''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
meni je obecao vepra ispod peke ulovljena rukom i 500kn ako dodjemjastreb wrote:Obeco si ti i Kaji i meni nesto.veber wrote:nikako da marc odgovori na moju ponudu.
obiteljski ručak u restoranu, milanović.
njegov grah kod njega, kolinda.
obojici nije neka investicija.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Nego, kakva su to preslagivanja u BL...kako to utiče na Treći i zašto je Dodo i dalje glup?epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:koješta, sad ih moramo zaustavit', levo krilo diglo glavu, hoće primat uzetmarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bez Vase i njegovog znanja na terenu ovi su zakurac.
inače bi letio odavno
samo mislim da su se ovaj put jako zajebali i da priča "da ne dođu komunisti na vlast" neće proć uostalom malo je bizarno kad to kaže šeks
forza Koli
X jasna stvar
2014-04-15
obećao sam ti škampe ako kotiziraš soma kuna za dječicu.debotoijusto wrote:meni je obecao vepra ispod peke ulovljena rukom i 500kn ako dodjemjastreb wrote:Obeco si ti i Kaji i meni nesto.veber wrote:nikako da marc odgovori na moju ponudu.
vi ljevičari baš volite lagat i jesti o trošku naroda i u ime naroda.
2014-12-30
veber wrote:obećao sam ti škampe ako kotiziraš soma kuna za dječicu.debotoijusto wrote:meni je obecao vepra ispod peke ulovljena rukom i 500kn ako dodjemjastreb wrote:Obeco si ti i Kaji i meni nesto.veber wrote:nikako da marc odgovori na moju ponudu.
vi ljevičari baš volite lagat i jesti o trošku naroda i u ime naroda.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
n_razbojnik wrote:Nego, kakva su to preslagivanja u BL...kako to utiče na Treći i zašto je Dodo i dalje glup?epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:koješta, sad ih moramo zaustavit', levo krilo diglo glavu, hoće primat uzetmarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bez Vase i njegovog znanja na terenu ovi su zakurac.
inače bi letio odavno
samo mislim da su se ovaj put jako zajebali i da priča "da ne dođu komunisti na vlast" neće proć uostalom malo je bizarno kad to kaže šeks
forza Koli
X jasna stvar
Nemam pojma,neka je netko zalijepio trisku onom mulcu...ngoi opet uzaludno huskaju...nista novo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zaboravi džabe.
džabe nema ni kod sore.
mogao si kotizirat soma kuna, s dječicom pjevat božićne pjesme i sve pet.
da si dodao još stotku i eru bi nazvali i zajedno bi mogli odpjevati internacionalu.
džabe nema ni kod sore.
mogao si kotizirat soma kuna, s dječicom pjevat božićne pjesme i sve pet.
da si dodao još stotku i eru bi nazvali i zajedno bi mogli odpjevati internacionalu.
2014-12-30
znači iza Vučka, Draška kako već su ngo... Sarajteheran likuje, kaže da je nama Draško, ali mi imamo KOmšića yeba ga ko izabraepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nego, kakva su to preslagivanja u BL...kako to utiče na Treći i zašto je Dodo i dalje glup?epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:koješta, sad ih moramo zaustavit', levo krilo diglo glavu, hoće primat uzetmarcellus wrote:
inače bi letio odavno
forza Koli
X jasna stvar
Nemam pojma,neka je netko zalijepio trisku onom mulcu...ngoi opet uzaludno huskaju...nista novo.
2014-04-15
da je onaj seronja od tuđmana proglasio ratno stanje ni jastreb ni tetrjeb ni crveni ni epi, a bogme ni ero ne bi pisali.n_razbojnik wrote:znači iza Vučka, Draška kako već su ngo... Sarajteheran likuje, kaže da je nama Draško, ali mi imamo KOmšića yeba ga ko izabraepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nego, kakva su to preslagivanja u BL...kako to utiče na Treći i zašto je Dodo i dalje glup?epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:
koješta, sad ih moramo zaustavit', levo krilo diglo glavu, hoće primat uzet
forza Koli
X jasna stvar
banja luka bi bila opet hrvatska, a tuzlu bi poravnali,
2014-12-30
Ma počelo mu se priviđat.debotoijusto wrote:meni je obecao vepra ispod peke ulovljena rukom i 500kn ako dodjemjastreb wrote:Obeco si ti i Kaji i meni nesto.veber wrote:nikako da marc odgovori na moju ponudu.
Neki dan je navodno vidio nekakvog vuka zvanog Fenrisulf u kojeg je pucao,ali nije ga ni okrznuo.
Poslije se vratio kući i dugo spominjao neka čudna imena (valkire,Nibelung,Thor...)
I sam je jučer priznao da mu nije dobro.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
opet te brlja obuzela?jastreb wrote:Ma počelo mu se priviđat.debotoijusto wrote:meni je obecao vepra ispod peke ulovljena rukom i 500kn ako dodjemjastreb wrote:Obeco si ti i Kaji i meni nesto.veber wrote:nikako da marc odgovori na moju ponudu.
Neki dan je navodno vidio nekakvog vuka zvanog Fenrisulf u kojeg je pucao,ali nije ga ni okrznuo.
Poslije se vratio kući i dugo spominjao neka čudna imena (valkire,Nibelung,Thor...)
I sam je jučer priznao da mu nije dobro.
ili oduzela.
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Panika u Kolindinom stozeru!Sto Skoro smjera?
» Vaso Brkić bi ne bi sa HNS-om
» Vaso Brkic novi ministar MUP-a?
» Vaso Brkić špijunirao je mladu HDZ-ovu načelnicu
» Vaso Brkić opet preuzima inicijativu u HDZ-u
» Vaso Brkić bi ne bi sa HNS-om
» Vaso Brkic novi ministar MUP-a?
» Vaso Brkić špijunirao je mladu HDZ-ovu načelnicu
» Vaso Brkić opet preuzima inicijativu u HDZ-u
Page 4 of 4