Hristos se rodi
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Hristos se rodi
Meni?danni1 wrote:Bole ti je zažmirit nego pikat.Maggie19 wrote:Ajme, kaya, mozes na kojem god jeziku zelis, samo vise nauci to ije/je.
Ne mogu vise, bode mi oci.
;-^^
kad te pošalje u PM bit će ti žao.
;-^^
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Pa uopće se ne ljutim, odgovorila sam ti zašto se ne trudim.Maggie19 wrote:Sto se ljutis odmah?kaya wrote:Ne mogu, je i ije i ć i č mi je prekomplicirano. I uopće mi se ne da baviti s tim. To je za glupe koji žele ispasti jako pametni na forumu. Ja sam obrnuto.Maggie19 wrote:Ajme, kaya, mozes na kojem god jeziku zelis, samo vise nauci to ije/je.
;-^^
Ne smije ti se ni istina rec'.Ne ide to svakome. Netko nema sluha, a netko lijen za naucit.
Ne moramo svi biti pismeni, i dalje imas pravo na misljenje ;-))
Nije mi ovo teren da sad ja tu provjeravam svako slovo da netko pomisli da sam jako pametna. Nemam kompleks kao.... ti na primjer!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sa tobom mi je bolje tri puta. Nije bolje samo kad biju.kaya wrote:Bolje nego dva ha?dzango wrote:Meni je tri puta skroz OK.kaya wrote:Ne mogu reći hristos se rodi jer bi pukla od smijeha. Ja kažem sretan božić i poljubim se tri puta, pa poslje još koji put..nekad.
Molim stručnjake za hrvatsku kulturu da mi kažu jel to ok?
kaya wrote:Pa uopće se ne ljutim, odgovorila sam ti zašto se ne trudim.Maggie19 wrote:Sto se ljutis odmah?kaya wrote:Ne mogu, je i ije i ć i č mi je prekomplicirano. I uopće mi se ne da baviti s tim. To je za glupe koji žele ispasti jako pametni na forumu. Ja sam obrnuto.Maggie19 wrote:Ajme, kaya, mozes na kojem god jeziku zelis, samo vise nauci to ije/je.
;-^^
Ne smije ti se ni istina rec'.Ne ide to svakome. Netko nema sluha, a netko lijen za naucit.
Nije mi ovo teren da sad ja tu provjeravam svako slovo da netko pomisli da sam jako pametna. Nemam kompleks kao.... ti na primjer!
Touche
Guest- Guest
Jok meni, ajde daj , banirat češ me i opet ispasti jadna , ijebe se meni kaj ti mene baniraš.Maggie19 wrote:Meni?danni1 wrote:Bole ti je zažmirit nego pikat.Maggie19 wrote:Ajme, kaya, mozes na kojem god jeziku zelis, samo vise nauci to ije/je.
;-^^
;-^^
2015-08-15
Ovoliko ljutnje zbog ega.kaya wrote:Pa uopće se ne ljutim, odgovorila sam ti zašto se ne trudim.Maggie19 wrote:Sto se ljutis odmah?kaya wrote:Ne mogu, je i ije i ć i č mi je prekomplicirano. I uopće mi se ne da baviti s tim. To je za glupe koji žele ispasti jako pametni na forumu. Ja sam obrnuto.Maggie19 wrote:Ajme, kaya, mozes na kojem god jeziku zelis, samo vise nauci to ije/je.
;-^^
Samo ne poznajes pravopis i sve ok.
;-))
Pocet cu te ispravljat kad budem imala vremena.
Kako ono kazu za hvaljenje glupostima...;-))kaya wrote:Jok meni, ajde daj , banirat češ me i opet ispasti jadna , ijebe se meni kaj ti mene baniraš.Maggie19 wrote:Meni?danni1 wrote:Bole ti je zažmirit nego pikat.Maggie19 wrote:Ajme, kaya, mozes na kojem god jeziku zelis, samo vise nauci to ije/je.
;-^^
;-^^
Ajde, ne ljuti se..maz, maz..
Kad pises francuski, ili bilo koji drugi jezik, pisi ispravno.Brat Brale wrote:kaya wrote:Pa uopće se ne ljutim, odgovorila sam ti zašto se ne trudim.Maggie19 wrote:Sto se ljutis odmah?kaya wrote:Ne mogu, je i ije i ć i č mi je prekomplicirano. I uopće mi se ne da baviti s tim. To je za glupe koji žele ispasti jako pametni na forumu. Ja sam obrnuto.Maggie19 wrote:Ajme, kaya, mozes na kojem god jeziku zelis, samo vise nauci to ije/je.
;-^^
Touche
Delboy. :-D
Nego, sad ću sve pisati krivo...da ti ispadneš pametnija.
Molim.
Nego, ozbiljno , ne mogu ja ovo sa hristosom ...meni to smiješno. Uživo bi nešto krivo i rekla, vaskrs se rodi, hristos se božić . Ja skratim na sretan božić i cmok, cmok, cmok
Molim.
Nego, ozbiljno , ne mogu ja ovo sa hristosom ...meni to smiješno. Uživo bi nešto krivo i rekla, vaskrs se rodi, hristos se božić . Ja skratim na sretan božić i cmok, cmok, cmok
2015-08-15
Odsad zovem tomicu aka bracalu - delboy!
Zasluzeno, haha
Zasluzeno, haha
Maggie19 wrote:Kako ono kazu za hvaljenje glupostima...;-))kaya wrote:Jok meni, ajde daj , banirat češ me i opet ispasti jadna , ijebe se meni kaj ti mene baniraš.Maggie19 wrote:Meni?danni1 wrote:Bole ti je zažmirit nego pikat.Maggie19 wrote:Ajme, kaya, mozes na kojem god jeziku zelis, samo vise nauci to ije/je.
;-^^
;-^^
Aj ...ne znam ...čitaj tamo nešto na glas i pravi se da te slušaju
2015-08-15
nisam strucnjak al mislim da je ok, samo ako stanes na ljubljenju ...bar za pocetakkaya wrote:Ne mogu reći hristos se rodi jer bi pukla od smijeha. Ja kažem sretan božić i poljubim se tri puta, pa poslje još koji put..nekad.
.dzango wrote:Sa tobom mi je bolje tri puta. Nije bolje samo kad biju.kaya wrote:Bolje nego dva ha?dzango wrote:Meni je tri puta skroz OK.kaya wrote:Ne mogu reći hristos se rodi jer bi pukla od smijeha. Ja kažem sretan božić i poljubim se tri puta, pa poslje još koji put..nekad.
2015-08-15
Ne znam šta da napišem ali samo da se ubacim između vas dve.kaya wrote:Maggie19 wrote:Kako ono kazu za hvaljenje glupostima...;-))kaya wrote:Jok meni, ajde daj , banirat češ me i opet ispasti jadna , ijebe se meni kaj ti mene baniraš.Maggie19 wrote:Meni?danni1 wrote:
Bole ti je zažmirit nego pikat.
;-^^
Noor wrote:nisam strucnjak al mislim da je ok, samo ako stanes na ljubljenju ...bar za pocetakkaya wrote:Ne mogu reći hristos se rodi jer bi pukla od smijeha. Ja kažem sretan božić i poljubim se tri puta, pa poslje još koji put..nekad.
2015-08-15
Pazi se između, nije ti baš sigurna zonadzango wrote:Ne znam šta da napišem ali samo da se ubacim između vas dve.kaya wrote:Maggie19 wrote:Kako ono kazu za hvaljenje glupostima...;-))kaya wrote:Jok meni, ajde daj , banirat češ me i opet ispasti jadna , ijebe se meni kaj ti mene baniraš.Maggie19 wrote:
Meni?
;-^^
2015-08-15
kaya wrote:Pa uopće se ne ljutim, odgovorila sam ti zašto se ne trudim.Maggie19 wrote:Sto se ljutis odmah?kaya wrote:Ne mogu, je i ije i ć i č mi je prekomplicirano. I uopće mi se ne da baviti s tim. To je za glupe koji žele ispasti jako pametni na forumu. Ja sam obrnuto.Maggie19 wrote:Ajme, kaya, mozes na kojem god jeziku zelis, samo vise nauci to ije/je.
;-^^
darth_vader-
2014-04-17
Noor wrote:nisam strucnjak al mislim da je ok, samo ako stanes na ljubljenju ...bar za pocetakkaya wrote:Ne mogu reći hristos se rodi jer bi pukla od smijeha. Ja kažem sretan božić i poljubim se tri puta, pa poslje još koji put..nekad.
Ja bih voleo da mi kaya čestita božić i ne mora da staje...
Guest- Guest
Čini mi se da je vrelo. A jednom se živi.kaya wrote:Pazi se između, nije ti baš sigurna zonadzango wrote:Ne znam šta da napišem ali samo da se ubacim između vas dve.kaya wrote:Maggie19 wrote:Kako ono kazu za hvaljenje glupostima...;-))kaya wrote:
Jok meni, ajde daj , banirat češ me i opet ispasti jadna , ijebe se meni kaj ti mene baniraš.
Slobodno sunce. Ako če ti to pomoči da da barem u jednom segmentu ispadneš pametnija ili lijepša ja sam tu za pomoć...pardon pomoč...Maggie19 wrote:Ovoliko ljutnje zbog ega.kaya wrote:Pa uopće se ne ljutim, odgovorila sam ti zašto se ne trudim.Maggie19 wrote:Sto se ljutis odmah?kaya wrote:Ne mogu, je i ije i ć i č mi je prekomplicirano. I uopće mi se ne da baviti s tim. To je za glupe koji žele ispasti jako pametni na forumu. Ja sam obrnuto.Maggie19 wrote:Ajme, kaya, mozes na kojem god jeziku zelis, samo vise nauci to ije/je.
;-^^
Samo ne poznajes pravopis i sve ok.
;-))
Pocet cu te ispravljat kad budem imala vremena.
2015-08-15
Skroz sam neprilagođena. Stalno se 'čerupam' s muškima, nikad sa ženama.
Ima li neko žensko voljno posvađati se?
Ima li neko žensko voljno posvađati se?
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Danas bi mogla da se rodi nova svetska država
» hristos se rodi
» Hristos se rodi
» Prva objava Zokija nakon pobjede: Hristos se rodi!
» Hristos voskrese
» hristos se rodi
» Hristos se rodi
» Prva objava Zokija nakon pobjede: Hristos se rodi!
» Hristos voskrese
Page 9 of 12