Na vrh riječkog nebodera postavit će se skulptura u obliku petokrake
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Na vrh riječkog nebodera postavit će se skulptura u obliku petokrake
ma ne ti, nego nemanjared wolf wrote:Ja sam Hrvat.aben wrote:srbin u riki slavi komunizam, pa niko ga ne će ni primjetitiRayMabus wrote:Da al imaš i druga stajališta poput one da je pod tim znakom streljano jako puno drugih Hrvata neistomišljenika....pa onda da je pod tim znakom napadana Hrvatska ( JNA ).red wolf wrote:Pod zvijezdom petokrakom ginula je hrvatska mladost kako bi pobijedila fašiste, naciste i domaće izdajice, ustaše....
Umjetnik provokator no ajde u usporedbi s Friljičem ovo bar nije vrijeđanje ljudi po vjerskoj osnovi.
Ugavnom imamo tri pogleda na ovo od kojih su dva negativna percepcija.
Iskreno ne znam šta da kažem. Nije u rangu Friljiča a s druge strane očito će bit negodovanja a može se shvatiti i tako kako ti kažeš.
Ne znam.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Ne znam čemu ta opsesija prošlošću.
Imamo svoju zemlju, trebali bi gledati u budućnost, graditi njene institucije i uživati u njoj...
Ali, mnogi u tim podjelama očito profitiraju i od njih lijepo žive...takve bi zatvorila u prvi pub i dok se ne slože ili ne pokolju, nema izlaska.
Imamo svoju zemlju, trebali bi gledati u budućnost, graditi njene institucije i uživati u njoj...
Ali, mnogi u tim podjelama očito profitiraju i od njih lijepo žive...takve bi zatvorila u prvi pub i dok se ne slože ili ne pokolju, nema izlaska.
domenika- Posts : 36
2020-01-07
domenika wrote:Ne znam čemu ta opsesija prošlošću.
misliš na nemanju?
2014-04-16
normalan potez, ne samo za rijeku nego za bilo koji dalmatinski grad, jedina alternativa talijanima i četnicima su bili partizani, svaki dalmatinski i primorski domoljub je išao u partizane.jastreb wrote:http://rijecanin.rtl.hr/na-vrh-rijeckog-nebodera-postavit-ce-se-skulptura-u-obliku-zvijezde-petokrake/
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:molim raketnu topovnjaču Petar Krešimir IV da se 3.maja stavi na raspolaganje u sklopu performansa rušenja Al Kaponeovog nebodera...gorivo i zakuska nakon osigurani a bude li zainteresiranih idemo na izlet u Kraljevicu testirati protubrodsko naoružanje...sve performans jasno
Sjetite se i Galeba tako vam svega...još nije kasno spasiti proračun grada...
darth_vader-
2014-04-17
kad je tzv.jna istjerana iz rijeke kao agresor...ili otisla...jastreb wrote:Mene pitaj,jebemu žito!RayMabus wrote:Da al imaš i druga stajališta poput one da je pod tim znakom streljano jako puno drugih Hrvata neistomišljenika....pa onda da je pod tim znakom napadana Hrvatska ( JNA ).red wolf wrote:Pod zvijezdom petokrakom ginula je hrvatska mladost kako bi pobijedila fašiste, naciste i domaće izdajice, ustaše....
Umjetnik provokator no ajde u usporedbi s Friljičem ovo bar nije vrijeđanje ljudi po vjerskoj osnovi.
Ugavnom imamo tri pogleda na ovo od kojih su dva negativna percepcija.
Iskreno ne znam šta da kažem. Nije u rangu Friljiča a s druge strane očito će bit negodovanja a može se shvatiti i tako kako ti kažeš.
Ne znam.
Ako ti što u vezi Rijeke i okoline nije jasno pitaj mene,a ne Eru,ili Abena.
Znači ta će skulptura biti postavljena za 3.maj,a to je dan oslobođenja Rijeke. dan kad je pošljednji nacistički vojnik istjeran iz Rijeke,ili ondje zarobljen i povodom toga ta zvizda ne može bit provokacija.
Možda bi bila provokacija kad bi se otkrila na neki katolički praznik,ili neki dan u vezi Dom.rata,ali za 3.maj sigurno ne.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i na koncu ostavio kosti najmanje u dalmaciji i primorju vec u vukojebinama crne gore,sanđaka,bosne,srbije...ebenica wrote:normalan potez, ne samo za rijeku nego za bilo koji dalmatinski grad, jedina alternativa talijanima i četnicima su bili partizani, svaki dalmatinski i primorski domoljub je išao u partizane.jastreb wrote:http://rijecanin.rtl.hr/na-vrh-rijeckog-nebodera-postavit-ce-se-skulptura-u-obliku-zvijezde-petokrake/
2015-09-08
Još samo slet i štafeta. Vodu su nikidan dobili.T. wrote:Rijeka u svibnju slavi 75 godina komunističke vlasti...RayMabus wrote:Rijeka izgleda zaostala u titoističkoj Jugoslaviji. Mislim 21 stoljeće je tako da...
Šišaju peking...
zato se ide u Kraljevicujasambrend wrote:n_razbojnik wrote:molim raketnu topovnjaču Petar Krešimir IV da se 3.maja stavi na raspolaganje u sklopu performansa rušenja Al Kaponeovog nebodera...gorivo i zakuska nakon osigurani a bude li zainteresiranih idemo na izlet u Kraljevicu testirati protubrodsko naoružanje...sve performans jasno
Sjetite se i Galeba tako vam svega...još nije kasno spasiti proračun grada...
2014-04-15
pazi malo ova zvijezda je navodno se postavlja zbog oslobađanja grada 1945..onda ne kuzim zasto je ta zvijezda i ta ista armija otisla iz grada 1991 a'k su bili osloboditelji..
2015-09-08
pa kak to da onda i tuđman nije otišao s njima ak su partizani '45 i jna 91 jedno te isto?vuksadinare wrote:pazi malo ova zvijezda je navodno se postavlja zbog oslobađanja grada 1945..onda ne kuzim zasto je ta zvijezda i ta ista armija otisla iz grada 1991 a'k su bili osloboditelji..
koji si ti krele bokte :/
Guest- Guest
pa tuđman je jos sezdesetih shvatio da je u zabludi sa zvijezdom..dok je ovo 21 stoljece obi i ekipa jos nisu shvatili da su sa petokrakom u zabludiebenica wrote:pa kak to da onda i tuđman nije otišao s njima ak su partizani '45 i jna 91 jedno te isto?vuksadinare wrote:pazi malo ova zvijezda je navodno se postavlja zbog oslobađanja grada 1945..onda ne kuzim zasto je ta zvijezda i ta ista armija otisla iz grada 1991 a'k su bili osloboditelji..
2015-09-08
pa jel kužiš da je 60-ta poslije '45. i tuđman nije skužio ono kaj bi ti htio da skuži, tuđman je imao titovu bistu na pantovčaku. daj se udari kurcem po čelu.vuksadinare wrote:pa tuđman je jos sezdesetih shvatio da je u zabludi sa zvijezdom..dok je ovo 21 stoljece obi i ekipa jos nisu shvatili da su sa petokrakom u zabludiebenica wrote:pa kak to da onda i tuđman nije otišao s njima ak su partizani '45 i jna 91 jedno te isto?vuksadinare wrote:pazi malo ova zvijezda je navodno se postavlja zbog oslobađanja grada 1945..onda ne kuzim zasto je ta zvijezda i ta ista armija otisla iz grada 1991 a'k su bili osloboditelji..
Guest- Guest
....odi skupljat flaše...za drugo nisi jer si prelijen traziti posaoebenica wrote:pa jel kužiš da je 60-ta poslije '45. i tuđman nije skužio ono kaj bi ti htio da skuži, tuđman je imao titovu bistu na pantovčaku. daj se udari kurcem po čelu.vuksadinare wrote:pa tuđman je jos sezdesetih shvatio da je u zabludi sa zvijezdom..dok je ovo 21 stoljece obi i ekipa jos nisu shvatili da su sa petokrakom u zabludiebenica wrote:pa kak to da onda i tuđman nije otišao s njima ak su partizani '45 i jna 91 jedno te isto?vuksadinare wrote:pazi malo ova zvijezda je navodno se postavlja zbog oslobađanja grada 1945..onda ne kuzim zasto je ta zvijezda i ta ista armija otisla iz grada 1991 a'k su bili osloboditelji..
2015-09-08
skupljanje flaša je posao kretenu, rad je nešto kaj je tebi životna nepoznanica, rad je časna stvar bilo to i skupljanje flaša, kurac vi uhljebi kužite i znate.vuksadinare wrote:....odi skupljat flaše...za drugo nisi jer si prelijen traziti posaoebenica wrote:pa jel kužiš da je 60-ta poslije '45. i tuđman nije skužio ono kaj bi ti htio da skuži, tuđman je imao titovu bistu na pantovčaku. daj se udari kurcem po čelu.vuksadinare wrote:pa tuđman je jos sezdesetih shvatio da je u zabludi sa zvijezdom..dok je ovo 21 stoljece obi i ekipa jos nisu shvatili da su sa petokrakom u zabludiebenica wrote:pa kak to da onda i tuđman nije otišao s njima ak su partizani '45 i jna 91 jedno te isto?vuksadinare wrote:pazi malo ova zvijezda je navodno se postavlja zbog oslobađanja grada 1945..onda ne kuzim zasto je ta zvijezda i ta ista armija otisla iz grada 1991 a'k su bili osloboditelji..
Guest- Guest
da hoces naci posao nasao bi...ebenica wrote:skupljanje flaša je posao kretenu, rad je nešto kaj je tebi životna nepoznanica, rad je časna stvar bilo to i skupljanje flaša, kurac vi uhljebi kužite i znate.vuksadinare wrote:....odi skupljat flaše...za drugo nisi jer si prelijen traziti posaoebenica wrote:pa jel kužiš da je 60-ta poslije '45. i tuđman nije skužio ono kaj bi ti htio da skuži, tuđman je imao titovu bistu na pantovčaku. daj se udari kurcem po čelu.vuksadinare wrote:pa tuđman je jos sezdesetih shvatio da je u zabludi sa zvijezdom..dok je ovo 21 stoljece obi i ekipa jos nisu shvatili da su sa petokrakom u zabludiebenica wrote:
pa kak to da onda i tuđman nije otišao s njima ak su partizani '45 i jna 91 jedno te isto?
2015-09-08
pa našao sam ga, skupljam flaše, čistim parkove, kopam kanale i nasade...kaj je po tebi posao? bit stranački uhljeb? pa kaj bi onda tvoja guzica radila?vuksadinare wrote:da hoces naci posao nasao bi...ebenica wrote:skupljanje flaša je posao kretenu, rad je nešto kaj je tebi životna nepoznanica, rad je časna stvar bilo to i skupljanje flaša, kurac vi uhljebi kužite i znate.vuksadinare wrote:....odi skupljat flaše...za drugo nisi jer si prelijen traziti posaoebenica wrote:pa jel kužiš da je 60-ta poslije '45. i tuđman nije skužio ono kaj bi ti htio da skuži, tuđman je imao titovu bistu na pantovčaku. daj se udari kurcem po čelu.vuksadinare wrote:
pa tuđman je jos sezdesetih shvatio da je u zabludi sa zvijezdom..dok je ovo 21 stoljece obi i ekipa jos nisu shvatili da su sa petokrakom u zabludi
Guest- Guest
stari ja imam opg...ebenica wrote:pa našao sam ga, skupljam flaše, čistim parkove, kopam kanale i nasade...kaj je po tebi posao? bit stranački uhljeb? pa kaj bi onda tvoja guzica radila?vuksadinare wrote:da hoces naci posao nasao bi...ebenica wrote:skupljanje flaša je posao kretenu, rad je nešto kaj je tebi životna nepoznanica, rad je časna stvar bilo to i skupljanje flaša, kurac vi uhljebi kužite i znate.vuksadinare wrote:....odi skupljat flaše...za drugo nisi jer si prelijen traziti posaoebenica wrote:
pa jel kužiš da je 60-ta poslije '45. i tuđman nije skužio ono kaj bi ti htio da skuži, tuđman je imao titovu bistu na pantovčaku. daj se udari kurcem po čelu.
2015-09-08
hoće ti bit lakše ako ja sad budem ljubomoran na tebe? sigurno si i zgodan, lijep, visok i plav a ja ružan, crn, nizak i debeo :( kako bih ja volio da sam kao ti.vuksadinare wrote:stari ja imam opg...ebenica wrote:pa našao sam ga, skupljam flaše, čistim parkove, kopam kanale i nasade...kaj je po tebi posao? bit stranački uhljeb? pa kaj bi onda tvoja guzica radila?vuksadinare wrote:da hoces naci posao nasao bi...ebenica wrote:skupljanje flaša je posao kretenu, rad je nešto kaj je tebi životna nepoznanica, rad je časna stvar bilo to i skupljanje flaša, kurac vi uhljebi kužite i znate.vuksadinare wrote:
....odi skupljat flaše...za drugo nisi jer si prelijen traziti posao
jel možemo barem biti prijatelji? ja volim bogate i radišne prijatelje da mi plate pivu pred dućanom, hoćeš li, hoćeš li?
Guest- Guest
ak hoces delita kod mene ok...dobis pivu,a mozemo i kotlovinu okrenuti..sam moras delatiebenica wrote:hoće ti bit lakše ako ja sad budem ljubomoran na tebe? sigurno si i zgodan, lijep, visok i plav a ja ružan, crn, nizak i debeo :( kako bih ja volio da sam kao ti.vuksadinare wrote:stari ja imam opg...ebenica wrote:pa našao sam ga, skupljam flaše, čistim parkove, kopam kanale i nasade...kaj je po tebi posao? bit stranački uhljeb? pa kaj bi onda tvoja guzica radila?vuksadinare wrote:da hoces naci posao nasao bi...ebenica wrote:
skupljanje flaša je posao kretenu, rad je nešto kaj je tebi životna nepoznanica, rad je časna stvar bilo to i skupljanje flaša, kurac vi uhljebi kužite i znate.
jel možemo barem biti prijatelji? ja volim bogate i radišne prijatelje da mi plate pivu pred dućanom, hoćeš li, hoćeš li?
2015-09-08
ne kužim? pa rekao sam ti da već imam posao koji volim, volim skupljati flaše, zašto da mijenjam nešto što volim raditi? zbog novaca? nije novac sve u životu, nešto je i u časti, karakteru, dostojanstvu.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» OLIVER FRLJIĆ ODLAZI S MJESTA INTENDANTA RIJEČKOG HNK
» Tako to Japanci. Nekome bi trebalo dva dana za postavit ogradu :)
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» Penavin projekt nebodera od 36 katova usred Vukovara
» Soroševi trolovi započeli opkoljavanje trumpovih nebodera
» Tako to Japanci. Nekome bi trebalo dva dana za postavit ogradu :)
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» Penavin projekt nebodera od 36 katova usred Vukovara
» Soroševi trolovi započeli opkoljavanje trumpovih nebodera
Page 3 of 4