najskuplji izborni poraz u povijesti
Page 1 of 1
najskuplji izborni poraz u povijesti
http://www.dnevno.hr/uncategorized/12-milijardi-dolara-baceno-u-vjetar-najskuplji-izborni-poraz-u-povijesti-983442/#axzz4Sc8gF79l
Kaj te slabo čitaju pa se moraš samoreklamirati?
Re: najskuplji izborni poraz u povijesti
Klikneš, i marcelu 0,000001 kuna u džep.
crvenkasti-
2014-04-17
Eto baš sam zato namjerno kliknuo ....nije mi problem.crvenkasti wrote:Klikneš, i marcelu 0,000001 kuna u džep.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
odličan tekst, međutim razlika 2:1? zar trump nije spominja da je uložio nekih 100 milijuna $, dakle 10:1 je bilo u korist Hillary?
Guest- Guest
Kilarica i njeni demokrati pokušavaju uvjeriti elektore da ne daju glas Trumpu međutim ona je toliko nestabilna i kuja obicna da je cak i tu Trump manje zlo.
2014-04-11
RayMabus wrote:Eto baš sam zato namjerno kliknuo ....nije mi problem.crvenkasti wrote:Klikneš, i marcelu 0,000001 kuna u džep.
Ja neću. Zašto da se neko bogati na meni?
crvenkasti-
2014-04-17
ne mogu uvjeriti nikoga. eventualno možda jedan elektor promjeni glas.. možda 1RayMabus wrote:Kilarica i njeni demokrati pokušavaju uvjeriti elektore da ne daju glas Trumpu međutim ona je toliko nestabilna i kuja obicna da je cak i tu Trump manje zlo.
Guest- Guest
Milo Yiannopoulos wrote:odličan tekst, međutim razlika 2:1? zar trump nije spominja da je uložio nekih 100 milijuna $, dakle 10:1 je bilo u korist Hillary?
on je mislio uložit sto milijuna svojih para ali je uložio 66 jer troškovi nisu bili preveliki. ostalo su dali donatori. ona svojih para nije potrošila ništa, a donatori su dali 1,2 milijarde i popušili kurčinu
nije 10:1 nego 2:1, kako izravni troškovi kampanje tako i ukupni
Milo Yiannopoulos wrote:ne mogu uvjeriti nikoga. eventualno možda jedan elektor promjeni glas.. možda 1RayMabus wrote:Kilarica i njeni demokrati pokušavaju uvjeriti elektore da ne daju glas Trumpu međutim ona je toliko nestabilna i kuja obicna da je cak i tu Trump manje zlo.
tog jednog su republikanci koliko znam već smijenili, ostalo su demokratski elektori koji se ionako ništa ne pitaju
Ja kad pogledam Trumpove korake tu ima neke promjene al uglavnom rezultat istih je pritisak na liberalne vlade u Europi i stvaranje efekta da moraju više ulagat u zajednicku obranu.
U globalu generalno vanjska politika SAD se nemjenja al eto postoje neke nijanse .......mislim da ce promjene biti najvidljivije na ekonomskom dijelu vanjske politike SAD.
U globalu generalno vanjska politika SAD se nemjenja al eto postoje neke nijanse .......mislim da ce promjene biti najvidljivije na ekonomskom dijelu vanjske politike SAD.
Last edited by RayMabus on 17/12/2016, 16:21; edited 1 time in total
2014-04-11
mislim da ga nisu smjenili, da lik i dalje tvrdi da neće glasovati za trumpa..marcellus wrote:Milo Yiannopoulos wrote:ne mogu uvjeriti nikoga. eventualno možda jedan elektor promjeni glas.. možda 1RayMabus wrote:Kilarica i njeni demokrati pokušavaju uvjeriti elektore da ne daju glas Trumpu međutim ona je toliko nestabilna i kuja obicna da je cak i tu Trump manje zlo.
tog jednog su republikanci koliko znam već smijenili, ostalo su demokratski elektori koji se ionako ništa ne pitaju
sve jedno umjesto 306 imat će 305 eletkora.. koliko je imao Mit Rommny? 220?
Guest- Guest
Pojacavanje one tzv referentne stope tj visine kamata koju američka federalna bankia daje vam nije ništa drugo nego politika dužnickog ropstva tj sad cu ti dignit zaduživanje a u kurcu si pa nemaš izbora i bit ceš moj još veci dužnik i pošto je to tako onda ceš morat slušat mene ....no za hr nema zime , mi smo i onako američki vazal tako da to naši znaju pa je i dalje veži konja gdje ti gazda kaže.
PS : Igralo bi u slucaju da to nismo kao na primjeru Srbije.
PS : Igralo bi u slucaju da to nismo kao na primjeru Srbije.
2014-04-11
može tvrdit šta hoće, ali neće glasat... elektori se mogu odredit sve do dana glasanja...
» Plenkovic okrivio iseljavanje za izborni poraz
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Najskuplji autoputevi od jučer još skuplji
» Najskuplji auti pojeftinjuju, jeftiniji poskupljuju
» Dodik: Izborni zakon treba mijenjati, "političko Sarajevo" zloupotrebljava izborni sistem i majorizira Hrvate
» Kremlj : Poraz Ukrajine bi za Hrvatsku bio strateški poraz
» Najskuplji autoputevi od jučer još skuplji
» Najskuplji auti pojeftinjuju, jeftiniji poskupljuju
Page 1 of 1