Stoljetni Joža:Kalio sam predsjednike na ovoj klupici.Franju,Stipu,Ivu,Zokija
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Stoljetni Joža:Kalio sam predsjednike na ovoj klupici.Franju,Stipu,Ivu,Zokija
http://www.24sata.hr/news/predsjednike-sam-kalio-na-ovoj-klupici-franju-stipu-zokija-668975
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Stoljetni Joža:Kalio sam predsjednike na ovoj klupici.Franju,Stipu,Ivu,Zokija
cuj ovoga.. ..bogami 'kalio' si ti pendrek i po bubrezima mili dedakovicu jastrebu i drugim vukovarcima nakon pada grada..
2015-09-08
Re: Stoljetni Joža:Kalio sam predsjednike na ovoj klupici.Franju,Stipu,Ivu,Zokija
Sve nam je rekao osim tko je koga će kaliti nakon Milanovićevom 10 godina ...
malo me jebu ispravci na mobu.mutava baštarda wrote:Sve nam je rekao osim koga će kaliti nakon Milanovićevih 10 godina ...
Jebo me pas ako se taj neće kandidirati za predsjednika RH 2030. godine, nakon dva uzastopna Zokijeva mandata
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ka's krepat vise jebote?
Guest- Guest
Čekaj malo kud si navalio, prvo treba izvest antifašizam i na drugu stranu galaksijeSovak wrote:Ka's krepat vise jebote?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Čekaj malo kud si navalio, prvo treba izvest antifašizam i na drugu stranu galaksijeSovak wrote:Ka's krepat vise jebote?
Pa taj ce nas sve nadziviti.
Osiguravao sam ga devedesetiprve dok se po Gornjem gradu presetavao sav odjeven i obuven u bijelo.
Tada je imao 70 godina.
Guest- Guest
Jedan od onih koji su stvarali Hrvatsku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hrvati su definitivno nekulturan narod
Ti ne znsju reci fala da ih lupas šlapom po glsvi
MA gdje srljaš, pa čovjek još nije napunio 100 godina.Sovak wrote:Ka's krepat vise jebote?
22. Ožujka ili Marta mu je tek 100ti rođendan
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
zakaj? jer je naredio prebijnje vukovrskog zapovendika milu dedakovica jastreba..hvala jožaSora wrote:Hrvati su definitivno nekulturan narod
2015-09-08
Bez znanja onog iznad??? Ma dajte najte...vuksadinare wrote:zakaj? jer je naredio prebijnje vukovrskog zapovendika milu dedakovica jastreba..hvala jožaSora wrote:Hrvati su definitivno nekulturan narod
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...mile i branko borkovic su optuzili samo manolica a ne i tuđmana sam mile je rekao da sve sto je trebalo doci do tuđmana islo je preko jože odnosno bilo je filtriranojastreb wrote:Bez znanja onog iznad??? Ma dajte najte...vuksadinare wrote:zakaj? jer je naredio prebijnje vukovrskog zapovendika milu dedakovica jastreba..hvala jožaSora wrote:Hrvati su definitivno nekulturan narod
2015-09-08
PA takve ljude mora imat svaka vlast.vuksadinare wrote:...mile i branko borkovic su optuzili samo manolica a ne i tuđmana sam mile je rekao da sve sto je trebalo doci do tuđmana islo je preko jože odnosno bilo je filtriranojastreb wrote:Bez znanja onog iznad??? Ma dajte najte...vuksadinare wrote:zakaj? jer je naredio prebijnje vukovrskog zapovendika milu dedakovica jastreba..hvala jožaSora wrote:Hrvati su definitivno nekulturan narod
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
On je kalio pendrek na Jastrebu?vuksadinare wrote:cuj ovoga.. ..bogami 'kalio' si ti pendrek i po bubrezima mili dedakovicu jastrebu i drugim vukovarcima nakon pada grada..
A Francek je bio na službenom putu i nije znao što se događa s Jastrebom i Vukovarcima?
Istina je rastezljiva žvaka. Sve po potrebi i kako se namisti.
Guest- Guest
joža kje drzao sve konce obavjestajnih sluzbi u hrvatskkoj..nije nesto moglo proci mimo njega pa da je ptica u letu..uostalom..mile dedakovic jastreb u svezi toga kao ni drugi ne optuzuju tuđmana nego manolicaRa wrote:On je kalio pendrek na Jastrebu?vuksadinare wrote:cuj ovoga.. ..bogami 'kalio' si ti pendrek i po bubrezima mili dedakovicu jastrebu i drugim vukovarcima nakon pada grada..
A Francek je bio na službenom putu i nije znao što se događa s Jastrebom i Vukovarcima?
Istina je rastezljiva žvaka. Sve po potrebi i kako se namisti.
2015-09-08
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Znači i UBA ima specijalnu UDBU koja ih čuva.Sovak wrote:melkior wrote:Čekaj malo kud si navalio, prvo treba izvest antifašizam i na drugu stranu galaksijeSovak wrote:Ka's krepat vise jebote?
Pa taj ce nas sve nadziviti.
Osiguravao sam ga devedesetiprve dok se po Gornjem gradu presetavao sav odjeven i obuven u bijelo.
Tada je imao 70 godina.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlado isprašio Franju
» Joza slavi 102 rodjendan...
» joza udaje dijete
» Umro Joža Manolić
» Na danasnji dan 18.3.1990 atentat na dr.Franju Tudjmana
» Joza slavi 102 rodjendan...
» joza udaje dijete
» Umro Joža Manolić
» Na danasnji dan 18.3.1990 atentat na dr.Franju Tudjmana