Teško živimo, kćer se jadna snalazila da preživi
Page 1 of 1
Teško živimo, kćer se jadna snalazila da preživi
RTL je posjetio Todorića u Kulmerovim dvorima gdje im se požalio da jako teško živi.
"Teško, mislim, pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite, ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju", kazao je Todorić.
Kulmerovi dvori, dok je bio u Londonu, jedno vrijeme su se i iznajmljivali za vjenčanja, press konferencije i ostala događanja.
"To je kćer moja dok mene nije bilo, snalazila se jadna da preživi", jada se nekad najmoćniji Hrvat.
Ivica Todorić za sve što se događa otpočetka krivi premijera Andreja Plenkovića i ljude kojima se okružio. Više vjeruje u Zorana Milanovića i Miroslava Škoru.
"Škoro navodno osniva stranku. Imat će između pet i deset posto više od HDZ-a. Nema HDZ-a, nema... Dok je Kenwood Kenon, samo ide dolje, džaba, može biti tko god što hoće, ali sigurno, barem se nadam, imam iskustva djelomično s gospodinom Milanovićem da je to jedan ozbiljan čovjek", kaže Todorić.
Todorić vjeruje i kako ovo nije njegov kraj.
"Apsolutno vjerujem! Pazite, ja jednostavno te vještine znam. Od pepela sam stvorio svjetski ozbiljne kompanije. Ja sam najveći borac protiv korupcije ne samo u Hrvatskoj već u ovom dijelu Europe, razumijete", kaže bivši vlasnik Agrokora.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/todoric-iz-kulmerovih-dvora-tesko-zivimo-kcer-se-jadna-snalazila-da-prezivi/2146337.aspx
"Teško, mislim, pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite, ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju", kazao je Todorić.
Kulmerovi dvori, dok je bio u Londonu, jedno vrijeme su se i iznajmljivali za vjenčanja, press konferencije i ostala događanja.
"To je kćer moja dok mene nije bilo, snalazila se jadna da preživi", jada se nekad najmoćniji Hrvat.
Ivica Todorić za sve što se događa otpočetka krivi premijera Andreja Plenkovića i ljude kojima se okružio. Više vjeruje u Zorana Milanovića i Miroslava Škoru.
"Škoro navodno osniva stranku. Imat će između pet i deset posto više od HDZ-a. Nema HDZ-a, nema... Dok je Kenwood Kenon, samo ide dolje, džaba, može biti tko god što hoće, ali sigurno, barem se nadam, imam iskustva djelomično s gospodinom Milanovićem da je to jedan ozbiljan čovjek", kaže Todorić.
Todorić vjeruje i kako ovo nije njegov kraj.
"Apsolutno vjerujem! Pazite, ja jednostavno te vještine znam. Od pepela sam stvorio svjetski ozbiljne kompanije. Ja sam najveći borac protiv korupcije ne samo u Hrvatskoj već u ovom dijelu Europe, razumijete", kaže bivši vlasnik Agrokora.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/todoric-iz-kulmerovih-dvora-tesko-zivimo-kcer-se-jadna-snalazila-da-prezivi/2146337.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Teško živimo, kćer se jadna snalazila da preživi
todoric u epizodi i bogati placu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ovo kao da je Plenki naručio članak. Kao..ej aj reci svima da si dobar sa Škorom i Milanovićem
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
E, kako ga nije sram
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Oćel sad platitio onijah 7 miljardi ojrova zaostalog poreza??
Guest- Guest
Težak je kruh iznajmljivača privatnog smještaja...debotoijusto wrote:Kulmerovi dvori, dok je bio u Londonu, jedno vrijeme su se i iznajmljivali za vjenčanja, press konferencije i ostala događanja.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
rugote se, ko da ne znote da je nojgore pasti iz konja na tovara
2014-04-16
Ko se ruga...aben wrote:rugote se, ko da ne znote da je nojgore pasti iz konja na tovara
Znam kako je teško iznajmit apartman...
A di je dvorac tek?
2014-04-14
vjerojatno lakše, ali poanta je da sama činjenica da moroš roditi, a do učer nisi moro, boliT. wrote:Ko se ruga...aben wrote:rugote se, ko da ne znote da je nojgore pasti iz konja na tovara
A di je dvorac tek?
2014-04-16
Misliš da je morala usisavat, prat lancune, brisat podove i prozore, bacat smeće?aben wrote:vjerojatno lakše, ali poanta je da sama činjenica da moroš roditi, a do učer nisi moro, boliT. wrote:Ko se ruga...aben wrote:rugote se, ko da ne znote da je nojgore pasti iz konja na tovara
A di je dvorac tek?
2014-04-14
ne zun, ali ako je morala reći asistentu da nazoveagenciju, ni joj bilo lako.T. wrote:Misliš da je morala usisavat, prat lancune, brisat podove i prozore, bacat smeće?aben wrote:vjerojatno lakše, ali poanta je da sama činjenica da moroš roditi, a do učer nisi moro, boliT. wrote:Ko se ruga...aben wrote:rugote se, ko da ne znote da je nojgore pasti iz konja na tovara
A di je dvorac tek?
ne moreš gljedati teškoću toga u apsolutnin vridnostima, isključivo u relativnin
2014-04-16
A zato se onako uprasila. Zbog stresa...
darth_vader-
2014-04-17
Uvijek je bila onakva..10 kg gore-dolje.jasambrend wrote:A zato se onako uprasila. Zbog stresa...
Paralelni svijet djeluje na svakoga individualno.
Još uvijek vizualiziram kako li je mogla sama u tom dvorcu i bez tate preživjeti... Srećom pa ima vedar duh koji joj je pomogao kad je bilo najteže...
darth_vader-
2014-04-17
Istina, a vjerojatno su joj i zalihe masti pomogle u preživljavanju...jasambrend wrote:Još uvijek vizualiziram kako li je mogla sama u tom dvorcu i bez tate preživjeti... Srećom pa ima vedar duh koji joj je pomogao kad je bilo najteže...
Što opet treba zahvaliti tati koji ju je dobro hranio dok je bio fizički nazočan u njezinom životu...
2014-04-14
Nije valjda lud.Legendovich wrote:Oćel sad platitio onijah 7 miljardi ojrova zaostalog poreza??
Trinity-
2014-04-17
Similar topics
» tko prezivi pricati ce
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Sirijka: Ne, Slovenija je jadna država, idem dalje!
» Koliko je zapravo Ukrajina jadna zemlja kad Gruzijac bez državljanstva hoće rušiti pučiste
» U Trebinju ubijena kćer Božidara Vučurevića
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Sirijka: Ne, Slovenija je jadna država, idem dalje!
» Koliko je zapravo Ukrajina jadna zemlja kad Gruzijac bez državljanstva hoće rušiti pučiste
» U Trebinju ubijena kćer Božidara Vučurevića
Page 1 of 1