Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Page 8 of 46
Page 8 of 46 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 27 ... 46
Re: Suceljavanje: Ima li izbacivaca u avionu?
Znači Milanović u slobodno vrijeme :)
Last edited by epikur37 on Mon 30 Dec - 22:31; edited 1 time in total
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa u skladu sa svojim ustavnim ovlasimaHektorović wrote:jokerman wrote:tek sad vivimo kolika je klasa i koplje iznad svih bio josipovic
Misliš za uspavljivanje?
Čovjek je prehlađen...Tako je i moje tijelo izgledalo prije nekoliko dana...Ljudska tijela nisu savršena...tre wrote:a on nije na koksu, to se uopće ne vidi na njemured wolf wrote:Ti si Srbin, ali i mnogi Hrvati u Hrvatskoj imaju tu potrebu skočiti na prvu, pa optužiti ljude da su narkomani...סמאל wrote:Ako se ikad moglo reć za izbore,,biraj manje zlo'' ovi izbori su školski primjer toga.
Bahati narkoman ili glupača na sedativvima,ne znam,što kaže Škoro,napisat 3. Milan Bandić.
red wolf-
2016-02-10
;) lik cijelo vrijeme šmrče, spaljen je do iberaepikur37 wrote:tre wrote:čuj jel na koki :DDDDDjokerman wrote:jel milanovic na koki?
definitivno pari tako,,
smrce, najogunjen, agresivan,,,
ironicno je sta je par puta potegnuo kao zenska prava, samo sta ne osamari jadnu kolindu,
siledija pravi , jet bogu mi
Budalaša ne smiješ pustiti na stadion da ne pošmrče aut liniju
:D dobar
Realno,niti jedno od njih dvoje ne zaslužuje bit predsjednikom.Josipović,kakav bio da bio,ali je barem bio normalan čovjek,od ovo dvoje niti jedno nije normalno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
;-Djokerman wrote:Maggie19 wrote:Razocarao me.jokerman wrote:jel milanovic na koki?
definitivno pari tako,,
smrce, najogunjen, agresivan,,,
ironicno je sta je par puta potegnuo kao zenska prava, samo sta ne osamari jadnu kolindu,
siledija pravi , jet bogu mi
Ocekivala sam malo zanimljivije suceljavanje.
On se odmah pokazao u najboljem svjetlu.
pazi, ja sam iskreno zabrinut.
zar jadan ne viid da je zena izgubljena , na izmaku snaga,, ali daba on nastavlja dalje, agresivni govor tijela, podsmijesi, nadglasavanje,, pa ohladi covjece,
di ce ti dusa. pusti zenu na miru, jeblo te misto predsjednika, ponudi zeni casu vode, pitaj jel dobro sta si navalio ko june,, boze sacuvaj
Ja bih u onim stiklama izdrzala pola sata.
Preko dva je vec japansko mucenje.
red wolf wrote:Čovjek je prehlađen...Tako je i moje tijelo izgledalo prije nekoliko dana...Ljudska tijela nisu savršena...tre wrote:a on nije na koksu, to se uopće ne vidi na njemured wolf wrote:Ti si Srbin, ali i mnogi Hrvati u Hrvatskoj imaju tu potrebu skočiti na prvu, pa optužiti ljude da su narkomani...סמאל wrote:Ako se ikad moglo reć za izbore,,biraj manje zlo'' ovi izbori su školski primjer toga.
Bahati narkoman ili glupača na sedativvima,ne znam,što kaže Škoro,napisat 3. Milan Bandić.
:D :D
2015-08-06
red wolf wrote:Čovjek je prehlađen...tre wrote:a on nije na koksu, to se uopće ne vidi na njemured wolf wrote:Ti si Srbin, ali i mnogi Hrvati u Hrvatskoj imaju tu potrebu skočiti na prvu, pa optužiti ljude da su narkomani...סמאל wrote:Ako se ikad moglo reć za izbore,,biraj manje zlo'' ovi izbori su školski primjer toga.
s koli do boli.Noor wrote:pa on i jest obiteljski nasilnik...i veeeeliki pobornik Istambulske konvencijejokerman wrote:milanovic me posjeca na obiteljske naslinike,
tata tata, ne tuci mamu molim te ,, totalno depresivne stvari
našmrkana mandrilčina
2014-12-30
Kolinda se pred kraj pogubila.Vjerojatno joj rečeno,,izađi radi formalnosti i onako je već sve sređeno,pobjedit ćeš''
2015-07-23
da se mene pita, da se mene pita,,סמאל wrote:Realno,niti jedno od njih dvoje ne zaslužuje bit predsjednikom.Josipović,kakav bio da bio,ali je barem bio normalan čovjek,od ovo dvoje niti jedno nije normalno.
predsjednik bi bio veljko barbieri
to si napisao i u prvom krugured wolf wrote:Sljedeća anketa pred izbore - Milanović ( između 55 i 60 posto ), Kolinda Grabar Kitarović ( između 40 i 45 posto)...
Nemoj tako, Milanović je normalan, ima i potvrdu za to, u to sam sad potpuno siguran.סמאל wrote:Realno,niti jedno od njih dvoje ne zaslužuje bit predsjednikom.Josipović,kakav bio da bio,ali je barem bio normalan čovjek,od ovo dvoje niti jedno nije normalno.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Jedina dobra stvar,koje god od njih da pobjedi,imat ćemo cirkus i zabavu,što s Josipovićem nije bio slučaj.
2015-07-23
epi ne brini
kaze mi zena, uh, moram glasati za lazljivu gaduru da onaj majmun slucajno ne postane predsjednik,hahaha
kaze mi zena, uh, moram glasati za lazljivu gaduru da onaj majmun slucajno ne postane predsjednik,hahaha
dijagram-
2015-08-09
Ti nikad nisi šmrcao?...Ti si Ashtar kao i Ray?epikur37 wrote:red wolf wrote:Čovjek je prehlađen...Tako je i moje tijelo izgledalo prije nekoliko dana...Ljudska tijela nisu savršena...tre wrote:a on nije na koksu, to se uopće ne vidi na njemured wolf wrote:Ti si Srbin, ali i mnogi Hrvati u Hrvatskoj imaju tu potrebu skočiti na prvu, pa optužiti ljude da su narkomani...סמאל wrote:Ako se ikad moglo reć za izbore,,biraj manje zlo'' ovi izbori su školski primjer toga.
red wolf-
2016-02-10
Daj Bože da pobjedi. Tko bi ovog gleda pet godina kako srče šmrklje.סמאל wrote:Kolinda se pred kraj pogubila.Vjerojatno joj rečeno,,izađi radi formalnosti i onako je već sve sređeno,pobjedit ćeš''
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne. Napisao sam ako izlaznost bude između 55 i 60 posto, da će Milanović dobiti negdje oko 51 do 52 posto glasova...tre wrote:to si napisao i u prvom krugured wolf wrote:Sljedeća anketa pred izbore - Milanović ( između 55 i 60 posto ), Kolinda Grabar Kitarović ( između 40 i 45 posto)...
red wolf-
2016-02-10
dijagram wrote:epi ne brini
Lipo sam vam rekao da ćete nam doći opet na vodu ;)
2015-08-06
nemoj nas nasmijavatired wolf wrote:Čovjek je prehlađen...Tako je i moje tijelo izgledalo prije nekoliko dana...Ljudska tijela nisu savršena...tre wrote:a on nije na koksu, to se uopće ne vidi na njemured wolf wrote:Ti si Srbin, ali i mnogi Hrvati u Hrvatskoj imaju tu potrebu skočiti na prvu, pa optužiti ljude da su narkomani...סמאל wrote:Ako se ikad moglo reć za izbore,,biraj manje zlo'' ovi izbori su školski primjer toga.
red wolf wrote:Ti nikad nisi šmrcao?...Ti si Ashtar kao i Ray?epikur37 wrote:red wolf wrote:Čovjek je prehlađen...Tako je i moje tijelo izgledalo prije nekoliko dana...Ljudska tijela nisu savršena...tre wrote:a on nije na koksu, to se uopće ne vidi na njemured wolf wrote:
Ti si Srbin, ali i mnogi Hrvati u Hrvatskoj imaju tu potrebu skočiti na prvu, pa optužiti ljude da su narkomani...
Nisam, ja pijem... dobri stari alkohol.
2015-08-06
Page 8 of 46 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 27 ... 46
Similar topics
» Tim u avionu za Kanadu, a Hadezeovci masovno idu prema Blajburgu
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
» Prostitutka opisala grupnjak s korumpiranim policajcima u avionu:'Bilo je extremno...'
» Avion neplanirano sleteo zbog jednog putnika: Toliko je prdeo da je izbila tuča u avionu
» Iranski mediji: U oborenom Američkom avionu poginuo čovjek koji je organizirao likvidaciju Sulejmanija
Page 8 of 46