Izlazne ankete
Page 13 of 25
Page 13 of 25 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25
Re: Izlazne ankete
Pa kud ćeš veći očaj od toga da glasaš protiv jer nemaš kome dati DA? :Dveber wrote:nije to bio glas iz očaja.Ra wrote:A od svuda, ne samo od Ere.veber wrote:kod ere?Ra wrote:Jesu li stigli rezultati dijaspore?
Moram priznati da je rezultat neočekivan.
mene više iznenadilo da peronospora ne bu odlučila.
Ovo je baš bilo glasovanje iz očaja. Daj malo bolje od dvoje loših. :)
to je opet bio glas protiv.
nije bitan predsjednik. ljudi su pokazali da im je dosta te jedne politike.
ali sada smo u eu.
i općenito njene izjave jogurt/vjeronauk/pjevanje/razne zavjese
u biti stalno je lagala.
Čini mi se da su je ipak dokrajčili kolači.
Guest- Guest
dobra dobra :DRa wrote:Pa kud ćeš veći očaj od toga da glasaš protiv jer nemaš kome dati DA? :Dveber wrote:nije to bio glas iz očaja.Ra wrote:A od svuda, ne samo od Ere.veber wrote:kod ere?Ra wrote:Jesu li stigli rezultati dijaspore?
Moram priznati da je rezultat neočekivan.
ali sada smo u eu.
u biti stalno je lagala.
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Čestitke Milanoviču na pobjedi i svima koji su glasali za njega. Ja san glasa za Kolindu i meni je savjest čista kad ovaj kreten nešto zasere.
A zasrat će.
A zasrat će.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
kad sam zagledao orsata miljenića na teveju malo me bocnula jetra a to je tek početak
Ali jebi ga,vele da se svako zlo zna vratiti pogotovo u hr politici
Ali jebi ga,vele da se svako zlo zna vratiti pogotovo u hr politici
vili40-
2015-08-02
Samo se još to čeka i na konju ste.ebenica wrote:najveći gubitnici ovih izbora su žene koje su bile prisiljene davati svoj glas kako su im muževi govorili, što se dalo pročitati čak i na ovom nikakvom forumu. za ovo društvo jednostavno nema napretka nije pomoglo ni kaj je žena bila predsjednik, kolindina ostavština je doslovno veliki vic. vrijeme je da se vrati bista na pantovčak.
Mislim da se konkretno nece nista promijenit, nismo mi narod od promjena, ali zabavnije bi moglo.bit.vili40 wrote:to i ja velim,onako bi bila uspavankamarcellus wrote:Imat ćemo zabavnih pet godina
Posljedicno unutar hdz-a, sto je vrhunac zabave.
;-D
AssadNaPodmornici wrote:dobra dobra :DRa wrote:Pa kud ćeš veći očaj od toga da glasaš protiv jer nemaš kome dati DA? :Dveber wrote:nije to bio glas iz očaja.Ra wrote:A od svuda, ne samo od Ere.veber wrote:
kod ere?
ali sada smo u eu.
u biti stalno je lagala.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Maggie19 wrote:Mislim da se konkretno nece nista promijenit, nismo mi narod od promjena, ali zabavnije bi moglo.bit.vili40 wrote:to i ja velim,onako bi bila uspavankamarcellus wrote:Imat ćemo zabavnih pet godina
;-D
x
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ti bi ga cipelario dok lebdi u zraku ?סמאל wrote:Vidio sam ,Ero doslovno na aparatima. Ali nije ljudski i kršćanski cipelarit čovjeka na podu.AssadNaPodmornici wrote:pogledaj one moje memove što sam ih stavlja, eto neću više ovom asu trljati sol na ranu nisam opet takavסמאל wrote:
Pa eto hvala,sportski si podnio poraz.
2014-04-11
Istina. Zaglibili ste u četerespetoj i ni makac od tamo.Maggie19 wrote:Mislim da se konkretno nece nista promijenit, nismo mi narod od promjena, ali zabavnije bi moglo.bit.vili40 wrote:to i ja velim,onako bi bila uspavankamarcellus wrote:Imat ćemo zabavnih pet godina
;-D
Eroo wrote:Samo se još to čeka i na konju ste.ebenica wrote:najveći gubitnici ovih izbora su žene koje su bile prisiljene davati svoj glas kako su im muževi govorili, što se dalo pročitati čak i na ovom nikakvom forumu. za ovo društvo jednostavno nema napretka nije pomoglo ni kaj je žena bila predsjednik, kolindina ostavština je doslovno veliki vic. vrijeme je da se vrati bista na pantovčak.
Bista je prva koja mi je jučer pala na pamet.
2015-07-23
Pa zar je potrebno sad iživljavanje na hercegovačkom nejači ?RayMabus wrote:Ti bi ga cipelario dok lebdi u zraku ?סמאל wrote:Vidio sam ,Ero doslovno na aparatima. Ali nije ljudski i kršćanski cipelarit čovjeka na podu.AssadNaPodmornici wrote:pogledaj one moje memove što sam ih stavlja, eto neću više ovom asu trljati sol na ranu nisam opet takavסמאל wrote:
2015-07-23
סמאל wrote:Eroo wrote:Samo se još to čeka i na konju ste.ebenica wrote:najveći gubitnici ovih izbora su žene koje su bile prisiljene davati svoj glas kako su im muževi govorili, što se dalo pročitati čak i na ovom nikakvom forumu. za ovo društvo jednostavno nema napretka nije pomoglo ni kaj je žena bila predsjednik, kolindina ostavština je doslovno veliki vic. vrijeme je da se vrati bista na pantovčak.
Nema šanse, pa nije toliko glup
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I prije, bojim se.;-)Eroo wrote:Istina. Zaglibili ste u četerespetoj i ni makac od tamo.Maggie19 wrote:Mislim da se konkretno nece nista promijenit, nismo mi narod od promjena, ali zabavnije bi moglo.bit.vili40 wrote:to i ja velim,onako bi bila uspavankamarcellus wrote:Imat ćemo zabavnih pet godina
;-D
to su objasnili malo prije u studiju,"klackalica".A to je kad je na vlasti hdz glasa se kontra i obrnuto.Plenkija sjebali prvo crni labudovi,sad klackalica a za dalje ćemo vidjeti.Maggie19 wrote:Mislim da se konkretno nece nista promijenit, nismo mi narod od promjena, ali zabavnije bi moglo.bit.vili40 wrote:to i ja velim,onako bi bila uspavankamarcellus wrote:Imat ćemo zabavnih pet godina
;-D
vili40-
2015-08-02
Pa kad ćeš ako nećeš sad ?סמאל wrote:Pa zar je potrebno sad iživljavanje na hercegovačkom nejači ?RayMabus wrote:Ti bi ga cipelario dok lebdi u zraku ?סמאל wrote:Vidio sam ,Ero doslovno na aparatima. Ali nije ljudski i kršćanski cipelarit čovjeka na podu.AssadNaPodmornici wrote:pogledaj one moje memove što sam ih stavlja, eto neću više ovom asu trljati sol na ranu nisam opet takavסמאל wrote:
2014-04-11
Nije,ali ako ga Stipe i Ivo lijepo zamole,mislim da im neće to moć odbit.epikur37 wrote:סמאל wrote:Eroo wrote:Samo se još to čeka i na konju ste.ebenica wrote:najveći gubitnici ovih izbora su žene koje su bile prisiljene davati svoj glas kako su im muževi govorili, što se dalo pročitati čak i na ovom nikakvom forumu. za ovo društvo jednostavno nema napretka nije pomoglo ni kaj je žena bila predsjednik, kolindina ostavština je doslovno veliki vic. vrijeme je da se vrati bista na pantovčak.
Nema šanse, pa nije toliko glup
2015-07-23
RayMabus wrote:Čestitke Milanoviču na pobjedi i svima koji su glasali za njega. Ja san glasa za Kolindu i meni je savjest čista kad ovaj kreten nešto zasere.
A zasrat će.
Uopće ne sumnjam da će biti spektakl...
darth_vader-
2014-04-17
neznam bili se radova radi vuka ili bi ga žalio.
lik je očajno navija za škoru, trpio uvrede HDZovaca ono kako na forumu, tako i svugdje, zna se kako su HDZovci mrzili Škorine glasače , itd.. ono "žena mu je srpkinja, ima srpsku dicu, veleizdajnici, glas za škoru je glas za sdp, anti-domoljubi " i gluposti.
i na kraju je as kada je Škoro ispao, "proguta govno" i rekao da će unatoč uvredama jednog i više forumaša(ne želim sada imenovati ) i HDZovaca općenito - sve jedno glasovao za Kolindu(ja tu nebi moga, radi uvreda ovoga forumaša ja sam skoro pa izašao i glasa za Zokija ali eto ipak sam poništio), i na kraju i ova popuši..vuk ispa još veći luzer, ali je dobar kao čovik pa želim mu dobar oporavak :) i drugi put neka malo jači karakter izgradi
lik je očajno navija za škoru, trpio uvrede HDZovaca ono kako na forumu, tako i svugdje, zna se kako su HDZovci mrzili Škorine glasače , itd.. ono "žena mu je srpkinja, ima srpsku dicu, veleizdajnici, glas za škoru je glas za sdp, anti-domoljubi " i gluposti.
i na kraju je as kada je Škoro ispao, "proguta govno" i rekao da će unatoč uvredama jednog i više forumaša(ne želim sada imenovati ) i HDZovaca općenito - sve jedno glasovao za Kolindu(ja tu nebi moga, radi uvreda ovoga forumaša ja sam skoro pa izašao i glasa za Zokija ali eto ipak sam poništio), i na kraju i ova popuši..vuk ispa još veći luzer, ali je dobar kao čovik pa želim mu dobar oporavak :) i drugi put neka malo jači karakter izgradi
Pa eto,iživljavaj se ti i Yoda,ja nisam sadist,meni to savjest ne dozvoljava.RayMabus wrote:Pa kad ćeš ako nećeš sad ?סמאל wrote:Pa zar je potrebno sad iživljavanje na hercegovačkom nejači ?RayMabus wrote:Ti bi ga cipelario dok lebdi u zraku ?סמאל wrote:Vidio sam ,Ero doslovno na aparatima. Ali nije ljudski i kršćanski cipelarit čovjeka na podu.AssadNaPodmornici wrote:
pogledaj one moje memove što sam ih stavlja, eto neću više ovom asu trljati sol na ranu nisam opet takav
2015-07-23
Nepismeno i primitivno dozlaboga. Na nivou djece u vrtiću.AssadNaPodmornici wrote:pogledaj one moje memove što sam ih stavlja, eto neću više ovom asu trljati sol na ranu nisam opet takavסמאל wrote:
Nego, što misliš da si dobio? Tebi se i dalje ništa neće promijeniti.
Važno je da mama pere i kuha, jebo izbore. Je li tako? Tako je.
Page 13 of 25 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 25
Similar topics
» Izlazne ankete kažu da nacionalisti pobjeđuju na izborima na Kosovu
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» AfD ruši ankete
» Fred Matic:'Ocito je RESTART koalicija platila ankete'
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
» Izbori u Grčkoj: Izlazne ankete daju prednost konzervativcima
» AfD ruši ankete
» Fred Matic:'Ocito je RESTART koalicija platila ankete'
» Ankete : Le Pen vodi pred eu izbore
Page 13 of 25