Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Page 34 of 46
Page 34 of 46 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40 ... 46
Re: Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
njegova firma je samo on.Eroo wrote:Sam je objavio večeras na sučeljavanju, konjino, da na računu ima 300,000 eura od zarade.ebenica wrote:Pa ne znam koliko je moguce da netko sa njegovom strucnom sprenom bude prijavljen na minimalac, ja nemam uvid u njegovo financijsko stanje, osim ovoga kaj pise ero, ne znam ni od kud madzaru ta informacija, soa?jasambrend wrote:ebenica wrote:ako sa njegovim prihodima i rashodima sve štima ne vidim problem? za ostalo imate prijavu.£otk@ wrote:
Da, ali on je u pravilu niži na novčanu masu plaće ako si isplatiš minimalac nasuprot poreza na dohodak, prireza i doprinosa za mirovinsko i zdravstveno.
S ovim zadnjim, s obzirom da se još uvijek radi o sustavima međugeneracijske solidarnosti, Milanović je osobno i svjesno zakidao današnje umirovljene i bolesne.
Normalan predsjednik, s karakterom.
Ako je legalno, nije baš i moralno, a onda gubiš kredibilitet u dociranju drugima glede određenih vrijednosti , ali pričamo o kandidatima HDZ-a i SDP-a... ožeži miško, u septičkoj je sve dozvoljeno...
Nitko ga čak nije ni vukao za jezik da to javno kaže. Naravno, nije rekao da si je cijelo vrijeme
isplaćivao minimalac. Opet ponavljam, zamislite da tako rade sve firme.
koju će varijantu plaćanja poreza izabrati je njegova odluka jer je on vlasnik.
govno bosanskih korijena na privremenom radu u sloveniji kao da gleda u začuđenu puru.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Pazi kako glasaš, mogla bi biti i Korejšja.jasambrend wrote:sitting_bull wrote:ako ti zakoni dozvoljavaju da biraš između dva načina plaćanja poreza ti bi, znači, odabrao onaj po kojem plaćaš veći porez?£otk@ wrote:ebenica wrote:pa firme plaćaju porez konjino, porez na dobit :DEroo wrote:
Pa eto, ako bi sve firme isplaćivale minimalac odakle bi država punila proračun? Nije moralno, ne.
Kad su me , kao početnika, čak i poreznoj uvjeravali da mi je dovoljno ako si isplaćuješ minimalac,
nisam ih poslušao. Isplaćivao sam si solidnu plaću, kao što i priliči mome dohodku.
Sve ostalo bilo nemoralno i dalo bi misliti inspekciji da nešto muljam. Za deset godina nije mi
u firmu nikad ušla inspekcija, jer su već svi tamo znali da poslujem pošteno do države.
Da, ali on je u pravilu niži na novčanu masu plaće ako si isplatiš minimalac nasuprot poreza na dohodak, prireza i doprinosa za mirovinsko i zdravstveno.
S ovim zadnjim, s obzirom da se još uvijek radi o sustavima međugeneracijske solidarnosti, Milanović je osobno i svjesno zakidao današnje umirovljene i bolesne.
Normalan predsjednik, s karakterom.
točno, Milanović je pokazao da je normalan, jer nitko normalan ne plaća porez koji ne mora.
Vrijedi možda za mene i za tebe, ali je potpuno kobtradiktorno funkciji predsjednika koji bi kao najistaknutnutiji član zajednice trebao/la između ostalog imati izraženu i moralnu komponentu osobnosti, ali jebi ga... kroejša...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
sitting_bull wrote:njegova firma je samo on.Eroo wrote:Sam je objavio večeras na sučeljavanju, konjino, da na računu ima 300,000 eura od zarade.ebenica wrote:Pa ne znam koliko je moguce da netko sa njegovom strucnom sprenom bude prijavljen na minimalac, ja nemam uvid u njegovo financijsko stanje, osim ovoga kaj pise ero, ne znam ni od kud madzaru ta informacija, soa?jasambrend wrote:ebenica wrote:
ako sa njegovim prihodima i rashodima sve štima ne vidim problem? za ostalo imate prijavu.
Ako je legalno, nije baš i moralno, a onda gubiš kredibilitet u dociranju drugima glede određenih vrijednosti , ali pričamo o kandidatima HDZ-a i SDP-a... ožeži miško, u septičkoj je sve dozvoljeno...
Nitko ga čak nije ni vukao za jezik da to javno kaže. Naravno, nije rekao da si je cijelo vrijeme
govno bosanskih korijena na privremenom radu u sloveniji kao da gleda u začuđenu puru.
Ne sporim. 300,000 evrića u rezervi nije loše imati.
To je trebao predlagati za sve firme u HR, kao izlaz iz krize u zdravstvu i mirovinskom.
2016-07-22
300,000 eura je nekakav kredit dobiven od banke koji navodno još plaća. toga nema nigdje kao ni minimalca osim u tvojoj i madžarovoj glavi. čitaj portale ako ti se to nije dalo gledat kao ni meni.Eroo wrote:sitting_bull wrote:njegova firma je samo on.Eroo wrote:Sam je objavio večeras na sučeljavanju, konjino, da na računu ima 300,000 eura od zarade.ebenica wrote:Pa ne znam koliko je moguce da netko sa njegovom strucnom sprenom bude prijavljen na minimalac, ja nemam uvid u njegovo financijsko stanje, osim ovoga kaj pise ero, ne znam ni od kud madzaru ta informacija, soa?jasambrend wrote:
To je trebao predlagati za sve firme u HR, kao izlaz iz krize u zdravstvu i mirovinskom.
možda da više spavaš umjesto da cijele noći visiš po forumima, ili radiš prekovremene?
Guest- Guest
Radim prekovremeno.ebenica wrote:300,000 eura je nekakav kredit dobiven od banke koji navodno još plaća. toga nema nigdje kao ni minimalca osim u tvojoj i madžarovoj glavi. čitaj portale ako ti se to nije dalo gledat kao ni meni.Eroo wrote:sitting_bull wrote:njegova firma je samo on.Eroo wrote:Sam je objavio večeras na sučeljavanju, konjino, da na računu ima 300,000 eura od zarade.ebenica wrote:
Pa ne znam koliko je moguce da netko sa njegovom strucnom sprenom bude prijavljen na minimalac, ja nemam uvid u njegovo financijsko stanje, osim ovoga kaj pise ero, ne znam ni od kud madzaru ta informacija, soa?
možda da više spavaš umjesto da cijele noći visiš po forumima, ili radiš prekovremene?
Zarada njegove firme (novac na računu) od datuma x-do datuma y (Pogledaj još jednom sučeljavanje u tom dijelu. Ne budi lijen).
Jebe mi se za ovo, samo sam komentirao ono što sam čuo. Nepodnošljivo mi je da bilo koji državnik zaradi 300,000€ i nato si isplaćuje minimalac. Može sve to biti u skladu sa zakonom, ali nije u skladu z moraalom, koji bi državnik morao imati. Ma fujjj...
2016-07-22
sredina 2017-sredina 2019 1 500 000 kn i na to plaćen porez....jel ti znaš tečaj eura i koliko ostane od milje i pol kuna nakon poreza?Eroo wrote:Radim prekovremeno.ebenica wrote:300,000 eura je nekakav kredit dobiven od banke koji navodno još plaća. toga nema nigdje kao ni minimalca osim u tvojoj i madžarovoj glavi. čitaj portale ako ti se to nije dalo gledat kao ni meni.Eroo wrote:sitting_bull wrote:njegova firma je samo on.Eroo wrote:
Sam je objavio večeras na sučeljavanju, konjino, da na računu ima 300,000 eura od zarade.
Zarada njegove firme (novac na računu) od datuma x-do datuma y (Pogledaj još jednom sučeljavanje u tom dijelu. Ne budi lijen).
Jebe mi se za ovo, samo sam komentirao ono što sam čuo. Nepodnošljivo mi je da bilo koji državnik zaradi 300,000€ i nato si isplaćuje minimalac. Može sve to biti u skladu sa zakonom, ali nije u skladu z moraalom, koji bi državnik morao imati. Ma fujjj...
ti si ko kolinda lažeš bokte bez ikakvog srama.
Guest- Guest
moram ić' skupljat boce i pošteno zaradit za život, aj zzop, nemoj puno lagat eriče bez obzira kaj imaš viška vremena.
Guest- Guest
Traži račun i pošteno plati porez, ne ugledaj se na Zokija.ebenica wrote:moram ić' skupljat boce i pošteno zaradit za život, aj zzop, nemoj puno lagat eriče bez obzira kaj imaš viška vremena.
2016-07-22
na svim važnijim portalima kolinda potučena do nogu
nakon 2.sučeljavanja
ni mažar ne pomaže
nakon 2.sučeljavanja
ni mažar ne pomaže
kolinda ce biti predsjednik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mozda
u ovoj državi se ne cijeni poštenje i znanje
nego rodijaci, puzavci i talenti za uhljebljivanje
pa st ose cudis..?Balkan je uvijek bio Fukojebina na Vjetrojebini..nikad stabilne i valjane drzave..ako si objektivan,cak tu ne mosh isprofilirati niti neku naciju konkretnu,sposobnu da vodi svoju sudbinu,i cestito vlada..sve je to nesh nedojebano i nedovrseno,u najboljem slucaju posvadjana balkanska plemena..Sora wrote:mozda
dakle primarno je Snalaženje,Uhljebljivanje,Prijevare,Otimanje,Pljacka,i Lopovluk..kako da drzava bude na takvim temeljima uspjesna..nema sanse
Guest- Guest
u anketi jutarnjeg lista oko 50 000 glasova
milanović dva puta bolji
milanović dva puta bolji
kad dođu kinezi bit ce boljepismejker wrote:pa st os cudis ..? Balkan je uvijek bio Fukojebina na Vjetrojebini..nikad stabilne i valjane drzave..ako si objektivan, cak tu ne mosh isprofilirati niti neku naciju konkretnu, sposobnu da vodi svoju sudbinu, a cestito vlada..sve je to nesh nedojebano i nedovrseno, u najboljem slucaju posvadjana balkanska plemena ..Sora wrote:mozda
u ovoj zemlji nije jeftina i znanje
dakle primarno je Snalaženje, Uhljebljivanje, Prijevare, Otimanje, Pljacka, i Lopovluk..kako da drzava bude na takvim temeljima uspjesna..nema sanse:starac:
Sora wrote:kad dođu kinezi bit ce boljepismejker wrote:pa st os cudis ..? Balkan je uvijek bio Fukojebina na Vjetrojebini..nikad stabilne i valjane drzave..ako si objektivan, cak tu ne mosh isprofilirati niti neku naciju konkretnu, sposobnu da vodi svoju sudbinu, a cestito vlada..sve je to nesh nedojebano i nedovrseno, u najboljem slucaju posvadjana balkanska plemena ..Sora wrote:mozda
dakle primarno je Snalaženje, Uhljebljivanje, Prijevare, Otimanje, Pljacka, i Lopovluk..kako da drzava bude na takvim temeljima uspjesna..nema sanse:starac:
eeeeee..pa ne bash...pricao sam sa likovima koji rade u Fuyao-u..uzas zivi,otvoreni robovski rad..decki dobiju slobodu pokreta na metar i po kvadratni i drljaj..nema setnje pogonom..!!!..doslovno samo Rumunji,su prezivjeli cistke u toj firmi,jerbo su zilave zivotinje i rade sve sto im se kaze bez pogovora,a izmedju sebe su jako povezani,cak ijaci nego Turcadija..govorim o konkretnoj firmi..
zbroji i oduzmi,Kinezi Europljani gledaju kao niza stvorenja..vjeruj mi,TO ne zelis blizu sebea vidjeti
Guest- Guest
bilo koja kurva ima više morala od tebe.Eroo wrote:Radim prekovremeno.ebenica wrote:300,000 eura je nekakav kredit dobiven od banke koji navodno još plaća. toga nema nigdje kao ni minimalca osim u tvojoj i madžarovoj glavi. čitaj portale ako ti se to nije dalo gledat kao ni meni.Eroo wrote:sitting_bull wrote:njegova firma je samo on.Eroo wrote:
Sam je objavio večeras na sučeljavanju, konjino, da na računu ima 300,000 eura od zarade.
ti bi im trebao objasniti kako sve to progutati i dalje nastavit
zadnji si koji možeš o moralu.
tvoji partijaši zamrače milijarde i to je ok?
najobičniji si licemjer.
ali u svom licemjerju i partijskom zaslijepćenošću nisi vidio koliko je država propisala minimalac za svakog poslodavca koji sebe zapošljava.
jer tvoja lopovska partija je odredila da svatko tko sebe zapošljava nema isto pravo kao radnik u proizvodnji, pa je osnovica nekih 8500 plus iz i na plaću ispadne te 10.000,00kn mjesečno.
tako da govno kradezejovsko ne tipkaj o minimalcu.
i samo u lopovskim državama kao hrvatskoj vlasnik firme mora sebe zaposliti i plaćati doprinose i onda plaćati porez na dobit i još jednom iz dobiti.
tako da govno bosansko, sendvičarsko malo prouči zakone, uredbe i odredbe i onda dođi tipkat.
o minimalcu u nekoj preađivačkoj firmi.
odjebi trolu
2014-12-30
Kako bi Ere inače zivjeli da ne pljackaju sve sto vide...
Guest- Guest
ere?..evo meni susjeda iz gorskog kotara porijeklom priveli zbog financijskih malverzacija..pismejker wrote:Kako bi Ere inače zivjeli da ne pljackaju sve sto vide...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
eto kaj ti je iskustvo.pismejker wrote:Sora wrote:kad dođu kinezi bit ce boljepismejker wrote:pa st os cudis ..? Balkan je uvijek bio Fukojebina na Vjetrojebini..nikad stabilne i valjane drzave..ako si objektivan, cak tu ne mosh isprofilirati niti neku naciju konkretnu, sposobnu da vodi svoju sudbinu, a cestito vlada..sve je to nesh nedojebano i nedovrseno, u najboljem slucaju posvadjana balkanska plemena ..Sora wrote:mozda
eeeeee..pa ne bash...pricao sam sa likovima koji rade u Fuyao-u..uzas zivi,otvoreni robovski rad..decki dobiju slobodu pokreta na metar i po kvadratni i drljaj..nema setnje pogonom..!!!..doslovno samo Rumunji,su prezivjeli cistke u toj firmi,jerbo su zilave zivotinje i rade sve sto im se kaze bez pogovora,a izmedju sebe su jako povezani,cak ijaci nego Turcadija..govorim o konkretnoj firmi..
zbroji i oduzmi,Kinezi Europljani gledaju kao niza stvorenja..vjeruj mi,TO ne zelis blizu sebea vidjeti
pa po nazivu firme vidiš da je zajeb
Fu(k)yao(tvoja guzica)
zato se zaposliš u njemačkoj firmi i drkaš kurac. ti bi natezao ru(j)ku ali dođe na isto
2014-12-30
pa nije bosanac pa ga priveli, da je erota ne bi ga ni taknuli. došli bi po postotak (procent da ero skuži) i sve pet.vuksadinare wrote:ere?..evo meni susjeda iz gorskog kotara porijeklom priveli zbog financijskih malverzacija..pismejker wrote:Kako bi Ere inače zivjeli da ne pljackaju sve sto vide...
2014-12-30
Page 34 of 46 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40 ... 46
Similar topics
» Tim u avionu za Kanadu, a Hadezeovci masovno idu prema Blajburgu
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
Page 34 of 46