VIDEO Je li Milanović večeras bio našmrkan?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: VIDEO Je li Milanović večeras bio našmrkan?
Napisao sam ranije da će Kubu i Venecuelu,ali vjerojatno si upravu,prije toga svrati do Bogote.marcellus wrote:ako postane predsjednik prvo će posjetiti kolumbiju...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
ja ne podržavam nikoga. ubio bi kolindu i milanovića ko rumunji kad su ubili bračni par Cheausescu. ista govna rvacko bosanska udbaško ustaška.
Guest- Guest
Kažu slovenski stručnjaci da je "3 mjerice vina" na dan dobro popiti.Gnječ wrote:Eroo wrote:Ako ga izaberete za predsjednika sasvim moguće.Gnječ wrote:jasambrend wrote:marcellus wrote:
je, haj je, nabrijan i ima logoreju... gle, znam prepoznat koks, nije da sam život proveo u svoja 4 zida...
Moguće, ne pada mi na pamet mu glumiti odvjetnika... al ajmo probati s narkomanom ovaj put, nikad se ne zna, možda skroz prolupa pa krene napast nekog, a pouzdano znamo da recimo Srbe neće i onda nas ovi okupiraju....uglavnom, med i mlijeko ide potom... Što sad, probali smo sami, nije išlo... jebi ga...
možda legalizira koku, ganju...
Osnuj "koka udrugu" za podršku Milanoviću.
bolje kokajin nego Kajin.
na kojim je opijatima Kolinda? vino, pivo, rakija, šljiva, viski, medenica, absinth?
Kad sam radio po 16 sati na dan to mi je bilo super varijanta za
energetsko održavanje...Kad sam radio i po noći onda sam prešao na 6 mjerica.
Nakon nekog vremena sam smanjio rad na 8h na dan, ali sam i dalje pio 6 mjerica.
STOP, kažem ja sebi, jer se mi kilaža počela nekontrolirano povećavati.
Kažu, deci vina = kao jedno jaje, pa ti pij 3 ili 6 mjerica.
Trenutno, kao izuzetak, sam na 6 mjerica (bez rada)...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Jezik prigriza.Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
ja ne podržavam nikoga. ubio bi kolindu i milanovića ko rumunji kad su ubili bračni par Cheausescu. ista govna rvacko bosanska udbaško ustaška.
2016-07-22
Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
Muč... drotovi čitaju ovo...
darth_vader-
2014-04-17
Zoki je potreban Hrvatskoj, nije on slab. Neka se vrati u SDP i preuzme kormilo.
Treba Hrvatskoj dobra opozicija itekako. Ovo sad je ubi' Bože.
jasambrend wrote:Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
jebem krvavu smrdljivu rvacku majku svim rvackim drotovima ma gdje bili. majku im jebem sigurnosno i povjerljivo.
Guest- Guest
za bandića ne znam da šmrče, a što mislim o bujancu nije neka tajna... ni on mene ne voli, koliko čujemסמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
Ako ništa,barem ćemo i sljedećih 5 god. imat meme i sprdancije bez obzira tko god da pobjedi,jer i jedno i drugo su osebujni skloni gafovima za šprdanciju,za razliku od kulturnog i prilično nezanimljivog Josipovića.Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Eroo wrote:Zoki je potreban Hrvatskoj, nije on slab. Neka se vrati u SDP i preuzme kormilo.
aj ti tamo gledaj šta je Melanija skuvala.
Guest- Guest
Ma nije Gnječ loš čovik, ja znam da bi s njim popija piće bez problema.jasambrend wrote:Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
Bez dvojbe jako je inteligentan i zabavan tip. On ili Veber, biram Glnječa.
2016-07-22
Nije joj lako, što jes jes...Gnječ wrote:Eroo wrote:Zoki je potreban Hrvatskoj, nije on slab. Neka se vrati u SDP i preuzme kormilo.
aj ti tamo gledaj šta je Melanija skuvala.
2016-07-22
סמאל wrote:Ako ništa,barem ćemo i sljedećih 5 god. imat meme i sprdancije bez obzira tko god da pobjedi,jer i jedno i drugo su osebujni skloni gafovima za šprdanciju,za razliku od kulturnog i prilično nezanimljivog Josipovića.Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
sve njih treba posprejat Zykonom-B.
Guest- Guest
Bandić sigurno ne, za ostale ne znam. Ne možeš šmrkati i vladati 5 mandata među svim tim hijenama okolo. Nemoguće.marcellus wrote:za bandića ne znam da šmrče, a što mislim o bujancu nije neka tajna... ni on mene ne voli, koliko čujemסמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
2016-07-22
Gnječ wrote:jasambrend wrote:Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
jebem krvavu smrdljivu rvacku majku svim rvackim drotovima ma gdje bili. majku im jebem sigurnosno i povjerljivo.
darth_vader-
2014-04-17
Pa Hrvati bi se sprdali i sa Einsteinom i Teslom. Ništa novo.סמאל wrote:Ako ništa,barem ćemo i sljedećih 5 god. imat meme i sprdancije bez obzira tko god da pobjedi,jer i jedno i drugo su osebujni skloni gafovima za šprdanciju,za razliku od kulturnog i prilično nezanimljivog Josipovića.Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
2016-07-22
marcellus wrote:za bandića ne znam da šmrčeסמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
Lik je operira septum, o čemu pričamo... Mamić djeluje uglađen, fin i pristojan naspram tog degenerika kad se našvajsa...
darth_vader-
2014-04-17
Eroo wrote:Pa Hrvati bi se sprdali i sa Einsteinom i Teslom. Ništa novo.סמאל wrote:Ako ništa,barem ćemo i sljedećih 5 god. imat meme i sprdancije bez obzira tko god da pobjedi,jer i jedno i drugo su osebujni skloni gafovima za šprdanciju,za razliku od kulturnog i prilično nezanimljivog Josipovića.Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
ero jebote jel ti jebeš išta? non si stop na forumu bjesomučno 24h na dan i noć. radiš li štogod van foruma? ili ti je forum postao raison d'etre??
Guest- Guest
Eroo wrote:Ma nije Gnječ loš čovik, ja znam da bi s njim popija piće bez problema.jasambrend wrote:Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
nikako. ne pijem sa ercegovcima. nikako. nikada. a ni onda.
Guest- Guest
Eroo wrote:Ma nije Gnječ loš čovik, ja znam da bi s njim popija piće bez problema.jasambrend wrote:Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
Gnječ je kralj, to se vidi da nema ni krt pokvarenosti, a Veber ti je trn u oku jer te zna ubosti, inače pari hedonist kojem puca kurac za sve, ali opet mu je to maska...na stranu prepucavanja, nema ovdi baš toliko loših ljudi, verbalno se koljemo i što sad? Čisto sumnjam da bi itko ikoga ovdi nečim naganja ma koliko se žestili... ja za pet minuta zaboravim s kime sam se posvađa, u kurac i forum... ali ne volim političare nikako, a sad, tko ih može probavit, dobar tek...
darth_vader-
2014-04-17
Trenutno ništa ne radim. Uživam u plodovima svoga rada i u obitelji.Gnječ wrote:Eroo wrote:Pa Hrvati bi se sprdali i sa Einsteinom i Teslom. Ništa novo.סמאל wrote:Ako ništa,barem ćemo i sljedećih 5 god. imat meme i sprdancije bez obzira tko god da pobjedi,jer i jedno i drugo su osebujni skloni gafovima za šprdanciju,za razliku od kulturnog i prilično nezanimljivog Josipovića.Gnječ wrote:סמאל wrote:Zanimljivo,onima koji podržaju Kolindu ne smeta kokain kod Bandića i Bujanca,dok oni koji stalno prozivaju Bujanca zbog kokaina,ignoriraju Milanovićevo šmrcanje.Licemjeri i jedni i drugi.
ero jebote jel ti jebeš išta? non si stop na forumu bjesomučno 24h na dan i noć. radiš li štogod van foruma? ili ti je forum postao raison d'etre??
Biram što hoću i što neću raditi, i kad hoću...kao i cijeli život, uostalom.
Moj posao mi je uvijek bio hobi, hvala Alllahu dželešanuhu.
Na ovaj forum sam zalutao sasvim slučajno...učio sam brzo tipkanje.
A ti? Dugo te nismo vidjeli ovdje. Kako si i kako tvoji? Zdravlje?
2016-07-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» (VIDEO) Milanović lagao da su branitelji na Trgu sv. Marka nasrnuli na policajke od 60 kilograma – što je istina?
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Večeras na HRT 2, u 21:45, je...
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Večeras na HRT 2, u 21:45, je...
Page 3 of 4