Putin šamara klošare...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Putin šamara klošare...
Ćuti dok je iz lakta. Šta ono beše Novaku smeta? Laktoza ili nešto drugo?maggie13 wrote:uglavnom,ali se moze naci ;)dzango wrote:Jebeš laktozu, ne igraš tenis. Sve što je lepo, uglavnom nije zdravo.maggie13 wrote:s mlijekom bez laktoze..slag nije zdrav.dzango wrote:Je l' sa šlagom?maggie13 wrote:Moze sado odmah?
Donesi mi nes cappuccino.
Hvala;)
Laktoza iz mlijeka,ne iz lakta..:D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
njemu bit ce laktoza iz lakta..i ona druga..:Ddzango wrote:Ćuti dok je iz lakta. Šta ono beše Novaku smeta? Laktoza ili nešto drugo?maggie13 wrote:uglavnom,ali se moze naci ;)dzango wrote:Jebeš laktozu, ne igraš tenis. Sve što je lepo, uglavnom nije zdravo.maggie13 wrote:s mlijekom bez laktoze..slag nije zdrav.dzango wrote:Je l' sa šlagom?maggie13 wrote:Moze sado odmah?
Donesi mi nes cappuccino.
Hvala;)
Laktoza iz mlijeka,ne iz lakta..:D
2014-04-12
Obicno su povezane intolerancije na gluten i laktozu..ne nuzno,ali cesto.
2014-04-12
E da. Zajebao sam se. Ionako ne znam ni šta je laktoza, ni šta je gluten.Braćala wrote:gluten novaku smeta...
Intolerancija probavnog sustava na laktozu/gluten.
A,toga ima svugdje..u osnovnim namirnicama.
A,toga ima svugdje..u osnovnim namirnicama.
2014-04-12
"Praštanje teroristima je na Bogu, ali je na meni da ih k njemu pošaljem," rekao je Putin
http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-prastanje-teroristima-je-na-bogu-na-meni-je-da--ih-k-njemu-posaljem/856726.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/putin-prastanje-teroristima-je-na-bogu-na-meni-je-da--ih-k-njemu-posaljem/856726.aspx
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja sam intolerantan na gluten, al bmk. pa neću đoković da budem...
Guest- Guest
Eto promasio si sansu.Braćala wrote:ja sam intolerantan na gluten, al bmk. pa neću đoković da budem...
omni-
2014-04-12
epikur37 wrote:"Praštanje teroristima je na Bogu, ali je na meni da ih k njemu pošaljem," rekao je Putin
koja legenda...
Guest- Guest
nije se s tim zezat.Braćala wrote:ja sam intolerantan na gluten, al bmk. pa neću đoković da budem...
2014-04-12
v_vlado wrote:I što čovjeku znači napredak i školovanje i dalje je primitivan kamenjar,ratovali bi radi križeva i mjeseca.....
A bokte...
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Potopilo klošare
» Za nichetinja i ostale klosare
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» don anemijo samara
» Ukraina šamara EU
» Za nichetinja i ostale klosare
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» don anemijo samara
» Ukraina šamara EU
Page 3 of 3