VIDEO Je li Milanović večeras bio našmrkan?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
VIDEO Je li Milanović večeras bio našmrkan?
https://www.index.hr/magazin/clanak/video-je-li-milanovic-veceras-bio-nasmrkan/2144163.aspx
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: VIDEO Je li Milanović večeras bio našmrkan?
U Hrvatskoj ne smiješ biti prehlađen...Odmah te proglase narkomanom...
red wolf-
2016-02-10
i sad, tko želi ovako spaljenog čovjeka za predsjednika...dajte molim vas...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber-
2014-12-30
ajd vi lijepo proglasite Orbana za dozivotnog precjednika i premijera..
Guest- Guest
red wolf wrote:U Hrvatskoj ne smiješ biti prehlađen...Odmah te proglase narkomanom...
on je ko i mamić, prehlađen zadnjih 20 godina...
Ugarsko-hrvatska zajednica sutra...Puna su im usta zajedništva...pismejker wrote:ajd vi lijepo proglasite Orbana za dozivotnog precjednika i premijera..
red wolf-
2016-02-10
pismejker wrote:ajd vi lijepo proglasite Orbana za dozivotnog precjednika i premijera..
bolje nego stasi baba
a baš se dobro uredio...izvrstan tajmingepikur37 wrote:i sad, tko želi ovako spaljenog čovjeka za predsjednika...dajte molim vas...
Ne znam za Mamića, ali znam Milanovića...Ne...marcellus wrote:red wolf wrote:U Hrvatskoj ne smiješ biti prehlađen...Odmah te proglase narkomanom...
red wolf-
2016-02-10
ne možemo, milanče se posro po njemu večeraspismejker wrote:ajd vi lijepo proglasite Orbana za dozivotnog precjednika i premijera..
I neka je...Kad pretendira na našu zemlju...Treba mu se posrat u usta...tre wrote:ne možemo, milanče se posro po njemu večeraspismejker wrote:ajd vi lijepo proglasite Orbana za dozivotnog precjednika i premijera..
red wolf-
2016-02-10
orban pretendira na RH? prvi glas, jel ima neki link ili tako nešto?red wolf wrote:I neka je...Kad pretendira na našu zemlju...Treba mu se posrat u usta...tre wrote:ne možemo, milanče se posro po njemu večeraspismejker wrote:ajd vi lijepo proglasite Orbana za dozivotnog precjednika i premijera..
Koja si ti budala...Pravi desničar...Znaš, svaka ti čast...Ti to jesi...tre wrote:orban pretendira na RH? prvi glas, jel ima neki link ili tako nešto?red wolf wrote:I neka je...Kad pretendira na našu zemlju...Treba mu se posrat u usta...tre wrote:ne možemo, milanče se posro po njemu večeraspismejker wrote:ajd vi lijepo proglasite Orbana za dozivotnog precjednika i premijera..
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne znam za Mamića, ali znam Milanovića...Ne...marcellus wrote:red wolf wrote:U Hrvatskoj ne smiješ biti prehlađen...Odmah te proglase narkomanom...
Ni meni ne baca da je haj flaj... to je jednostavno on... krkan vulgaris...
darth_vader-
2014-04-17
čekaj morončino šugava, gdje to orban pretendira na RH? de budi barem jednom čovjek i potkrjepi svoje baljezgarije nekom činjenicom.red wolf wrote:Koja si ti budala...Pravi desničar...Znaš, svaka ti čast...Ti to jesi...tre wrote:orban pretendira na RH? prvi glas, jel ima neki link ili tako nešto?red wolf wrote:I neka je...Kad pretendira na našu zemlju...Treba mu se posrat u usta...tre wrote:ne možemo, milanče se posro po njemu večeraspismejker wrote:ajd vi lijepo proglasite Orbana za dozivotnog precjednika i premijera..
Ne, sasvim običan čovjek...Vrijednost koju vi desničari ne razumijete...Vjerujem, niste kadri to razumjeti...Jebiga...jasambrend wrote:red wolf wrote:Ne znam za Mamića, ali znam Milanovića...Ne...marcellus wrote:red wolf wrote:U Hrvatskoj ne smiješ biti prehlađen...Odmah te proglase narkomanom...
red wolf-
2016-02-10
Naravno da znaš, ali po stranačkoj direktivi moraš šutjeti...I zbog toga ti se treba posrati u ta nacionalistička usta kao i njemu...tre wrote:čekaj morončino šugava, gdje to orban pretendira na RH? de budi barem jednom čovjek i potkrjepi svoje baljezgarije nekom činjenicom.red wolf wrote:Koja si ti budala...Pravi desničar...Znaš, svaka ti čast...Ti to jesi...tre wrote:orban pretendira na RH? prvi glas, jel ima neki link ili tako nešto?red wolf wrote:I neka je...Kad pretendira na našu zemlju...Treba mu se posrat u usta...tre wrote:
ne možemo, milanče se posro po njemu večeras
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne, sasvim običan čovjek...Vrijednost koju vi desničari ne razumijete...Vjerujem, niste kadri to razumjeti...Jebiga...jasambrend wrote:red wolf wrote:Ne znam za Mamića, ali znam Milanovića...Ne...marcellus wrote:red wolf wrote:U Hrvatskoj ne smiješ biti prehlađen...Odmah te proglase narkomanom...
Viruj mi da ga za ove izbore specijalno nastojim razumit, uzimam i Gastal i sodu bikarbonu, ali jebi ga...
darth_vader-
2014-04-17
Ti ne razumiješ vlastiti mozak i to je onda pretežak zadatak za tebe...jasambrend wrote:red wolf wrote:Ne, sasvim običan čovjek...Vrijednost koju vi desničari ne razumijete...Vjerujem, niste kadri to razumjeti...Jebiga...jasambrend wrote:red wolf wrote:Ne znam za Mamića, ali znam Milanovića...Ne...marcellus wrote:
Viruj mi da ga za ove izbore specijalno nastojim razumit, uzimam i Gastal i sodu bikarbonu, ali jebi ga...
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» (VIDEO) Milanović lagao da su branitelji na Trgu sv. Marka nasrnuli na policajke od 60 kilograma – što je istina?
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Večeras na HRT 2, u 21:45, je...
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» Večeras na HRT 2, u 21:45, je...
Page 1 of 4