Presloži ovo!
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Presloži ovo!
Nije to ta stranka više, ne smrdi dovoljno desno, jer da smrdi glasali bi za nju dok i posljednji Hrvat ne ode u Irsku
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nek HDZ od svih nas skupa samo radi budale, ali glavno da su desno
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Marcellusu je veći problem stanje u stožernoj partiji nego u vlastitoj državi...Od desničarenja se ne živi, a ni od ljevičarenja, osim ako nisi uhljeb
ne možeš to razdvojit.
realno, SDP je u dva navrata dokazao da nemaju kapaciteta za vođenje države, oni su tu da seru i prosvjeduju a ne da vladaju jer to nije za njih.
dakle, ostaje ti HDZ i što? Ili stvoriti novu stranku, čistu od korupcije i hdz-ovske sanaderovske prošlosti, ili resetirati i očistiti HDZ.
iz prakse znam da je uvijek bolje nešto radit od početka nego preprljavati postojeće.
marcellus wrote:melkior wrote:Marcellusu je veći problem stanje u stožernoj partiji nego u vlastitoj državi...Od desničarenja se ne živi, a ni od ljevičarenja, osim ako nisi uhljeb
ne možeš to razdvojit.
realno, SDP je u dva navrata dokazao da nemaju kapaciteta za vođenje države, oni su tu da seru i prosvjeduju a ne da vladaju jer to nije za njih.
dakle, ostaje ti HDZ i što? Ili stvoriti novu stranku, čistu od korupcije i hdz-ovske sanaderovske prošlosti, ili resetirati i očistiti HDZ.
iz prakse znam da je uvijek bolje nešto radit od početka nego preprljavati postojeće.
bi li ota nova stranka primala članove iz hdz-a?
2014-04-16
Pa ta stranka nikad ni nije smrdila dovoljno desno, one koji jesu su ubili koliko znam.melkior wrote:Nije to ta stranka više, ne smrdi dovoljno desno, jer da smrdi glasali bi za nju dok i posljednji Hrvat ne ode u Irsku
A ovi dovoljno desno ne mogu nikada postati neki važan faktor, tu ne.
Sad bi oni od hdz napravili nešto dovoljno desno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
aben wrote:marcellus wrote:melkior wrote:Marcellusu je veći problem stanje u stožernoj partiji nego u vlastitoj državi...Od desničarenja se ne živi, a ni od ljevičarenja, osim ako nisi uhljeb
ne možeš to razdvojit.
bi li ota nova stranka primala članove iz hdz-a?
misliš udbaše, komunjare i lopove? ne.
melkior wrote:Nije to ta stranka više, ne smrdi dovoljno desno, jer da smrdi glasali bi za nju dok i posljednji Hrvat ne ode u Irsku
irska nije postala ovo što je sad ljevičarenjem, naprotiv. Nego radikalnim desnim politikama.
Jeste, kao što je ukidanje zakona o zabrani pobačaja.marcellus wrote:melkior wrote:Nije to ta stranka više, ne smrdi dovoljno desno, jer da smrdi glasali bi za nju dok i posljednji Hrvat ne ode u Irsku
irska nije postala ovo što je sad ljevičarenjem, naprotiv. Nego radikalnim desnim politikama.
2015-08-15
kaya wrote:Pa šta nije ona stranka hrast po vašoj mjeri?
to je propalo u startu, vanity fair
desne stranke u hrvatskoj uglavnom postoje radi ega njihovih čelnika, ko oni pirati u piratima s kariba gdje uvijek svako glasa za sebe
I iz irske se iselilo 250 000 iraca. Dobro došli su hrvati i neki s istoka...
2015-08-15
kaya wrote:Jeste, kao što je ukidanje zakona o zabrani pobačaja.marcellus wrote:melkior wrote:Nije to ta stranka više, ne smrdi dovoljno desno, jer da smrdi glasali bi za nju dok i posljednji Hrvat ne ode u Irsku
to su ukinuli lani ili preklani, kad su već bili zemlja s najvećim plaćama u EU
a do najvećih plaća su došli vrlo radikalnom politikom privatizacije i prodaje doslovce svega osim vojske i policije, i to isključivo stranim vlasnicima
Aha, i onda bi vi od hdz a napravili hrast?marcellus wrote:kaya wrote:Pa šta nije ona stranka hrast po vašoj mjeri?
desne stranke u hrvatskoj uglavnom postoje radi ega njihovih čelnika, ko oni pirati u piratima s kariba gdje uvijek svako glasa za sebe
E to druže ne ide...a i da napravite prošli bi ko hrast
2015-08-15
To znam...marcellus wrote:kaya wrote:Jeste, kao što je ukidanje zakona o zabrani pobačaja.marcellus wrote:melkior wrote:Nije to ta stranka više, ne smrdi dovoljno desno, jer da smrdi glasali bi za nju dok i posljednji Hrvat ne ode u Irsku
to su ukinuli lani ili preklani, kad su već bili zemlja s najvećim plaćama u EU
a do najvećih plaća su došli vrlo radikalnom politikom privatizacije i prodaje doslovce svega osim vojske i policije, i to isključivo stranim vlasnicima
2015-08-15
kaya wrote:I iz irske se iselilo 250 000 iraca. Dobro došli su hrvati i neki s istoka...
irska je odavno imigrantska.
imaju sad već veći standard od šveđana a prije 30 godina su bili gladna fukara
IRSKA? ne seri :Omarcellus wrote:melkior wrote:Nije to ta stranka više, ne smrdi dovoljno desno, jer da smrdi glasali bi za nju dok i posljednji Hrvat ne ode u Irsku
Guest- Guest
kaya wrote:Aha, i onda bi vi od hdz a napravili hrast?marcellus wrote:kaya wrote:Pa šta nije ona stranka hrast po vašoj mjeri?
gluposti
pa stranke ljevice i centra nemaju neposrednu budućnost u europi, ljevica nema uopće ideju gdje ići i zašto a centar je močvara
2014-04-16
Ok, evo budu onda suvernisti onda pobjedili. To je sve što ću reči, više mi se na tu temu ne da...marcellus wrote:kaya wrote:Aha, i onda bi vi od hdz a napravili hrast?marcellus wrote:kaya wrote:Pa šta nije ona stranka hrast po vašoj mjeri?
gluposti
pa stranke ljevice i centra nemaju neposrednu budućnost u europi, ljevica nema uopće ideju gdje ići i zašto a centar je močvara
2015-08-15
daj ne seri! piši još, ja volim čitat marčevizme, mene ignorira jer sam glup al tebi će odgovarat a ja ću se onda smijat.kaya wrote:To je sve što ću reči, više mi se na tu temu ne da...
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 4 of 8