Goran Bregović u Sarajevu pije kavu s kćeri Radovana Karadžića
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Goran Bregović u Sarajevu pije kavu s kćeri Radovana Karadžića
znači, belosveCka :)dzango wrote:Što bi rekao Šurda: Ovolike oči da ima, sa taksi da se vozi, sama račun u kafani da plaća.Noor wrote:S oči, usne, noge, držanje tijela? Ništa? :)dzango wrote:Onda već legnemo na rudu i nema nazad.Noor wrote:Dobro, to znamo, al dalje? Na drugu, na trecu?dzango wrote:
Vaistinu površinski. Samo sise i dupeta.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne zaboravi Alena Slavicu.vuksadinare wrote:...ja cu za inat jaszrebu i kaji slusat stavrosa,bulica,misu,intrade,grdovica na najjace..i tamburaske grupe i pjesme te klape..i to jastrebu i kaji pod prozorom na najjace
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bregovic je Srbin, vidi se po prezimenu, zato svaka ptica svome jatu leti. Doduse on je zbrisao kad je bio rat kao i Škoro. Takvi su svi guzičari.
On je uvijek dobrodošao u Hrvatsku jer svira promovira cigansku muziku uz koju mi Hrvati i ostali slaveni padamo u trans. Bum bum bum kalašnjikov.
On je uvijek dobrodošao u Hrvatsku jer svira promovira cigansku muziku uz koju mi Hrvati i ostali slaveni padamo u trans. Bum bum bum kalašnjikov.
Milovan- Posts : 23
2019-12-24
Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Ako cemo u detalje.
Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
2019-12-24
vuksadinare wrote:...ja cu za inat jaszrebu i kaji slusat stavrosa,bulica,misu,intrade,grdovica na najjace..i tamburaske grupe i pjesme te klape..i to jastrebu i kaji pod prozorom na najjace
Jok
Odvrni Dražena Zečića
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
U vise intervjua sam govorio.
Laze cim zine i krade muziku i tekstove. I moj otac je mislio da je Mađar, a ustvari njegova baba je bila Austrijanka, a mama od mame je bila čistokrvna Talijanka tako da Bregovic uopce ne zna ko je, al mi znamo zbog oblika glave.Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
2019-12-24
Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Žena muslimanka.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Lopov je, to svakako.Milovan wrote:Laze cim zine i krade muziku i tekstove. I moj otac je mislio da je Mađar, a ustvari njegova baba je bila Austrijanka, a mama od mame je bila čistokrvna Talijanka tako da Bregovic uopce ne zna ko je, al mi znamo zbog oblika glave.Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
A, nije ni lijep.
Da, hvalio se.Hektorović wrote:Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Žena muslimanka.
Nije on ruzan, samo se po obliku i po govoru vidi i cuje nacionalnost. A moze se izjasnit ko Francuz i promijenit prezime u Bregon, ali na kilometar se prepozna cigobalkanski tip.Maggie19 wrote:Lopov je, to svakako.Milovan wrote:Laze cim zine i krade muziku i tekstove. I moj otac je mislio da je Mađar, a ustvari njegova baba je bila Austrijanka, a mama od mame je bila čistokrvna Talijanka tako da Bregovic uopce ne zna ko je, al mi znamo zbog oblika glave.Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
A, nije ni lijep.
2019-12-24
Na balkanu postoje Hrvati, Srbi i Bošnjaci. Sve ostalo je izmišljeno. Muslimane mozes prepoznat jer im se vidi glavic, a nju ne mozes prepoznat po nicemu. Ne nose ni maramu.Hektorović wrote:Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Žena muslimanka.
2019-12-24
Milovan wrote:Laze cim zine i krade muziku i tekstove. I moj otac je mislio da je Mađar, a ustvari njegova baba je bila Austrijanka, a mama od mame je bila čistokrvna Talijanka tako da Bregovic uopce ne zna ko je, al mi znamo zbog oblika glave.Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Crnogorac na prvi pogled.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Milovan wrote:Laze cim zine i krade muziku i tekstove. I moj otac je mislio da je Mađar, a ustvari njegova baba je bila Austrijanka, a mama od mame je bila čistokrvna Talijanka tako da Bregovic uopce ne zna ko je, al mi znamo zbog oblika glave.Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Italijani ne postoje u realnosti, ko da kazes Jugosloven.
Sirok pojam.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
pola pije pola šarcu daje
isapdne na kraju ko ero.Hektorović wrote:Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Žena muslimanka.
bio je član partije a puno šansi da je bio i udbaš...
2014-12-30
Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Uglavnom četnik...
Glazba mu je smeće, samo to je bitno.... a i vrišti iz njega kolika je seljačina... užas.... bacija bi atomsku na te bile botune...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Uglavnom četnik...
. užas.... bacija bi atomsku ...
evo i branda rspoložen po običaju :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Uglavnom četnik...
. užas.... bacija bi atomsku ...
evo i branda rspoložen po običaju :)
A evo i Soroševca/Dodikovca/kradezeovca/Bosanca/Zaratina... šta mai? Si preplivo jutros kanal ili je preledeno?
darth_vader-
2014-04-17
Na pauzi do 1.1. A onda na novu godinu u jutro, nadam se po ledu na Musapstan, niski start....
Aj na advent castim pivom :)
Aj na advent castim pivom :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Skrivni načrti Radovana Karadžića
» Nino: Ogavno je kako sarajevska politika optužuje Hrvate za savezništvo s Dodikom, a oni rade deal sa strankom Radovana Karadžića
» Veličanje Ratka i Karadžića u OS BiH
» Bregović, doajen YU-ćobansko-balkanskog rocka i Thompsonov muzički uzor koncertom oduševio Zagrepčane
» Ne okreći se, kćeri!
» Nino: Ogavno je kako sarajevska politika optužuje Hrvate za savezništvo s Dodikom, a oni rade deal sa strankom Radovana Karadžića
» Veličanje Ratka i Karadžića u OS BiH
» Bregović, doajen YU-ćobansko-balkanskog rocka i Thompsonov muzički uzor koncertom oduševio Zagrepčane
» Ne okreći se, kćeri!
Page 5 of 6