vuksadinare wrote:..a cuj ako izvrjeđas pol drzava clanica eu-a ne mo's ni ocekivati da ce politicari iz tih drzava srdacno ga docekati...zato bole se i ne pojavljivati nego da ti netko mozebitno ne pruzi ruku..ili te mrko gleda...ziher je ziher..RayMabus wrote:Normalno.marcellus wrote:konfliktna osoba
2015-09-08
Ne zanima me Milanovic. Znam tko je i šta je. Uostalom on nije moj predsjednik tako da mi je savršeno nebitno šta radi il ne radi. Očekujem srozavanje odnosa sa svima.
2014-04-11
kaya wrote:Nekad moraš zajebati nekog . Ok vama hrvatinama iz hdz je to neshvatljivo, vi ste sluge i date dupe i divite se svima.Eroo wrote:Žilet žica na hr granicama i nije tako loša stvar, jer predstavlja branu udora zapadnoeuropskih islamista.kaya wrote:Šta ga briga, ne sklapa hrvatsko ugarsku nagodbu da trči orbanu...Eroo wrote:I ja mislim, ako ništa još uvijek su mu za druženje ostali Rama i Zaev.kaya wrote:
Mislim da mu ovi i nisu baš važni .
Treba još više zatezati odnose sa susjedima, možda i poduplaju žilet žicu na hr granicama.
Propustiti izbjeglice i poslati ih dalje ili se mlatiti na granici za njemačke interese i glumiti crnu ovcu demokracije?
Paaa, ja bi prvo .
A što ćete kada ih dođe više?
Vi ste velemajstori za napravit od zlata željezo.
pa to i zele oni koji su ga birali..jer onda mogu stalno nas prcati kako smo konfliktni i da nam treba remenRayMabus wrote:Ne zanima me Milanovic. Znam tko je i šta je. Uostalom on nije moj predsjednik tako da mi je savršeno nebitno šta radi il ne radi. Očekujem srozavanje odnosa sa svima.
2015-09-08
On nije moj predsjednik. Uopće me ne zanimaju njegovi potezi. Izolirat će ga se i na unutarnjem planu. On ne predstavlja ni mene ni tebe.vuksadinare wrote:pa to i zele oni koji su ga birali..jer onda mogu stalno nas prcati kako smo konfliktni i da nam treba remenRayMabus wrote:Ne zanima me Milanovic. Znam tko je i šta je. Uostalom on nije moj predsjednik tako da mi je savršeno nebitno šta radi il ne radi. Očekujem srozavanje odnosa sa svima.
2014-04-11
meni c ebiti zanimljivo kad ga bude sora prcala...a znam u svezi cega...RayMabus wrote:On nije moj predsjednik. Uopće me ne zanimaju njegovi potezi. Izolirat će ga se i na unutarnjem planu. On ne predstavlja ni mene ni tebe.vuksadinare wrote:pa to i zele oni koji su ga birali..jer onda mogu stalno nas prcati kako smo konfliktni i da nam treba remenRayMabus wrote:Ne zanima me Milanovic. Znam tko je i šta je. Uostalom on nije moj predsjednik tako da mi je savršeno nebitno šta radi il ne radi. Očekujem srozavanje odnosa sa svima.
2015-09-08
Meni neće. Mlade ljude ne zanima Povratak u prošlost. Ima i drugih država a gerijatrija će uskoro radit do 65 a onda ćemo vidit tko će im financirat mirovine.vuksadinare wrote:meni c ebiti zanimljivo kad ga bude sora prcala...a znam u svezi cega...RayMabus wrote:On nije moj predsjednik. Uopće me ne zanimaju njegovi potezi. Izolirat će ga se i na unutarnjem planu. On ne predstavlja ni mene ni tebe.vuksadinare wrote:pa to i zele oni koji su ga birali..jer onda mogu stalno nas prcati kako smo konfliktni i da nam treba remenRayMabus wrote:Ne zanima me Milanovic. Znam tko je i šta je. Uostalom on nije moj predsjednik tako da mi je savršeno nebitno šta radi il ne radi. Očekujem srozavanje odnosa sa svima.
2014-04-11
pa ja koliko čitam, dato je objašnjenje zašto je odbio... jer nije ni u skladu s diplomatskom praksom da se dvoje predsjednika u ovoj situaciji nalaze zajedno na takvom događaju. Mogao je i prihvatiti, al je očito smatrao da se ne treba gurati. On za sada nije predsjednik, on je novoizabrani predsjednik, koji još nije stupio na funkciju.
Nisam glasala za njega, i sve negativnosti ću kritizirati, al ako je nešto pozitivno, treba reći i pohvaliti.
Kao što u pobjedničkom govoru, iako se tijekom kampanje po njoj nebrojeno puta ishračkao, nije dozvolio da se na Kolindu fučka - kako god je bahat i često izuzetno nekulturan, kod mene je tim potezom zaradio +.
Nisam glasala za njega, i sve negativnosti ću kritizirati, al ako je nešto pozitivno, treba reći i pohvaliti.
Kao što u pobjedničkom govoru, iako se tijekom kampanje po njoj nebrojeno puta ishračkao, nije dozvolio da se na Kolindu fučka - kako god je bahat i često izuzetno nekulturan, kod mene je tim potezom zaradio +.
Sore moja hvala.Sora wrote:Ja ne znam gdje bih izrazila svoje postovsnje prema jednoj osobi s foruma kpja se stvarno istice razumom i strpljenjem i kulturom ( za razliku od mene ..he ) i definitivno je okosnica ovog foruma od koje se moze dobiti dobre i pozitivne komrntare i vibre
Tj ne zove hmm
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A zlato je biti njemački pas? Ajde razvoz...Eroo wrote:kaya wrote:Nekad moraš zajebati nekog . Ok vama hrvatinama iz hdz je to neshvatljivo, vi ste sluge i date dupe i divite se svima.Eroo wrote:Žilet žica na hr granicama i nije tako loša stvar, jer predstavlja branu udora zapadnoeuropskih islamista.kaya wrote:Šta ga briga, ne sklapa hrvatsko ugarsku nagodbu da trči orbanu...Eroo wrote:
I ja mislim, ako ništa još uvijek su mu za druženje ostali Rama i Zaev.
Treba još više zatezati odnose sa susjedima, možda i poduplaju žilet žicu na hr granicama.
Propustiti izbjeglice i poslati ih dalje ili se mlatiti na granici za njemačke interese i glumiti crnu ovcu demokracije?
Paaa, ja bi prvo .
Javim se na tu temu kada ih stane na granicu 50 000. Pa ćete kao i obično pojesti govno i reći danke deutchland...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...kaya wrote:Sore moja hvala.Sora wrote:Ja ne znam gdje bih izrazila svoje postovsnje prema jednoj osobi s foruma kpja se stvarno istice razumom i strpljenjem i kulturom ( za razliku od mene ..he ) i definitivno je okosnica ovog foruma od koje se moze dobiti dobre i pozitivne komrntare i vibre
Tj ne zove hmm
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ili se ovi ne zele druziti sa njim pa je dobio poruku...marcellus wrote:konfliktna osoba
Nije to nego još nema ovlasti kao predsjednik, Kolinda i Plenki su ovo pripremali i bezveve je da im on sad upada.
Pozvan je kao bivši premijer, ne kao president elect.
Da ne govorimo kako ima pametnijeg posla nego domjenke sa eurobirokratima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Mogao je sresti puno važnih ljudi u EU. Što bi rekla moja pok. mama, triba ić među'ljude, s ljudima i od ljudi se živi.kaya wrote:A zlato je biti njemački pas? Ajde razvoz...Eroo wrote:kaya wrote:Nekad moraš zajebati nekog . Ok vama hrvatinama iz hdz je to neshvatljivo, vi ste sluge i date dupe i divite se svima.Eroo wrote:Žilet žica na hr granicama i nije tako loša stvar, jer predstavlja branu udora zapadnoeuropskih islamista.kaya wrote:
Šta ga briga, ne sklapa hrvatsko ugarsku nagodbu da trči orbanu...
Paaa, ja bi prvo .
Javim se na tu temu kada ih stane na granicu 50 000. Pa ćete kao i obično pojesti govno i reći danke deutchland...
Ps: Neki se tada okupaju i počešljaju, obuku svježe donje rublje i slično...
milanović pokazuje koliko je mudar političar.
manje-više on zna sve koji će doći na svečanost, nije se postavi iznad jer se jučer sreo sa predsjednikom Europskog vijeća Charlesom Michelom, a razlog zbog kojeg se neće odazvati pozivu je jasno obrazložen.
plus za Milanovića.
manje-više on zna sve koji će doći na svečanost, nije se postavi iznad jer se jučer sreo sa predsjednikom Europskog vijeća Charlesom Michelom, a razlog zbog kojeg se neće odazvati pozivu je jasno obrazložen.
plus za Milanovića.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:milanović pokazuje koliko je mudar političar.
plus za Milanovića.
Ako je pozvan pa odbio - veliki minus. Takve prilike neće više imati.
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Gala koncert povodom hrvatskog predsjedanja Vijećem EU
» Svečana večera u prigodi početka predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije
» Kenwood Kenon europarlamentarcima predstavio hrvatske prioritete predsjedanja
» Miletić najavio da IDS neće poduprijeti ni Most ni HDZ: Most je desniji i od HDZ-a - zagovara Markićku, podržava aktiviste protiv pobačaja i odbio je doći u Jasenovac!
» Milanović će biti prvi predsjednik u povijesti koji neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora
» Svečana večera u prigodi početka predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije
» Kenwood Kenon europarlamentarcima predstavio hrvatske prioritete predsjedanja
» Miletić najavio da IDS neće poduprijeti ni Most ni HDZ: Most je desniji i od HDZ-a - zagovara Markićku, podržava aktiviste protiv pobačaja i odbio je doći u Jasenovac!
» Milanović će biti prvi predsjednik u povijesti koji neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora
Page 2 of 6