Na vrh riječkog nebodera postavit će se skulptura u obliku petokrake
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Na vrh riječkog nebodera postavit će se skulptura u obliku petokrake
jel i lucifer ljevičar?red wolf wrote:;)aben wrote:a nis to zno, misli sun da je to ko neki krvavi šurikenred wolf wrote:Simbol Lucifera...aben wrote:e, ka ono u matriksu.red wolf wrote:
Znaš zašto?...Jer vas je slobodila uništila...Vi ne zavređujete slobodu...Zato će vam biti oduzeta...
a, reci, jel ćete imati neki novi simbol za ot poredak, ili ćete jepeta uzesti crvenu zvizdu?
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Glupost. Ovaj je Kordunaš. I ova Krbava nije kod Obrovca,nego kod Udbine. A zatim Cvijanovići iz Bosne nisu "Hrvati iz Srednje Bosne" nego Srbi iz okolice Tuzle i Lukavca.aben wrote:
Prezime Cvijanović u modernoj Hrvatskoj
Cvijanovići u Hrvatskoj većinom su Srbi, dobrim dijelom iz okolice Obrovca, ali su često i Hrvati (iz Srednje Bosne). U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Srednjoj Bosni (područje Bugojna) i u Gradu Kninu. U Krbavi u okolici Obrovca svaki četvrti stanovnik prezivao se Cvijanović.
Ovi sa Acta Croatica,po običaju pišu bedastoće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a da pitomo srbe s foruma jel cvijanović srbsko ili hrvacko prezime?jastreb wrote:Glupost. Ovaj je Kordunaš. I ova Krbava nije kod Obrovca,nego kod Udbine. A zatim Cvijanovići iz Bosne nisu "Hrvati iz Srednje Bosne" nego Srbi iz okolice Tuzle i Lukavca.aben wrote:
Prezime Cvijanović u modernoj Hrvatskoj
Cvijanovići u Hrvatskoj većinom su Srbi, dobrim dijelom iz okolice Obrovca, ali su često i Hrvati (iz Srednje Bosne). U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Srednjoj Bosni (područje Bugojna) i u Gradu Kninu. U Krbavi u okolici Obrovca svaki četvrti stanovnik prezivao se Cvijanović.
Ovi sa Acta Croatica,po običaju pišu bedastoće.
:)
2014-04-16
Jest...;))))aben wrote:jel i lucifer ljevičar?red wolf wrote:;)aben wrote:a nis to zno, misli sun da je to ko neki krvavi šurikenred wolf wrote:Simbol Lucifera...aben wrote:
e, ka ono u matriksu.
a, reci, jel ćete imati neki novi simbol za ot poredak, ili ćete jepeta uzesti crvenu zvizdu?
red wolf-
2016-02-10
Ovako. Ime Cvijo,Cvija,Cvijan,i Cvijetin je ,koliko ja znam gotovo pa isključivo srpsko ime,i to ne bilo odakle,već baš kod Srba tuzlanskog kraja. Pitaj i Epija.aben wrote:a da pitomo srbe s foruma jel cvijanović srbsko ili hrvacko prezime?jastreb wrote:aben wrote:
Dakle većina ljudi koje ja znam,ili sam čuo za njih (nogometaši,npr.) koji se zovu Cvijan ili Cvijetin,su Srbi iz tuzlanske regije.
Također svi Cvijanovići koje znam su uglavnom Srbi iz Bosne,osim ovog navedenog koji je Kordunaš. Kod Karlovca imaš i selo Cvijanović Brdo,odakle vjerojatno ovi novinari i umjetnici iz RI potiču.
2014-04-22
jastreb wrote:Ovako. Ime Cvijo,Cvija,Cvijan,i Cvijetin je ,koliko ja znam gotovo pa isključivo srpsko ime,i to ne bilo odakle,već baš kod Srba tuzlanskog kraja. Pitaj i Epija.aben wrote:a da pitomo srbe s foruma jel cvijanović srbsko ili hrvacko prezime?jastreb wrote:aben wrote:
Dakle većina ljudi koje ja znam,ili sam čuo za njih (nogometaši,npr.) koji se zovu Cvijan ili Cvijetin,su Srbi iz tuzlanske regije.
Također svi Cvijanovići koje znam su uglavnom Srbi iz Bosne,osim ovog navedenog koji je Kordunaš. Kod Karlovca imaš i selo Cvijanović Brdo,odakle vjerojatno ovi novinari i umjetnici iz RI potiču.
Srbi | 176 | 87,56% | ||
Jugoslaveni | 11 | 5,47% | ||
Hrvati | 10 | 4,97% | ||
neopredijeljeni | 2 | 0,99% | ||
nepoznato | 2 | 0,99% | ||
ukupno: 201 |
2014-04-16
a, reci mi kako novi poredak namjerava rješavati ljudska govna?red wolf wrote:Jest...;))))aben wrote:jel i lucifer ljevičar?red wolf wrote:;)aben wrote:a nis to zno, misli sun da je to ko neki krvavi šurikenred wolf wrote:
Simbol Lucifera...
2014-04-16
On je iz mišanog braka. Po ocu je Srbin.jastreb wrote:Ovako. Ime Cvijo,Cvija,Cvijan,i Cvijetin je ,koliko ja znam gotovo pa isključivo srpsko ime,i to ne bilo odakle,već baš kod Srba tuzlanskog kraja. Pitaj i Epija.aben wrote:a da pitomo srbe s foruma jel cvijanović srbsko ili hrvacko prezime?jastreb wrote:aben wrote:
Isto ko i ova kojoj je otac Srbin a mater Hrvatica
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljka_Cvijanovi%C4%87
Jugosi uglavnom
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
aben wrote:a, reci mi kako novi poredak namjerava rješavati ljudska govna?red wolf wrote:Jest...;))))aben wrote:jel i lucifer ljevičar?red wolf wrote:;)aben wrote:
a nis to zno, misli sun da je to ko neki krvavi šuriken
;))))
red wolf-
2016-02-10
Pardon,sam sam ja neš zajebo,a kad ja zajebem ja priznajem. Nisam ja Ero.
Cvijanović Brdo je kod Slunja,a ja sam mislio na Popović Brdo kod Karlovca. No bez obzira na to ovaj Cvijanović je iz Brezove Glave.
Cvijanović Brdo je kod Slunja,a ja sam mislio na Popović Brdo kod Karlovca. No bez obzira na to ovaj Cvijanović je iz Brezove Glave.
2014-04-22
a u brezovoj glavi 91 je bilo 5 % hrvatov, među kima je i naš cvijo ki je ime sinu do- nemanjajastreb wrote:Pardon,sam sam ja neš zajebo,a kad ja zajebem ja priznajem. Nisam ja Ero.
jel to tvoja priča?
2014-04-16
molim raketnu topovnjaču Petar Krešimir IV da se 3.maja stavi na raspolaganje u sklopu performansa rušenja Al Kaponeovog nebodera...gorivo i zakuska nakon osigurani a bude li zainteresiranih idemo na izlet u Kraljevicu testirati protubrodsko naoružanje...sve performans jasno
2014-04-15
Da,otac je Srbin Kordunaš,pa to sam i rekao.RayMabus wrote:On je iz mišanog braka. Po ocu je Srbin.jastreb wrote:aben wrote:jastreb wrote:aben wrote:
Za ženu mu ne znam,ali mislim da je domaća Hrvatica iz okolice Rijeke.
Pratio sam kolumne tog Miše Cvijanovića. Bile su odlične. Pisao je o svem,u,ali najviše o nogometu.
2014-04-22
Ne. Mišo je Srbin. On je rodom iz Brezove Glave i kao mali je došao u Crikvenicu,pa u Rijeku. Ugledni novinar je bio.aben wrote:a u brezovoj glavi 91 je bilo 5 % hrvatov, među kima je i naš cvijo ki je ime sinu do- nemanjajastreb wrote:Pardon,sam sam ja neš zajebo,a kad ja zajebem ja priznajem. Nisam ja Ero.
jel to tvoja priča?
2014-04-22
Da al imaš i druga stajališta poput one da je pod tim znakom streljano jako puno drugih Hrvata neistomišljenika....pa onda da je pod tim znakom napadana Hrvatska ( JNA ).red wolf wrote:Pod zvijezdom petokrakom ginula je hrvatska mladost kako bi pobijedila fašiste, naciste i domaće izdajice, ustaše....
Umjetnik provokator no ajde u usporedbi s Friljičem ovo bar nije vrijeđanje ljudi po vjerskoj osnovi.
Ugavnom imamo tri pogleda na ovo od kojih su dva negativna percepcija.
Iskreno ne znam šta da kažem. Nije u rangu Friljiča a s druge strane očito će bit negodovanja a može se shvatiti i tako kako ti kažeš.
Ne znam.
2014-04-11
RayMabus wrote:Da al imaš i druga stajališta poput one da je pod tim znakom streljano jako puno drugih Hrvata neistomišljenika....pa onda da je pod tim znakom napadana Hrvatska ( JNA ).red wolf wrote:Pod zvijezdom petokrakom ginula je hrvatska mladost kako bi pobijedila fašiste, naciste i domaće izdajice, ustaše....
Umjetnik provokator no ajde u usporedbi s Friljičem ovo bar nije vrijeđanje ljudi po vjerskoj osnovi.
Iskreno ne znam šta da kažem. Nije u rangu Friljiča a s druge strane očito će bit negodovanja a može se shvatiti i tako kako ti kažeš.
Ne znam.
Da, nemam s tim problem...Nakon 1945. dogodio se splet nesretnih okolnosti...No, što mu je prethodilo...Kad je rat u Europi prestao, ustaške snage su se i dalje probijale prema Austriji...Pritom je poginulo na tisuće vojnika s obje strane...Nakon toga je uslijedila jedna ljudska emocija...Osveta...I naravno, bilo je i tu nekih drugih stvari...Što se ponavljaju kroz ljudska pokoljenja...
red wolf-
2016-02-10
srbin u riki slavi komunizam, pa niko ga ne će ni primjetitiRayMabus wrote:Da al imaš i druga stajališta poput one da je pod tim znakom streljano jako puno drugih Hrvata neistomišljenika....pa onda da je pod tim znakom napadana Hrvatska ( JNA ).red wolf wrote:Pod zvijezdom petokrakom ginula je hrvatska mladost kako bi pobijedila fašiste, naciste i domaće izdajice, ustaše....
Ne znam.
2014-04-16
Pročitao , proučio donio odluku.jastreb wrote:http://rijecanin.rtl.hr/na-vrh-rijeckog-nebodera-postavit-ce-se-skulptura-u-obliku-zvijezde-petokrake/
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/RIJEKA-SLAVI-DAN-OSLOBODENJA-Pogledajte-kako-je-izgledao-krvavi-zavrsetak-bitke-za-grad
Dopušta se.
2014-04-11
Mene pitaj,jebemu žito!RayMabus wrote:Da al imaš i druga stajališta poput one da je pod tim znakom streljano jako puno drugih Hrvata neistomišljenika....pa onda da je pod tim znakom napadana Hrvatska ( JNA ).red wolf wrote:Pod zvijezdom petokrakom ginula je hrvatska mladost kako bi pobijedila fašiste, naciste i domaće izdajice, ustaše....
Ne znam.
Ako ti što u vezi Rijeke i okoline nije jasno pitaj mene,a ne Eru,ili Abena.
Znači ta će skulptura biti postavljena za 3.maj,a to je dan oslobođenja Rijeke. dan kad je pošljednji nacistički vojnik istjeran iz Rijeke,ili ondje zarobljen i povodom toga ta zvizda ne može bit provokacija.
Možda bi bila provokacija kad bi se otkrila na neki katolički praznik,ili neki dan u vezi Dom.rata,ali za 3.maj sigurno ne.
2014-04-22
Ja sam Hrvat.aben wrote:srbin u riki slavi komunizam, pa niko ga ne će ni primjetitiRayMabus wrote:Da al imaš i druga stajališta poput one da je pod tim znakom streljano jako puno drugih Hrvata neistomišljenika....pa onda da je pod tim znakom napadana Hrvatska ( JNA ).red wolf wrote:Pod zvijezdom petokrakom ginula je hrvatska mladost kako bi pobijedila fašiste, naciste i domaće izdajice, ustaše....
Ne znam.
red wolf-
2016-02-10
ma ne ti, nego nemanjared wolf wrote:Ja sam Hrvat.aben wrote:srbin u riki slavi komunizam, pa niko ga ne će ni primjetitiRayMabus wrote:Da al imaš i druga stajališta poput one da je pod tim znakom streljano jako puno drugih Hrvata neistomišljenika....pa onda da je pod tim znakom napadana Hrvatska ( JNA ).red wolf wrote:Pod zvijezdom petokrakom ginula je hrvatska mladost kako bi pobijedila fašiste, naciste i domaće izdajice, ustaše....
Ne znam.
2014-04-16
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» OLIVER FRLJIĆ ODLAZI S MJESTA INTENDANTA RIJEČKOG HNK
» Tako to Japanci. Nekome bi trebalo dva dana za postavit ogradu :)
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» Penavin projekt nebodera od 36 katova usred Vukovara
» Soroševi trolovi započeli opkoljavanje trumpovih nebodera
» Tako to Japanci. Nekome bi trebalo dva dana za postavit ogradu :)
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» Penavin projekt nebodera od 36 katova usred Vukovara
» Soroševi trolovi započeli opkoljavanje trumpovih nebodera
Page 2 of 4