Miletić najavio da IDS neće poduprijeti ni Most ni HDZ: Most je desniji i od HDZ-a - zagovara Markićku, podržava aktiviste protiv pobačaja i odbio je doći u Jasenovac!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Miletić najavio da IDS neće poduprijeti ni Most ni HDZ: Most je desniji i od HDZ-a - zagovara Markićku, podržava aktiviste protiv pobačaja i odbio je doći u Jasenovac!
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Nije ni Tito nikad posjetija Jasenovac ....A šta cemo sad moj Miletiću ?
Split, Croatia
Nije ni Tito nikad posjetija Jasenovac ....A šta cemo sad moj Miletiću ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Miletić najavio da IDS neće poduprijeti ni Most ni HDZ: Most je desniji i od HDZ-a - zagovara Markićku, podržava aktiviste protiv pobačaja i odbio je doći u Jasenovac!
Predsjednik Istarskog demokratskog sabora (IDS) Boris Miletić u nedjelju je još jednom poručio kako ta stranka neće poduprijeti ni Most ni HDZ i tu odluku potkrijepio tvrdnjom da je "Most stranka desnija od HDZ-a".
Kao prvo, Most želi ukinuti Istru kao zasebnu regiju. Nije mi jasno kako bilo koji zastupnik iz Istre može dignuti ruku za Most i Božu Petrova, a kamoli zagovarati suradnju s njima, rekao je Miletić u izjavi za Hinu.
Ocijenio je i da je "Most stranka desnija od HDZ-a" s obzirom da je, tvrdi Miletić, predsjednik te stranke i Sabora Božo Petrov podržao aktiviste protiv pobačaja, odbio je doći na komemoraciju u Jasenovac i bio je aktivni zagovornik šovinističke politike Željke Markić.
"Kao treće", smatra Miletić, "samo odlaskom Bože Petrova s mjesta predsjednika Sabora stvari se mogu istjerati na čistac. Ili imaju većinu ili idemo na nove izbore".
"IDS neće podržavati histeriju i kaos koju nam serviraju HDZ u Vladi i Božo Petrov u Saboru", poručio je predsjednik IDS-a ponovivši kako IDS neće dati podršku HDZ-ovoj većini niti Vladi jer IDS ne koalira sa strankama desnice te podsjetio kako je IDS jedina stranka koja nikad nije koalirala s HDZ-om ni s bilo kojom drugom desnom strankom, na bilo kojoj razini.
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/483435/miletic-najavio-da-ids-nece-poduprijeti-ni-most-ni-hdz-most-je-desniji-i-od-hdz-a--zagovara-markicku-podrzava-aktiviste-protiv-pobacaja-i-odbio-je-doci-u-jasenovac
Predsjednik Istarskog demokratskog sabora (IDS) Boris Miletić u nedjelju je još jednom poručio kako ta stranka neće poduprijeti ni Most ni HDZ i tu odluku potkrijepio tvrdnjom da je "Most stranka desnija od HDZ-a".
Kao prvo, Most želi ukinuti Istru kao zasebnu regiju. Nije mi jasno kako bilo koji zastupnik iz Istre može dignuti ruku za Most i Božu Petrova, a kamoli zagovarati suradnju s njima, rekao je Miletić u izjavi za Hinu.
Ocijenio je i da je "Most stranka desnija od HDZ-a" s obzirom da je, tvrdi Miletić, predsjednik te stranke i Sabora Božo Petrov podržao aktiviste protiv pobačaja, odbio je doći na komemoraciju u Jasenovac i bio je aktivni zagovornik šovinističke politike Željke Markić.
"Kao treće", smatra Miletić, "samo odlaskom Bože Petrova s mjesta predsjednika Sabora stvari se mogu istjerati na čistac. Ili imaju većinu ili idemo na nove izbore".
"IDS neće podržavati histeriju i kaos koju nam serviraju HDZ u Vladi i Božo Petrov u Saboru", poručio je predsjednik IDS-a ponovivši kako IDS neće dati podršku HDZ-ovoj većini niti Vladi jer IDS ne koalira sa strankama desnice te podsjetio kako je IDS jedina stranka koja nikad nije koalirala s HDZ-om ni s bilo kojom drugom desnom strankom, na bilo kojoj razini.
http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/483435/miletic-najavio-da-ids-nece-poduprijeti-ni-most-ni-hdz-most-je-desniji-i-od-hdz-a--zagovara-markicku-podrzava-aktiviste-protiv-pobacaja-i-odbio-je-doci-u-jasenovac
2014-04-11
Re: Miletić najavio da IDS neće poduprijeti ni Most ni HDZ: Most je desniji i od HDZ-a - zagovara Markićku, podržava aktiviste protiv pobačaja i odbio je doći u Jasenovac!
RayMabus wrote:Kao prvo, Most želi ukinuti Istru kao zasebnu regiju. Nije mi jasno kako bilo koji zastupnik iz Istre može dignuti ruku za Most i Božu Petrova, a kamoli zagovarati suradnju s njima, rekao je Miletić u izjavi za Hinu.
Ovo je istina, goni Most u 3pm.
catabbath-
2015-08-22
čuj ovih krimosa...istarska 'Ndranghetta
2014-04-15
Dobro to al skenirao sam ga kod namjere u Jasenovac ....nebi ni ja iša tamo , moji su bili u partizanima , nek idu ustaše pa nek se kaju za grijehe , ja tamo nemam šta radit , još ce ispast da san ih ja kla.
I Mileticu jel drug Tito desnicar pošto je taj ima 34 godine da ode u Jasenovac koji mu je bija ispod nosa ?
I Mileticu jel drug Tito desnicar pošto je taj ima 34 godine da ode u Jasenovac koji mu je bija ispod nosa ?
Last edited by RayMabus on 30/4/2017, 22:52; edited 1 time in total
2014-04-11
Petrov je sa Vragom tikve sadio i sad će ga Vrag fino vratiti natrag u pripizdinu tamo negdje na granicu sa CG i Bosnom.
Hebe me se za MOST ....ovo četnicko jugoslavensko ghovno je nešto reklo i fino sebi skocilo u usta.catabbath wrote:Petrov je sa Vragom tikve sadio i sad će ga Vrag fino vratiti natrag u pripizdinu tamo negdje na granicu sa CG i Bosnom.
A MILETIĆU .....JEL DRUG TITO DESNIČAR ? NIJE NI TAJ NIKAD BIJA U JASENOVCU.
MATER TI JEBEN UDBAŠKU.
2014-04-11
Tito jest desničar, doduše ne ovaj moderni ali i tada je stajao desno od CKJ, da ne govorimo CKH...Danas bi bio savršeni precednik hadezea
dok recimo istarska mafija počiva na vrijednostima neoliberalizma, ti bi Tita mahom odbacili , osim ako nebi udjelio kakav mito, tu su labavi
dok recimo istarska mafija počiva na vrijednostima neoliberalizma, ti bi Tita mahom odbacili , osim ako nebi udjelio kakav mito, tu su labavi
2014-04-15
Brige me za istarsku mafiju i sve te price al sad sam ga uvatija ...ima brajo da mu taj Jasenovac i pricu ko neide tamo je desnicar odbijem o glavu ...šta je više spominje više ce se utapat.
A MILETIĆU ? JELI TITO BIJA U JASENOVCU ?
MATERT TI HEBEN.
A MILETIĆU ? JELI TITO BIJA U JASENOVCU ?
MATERT TI HEBEN.
2014-04-11
Je obit' će mu se...k'o da on zan o čemu laprda, previše bijeloga u njemu
2014-04-15
Odbit ce mu se ....ostavija sam komentar na portalu SD.....taj može prodavat pamet u Istri pa ima dosta Srba i mješanih pa biracko tijelo pa kao Jasenovac tko ne ide desnicar ....eto pokuša pajdo malo izac iz regionalih okvira pa ugazija na ghovno.n_razbojnik wrote:Je obit' će mu se...k'o da on zan o čemu laprda, previše bijeloga u njemu
MILETIĆĆĆĆĆĆUUUUUU
NIJE NI TITO NIKAD BIJA U JASENOVCU MILETIIIĆĆĆĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
2014-04-11
RayMabus wrote:JELI TITO BIJA U JASENOVCU ?
Navodno je, i to dva puta.
Guest- Guest
Nije taj tamo nikad bija.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:JELI TITO BIJA U JASENOVCU ?
Navodno je, i to dva puta.
2014-04-11
MILETIĆU BRE DOĐI OPET PROSPIPAT PAMET U DALMACIJU I IZAĐI IZ REGIONALNIH OKVIRA PA DA OPET SKACEŠ MALO SEBI U USTA MILETIIIĆĆĆUUUUUUUUU
MRŠ
MRŠ
2014-04-11
Josip Broz Tito u Jasenovcu je bio dva puta.
Prvi put odmah poslije rata, 1945, kad na tom mjestu nije bilo ničega osim ruševina koje su raščišćavane. Uz njega je tada bio Ivan-Stevo Krajačić, tadašnji ministar unutrašnjih poslova Hrvatske.
Drugi put Tito je u Jasenovcu bio između 10. i 11. kongresa SKJ. U društvu s njim bili su Edvard Kardelj, Miloš Minić i Dušan Dragosavac. Tito je tada položio cvijeće pred Bogdanovićev spomenik.
Dogovoreno je da se o njegovoj posjeti ne izvještava kako ga novinari ne bi salijetali i tražili da se izjašnjava o broju jasenovačkih žrtava.
Prvi put odmah poslije rata, 1945, kad na tom mjestu nije bilo ničega osim ruševina koje su raščišćavane. Uz njega je tada bio Ivan-Stevo Krajačić, tadašnji ministar unutrašnjih poslova Hrvatske.
Drugi put Tito je u Jasenovcu bio između 10. i 11. kongresa SKJ. U društvu s njim bili su Edvard Kardelj, Miloš Minić i Dušan Dragosavac. Tito je tada položio cvijeće pred Bogdanovićev spomenik.
Dogovoreno je da se o njegovoj posjeti ne izvještava kako ga novinari ne bi salijetali i tražili da se izjašnjava o broju jasenovačkih žrtava.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Josip Broz Tito u Jasenovcu je bio dva puta.
Pa i Petrov je isto tako bija ...bija je al nije ga nitko vidija ...štaviše Petrov nije bija samo dva puta tako nego oko deset puta ...al jbga nije ga nitko vidija.
Evo Bulj je svjedok da je bija.
2014-04-11
Sad cu nac portal u Istri i ovu izhavu ..idem mu na njegov tren ...ajme šta cu ga izashrat.
2014-04-11
RayMabus wrote: Pa i Petrov je isto tako bija ...bija je al nije ga nitko vidija ...štaviše Petrov nije bija samo dva puta tako nego oko deset puta ...al jbga nije ga nitko vidija.
Evo Bulj je svjedok da je bija.
Nek sad to netko objasni Miletiću i sve 5.
Guest- Guest
Evo ti na , direktno na njegovu fejs stranicu :
Pisali ste na stranici Borisa Miletića. Prikaži objavu.
https://www.facebook.com/borismileticpula/
Ceš ti meni ovdje prodavat pamet , eto ti pa citaj ....AJ OPET ZINI OKO JASENOVCA.
Pisali ste na stranici Borisa Miletića. Prikaži objavu.
Ceš ti meni ovdje prodavat pamet , eto ti pa citaj ....AJ OPET ZINI OKO JASENOVCA.
2014-04-11
Na :
Johnakan Kether Nije ni Tito nikad bija u Jasenovcu .....A šta cemo sad moj Miletiću ?
Ti meni dođeš pa ja fino dođem tebi ...direkt u Istru odma na tvoju fejs stranicu ...ZINI AJDE.
Johnakan Kether Nije ni Tito nikad bija u Jasenovcu .....A šta cemo sad moj Miletiću ?
Ti meni dođeš pa ja fino dođem tebi ...direkt u Istru odma na tvoju fejs stranicu ...ZINI AJDE.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vučic danas planirao privatno doći u Jasenovac i izazvati kaos
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Brzezinski zbog ISIL-a zagovara rat protiv Rusije
» Milanović odbio doći na svečanost povodom predsjedanja Hrvatske Vijećem EU-a
» Liječnik i medicinska sestra osuđeni zbog ilegalnih pobačaja. Ali, neće u zatvor
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Brzezinski zbog ISIL-a zagovara rat protiv Rusije
» Milanović odbio doći na svečanost povodom predsjedanja Hrvatske Vijećem EU-a
» Liječnik i medicinska sestra osuđeni zbog ilegalnih pobačaja. Ali, neće u zatvor
Page 1 of 3