Stoljetni Joža:Kalio sam predsjednike na ovoj klupici.Franju,Stipu,Ivu,Zokija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Stoljetni Joža:Kalio sam predsjednike na ovoj klupici.Franju,Stipu,Ivu,Zokija
Znači i UBA ima specijalnu UDBU koja ih čuva.Sovak wrote:melkior wrote:Čekaj malo kud si navalio, prvo treba izvest antifašizam i na drugu stranu galaksijeSovak wrote:Ka's krepat vise jebote?
Pa taj ce nas sve nadziviti.
Osiguravao sam ga devedesetiprve dok se po Gornjem gradu presetavao sav odjeven i obuven u bijelo.
Tada je imao 70 godina.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Stoljetni Joža:Kalio sam predsjednike na ovoj klupici.Franju,Stipu,Ivu,Zokija
Pa daj ne serivuksadinare wrote:...mile i branko borkovic su optuzili samo manolica a ne i tuđmana sam mile je rekao da sve sto je trebalo doci do tuđmana islo je preko jože odnosno bilo je filtriranojastreb wrote:Bez znanja onog iznad??? Ma dajte najte...vuksadinare wrote:zakaj? jer je naredio prebijnje vukovrskog zapovendika milu dedakovica jastreba..hvala jožaSora wrote:Hrvati su definitivno nekulturan narod
Ti ne znsju reci fala da ih lupas šlapom po glsvi
Svi znsmo kakav je status imso Dedaković po povratku i to zahvaljujuci vrhovnom zapovjedniku
Kad je prvi put postrojenja ona čuvena vukovarska brigada kpja je obranila Vukovar?
Eroo wrote:Znači i UBA ima specijalnu UDBU koja ih čuva.Sovak wrote:melkior wrote:Čekaj malo kud si navalio, prvo treba izvest antifašizam i na drugu stranu galaksijeSovak wrote:Ka's krepat vise jebote?
Pa taj ce nas sve nadziviti.
Osiguravao sam ga devedesetiprve dok se po Gornjem gradu presetavao sav odjeven i obuven u bijelo.
Tada je imao 70 godina.
Je. Tada se to zvalo ZNG RH.
Guest- Guest
žabo pogledaj sve dedakoviceve komentare u svezi tog slucaja i nigdje ne okrivljava tuđmana vec manolicaSora wrote:Pa daj ne serivuksadinare wrote:...mile i branko borkovic su optuzili samo manolica a ne i tuđmana sam mile je rekao da sve sto je trebalo doci do tuđmana islo je preko jože odnosno bilo je filtriranojastreb wrote:Bez znanja onog iznad??? Ma dajte najte...vuksadinare wrote:zakaj? jer je naredio prebijnje vukovrskog zapovendika milu dedakovica jastreba..hvala jožaSora wrote:Hrvati su definitivno nekulturan narod
Ti ne znsju reci fala da ih lupas šlapom po glsvi
Svi znsmo kakav je status imso Dedaković po povratku i to zahvaljujuci vrhovnom zapovjedniku
Kad je prvi put postrojenja ona čuvena vukovarska brigada kpja je obranila Vukovar?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlado isprašio Franju
» Joza slavi 102 rodjendan...
» joza udaje dijete
» Umro Joža Manolić
» Na danasnji dan 18.3.1990 atentat na dr.Franju Tudjmana
» Joza slavi 102 rodjendan...
» joza udaje dijete
» Umro Joža Manolić