U susret Novoj 2020-oj
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: U susret Novoj 2020-oj
Nije loše a bit će još bolje.mortal wrote:Situacija u zemlji loša, teme na forumu loše, atmosfera loša ...
Ima li što dobro kod vas? Veselite li se, ima li pozitive?
Kuda za Novu, što pripremate?
( kao što vidite, ja sam se obnovila )
Loše je onom tko loše traži i tko se tim hrani.
Vrijeme je savršeno, zdravlje dobro, stolovi puni,uskoro dobivamo novog predsjednika-cu, ne vidim nekakve probleme na vidiku.
Samo da potraje ovako i sve 5.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Nažalost, ne ličim. On je jebo šta je stigao.Noor wrote:dzango wrote:Ja sa mojim poreklom jedino mogu da dobijem pasoš Užičke republike. Nemam ni čukundedu van Srbije. Ero se kliče Slovencem, ne bi čudilo.veber wrote:domovnica je imenica ženskog roda.dzango wrote:Jebeš domovnicu, da mi onako pijanom ne uvale nešto drugo.mortal wrote:
Pazi nemoj zaružiti pa da pijan ostaneš dulje u Hrvatskoj da ti još i Domovnicu ne uvale. Kako bi to podnio??
zamisli dođe ero i uvalja ti malog doglavnika,
ako i malo nalikuješ na ovog s avatara, nisam sigurna
danni1 wrote:Nije loše a bit će još bolje.mortal wrote:Situacija u zemlji loša, teme na forumu loše, atmosfera loša ...
Ima li što dobro kod vas? Veselite li se, ima li pozitive?
Kuda za Novu, što pripremate?
( kao što vidite, ja sam se obnovila )
Loše je onom tko loše traži i tko se tim hrani.
Vrijeme je savršeno, zdravlje dobro, stolovi puni,uskoro dobivamo novog predsjednika-cu, ne vidim nekakve probleme na vidiku.
Samo da potraje ovako i sve 5.
immortal-
2014-04-16
Dunju u fioci možeš, nemoj samo Na drugoj strani jastuka ..dzango wrote:Lepa je ta, ali više volim ljubavne, na primer Istruli mi dunja u fioci.jasambrend wrote:dzango wrote:Ja bar neću da pevam. Bar dok se ne napijem.kaya wrote:Eto ti ga na, pa to ispada kao da nismo pobjedili. Prvo brena pa ti..dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
Samo nemoj Thompsona... da te ne natamburaju... možeš zato Od Topole pa do Ravne Gore slobodno....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bolje dunja u fioci nego na ormaru.dzango wrote:Lepa je ta, ali više volim ljubavne, na primer Istruli mi dunja u fioci.jasambrend wrote:dzango wrote:Ja bar neću da pevam. Bar dok se ne napijem.kaya wrote:Eto ti ga na, pa to ispada kao da nismo pobjedili. Prvo brena pa ti..dzango wrote:Ja sam za NG u Puli. Navukli me. Svi bili za a ja nisam hteo da budem sisa i partibrejker.
Samo nemoj Thompsona... da te ne natamburaju... možeš zato Od Topole pa do Ravne Gore slobodno....
2014-12-30
Ahahahaha, veberu duhovit si danas ;-D
baš ;)Maggie19 wrote:Ahahahaha, veberu duhovit si danas ;-D
2014-12-30
Ugodan dan svima i sretna Nova
2014-04-16
Ili pilule za lilule.kaya wrote:Dunju u fioci možeš, nemoj samo Na drugoj strani jastuka ..dzango wrote:Lepa je ta, ali više volim ljubavne, na primer Istruli mi dunja u fioci.jasambrend wrote:dzango wrote:Ja bar neću da pevam. Bar dok se ne napijem.kaya wrote:
Eto ti ga na, pa to ispada kao da nismo pobjedili. Prvo brena pa ti..
Tko grinta, tko kmeci, tko je frustriran?epikur37 wrote:Sovak wrote:Kaj bi bilo lose.
Zderemo, locemo, seksamo se (kako tko), ide druga runda izbora, slazem si financijsku konstrukciju za novog
iduce godine ... ma sve OK.
Samo nek' je zdravlja.
To kaj kmecavci furt neku pizdu materinu kmece ... jebi ga, da jedu i iz zlatnih tanjura i piju iz dijamantnih casa opet bi kmecali. Debili.
Za Novu sam doma sa zenom. I tako vec desetljecima.
Najljepse.
x
Situacija je uobičajena, dobro a uvijek može bolje...znači ok.
a grintavci i kmekavci će uvijek grintati i kmečati
Osim nas nekolicine:)
Doista su nepodnosljivi.
dijagram-
2015-08-09
Gledan šta su se ovi uzbubnjali. Alen Nižetič većeras. Ovo je meni deset metara od kuće. Vidin s prozora al ne da mi se. Nikidan san bija na Bebeka. Gledan one curice a šta ću ja to vatat s 40 godina a ove starije mi se ne da jer to tako jednostavno.
Nikakva Nova godina. Baš ono teško sranje. Prispavat ću je.
https://www.putovnica.net/dogadanja/docek-nove-godine-kastela
Kad ti se štufa te stvari na ljubavnom planu to ti se ništa onda posli ne da. Sve ti se gadi.
Kad ti se štufa te stvari na ljubavnom planu to ti se ništa onda posli ne da. Sve ti se gadi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zdravi, sretni i debeli mi bili.
2014-04-14
Nemaš se čemu radovati.kic wrote:
sng
Na ovoj temi sam posta ovo i nitko nije ubra jedan detalj.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t38174-merkel-njemackoj-je-potrebna-hrabrost-u-suocavanju-s-izazovima-novog-desetljeca
Merkel u zelenoj obleki priča o klimatskim promjenama dakle jebe se nju za klimu nego se ulizuje Zelenima a upravo u tome je problem jer je o tome i Nostradamus pisa.
Doduše nisu problem Zeleni i njihov paganizam u Njemačkoj nego šta ovo sve potvrđuje treći svjetski rat koji stiže vrlo uskoro.
2014-04-11
RayMabus wrote:Gledan šta su se ovi uzbubnjali. Alen Nižetič većeras. Ovo je meni deset metara od kuće. Vidin s prozora al ne da mi se. Nikidan san bija na Bebeka. Gledan one curice a šta ću ja to vatat s 40 godina a ove starije mi se ne da jer to tako jednostavno.
Koji si ti? Zgodna ti je mala...
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:
sng
Klošar...svi čekamo Urbi et Orbi, a on da sng...
darth_vader-
2014-04-17
Nije to moja slika. To su napravili božićni grad pa desetak dana samo koncerti. Ima Psiho modo pop za pet dana pa otić jer me ovi Alen Nižetić previše ne zanima.jasambrend wrote:RayMabus wrote:Gledan šta su se ovi uzbubnjali. Alen Nižetič većeras. Ovo je meni deset metara od kuće. Vidin s prozora al ne da mi se. Nikidan san bija na Bebeka. Gledan one curice a šta ću ja to vatat s 40 godina a ove starije mi se ne da jer to tako jednostavno.
Koji si ti? Zgodna ti je mala...
Mislin otići....to mi je deset metara od kuće.
A dobro je za dicu i onda navečer koncerti u tom istom parku.
2014-04-11
veber-
2014-12-30
[quote="abraham"]Zdravi, sretni i debeli mi bili.[/quote
Ispravi ovo zadnje
Vitki i elastični
Ispravi ovo zadnje
Vitki i elastični
immortal-
2014-04-16