Trebamo li se početi bojati eventualne Milanovićeve pobjede?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trebamo li se početi bojati eventualne Milanovićeve pobjede?
Eroo wrote:Da nisi bacio glas uludo D'Hondt vam ne bi ni trebao. Poslije j. nema kajanja.jasambrend wrote:dijagram wrote:AssadNaPodmornici wrote:sve to stoji, zato mi je sve jedno tko je od te dvije udbaške struje na vlasti. ja nisam dio te šeme i neću glasovati za manje zlo. niti ja , a bogami niti barem 50% HrvataHektorović wrote:
Pa to ... čobani koji drže sve i dobrim dijelom kradu, i ovčice koje glasaju.
Samo SDP je čak i gori.
A Bandić dokazuje da se ne radi samo o HDZu
sretnem rodju kaze birao juricana:)
pa jesi normalan, sto si time htio postici
nista, nema pojma, al neke bi primjene
pa onda biraj moguce promjene idiote
jedna vjernicka zadarska obitelj( nije epi:) birala je daliju oreskovic
mislim, koja je tek to glupost
izaci i bacit glas u smece
Da, ti su mi najjači...promjene bi, a onda bace glas u pičku materinu nekom nebitnom koji niti ne prođe prag... i onda naravno D' Hondt odradi svoje za relativne pobjednike...
Kad, već pikaš i Yodu ću nagovoriti za Zokija... a i Epi se ponešto koleba...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
gle D Hondt metoda ne vrijedi u predsjedničkim izborima. Vrijedi u ostalima. tada naravno da ne glasam za neke redikule koji neće preći glas, jer onda moj glas ide HDZu i SDPu. Tada glasam za neku treću opciju koja prolazi, recimo MOST; ŽZ, čak i ako se oforme Suverenisti i za njih, bitno mi je da nisu udbaški lopovi
Naravno, naveo tek kao primjer uzaludnog glasanja za totalne autsajdere, a sve nadajući se nekim promjenama pa na kraju još ispadne glas za vladajuće... :D
darth_vader-
2014-04-17
A za predsjedničke D'Hondt nema smisla, jasna stvar, glasovi se ne prelijevaju, dva najjača idu u drugi krug i dobitnik 50% plus jedan glas nas jebe sljedećih 5 godina izigravajući redikula na naš trošak...
Last edited by jasambrend on 28/12/2019, 23:51; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Sve vam je to usitno. Isto vam se piše ako doma ostanete, tako bi barem imali osjećaj da niste luzeri.jasambrend wrote:Eroo wrote:Da nisi bacio glas uludo D'Hondt vam ne bi ni trebao. Poslije j. nema kajanja.jasambrend wrote:dijagram wrote:AssadNaPodmornici wrote:
sve to stoji, zato mi je sve jedno tko je od te dvije udbaške struje na vlasti. ja nisam dio te šeme i neću glasovati za manje zlo. niti ja , a bogami niti barem 50% Hrvata
sretnem rodju kaze birao juricana:)
pa jesi normalan, sto si time htio postici
nista, nema pojma, al neke bi primjene
pa onda biraj moguce promjene idiote
jedna vjernicka zadarska obitelj( nije epi:) birala je daliju oreskovic
mislim, koja je tek to glupost
izaci i bacit glas u smece
Da, ti su mi najjači...promjene bi, a onda bace glas u pičku materinu nekom nebitnom koji niti ne prođe prag... i onda naravno D' Hondt odradi svoje za relativne pobjednike...
Kad, već pikaš i Yodu ću nagovoriti za Zokija... a i Epi se ponešto koleba...
Yoda bi se u tom slučaju čak mogao i pohvaliti da je glasao za Kolindu.
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
Glasaš za Kolindu i taj osjećaj ti automatski odpada.jasambrend wrote:S za predsjedničke D'Hondt nema smisla, jasna stvar, glasovi se ne prelijevaju, dva najjača idu u drugi krug i dobitnik 50% plus jedan glas nas jebe sljedećih 5 godina izigravajući redikula na naš trošak...
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
Eroo wrote:Srbija može zaratiti samo između sebe. Nema joj pomoći.pismejker wrote:tako jest...kad srbija udje u EU,svi ce se morati izljubiti,pomiriti i oprostiti si..nema vise do kraja vremena rata izmedju Srbije i RH..srbija i RH postat ce jedno...Eroo wrote:Naravno da je.Od životne važnosti.abraham wrote:Ulazak Srbije u EU je strateski vazno za DNRH. Ulazak BiH je strateski vazno za DNRH. Ministar spoljnih dela DNRH danas anno domini 2019 12 28. Sto, kako???? Tko je ovdje lud??? 1o ooo terorista, Komsic............. Allloooooooooo da napisem o kili mozga??? Ne treba....
kao Rusija i svabija...jezovit scenarij,ali jedini moguci..inace cve jednog dana Jopet netk ostati na ludu gljivu i opet otpoceti rat..i jopet nanovo...
jedina alternativa razjuriti involvirane..jedne na Mars,druge na ....a gdje vec,i da svijet vec krene prosperirati na balkanu..
Nebitno ero,rat tjera investicije i novac..Balkan je osudjen na siromastvo..
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Što su to GMO ljudi i trebamo li ih se bojati?
» Stephen Hawking: trebamo se bojati kapitalizma a ne robota
» Sjebani smo, ali nemojte se bojati
» Otvaranja arhiva trebaju se bojati desničari i biskupi
» Boris miletić Milanovićeve izjave su neprimjerene
» Stephen Hawking: trebamo se bojati kapitalizma a ne robota
» Sjebani smo, ali nemojte se bojati
» Otvaranja arhiva trebaju se bojati desničari i biskupi
» Boris miletić Milanovićeve izjave su neprimjerene
Page 5 of 5