Na skijanje ide 70.000 glasača, koliko ih je izvadilo potvrdu za glasanje?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Na skijanje ide 70.000 glasača, koliko ih je izvadilo potvrdu za glasanje?
marcellus wrote:kaya wrote:I ja to mislim.סמאל wrote:Ma sve je i onako već unaprijed odlučeno.Kolinda 50,01%-Milanović 49,99%
Jedino, ovaj može iznenaditi, to je napravio u 1 krugu.
Pa neće moći popeglati razliku od 4,5 %.
Da je bilo tko drugi na drugoj strani rekla bi koli 100%.
Ovako 99%.
doduše Sv. Lovro je izbačen iz partije ali siguran sam da ima takvih još u partiji
cca. 200 000...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Kako to misliš ako? Nema ako. Gotov je.tre wrote:Ako zorangutan izgubi već vidim opravdavanje i jebavanje matere prokletim skijašima kradezeovskim koji nisu ostali i dali glas našmrkanom debilu
Eroo wrote:Kako to misliš ako? Nema ako. Gotov je.tre wrote:Ako zorangutan izgubi već vidim opravdavanje i jebavanje matere prokletim skijašima kradezeovskim koji nisu ostali i dali glas našmrkanom debilu
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
Page 2 of 2