Propast Europe kakvu smo poznavali
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Propast Europe kakvu smo poznavali
Antif_No1 wrote:U Europi se mijenja krvna slika po Kosovskom modelu,nitko se neće usuditi učiniti ništa po pitanju toga da se ne bi našli uvrijeđeni najveći prijatelji demokracije,Saudijska Arabija,te nitko neće da ga se prozove rasistom,fašistom.
Čekaj nisu još dovoljno popizdili. Tj. ili će popizditi ili će izumrijeti _=
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
U Parizu sam vidio jedan od najbizarnijih prizora ikad – veliki konjanički spomenik kralju Petru I. Karađorđeviću (i kralju Aleksandru uz njega)
Slava velikom Vladaru i mučeniku, ne rušiti bractvo i jedinstvo
Slava velikom Vladaru i mučeniku, ne rušiti bractvo i jedinstvo
2014-04-19
dawson wrote:Antif_No1 wrote:
Kršćanstvo je ispunilo svoju svrhu,sada sljedi nadogradnja instaliranjem islama,od istih programera koji su osmislili taj sustav.
Kršćansvo i Islam su bliskoistočne bolesti i kao takve trebaju biti iskorijenjene u novoj Europi.
Nije u Europi sve ostalo na kršćanstvu, ta ideologija je otišla na sasvim jednu novu razinu, razvila se u marksizam i iz njega proizašle ljevičarske svjetonazore.
Evo primjera što ti svjetonazori rade čovjeku...
ostrakon wrote:Ubili ste moju ženu, ali vas ja nikada neću mrziti
Znam da će ona biti uz nas svakog dana i da ćemo se sresti u raju slobodnih duša u koji vi nikada nećete ući, napisao je Antoine kojem su teroristi ubili suprugu
http://www.24sata.hr/sudbine/ubili-ste-moju-najvecu-ljubav-ali-vas-ja-nikada-necu-mrziti-447483
ljudi koji su pod utjecajem kršćanstva, marksizma, socijalizma... postanu mentalno retardirani, nema im spasa
Guest- Guest
Da ne znam kako sam uzoran antifašist,pomislio bih da si mi oteo riječi iz usta.ostrakon wrote:
ljudi koji su pod utjecajem kršćanstva, marksizma, socijalizma... postanu mentalno retardirani, nema im spasa
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
za tebe je kasno, treba djecu iskvariti da se spase od zlaAntif_No1 wrote:Da ne znam kako sam uzoran antifašist,pomislio bih da si mi oteo riječi iz usta.ostrakon wrote:
Guest- Guest
Pa nisam ni ja baš tako star kao što misliš.
2015-07-23
Osim toga,ja se izrazito puno trudim uticati na mlade da bih usmjerio ispravnim putom.
2015-07-23
Hoćeš francusku revoluciju? Može. Hoćeš sekularizam? Može. Hoćeš ljudska prava? Može. Hoćeš govoriti što hoćeš? Može. Hoćeš biti šljam? Može. Hoćeš frankfurtsku 68'? Može. Hoćeš sve ono samo da onima napakostiš? Ma daj mi bilo što jer mi mora biti.
Ne vidim u čemu je problem. Europa ima sve što je htjela. Ima i ono što nije htjela. Jasno... Ljudima ne može biti sve po volji, ali nekima ipak može. Nisu nužno jači, ali su bogatiji i imaju na raspolaganju sotonističke medije.
Vjerski poglavari konstantno desetljećima upozoravaju i govore kako se određene stvari ne smiju i ne mogu tolerirati niti pomisliti uvoditi, a što demokratska stoka napravi? Uvede ih. Pa koji kurac se netko žali kad ste to prihvatili zadnjih 50 godina? Što se sere po onima koji to nikad nisu ni htjeli? Oni koji govore kontra još najebu, završe u zatvoru, plaćaju kazne a evo u zadnjih 25 godina čak su im u nekim državama poput USA počeli oduzimati djecu i što već ne.
Sere se zato što i ti isti na kraju gube kao i oni što bi gubili da nisu dobili. Što nitko nije išao na ulice se buniti kad je trebao ili svrgavati vlast? Određeni su krivu stranu odabrali misleći kako će i oni profitirati od nje, a sad kmeče. Navali na kmečanje i upiranje prsta u onu većinu koja u vas upire prstom. Svi će platiti i to je isto dio života.
Ne vidim u čemu je problem. Europa ima sve što je htjela. Ima i ono što nije htjela. Jasno... Ljudima ne može biti sve po volji, ali nekima ipak može. Nisu nužno jači, ali su bogatiji i imaju na raspolaganju sotonističke medije.
Vjerski poglavari konstantno desetljećima upozoravaju i govore kako se određene stvari ne smiju i ne mogu tolerirati niti pomisliti uvoditi, a što demokratska stoka napravi? Uvede ih. Pa koji kurac se netko žali kad ste to prihvatili zadnjih 50 godina? Što se sere po onima koji to nikad nisu ni htjeli? Oni koji govore kontra još najebu, završe u zatvoru, plaćaju kazne a evo u zadnjih 25 godina čak su im u nekim državama poput USA počeli oduzimati djecu i što već ne.
Sere se zato što i ti isti na kraju gube kao i oni što bi gubili da nisu dobili. Što nitko nije išao na ulice se buniti kad je trebao ili svrgavati vlast? Određeni su krivu stranu odabrali misleći kako će i oni profitirati od nje, a sad kmeče. Navali na kmečanje i upiranje prsta u onu većinu koja u vas upire prstom. Svi će platiti i to je isto dio života.
Guest- Guest
Biće skoro propast Sveta. Nek propadne nije šteta.
Ma neeee... Neki čak misle živjeti vječno ovaj život. Nemoj ih plašiti.dzango wrote:Biće skoro propast Sveta. Nek propadne nije šteta.
Guest- Guest
Istina...posebno indikativna propovijedanja ovih dana kako su sve religije zlo i kako se čovjek treba osloboditi boga, jer to je kao razlog terorizma...nek si to nabiju već znaju gdje, ovo se sve dogaša Europi jer je izgubila svaki sistem vrijednosti...asilovski wrote:zapad je propao u cjelini jer koliko god je "bogat" toliko je jalov, bezidejan, bezsmislen, dekadentan, kukavičan...vidio si samo kako parižani bježe, gaze i guraju se u stampedu zbog petarde, ono bjeda navikli su da ih drugi štiti za pare...epikur37 wrote:E a kad sam ja pisao da je Europa propali kontinent, da ću klince uputiti da život potraže drugdje..... davno prije izbjegličkog vala.
Guest- Guest
Gdje je logika u tome da oni koji ne vjeruju u ništa i svakodnevno zadnjih 60 godina se bore protiv vjere i vjerničkog sustava vrijednosti pozivaju zadnjih dana na molitvu? Osim toga, pozivaju na nekakve "vrijednosti" koje ne dijele vjernici i njihovi poglavari, a pojmove tolerancija, solidarnost i čovjekoljublje konstantno koriste kao oružje za istrebljenje i tlačenje katolika i pravoslavaca u Europi? Militantni sekularisti i ostale kvazi-seronje koje hoće samo svoj ego zadovoljavati, iživljavati se nad svime živim i mrtvim i onda glumiti kako su bolji, pametniji, ljepši i napredniji od cijelog svijeta. Inače Hollande, Merkel i slična ekipa tih grobara europskih naroda i njihove vjere poziva da se iste grobare i njihova zlodjela i 'vrijednosti' zaštiti. Pljuc!Starhemberg wrote:Istina...posebno indikativna propovijedanja ovih dana kako su sve religije zlo i kako se čovjek treba osloboditi boga, jer to je kao razlog terorizma...nek si to nabiju već znaju gdje, ovo se sve dogaša Europi jer je izgubila svaki sistem vrijednosti...asilovski wrote:zapad je propao u cjelini jer koliko god je "bogat" toliko je jalov, bezidejan, bezsmislen, dekadentan, kukavičan...vidio si samo kako parižani bježe, gaze i guraju se u stampedu zbog petarde, ono bjeda navikli su da ih drugi štiti za pare...epikur37 wrote:E a kad sam ja pisao da je Europa propali kontinent, da ću klince uputiti da život potraže drugdje..... davno prije izbjegličkog vala.
Guest- Guest
Gomila fašističkih nebuloza ...soroš wrote:
Najteži udarac koji je ljudski rod ikada zadobio je bio dolazak Kršćanstva. Boljševizam je kopile Kršćanstva. Kršćanstvo je svijetu donijelo namjernu laž u religijskim temama. Boljševizam laže na isti način kada tvrdi da ljudima donosi slobodu. U starim vremenima odnosi između ljudi i Bogova bili su zasnovani na instinktivnom poštovanju. To je bio svijet prosvijećen idejom tolerancije. Kršćanstvo je bilo prva religija na svijetu koja je u ime ljubavi istrijebila svoje protivnike. Njegova osnovna crta je netrpeljivost. Bez kršćanstva ne bi bilo ni islama. Da je Rimsko Carstvo bilo pod germanskim utjecajem, razvilo bi se u pravcu svjetske dominacije i čovječanstvo ne bi bilo uništavano 15 stoljeća jednim jedinim udarcem.Dok je Rimsko društvo bilo neprijateljsko prema novom učenju, Kršćanstvo je u svom izvornom obliku poticalo narod na pobunu. Rim je bio boljševiziran i boljševizam je prouzrokovao potpuno isti učinak kao i kasnije u Rusiji.Kršćanstvo je religija koja je protivna prirodnom zakonu, protest protiv prirode. Gledano iz perspektive njegove logične krajnosti, Kršćanstvo predstavlja sistematsko gajenje ljudskog neuspjeha.Zanimljivo je primijetiti da kršćanske ideje unatoč naporima svetog Pavla nisu imale uspjeha u Ateni. Grčka filozofija je bila toliko superiorna ovome bijedom obuzetom smeću da su Atenjani pucali od smijeha dok su slušali njegove propovijedi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa u biti sekularisti, ateisti, agnostici, sicjentisti i ini ološ su napravili ovaku Evropu slabih koja ne može zaštiti niti sebe, koja u biti nema vriejdnosti osima materijalnih i izbliedelih uspmena, bilanci i sl. sranja sada se tek vidi kako su najjače evropske države kao Francuska, Njemačka i dr. zapravo tigrovi od papira impotentni i nemoćni starci koje će vrane pokljuvati ko zrna riže...Fénix wrote:Gdje je logika u tome da oni koji ne vjeruju u ništa i svakodnevno zadnjih 60 godina se bore protiv vjere i vjerničkog sustava vrijednosti pozivaju zadnjih dana na molitvu? Osim toga, pozivaju na nekakve "vrijednosti" koje ne dijele vjernici i njihovi poglavari, a pojmove tolerancija, solidarnost i čovjekoljublje konstantno koriste kao oružje za istrebljenje i tlačenje katolika i pravoslavaca u Europi? Militantni sekularisti i ostale kvazi-seronje koje hoće samo svoj ego zadovoljavati, iživljavati se nad svime živim i mrtvim i onda glumiti kako su bolji, pametniji, ljepši i napredniji od cijelog svijeta. Inače Hollande, Merkel i slična ekipa tih grobara europskih naroda i njihove vjere poziva da se iste grobare i njihova zlodjela i 'vrijednosti' zaštiti. Pljuc!Starhemberg wrote:Istina...posebno indikativna propovijedanja ovih dana kako su sve religije zlo i kako se čovjek treba osloboditi boga, jer to je kao razlog terorizma...nek si to nabiju već znaju gdje, ovo se sve dogaša Europi jer je izgubila svaki sistem vrijednosti...asilovski wrote:zapad je propao u cjelini jer koliko god je "bogat" toliko je jalov, bezidejan, bezsmislen, dekadentan, kukavičan...vidio si samo kako parižani bježe, gaze i guraju se u stampedu zbog petarde, ono bjeda navikli su da ih drugi štiti za pare...epikur37 wrote:E a kad sam ja pisao da je Europa propali kontinent, da ću klince uputiti da život potraže drugdje..... davno prije izbjegličkog vala.
Kermit-
2014-04-17
Sad će Francuzi umirat za slobodu, bratstvo i jednakost. Jest da je to ideologija živih, ali za žive, nema u njoj zagrobnog života, vječnosti zbog koje bi vrijedilo žrtvovati život na oltaru domovine. E pa jebiga, umirat će za slobodu, bratstvo i jednakost, ali protiv vlastite volje.asilovski wrote:Pa u biti sekularisti, ateisti, agnostici, sicjentisti i ini ološ su napravili ovaku Evropu slabih koja ne može zaštiti niti sebe, koja u biti nema vriejdnosti osima materijalnih i izbliedelih uspmena, bilanci i sl. sranja sada se tek vidi kako su najjače evropske države kao Francuska, Njemačka i dr. zapravo tigrovi od papira impotentni i nemoćni starci koje će vrane pokljuvati ko zrna riže...Fénix wrote:Gdje je logika u tome da oni koji ne vjeruju u ništa i svakodnevno zadnjih 60 godina se bore protiv vjere i vjerničkog sustava vrijednosti pozivaju zadnjih dana na molitvu? Osim toga, pozivaju na nekakve "vrijednosti" koje ne dijele vjernici i njihovi poglavari, a pojmove tolerancija, solidarnost i čovjekoljublje konstantno koriste kao oružje za istrebljenje i tlačenje katolika i pravoslavaca u Europi? Militantni sekularisti i ostale kvazi-seronje koje hoće samo svoj ego zadovoljavati, iživljavati se nad svime živim i mrtvim i onda glumiti kako su bolji, pametniji, ljepši i napredniji od cijelog svijeta. Inače Hollande, Merkel i slična ekipa tih grobara europskih naroda i njihove vjere poziva da se iste grobare i njihova zlodjela i 'vrijednosti' zaštiti. Pljuc!Starhemberg wrote:Istina...posebno indikativna propovijedanja ovih dana kako su sve religije zlo i kako se čovjek treba osloboditi boga, jer to je kao razlog terorizma...nek si to nabiju već znaju gdje, ovo se sve dogaša Europi jer je izgubila svaki sistem vrijednosti...asilovski wrote:zapad je propao u cjelini jer koliko god je "bogat" toliko je jalov, bezidejan, bezsmislen, dekadentan, kukavičan...vidio si samo kako parižani bježe, gaze i guraju se u stampedu zbog petarde, ono bjeda navikli su da ih drugi štiti za pare...epikur37 wrote:E a kad sam ja pisao da je Europa propali kontinent, da ću klince uputiti da život potraže drugdje..... davno prije izbjegličkog vala.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3323642/Taking-no-chances-Vatican-ramps-security-wake-Paris-bombings-children-bride-NUNS-going-checks-ahead-Pope-Francis-speech.html
2014-04-14
hohoho pa to Patriotic Act dolazi u naše krajeve odlično hehehe Zeko je sigurno veseoabraham wrote:http://www.dailymail.co.uk/news/article-3323642/Taking-no-chances-Vatican-ramps-security-wake-Paris-bombings-children-bride-NUNS-going-checks-ahead-Pope-Francis-speech.html
Kermit-
2014-04-17
Dobro Mujo , jesi li skako??? Jesam , jesam , dok mi se supak nije privikao.
2014-04-14
Jebo te patak, ja uopće nisam znao da su oni citati Hitlerovi. Sad sam proveslao po Internetu i našao to.
Nisam znao ali sam ipak nepogrešivo detektirao kakav um je iznjedrio sve one manijakalne budalaštine.
Nisam znao ali sam ipak nepogrešivo detektirao kakav um je iznjedrio sve one manijakalne budalaštine.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jednom nogom u grobu. Motor i razvoj društva nije ekonomija već je društvo motor i razvoj ekonomije. Onaj tko ostaje bez društva(vitalnosti i mladosti) ostaje i bez ekonomije. Drvo koje nema ploda ili sjemena okolo da prosipa i širi jednostavno rikne.asilovski wrote:Pa u biti sekularisti, ateisti, agnostici, sicjentisti i ini ološ su napravili ovaku Evropu slabih koja ne može zaštiti niti sebe, koja u biti nema vriejdnosti osima materijalnih i izbliedelih uspmena, bilanci i sl. sranja sada se tek vidi kako su najjače evropske države kao Francuska, Njemačka i dr. zapravo tigrovi od papira impotentni i nemoćni starci koje će vrane pokljuvati ko zrna riže...Fénix wrote:Gdje je logika u tome da oni koji ne vjeruju u ništa i svakodnevno zadnjih 60 godina se bore protiv vjere i vjerničkog sustava vrijednosti pozivaju zadnjih dana na molitvu? Osim toga, pozivaju na nekakve "vrijednosti" koje ne dijele vjernici i njihovi poglavari, a pojmove tolerancija, solidarnost i čovjekoljublje konstantno koriste kao oružje za istrebljenje i tlačenje katolika i pravoslavaca u Europi? Militantni sekularisti i ostale kvazi-seronje koje hoće samo svoj ego zadovoljavati, iživljavati se nad svime živim i mrtvim i onda glumiti kako su bolji, pametniji, ljepši i napredniji od cijelog svijeta. Inače Hollande, Merkel i slična ekipa tih grobara europskih naroda i njihove vjere poziva da se iste grobare i njihova zlodjela i 'vrijednosti' zaštiti. Pljuc!Starhemberg wrote:Istina...posebno indikativna propovijedanja ovih dana kako su sve religije zlo i kako se čovjek treba osloboditi boga, jer to je kao razlog terorizma...nek si to nabiju već znaju gdje, ovo se sve dogaša Europi jer je izgubila svaki sistem vrijednosti...asilovski wrote:zapad je propao u cjelini jer koliko god je "bogat" toliko je jalov, bezidejan, bezsmislen, dekadentan, kukavičan...vidio si samo kako parižani bježe, gaze i guraju se u stampedu zbog petarde, ono bjeda navikli su da ih drugi štiti za pare...epikur37 wrote:E a kad sam ja pisao da je Europa propali kontinent, da ću klince uputiti da život potraže drugdje..... davno prije izbjegličkog vala.
Ali najvažnije je u cijeloj priči da imamo to što imamo. NE plodite se i NE množite se. Nemoj brate to jer drugi to mogu umjesto tebe. Ono, oženio sam se i zašto bi moja žena rađala kad mogu drugi ljudi meni dati djecu. Aham, in some fantasy.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Skretanje udesno: Danska kakvu smo poznavali postaje prošlost
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Italija preti da UNIŠTI Evropu kakvu znamo
» Bliži li se kraj Hrvatske kakvu poznajemo?
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Italija preti da UNIŠTI Evropu kakvu znamo
Page 2 of 3