Ruski Senator: "Neka Amerika vrati Teksas Meksiku"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ruski Senator: "Neka Amerika vrati Teksas Meksiku"
Hektorović wrote:Sovak wrote:Ae ... zapravo vratimo Krim Tatarima.
Rusi su na Krimu bili prije tatara... TO je kao da bi vratili 2/3 Hrvatske osmanlijama,...
Da? Kad su to prije bili Rusi tamo? Znam za Grke, Perzijance, Gote, Rimljane, Sarmate, Skite, Alane, Bugare, Kipcake, Tatare, Bjeloruse, Ukrajince ....svasta nesta tamo projahalo. Mislis stara Kijevska Rus?
Ipak razlikujem Kijevsku Rus od Moskovske knezevine iz koje ce nastati danasnja Rusija.
Za Ruse znam da to uzimaju od Turske poslije rusko-turskog rata. Tatare je konacno sjebao Staljin jer se se slizali sa Svabama tijekom WWII. Barem mu je to bio izgovor.
U svakom slucaju zajebavam se Hektorovicu jer vracanje Krima Ukrajini su mokri snovi.
Ukrajinaca i jos nekih izgleda.
A znam i da je Texas bio jedina suverena i samostalna republika koja se svojom voljom prikljucila SAD-u.
Guest- Guest
Re: Ruski Senator: "Neka Amerika vrati Teksas Meksiku"
Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Tatari nisu originalni narod tamo. Oni su uzurpatori koji su tamo zagospodarili pod skutima Osmanskog Carstva.Sovak wrote:Ae ... zapravo vratimo Krim Tatarima.
Slaveni su bili prije njih, prije negoli su se Tatari dovukli iz azijskih stepa na žalost.
S obzirom na sva nedjela koja su ti Tatari radili kroz stoljeća, čudi me da ih Rusi nisu potrijebili kad su oslobodili Krim.
Originalni narod na Krimu su bili Grci. Krim se zvao Taurida.
Čuveni Euripidov kazališni starogrčki komad IFIGENIA NA TAURIDI
Jasno.
Jebeni ste vas dvojica bosanskih basibozuka.
Jedan je uzurpator Braca ili Hvara ili gdje vec, a drugi drzave Victorije i Melbourna.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» teksas vs amerika
» Jugobanka: Neka nam ZABA vrati poslovnice u Splitu ili plati 86 milijuna kuna!
» Latinska Amerika novo odredište za ruski dizel
» Amerika uvodi sankcije na ruski ukapljeni plin
» Europska plinska mreža: 'Hrvatsku bi teško pogodio embargo na ruski plin.' Filipović: 'To mora da je neka pogreška'
» Jugobanka: Neka nam ZABA vrati poslovnice u Splitu ili plati 86 milijuna kuna!
» Latinska Amerika novo odredište za ruski dizel
» Amerika uvodi sankcije na ruski ukapljeni plin
» Europska plinska mreža: 'Hrvatsku bi teško pogodio embargo na ruski plin.' Filipović: 'To mora da je neka pogreška'
Page 2 of 2