Amerikanci izveli napad na Bagdadsku zračnu luku
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Amerikanci izveli napad na Bagdadsku zračnu luku
ne..sad su Hrvati u natoju,pa ce biti sto Trumpi kaze..Longy i Yoda nabrijani na uniformu i VHS...Unimatrix_Zero wrote:hrvati bi trbali pomoci Irancima jer oni su porijeklom Iranci a ne slaveniLegendovich wrote:Kozojebi su dignuli letvicu a svi popusili..naravno,napad na ambasadu je normalan cin...yebo bi ja mater ne sulimaniju,nego cijeloj njegovoj familiji,a i onima koji bi se nasli blizu...
tako se to radi..
Iranci su prvi poceli...drugi je par rukava sto glupi jemeri ne cijene svoje ljude u amnasadi..
Guest- Guest
Legendovich wrote:ne..sad su Hrvati u natoju,pa ce biti sto Trumpi kaze..Longy i Yoda nabrijani na uniformu i VHS...Unimatrix_Zero wrote:hrvati bi trbali pomoci Irancima jer oni su porijeklom Iranci a ne slaveniLegendovich wrote:Kozojebi su dignuli letvicu a svi popusili..naravno,napad na ambasadu je normalan cin...yebo bi ja mater ne sulimaniju,nego cijeloj njegovoj familiji,a i onima koji bi se nasli blizu...
tako se to radi..
Iranci su prvi poceli...drugi je par rukava sto glupi jemeri ne cijene svoje ljude u amnasadi..
Bolje na kokice i pivo. I daljinac.
Guest- Guest
Sovak wrote:melkior wrote:Iuzuzetno mi je žao, Suleimani je bio kvalitetan čovjek i vrhunski profesionalac, najbolji vojni kadar kojeg je Iran imao, sjajan strateg.Hektorović wrote:https://www.timesofisrael.com/several-rockets-strike-inside-baghdad-airport-as-tensions-spiral/
Amater. I osiguranje mu. Spickali ga k'o tetrijeba u vrijeme parenja.
u biti običan terorist
marcellus wrote:Sovak wrote:melkior wrote:Iuzuzetno mi je žao, Suleimani je bio kvalitetan čovjek i vrhunski profesionalac, najbolji vojni kadar kojeg je Iran imao, sjajan strateg.Hektorović wrote:https://www.timesofisrael.com/several-rockets-strike-inside-baghdad-airport-as-tensions-spiral/
Amater. I osiguranje mu. Spickali ga k'o tetrijeba u vrijeme parenja.
u biti običan terorist
šiptar
crvenkasti-
2014-04-17
Legendovich wrote:ne..sad su Hrvati u natoju,pa ce biti sto Trumpi kaze..Longy i Yoda nabrijani na uniformu i VHS...Unimatrix_Zero wrote:hrvati bi trbali pomoci Irancima jer oni su porijeklom Iranci a ne slaveniLegendovich wrote:Kozojebi su dignuli letvicu a svi popusili..naravno,napad na ambasadu je normalan cin...yebo bi ja mater ne sulimaniju,nego cijeloj njegovoj familiji,a i onima koji bi se nasli blizu...
tako se to radi..
joj da,opet ce grunuti na Rusiju i na iste grablje nagaziti
Similar topics
» Kinezi preuzimaju zračnu luku Frankfurt-Hahn
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» Video/Foto: Istanbul dobio novu zračnu luku, moći će primiti 200 milijuna putnika godišnje
» Kamion se zabio u pješake u Stockholmu, najmanje tri osobe mrtve
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» Video/Foto: Istanbul dobio novu zračnu luku, moći će primiti 200 milijuna putnika godišnje
» Kamion se zabio u pješake u Stockholmu, najmanje tri osobe mrtve
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
Page 12 of 12