Amerikanci izveli napad na Bagdadsku zračnu luku
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Amerikanci izveli napad na Bagdadsku zračnu luku
nwetko je rekao nedavno ne ovdje da su englezi politicki najpametnija nacija na svijetu i da ih treba samo slijediti...mislio je na brexit..Ringo10 wrote:PA normalno, svako koga Ameri ne trpe a ko ne napravi nuklearno oružje ima da završi ko Gadafi nabijen na kolac.RayMabus wrote:Najveći problem jje šta će sad iranski vojni vrh ić na pravljenje atomske bombe. Jbga nemaju druge. Životi su im izravno ugroženi.
Uglavnom kokice.
Amerrima nije ni debeli iz Koreje povjerovao, pa nije toliko lud.
Amerima vjerovat može samo totalna budala.
A Englezima pogotovo.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Tako ce i po Europi.AssadNaPodmornici wrote:Netreba zaboraviti da su Iranci prvi počeli. Možda taj general nije osobno naredio napad ali imaju puno usijanih glava.dijagram wrote:Muje pipaju do kud smiju ici.
Izostane li odgovor isli bi dalje.
Tako to ide.
Najgore od svega na Amere svakih par dana bi pala neka raketa ali ovi nebi reagirali dok jedan nije pogino. Sada je kuku lele
Uzet ce kvartove, onda omanje gradove, onda dalje.
Radit ce sve sto pozele čim osjete da mogu.
Bude li po pički stat ce, razmisliti, pa opet pokusavati.
Nema tu srece.
dijagram-
2015-08-09
Nakon tako drske vožnje jednog kradljivca koza ispod naoružanog drona smiješno bi bilo da Trump nije odgovorio...AssadNaPodmornici wrote:Netreba zaboraviti da su Iranci prvi počeli. Možda taj general nije osobno naredio napad ali imaju puno usijanih glava.dijagram wrote:Muje pipaju do kud smiju ici.
Tako to ide.
Najgore od svega na Amere svakih par dana bi pala neka raketa ali ovi nebi reagirali dok jedan nije pogino. Sada je kuku lele
slabi snaga islamske revolucije pa je vrhovni imam nazvao putina, a ovaj trumpa koliko košta da ga zraketirate?
tebe privatno.
onda su putin i trump dogovorili cijenu i putin je javio cijenu, a vrhovni vođa lokaciju nepoćudnog generala.
tebe privatno.
onda su putin i trump dogovorili cijenu i putin je javio cijenu, a vrhovni vođa lokaciju nepoćudnog generala.
2014-12-30
Liberali mogu biti zadovoljni, smiješi se još jedan rat i zavođenej demokracije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja uzeo kokice i cekam, i jos nista, ovi pale zastave jbt koga boli kurac za to, hoce li oni napraviti neki udar na amere ili nece, tko ce cekat to.
omni-
2014-04-12
jebale te kokice, indijski oraščići su zakon.omni wrote:Ja uzeo kokice i cekam, i jos nista, ovi pale zastave jbt koga boli kurac za to, hoce li oni napraviti neki udar na amere ili nece, tko ce cekat to.
ja sam pride i gemišt napravil.
2014-12-30
Trgovci američkim zastavama sada okreću lovu...omni wrote:Ja uzeo kokice i cekam, i jos nista, ovi pale zastave jbt koga boli kurac za to, hoce li oni napraviti neki udar na amere ili nece, tko ce cekat to.
Mogao bi im i Trump preko trećih zemalja izvoziti svoj lik od kartona i zaraditi dobru lovu...
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/muskarac-izbo-nozem-cetiri-prolaznika-u-parizu-policija-ga-nakon-potjere-ubila/200103064dijagram wrote:Tako ce i po Europi.AssadNaPodmornici wrote:Netreba zaboraviti da su Iranci prvi počeli. Možda taj general nije osobno naredio napad ali imaju puno usijanih glava.dijagram wrote:Muje pipaju do kud smiju ici.
Tako to ide.
Nema tu srece.
Navodno dvoje preminulo
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Eto jel to bilo to? Odgovor.RayMabus wrote:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/muskarac-izbo-nozem-cetiri-prolaznika-u-parizu-policija-ga-nakon-potjere-ubila/200103064dijagram wrote:Tako ce i po Europi.AssadNaPodmornici wrote:Netreba zaboraviti da su Iranci prvi počeli. Možda taj general nije osobno naredio napad ali imaju puno usijanih glava.dijagram wrote:Muje pipaju do kud smiju ici.
Tako to ide.
Nema tu srece.
Navodno dvoje preminulo
omni-
2014-04-12
Sve ide uz ovako napetu situaciju, medjutim sve ukazuje na to da cu preci na caj od kamilice.veber wrote:jebale te kokice, indijski oraščići su zakon.omni wrote:Ja uzeo kokice i cekam, i jos nista, ovi pale zastave jbt koga boli kurac za to, hoce li oni napraviti neki udar na amere ili nece, tko ce cekat to.
omni-
2014-04-12
ja sam ti emančipiranomni wrote:Sve ide uz ovako napetu situaciju, medjutim sve ukazuje na to da cu preci na caj od kamilice.veber wrote:jebale te kokice, indijski oraščići su zakon.omni wrote:Ja uzeo kokice i cekam, i jos nista, ovi pale zastave jbt koga boli kurac za to, hoce li oni napraviti neki udar na amere ili nece, tko ce cekat to.
2014-12-30
A jbt treba otvorit biciklarnicu, mogla bi naglo prodaja krenut
Brain32-
2014-04-15
Ujedinili se šijiti
https://www.advance.hr/vijesti/americki-atentat-u-bagdadu-stvorio-je-nesto-sto-se-jako-rijetko-vida-jedinstvo-irackih-sijitskih-frakcija-koje-sada-zajedno-porucuju-americka-vojska-ovog-puta-mora-otici-iz-iraka-milom-ili-silom/
https://www.advance.hr/vijesti/americki-atentat-u-bagdadu-stvorio-je-nesto-sto-se-jako-rijetko-vida-jedinstvo-irackih-sijitskih-frakcija-koje-sada-zajedno-porucuju-americka-vojska-ovog-puta-mora-otici-iz-iraka-milom-ili-silom/
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Netreba zaboraviti da su Iranci prvi počeli. Možda taj general nije osobno naredio napad ali imaju puno usijanih glava.dijagram wrote:Muje pipaju do kud smiju ici.
Tako to ide.
Iranci su pomagali amerima 2001 prilikom prvih operacija u Afganistanu... Da bi ih potom Bush stavio u "osovinu zla"...
Od tada većinom rade defanzivu nebili Amerima otežali mogućnost napada na Iran.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jedino tko može pokrenuti rat su ovdje Iranci. a bogami i njima se gaće tresu ne toliko od amera koliko od vlastite populacije. država je na rubu revolucije , u takvim situacijama ili će ih rat "ujediniti"(kao razne nacije u SSSRu kada su ih napali švabe) ili ih razjebati na razne frakcije - već viđeno u siriji, yugoslaviji, itd.. s obzirom na previranja tamo, zaključili su da im se ne isplati ratovati sa USA.. a sama njegova smrt ili činjenica da ih je USA dovela na rub rata je vjerojatno dovoljno da postojeći režim na vlasti dobije par kratkoročnih pluseva.. isto kao što i USA se zna da rat u početku donosi USA predsjednicima pluseve, a kako vrime prolazi minuse..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Netreba zaboraviti da su Iranci prvi počeli. Možda taj general nije osobno naredio napad ali imaju puno usijanih glava.dijagram wrote:Muje pipaju do kud smiju ici.
Tako to ide.
Iranci su pomagali amerima 2001 prilikom prvih operacija u Afganistanu... Da bi ih potom Bush stavio u "osovinu zla"...
Od tada većinom rade defanzivu nebili Amerima otežali mogućnost napada na Iran.
da izbije rat USA vs Iran, Trump bi vjerojatno izgubio izbore 2020, ako je pametan i on sam dobro zna. Ovdje se slažem sa Tuckerom Carlsonom stavio sam njegov video
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
RayMabus wrote:Ujedinili se šijiti
Prilika irancima da maknu amere iz iraka i njihove vehabite iz iraka plus odvale par triski saudijskoj arabiji.
Trumpika je ovo uradio da zadovolji neoconsko krilo i vehabuitete zatomi domaće probleme...pratimo kako će se vratiti.
2015-08-06
lol sa čime će oni maknuti amere iz iraka, pa u siriji ih je par desetaka tisuća islamista naoružanih pješačkim oružjem ih je razvaljivalo po terenu dok nisu došli Rusi.. Iranci zaostaju tehnološki par desetljeća i za Ruse i Amere
i sada će oni maknuti Amere
AssadNaPodmornici wrote:lol sa čime će oni maknuti amere iz iraka, pa u siriji ih je par desetaka tisuća islamista naoružanih pješačkim oružjem ih je razvaljivalo po terenu dok nisu došli Rusi.. Iranci zaostaju tehnološki par desetljeća i za Ruse i Amere
pratimo dalje...da će ameri dobiti reakciju hoće...već pozivaju svoje građane da napuste zemlju....
2015-08-06
Irak je suverena država. Ako irački parlament kaže da netko triba otić iz države Amerikanci moraju otić.AssadNaPodmornici wrote:lol sa čime će oni maknuti amere iz iraka, pa u siriji ih je par desetaka tisuća islamista naoružanih pješačkim oružjem ih je razvaljivalo po terenu dok nisu došli Rusi.. Iranci zaostaju tehnološki par desetljeća i za Ruse i Amere
2014-04-11
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kinezi preuzimaju zračnu luku Frankfurt-Hahn
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» Video/Foto: Istanbul dobio novu zračnu luku, moći će primiti 200 milijuna putnika godišnje
» Kamion se zabio u pješake u Stockholmu, najmanje tri osobe mrtve
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» Video/Foto: Istanbul dobio novu zračnu luku, moći će primiti 200 milijuna putnika godišnje
» Kamion se zabio u pješake u Stockholmu, najmanje tri osobe mrtve
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
Page 3 of 12