''Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji''
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
''Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji''
Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji
Kad imaš osjećaj da si se probudio u ''Zoni sumraka''...Imaš želju promijeniti nešto, ali shvaćaš da si zapravo bespomoćan...Ova zemlja je izgubila budućnost...
Kad imaš osjećaj da si se probudio u ''Zoni sumraka''...Imaš želju promijeniti nešto, ali shvaćaš da si zapravo bespomoćan...Ova zemlja je izgubila budućnost...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji''
O daaaa...hahahahahahahahaha..u pravu si...red wolf wrote:Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji
Guest- Guest
Re: ''Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji''
Uopće nije smiješno...Tužno je to...pismejker wrote:O daaaa...hahahahahahahahaha..u pravu si...red wolf wrote:Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji
red wolf-
2016-02-10
mislim i taj pandur je ispao glup, Bušić im ostavio pismo gdje je rekao da se bomba ne može de-minirati, da je jedino mogu uništiti kontroliralnom explozijom, a dođe ovaj 90IQ policajac i uzme kliješta i krene sjeći žice kao u filmovima.. "sad ću ja žutu pa će bomba prestati biti opasna". .boom
da nije bilo toga, bušić bi dobio 5godina zatvora i adio.. ovako 30.. posli se valjda ubio kada je vidio zašto je on žrtvova život, za ovaj čardak, uhvaila ga depresija, kao i one branitelje koji slušaju kolindu kada ih pozdravlja
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:da nije bilo toga, bušić bi dobio 5godina zatvora i adio.. ovako 30.. posli se valjda ubio kada je vidio zašto je on žrtvova život, za ovaj čardak, uhvaila ga depresija, kao i one branitelje koji slušaju kolindu kada ih pozdravlja
Ma dobro lik je uvijek bio labilan
A i onda je američka sigurnosna politika bila neopisivo blaža ... danas je policija militarizirana, sigurnosne službe imaju neopisivo veće resurse a kaznena politika puno stroža nakon 9/11
Danas bi ga na sam pokušaj izrade bombe ili otmice aviona bacili doživotno u kakav Supermax zatvor gdje si u 2 kvadrata ...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa..ja sam u njemuačkoj..i boli me kiki za vas doli,jerbo ste si samo zamijesili pitu,koju ce te vi i vase potomstvo pojisti..vas ne treba zaliti..nisu vas drugi pokrali i opeljesili nego sami sebe..red wolf wrote:Uopće nije smiješno...Tužno je to...pismejker wrote:O daaaa...hahahahahahahahaha..u pravu si...red wolf wrote:Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji
Guest- Guest
danas bi ga preventivno uhvatili .. nebi niti stiga ništa..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:da nije bilo toga, bušić bi dobio 5godina zatvora i adio.. ovako 30.. posli se valjda ubio kada je vidio zašto je on žrtvova život, za ovaj čardak, uhvaila ga depresija, kao i one branitelje koji slušaju kolindu kada ih pozdravlja
Ma dobro lik je uvijek bio labilan
A i onda je američka sigurnosna politika bila neopisivo blaža ... danas je policija militarizirana, sigurnosne službe imaju neopisivo veće resurse a kaznena politika puno stroža nakon 9/11
Danas bi ga na sam pokušaj izrade bombe ili otmice aviona bacili doživotno u kakav Supermax zatvor gdje si u 2 kvadrata ...
vidiš prije par dana Trump je nazvao Putina i rekao mu da neki pripremaju sranja u St.Petersburgu.. biće neka budala "googlala" nešto , i adio - software obradio, prosljedio u FBI/CIA, ovi opet obradili i prosljedili Trumpu a ovaj nazvao Putina.. sada mu FSB čupa nokte u nekom vlažnom podrumu :D (rusi su upozoravali amere recimo na one čečence a ovi ih nisu slušali, a sada surađuju dobro)
zato i nema terorističkih napada po zapadu niti u rusiji.. u rusiji prođe koji a sve teže.. zapravo najgora sranja su bila kada su navalili oni imigranti koji su bili "offgrid".. ovi muslimani po evropi, sve se njih nadzire, svi imaju mobitele, facebooke, iphone, android, google, whatsapp, ne bato... upišeš u poruku ili google krivu riječ, u roku par minuta si ti pod nadzorom..
nije da dajem savjet, ali ako tko hoće napraviti terorističko sranje treba imati "inteligencije".. prvo se maknuti offgrid, ako već tražiš info sa interneta onda koristiti one VPN programe(pitanje je da li djeluju) ugl maknuti se offgrid i raditi u tiho, sve offline.. ali za takve stvari treba imati inteligenciju i mjesece planiranja, a većina njih nema mozga za to..
Pa iskreno, ja ne bih sad bio tamo gdje si ti...pismejker wrote:pa..ja sam u njemuačkoj..i boli me kiki za vas doli,jerbo ste si samo zamijesili pitu,koju ce te vi i vase potomstvo pojisti..vas ne treba zaliti..nisu vas drugi pokrali i opeljesili nego sami sebe..red wolf wrote:Uopće nije smiješno...Tužno je to...pismejker wrote:O daaaa...hahahahahahahahaha..u pravu si...red wolf wrote:Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji
red wolf-
2016-02-10
AssadNaPodmornici wrote:mislim i taj pandur je ispao glup, Bušić im ostavio pismo gdje je rekao da se bomba ne može de-minirati, da je jedino mogu uništiti kontroliralnom explozijom, a dođe ovaj 90IQ policajac i uzme kliješta i krene sjeći žice kao u filmovima.. "sad ću ja žutu pa će bomba prestati biti opasna". .boom
Hrvatska svijest danas...
red wolf-
2016-02-10
pa,ja sam na sigurnom..ako ne racunamo kretenluk pri doceku nove jare...a tad malo pripazis i sve bude oke..red wolf wrote:Pa iskreno, ja ne bih sad bio tamo gdje si ti...pismejker wrote:pa..ja sam u njemuačkoj..i boli me kiki za vas doli,jerbo ste si samo zamijesili pitu,koju ce te vi i vase potomstvo pojisti..vas ne treba zaliti..nisu vas drugi pokrali i opeljesili nego sami sebe..red wolf wrote:Uopće nije smiješno...Tužno je to...pismejker wrote:O daaaa...hahahahahahahahaha..u pravu si...red wolf wrote:Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji
Guest- Guest
Tamo gdje si ti, to je daleko od sigurnog...pismejker wrote:pa,ja sam na sigurnom..ako ne racunamo kretenluk pri doceku nove jare...a tad malo pripazis i sve bude oke..red wolf wrote:Pa iskreno, ja ne bih sad bio tamo gdje si ti...pismejker wrote:pa..ja sam u njemuačkoj..i boli me kiki za vas doli,jerbo ste si samo zamijesili pitu,koju ce te vi i vase potomstvo pojisti..vas ne treba zaliti..nisu vas drugi pokrali i opeljesili nego sami sebe..red wolf wrote:Uopće nije smiješno...Tužno je to...pismejker wrote:
O daaaa...hahahahahahahahaha..u pravu si...
red wolf-
2016-02-10
Problem Hrvata kao naroda je totalno deformirana hrvatska percepcija povijesti ... što je najgore - bliske povijestired wolf wrote:Ovo je policajac kojeg je ubila bomba Bušićevih, HDZ se njima hvali u kampanji
Riječ je o svojevrsnom autizmu i življenja u nekakvoj alternativnoj stvarnosti ... i to bismo kao narod mogli skupo platiti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
izgorise neki majmuni u svabiji,wolfova vrsta
Pa nebitno bomba nego muž joj se ubio zbog hdz -a, da vidi ovo opet bi.
Čovjek vidio hrvatsku i shvatio da je zbog toga robijao 30 godina. To stvarno za ubit se, razumijem ga.
Čovjek vidio hrvatsku i shvatio da je zbog toga robijao 30 godina. To stvarno za ubit se, razumijem ga.
Last edited by kaya on 2/1/2020, 09:29; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
NEšto prestrasno gotovo za nevjerovatiRingo10 wrote:Problem Hrvata kao naroda totalno je deformirana hrvatska percepcija povijesti ... što je najgore - bliske povijesticrveni vuk wrote:Ovo je policajac koji je ubirao bombu Bušićevih, HDZ se hvatao u kampanji
Kad ima osjećaj da se zabranjuje u '' Zoni sumraka '' ... Imaš želju promijeniti nešto, ali shvatiti da je zapravo bespomoćan ... Ova zemlja je izgubljena Budućnost ...
Riječ je svojevrsni autizam i život u nekakvoj alternativnoj stvarnosti ... i to bi narod mogao biti skopo platiti
CEsto mislim zašto je tako
ima više razloga:
drastična promjena u dijametralno suprotan sustav vlasti pa se zakonodavci i svi ostali ne ljuljaju
PAD s konja na magarci ako se uzme 90.za graničnik
NEpostojanje nacionalnog identiteta koje su ukrali Hercegovci kao i sve ostalo, od kulture do povijesti
mentalni sklop Hrvata naviklih na sluganski položaj stoljećima
NEdovoljno kadrovski ekipirana društvena znanost i posebno neodređeni kritički filozofski odnosi prema društvu
strašno jak utjecaj dijspore u čitavom svijetu koji ne zna samo govori laprda
Namjerno je proizveden pritisak za pad da bi više zemalja uništili i rasprodali
Last edited by Sora on 2/1/2020, 09:45; edited 4 times in total
yahh..mracno ali istinito...
Guest- Guest
kaya wrote:Pa nebitno bomba nego muž joj se ubio zbog hdz -a, da vidi ovo opet bi.
Ideali i realnost
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AJ u pizdu materinu
komoje postove unakazuje
komoje postove unakazuje
meni su tvoji postovi uvijek bili nakazni samom porukom bez izmjenaSora wrote:AJ u pizdu materinu
komoje postove unakazuje
immortal-
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bombu koja je 1975. ubila 11 Amerikanaca u New Yorku postavio je agent UDBE kojeg je štitio FBI
» HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
» ''BIZARNA FOTOGRAFIJA SVEĆENIKA KOJI SE HVALI NOVIM PORSCHEOM IZAZVALA BIJESNE REAKCIJE 'Odvratno! Pa što je njima?' ''
» Novinarka Iva Međugorac, poznata Hercegovka, o kampanji KGK :D
» CNN: Užas, on doista planira ono što je govorio u kampanji!
» HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
» ''BIZARNA FOTOGRAFIJA SVEĆENIKA KOJI SE HVALI NOVIM PORSCHEOM IZAZVALA BIJESNE REAKCIJE 'Odvratno! Pa što je njima?' ''
» Novinarka Iva Međugorac, poznata Hercegovka, o kampanji KGK :D
» CNN: Užas, on doista planira ono što je govorio u kampanji!
Page 1 of 3