Propast Europe kakvu smo poznavali
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Propast Europe kakvu smo poznavali
Jednom nogom u grobu. Motor i razvoj društva nije ekonomija već je društvo motor i razvoj ekonomije. Onaj tko ostaje bez društva(vitalnosti i mladosti) ostaje i bez ekonomije. Drvo koje nema ploda ili sjemena okolo da prosipa i širi jednostavno rikne.asilovski wrote:Pa u biti sekularisti, ateisti, agnostici, sicjentisti i ini ološ su napravili ovaku Evropu slabih koja ne može zaštiti niti sebe, koja u biti nema vriejdnosti osima materijalnih i izbliedelih uspmena, bilanci i sl. sranja sada se tek vidi kako su najjače evropske države kao Francuska, Njemačka i dr. zapravo tigrovi od papira impotentni i nemoćni starci koje će vrane pokljuvati ko zrna riže...Fénix wrote:Gdje je logika u tome da oni koji ne vjeruju u ništa i svakodnevno zadnjih 60 godina se bore protiv vjere i vjerničkog sustava vrijednosti pozivaju zadnjih dana na molitvu? Osim toga, pozivaju na nekakve "vrijednosti" koje ne dijele vjernici i njihovi poglavari, a pojmove tolerancija, solidarnost i čovjekoljublje konstantno koriste kao oružje za istrebljenje i tlačenje katolika i pravoslavaca u Europi? Militantni sekularisti i ostale kvazi-seronje koje hoće samo svoj ego zadovoljavati, iživljavati se nad svime živim i mrtvim i onda glumiti kako su bolji, pametniji, ljepši i napredniji od cijelog svijeta. Inače Hollande, Merkel i slična ekipa tih grobara europskih naroda i njihove vjere poziva da se iste grobare i njihova zlodjela i 'vrijednosti' zaštiti. Pljuc!Starhemberg wrote:Istina...posebno indikativna propovijedanja ovih dana kako su sve religije zlo i kako se čovjek treba osloboditi boga, jer to je kao razlog terorizma...nek si to nabiju već znaju gdje, ovo se sve dogaša Europi jer je izgubila svaki sistem vrijednosti...asilovski wrote:zapad je propao u cjelini jer koliko god je "bogat" toliko je jalov, bezidejan, bezsmislen, dekadentan, kukavičan...vidio si samo kako parižani bježe, gaze i guraju se u stampedu zbog petarde, ono bjeda navikli su da ih drugi štiti za pare...epikur37 wrote:E a kad sam ja pisao da je Europa propali kontinent, da ću klince uputiti da život potraže drugdje..... davno prije izbjegličkog vala.
Ali najvažnije je u cijeloj priči da imamo to što imamo. NE plodite se i NE množite se. Nemoj brate to jer drugi to mogu umjesto tebe. Ono, oženio sam se i zašto bi moja žena rađala kad mogu drugi ljudi meni dati djecu. Aham, in some fantasy.
Guest- Guest
Re: Propast Europe kakvu smo poznavali
I u kontekstu ovoga,opet se sjetih naseg Yode,koji je tvrdio da se Europa moze vojno suprotstaviti Rusiji..Ja rekoh,2-3 tjedna najduze,kad bi Rusija stvarno krenula sa svime...asilovski wrote:Pa u biti sekularisti, ateisti, agnostici, sicjentisti i ini ološ su napravili ovaku Evropu slabih koja ne može zaštiti niti sebe, koja u biti nema vriejdnosti osima materijalnih i izbliedelih uspmena, bilanci i sl. sranja sada se tek vidi kako su najjače evropske države kao Francuska, Njemačka i dr. zapravo tigrovi od papira impotentni i nemoćni starci koje će vrane pokljuvati ko zrna riže...Fénix wrote:Gdje je logika u tome da oni koji ne vjeruju u ništa i svakodnevno zadnjih 60 godina se bore protiv vjere i vjerničkog sustava vrijednosti pozivaju zadnjih dana na molitvu? Osim toga, pozivaju na nekakve "vrijednosti" koje ne dijele vjernici i njihovi poglavari, a pojmove tolerancija, solidarnost i čovjekoljublje konstantno koriste kao oružje za istrebljenje i tlačenje katolika i pravoslavaca u Europi? Militantni sekularisti i ostale kvazi-seronje koje hoće samo svoj ego zadovoljavati, iživljavati se nad svime živim i mrtvim i onda glumiti kako su bolji, pametniji, ljepši i napredniji od cijelog svijeta. Inače Hollande, Merkel i slična ekipa tih grobara europskih naroda i njihove vjere poziva da se iste grobare i njihova zlodjela i 'vrijednosti' zaštiti. Pljuc!Starhemberg wrote:Istina...posebno indikativna propovijedanja ovih dana kako su sve religije zlo i kako se čovjek treba osloboditi boga, jer to je kao razlog terorizma...nek si to nabiju već znaju gdje, ovo se sve dogaša Europi jer je izgubila svaki sistem vrijednosti...asilovski wrote:zapad je propao u cjelini jer koliko god je "bogat" toliko je jalov, bezidejan, bezsmislen, dekadentan, kukavičan...vidio si samo kako parižani bježe, gaze i guraju se u stampedu zbog petarde, ono bjeda navikli su da ih drugi štiti za pare...epikur37 wrote:E a kad sam ja pisao da je Europa propali kontinent, da ću klince uputiti da život potraže drugdje..... davno prije izbjegličkog vala.
Yoda,opet si spusio...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Skretanje udesno: Danska kakvu smo poznavali postaje prošlost
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Italija preti da UNIŠTI Evropu kakvu znamo
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Italija preti da UNIŠTI Evropu kakvu znamo
Page 3 of 3