Izlazne ankete
Page 2 of 25
Page 2 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re: Izlazne ankete
epikur37 wrote:Napuštamo tri mora i sad kao glavnog saveznika...što nam se to sprema na horizontu...
Zaratiti čemo s Orbanom i Putinom. Konačno atomske...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Podržao sam Koli, jer sam iz desne političke opcije, premda je imala lošu kampanju i slabe poruke.
Ali kao što rekoh, neće mi biti žao i ako Zoki dobije. Protrest će se politička scena a ne bi nam loše došao ni tako opičen lik na Pantovčaku...neće biti dosadno to je sigurno :)
Ali kao što rekoh, neće mi biti žao i ako Zoki dobije. Protrest će se politička scena a ne bi nam loše došao ni tako opičen lik na Pantovčaku...neće biti dosadno to je sigurno :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:čekaj, ljevičari izvuku par postotka dok si rekao bandić.jasambrend wrote:HDZ-ovci, što ste tražili, dobili ste...
Jedino Vasini mrtvaci ako krenu...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Napuštamo tri mora i sad kao glavnog saveznika...što nam se to sprema na horizontu...
e a zašto nisi izašao i glasao drukčije?
2015-08-06
Opet ti lupetasMaggie19 wrote:Hoce.;-Depikur37 wrote:Čini se da je Zoki novi predsjednik. Čestitke ljevici. U svakom slučaju bit će zanimljiva kohabitacija :)
Muskici, vjezbat za mobilizaciju..;-P
Daj prestani se pravit pametna
Oops. That hurts.
Pa vi sad i dalje nosite kolace Bandicu.
No dobro. Vidjet cemo sto kazu u devet uri.
Pa vi sad i dalje nosite kolace Bandicu.
No dobro. Vidjet cemo sto kazu u devet uri.
Guest- Guest
epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Napuštamo tri mora i sad kao glavnog saveznika...što nam se to sprema na horizontu...
e a zašto nisi izašao i glasao drukčije?
darth_vader-
2014-04-17
ako tako ostane možemo reći onako u sportskom žargonu da su sami pobijedili sebe.Gdje je sad onaj galamđija sport billi sa cekerom?Gdje je onaj mutim i kradem 365 dana?
vili40-
2015-08-02
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
A u Hercegovini tuga ..epikur37 wrote:Podržao sam Koli, jer sam iz desne političke opcije, premda je imala lošu kampanju i slabe poruke.
ti si ko moja ex.Maggie19 wrote:Lazno napuhani misici ;-Depikur37 wrote:Maggie19 wrote:Mislis, jednim udarcem dvije muhe.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:
Hoce.;-D
Muskici, vjezbat za mobilizaciju..;-P
Obzirom da je predsjednik vrhovni...udara se na banske dvore!
;-D
Bojm se da ce nas svadit sa Srbima.
Ego tripovi kad prorade: Rosavi Vs Picousti ;-))
ljevica, teško
imao je znakovite uzjave u debatama :D
žensko je.
simpatična je.
pa super onda se nađemo kod tvoje stare.
ja autom ona pješice.
meni je izborna jedinica u zg a njoj smb.
eto ti simpatične.
i njena majka se složila s mojom odlukom.
2014-12-30
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Kandilo za Kolindu.
Nadam se da ce neki novinar ubacit u kakav naslov ovu moju poskočicu.
Nadam se da ce neki novinar ubacit u kakav naslov ovu moju poskočicu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora wrote:A u Hercegovini tuga ..epikur37 wrote:Podržao sam Koli, jer sam iz desne političke opcije, premda je imala lošu kampanju i slabe poruke.
A što se može...a nije da se nisu trudili.
2015-08-06
epikur37 wrote:Podržao sam Koli, jer sam iz desne političke opcije, premda je imala lošu kampanju i slabe poruke.
Ima ce nas novinar Marcellus sto za pisati kad ovaj pocne valjati svoje zoranizme.
A ako je placen po redku ... obogatit ce se jebote.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Sora wrote:A u Hercegovini tuga ..epikur37 wrote:Podržao sam Koli, jer sam iz desne političke opcije, premda je imala lošu kampanju i slabe poruke.
Upravo i je u tome problem...
darth_vader-
2014-04-17
Srbi i muslimani ozrenskog kraja navijali su za Zoku.epikur37 wrote:Sora wrote:A u Hercegovini tuga ..epikur37 wrote:Podržao sam Koli, jer sam iz desne političke opcije, premda je imala lošu kampanju i slabe poruke.
Hrvate nisam sretao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čestitam ti na izboru!jasambrend wrote:HDZ-ovci, što ste tražili, dobili ste...
Ja sam za fer i poštenu igru, čestitke i tebi na pobjedi!Brat Brale wrote:Ero i undeadovi (undeadovke) na aparatima...
U svakom slučaju treba im čestitati. Čestitam i tebi, druže!jastreb wrote:Srbi i muslimani ozrenskog kraja navijali su za Zoku.epikur37 wrote:Sora wrote:A u Hercegovini tuga ..epikur37 wrote:Podržao sam Koli, jer sam iz desne političke opcije, premda je imala lošu kampanju i slabe poruke.
Hrvate nisam sretao.
Page 2 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Similar topics
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» AfD ruši ankete
» Fred Matic:'Ocito je RESTART koalicija platila ankete'
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» AfD ruši ankete
» Fred Matic:'Ocito je RESTART koalicija platila ankete'
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore