Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Page 4 of 46
Page 4 of 46 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 25 ... 46
Re: Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Ahh...očekivano, ona sa smiješkom priča o državi sreće i blagostanja i snjeguljici a njega to beskrajno iritira što ne može sakriti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Haha, k'o razmaženi djecak...on nece sa onim tko nije njegov izbor..;-D
Pa ona izgleda sposobna kraj njega 8-))
Jos stalno smrče...;-^^
Jos stalno smrče...;-^^
seke zar ti to gledas i slusasMaggie19 wrote:Haha, k'o razmaženi djecak...on nece sa onim tko nije njegov izbor..;-D
Jos stalno smrče...;-^^
ne bih vala, ni da mi plate;)
dijagram-
2015-08-09
Ja moram sve znat', da bih sutra mogla utemeljeno razgovarat ;-Ddijagram wrote:seke zar ti to gledas i slusasMaggie19 wrote:Haha, k'o razmaženi djecak...on nece sa onim tko nije njegov izbor..;-D
Jos stalno smrče...;-^^
lik bi trebao na psihičko vještačenjeסמאל wrote:Jebo te bog,kad on kaže,,bit ću stabilan'' a djeluje rastrojen a ona mu našla žicu i samo vergla jedno te isto.
Nego ajmo mi anketu napraviti ovdje, da vidimo - tko neće pobjediti!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Svu slinu je proguta.Maggie19 wrote:Haha, k'o razmaženi djecak...on nece sa onim tko nije njegov izbor..;-D
Jos stalno smrče...;-^^
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
a dobro, po sluzbenoj duznostiMaggie19 wrote:Ja moram sve znat', da bih sutra mogla utemeljeno razgovarat ;-Ddijagram wrote:seke zar ti to gledas i slusasMaggie19 wrote:Haha, k'o razmaženi djecak...on nece sa onim tko nije njegov izbor..;-D
Jos stalno smrče...;-^^
ja ne noram i ne gledam
dijagram-
2015-08-09
BljakRayMabus wrote:Svu slinu je proguta.Maggie19 wrote:Haha, k'o razmaženi djecak...on nece sa onim tko nije njegov izbor..;-D
Jos stalno smrče...;-^^
Milanović je uspio ono što nikomu ne bi pošlo za rukom,da ispadne još gluplji od Kolinde.On je inteligentan,ali drobi nepovezano,da većina građana neće razumjet što govori,pa će ispast gluplji od Kolinde.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ae.dijagram wrote:a dobro, po sluzbenoj duznostiMaggie19 wrote:Ja moram sve znat', da bih sutra mogla utemeljeno razgovarat ;-Ddijagram wrote:seke zar ti to gledas i slusasMaggie19 wrote:Haha, k'o razmaženi djecak...on nece sa onim tko nije njegov izbor..;-D
Jos stalno smrče...;-^^
ja ne noram i ne gledam
Ja cu te izvijestit.
;-@
Sad je poceo mumbling sebi u bradu.סמאל wrote:Milanović je uspio ono što nikomu ne bi pošlo za rukom,da ispadne još gluplji od Kolinde.On je inteligentan,ali drobi nepovezano,da većina građana neće razumjet što govori,pa će ispast gluplji od Kolinde.
Kolindi ili je potpuno svejedno hoće li pobjedit ili izgubit, ili je 100% sigurna da će pobjedit,ili je toliko nakljukana sedativima,stvarno ne znam šta je...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da.סמאל wrote:Kolindi ili je potpuno svejedno hoće li pobjedit ili izgubit, ili je 100% sigurna da će pobjedit,ili je toliko nakljukana sedativima,stvarno ne znam šta je...
Mogla ga je zgazit.
milanovic prvi dio nabrijan , drugi bolji
koly dobra
format los
milanovic poveca prednost kad izadju nove ankete
koly dobra
format los
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
kaya wrote:Ahh...očekivano, ona sa smiješkom priča o državi sreće i blagostanja i snjeguljici a njega to beskrajno iritira što ne može sakriti.
Pa porazbaca bih osobno studio, voditelje, kamermane sve... Zoki staloženiji, nego što se i priliči nekom normalnom, ali samo zbog toga jer ima putra na glavi toliko da je u Kini opet nestašica maslaca...ali ono je odvratno za gledati koliko je glupača ljigavo maliciozna s tim autističnim smješkom... u stvari, ono je toliki nivo autizma da pari ka ona Greta iz Švecke... Kod mene žena, dica, mačka... svi su pobigli u sigurnu kuću koliko beštimam...idem ih sad istuć pa zaokružit 1...neka vide da nas ima...
darth_vader-
2014-04-17
Ne k'o, nego to upravo jest.Maggie19 wrote:Haha, k'o razmaženi djecak...on nece sa onim tko nije njegov izbor..;-D
Još prije nego je preuzeo sdp vidjelo se kakav je to lik.
Čim se pojavio kao lider stranke nazvah ga dete kreten
Replicirao mi uvazeni metodolog, kao nije on kreten, zna sto radi
Ma zna kiki
A Koli, tipicna karijeristica
Bit ce sve sto treba, cak i sto ne treba:)
dijagram-
2015-08-09
pa i gazi budalaša, prolupao je skrozMaggie19 wrote:Da.סמאל wrote:Kolindi ili je potpuno svejedno hoće li pobjedit ili izgubit, ili je 100% sigurna da će pobjedit,ili je toliko nakljukana sedativima,stvarno ne znam šta je...
Mogla ga je zgazit.
Kako to moš gledati, ja samo presaltamjasambrend wrote:kaya wrote:Ahh...očekivano, ona sa smiješkom priča o državi sreće i blagostanja i snjeguljici a njega to beskrajno iritira što ne može sakriti.
Pa porazbaca bih osobno studio, voditelje, kamermane sve... Zoki staloženiji, nego što se i priliči nekom normalnom, ali samo zbog toga jer ima putra na glavi toliko da je u Kini opet nestašica maslaca...ali ono je odvratno za gledati koliko je glupača ljigavo maliciozna s tim autističnim smješkom... u stvari, ono je toliki nivo autizma da pari ka ona Greta iz Švecke... Kod mene žena, dica, mačka... svi su pobigli u sigurnu kuću koliko beštimam...idem ih sad istuć pa zaokružit 1...neka vide da nas ima...
dijagram-
2015-08-09
Gdje ? Na Indexu ?debotoijusto wrote:
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 4 of 46 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 25 ... 46
Similar topics
» Tim u avionu za Kanadu, a Hadezeovci masovno idu prema Blajburgu
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
Page 4 of 46