Goran Bregović u Sarajevu pije kavu s kćeri Radovana Karadžića
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Goran Bregović u Sarajevu pije kavu s kćeri Radovana Karadžića
Na pauzi do 1.1. A onda na novu godinu u jutro, nadam se po ledu na Musapstan, niski start....
Aj na advent castim pivom :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
čekamo eru i tetrjeba da zaokruže tu božićnu bajku. kuhat će partijske knjižice i prisjećat se tileta uz buncek ala kumrovec.jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:
Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.
U vise intervjua sam govorio.
Uglavnom četnik...
. užas.... bacija bi atomsku ...
evo i branda rspoložen po običaju :)
A evo i Soroševca/Dodikovca/kradezeovca/Bosanca/Zaratina... šta mai? Si preplivo jutros kanal ili je preledeno?
2014-12-30
epikur37 wrote:Na pauzi do 1.1. A onda na novu godinu u jutro, nadam se po ledu na Musapstan, niski start....
Evo spremamo se žena i ja večeras...zahladilo je taman pa možda i bude ugođaj...
darth_vader-
2014-04-17
a ja kod marca na večeru. kaj ti je život.jasambrend wrote:epikur37 wrote:Na pauzi do 1.1. A onda na novu godinu u jutro, nadam se po ledu na Musapstan, niski start....
Evo spremamo se žena i ja večeras...zahladilo je taman pa možda i bude ugođaj...
2014-12-30
Oj Nino Nino oj Nino
uzet ću te ja
Oj Nino Nino oj Nino
bit ćeš moja sva.
uzet ću te ja
Oj Nino Nino oj Nino
bit ćeš moja sva.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:čekamo eru i tetrjeba da zaokruže tu božićnu bajku. kuhat će partijske knjižice i prisjećat se tileta uz buncek ala kumrovec.jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Maggie19 wrote:
Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.
Uglavnom četnik...
A evo i Soroševca/Dodikovca/kradezeovca/Bosanca/Zaratina... šta mai? Si preplivo jutros kanal ili je preledeno?
Ma Epi je samo zabludjela ovčica, ali da se na njemu raditi... a ona dvojica su baš radikalno krilo udbe... doduše, tetrijeb glumi udbaša da se ne skuži da je... čedo...
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:a ja kod marca na večeru. kaj ti je život.jasambrend wrote:epikur37 wrote:Na pauzi do 1.1. A onda na novu godinu u jutro, nadam se po ledu na Musapstan, niski start....
Opet grah znači?
darth_vader-
2014-04-17
jebigajasambrend wrote:veber wrote:a ja kod marca na večeru. kaj ti je život.jasambrend wrote:epikur37 wrote:Na pauzi do 1.1. A onda na novu godinu u jutro, nadam se po ledu na Musapstan, niski start....
Opet grah znači?
2014-12-30
soko nam je čisti rvat, nemoj takojasambrend wrote:veber wrote:čekamo eru i tetrjeba da zaokruže tu božićnu bajku. kuhat će partijske knjižice i prisjećat se tileta uz buncek ala kumrovec.jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:
Uglavnom četnik...
Ma Epi je samo zabludjela ovčica, ali da se na njemu raditi... a ona dvojica su baš radikalno krilo udbe... doduše, tetrijeb glumi udbaša da se ne skuži da je... čedo...
2014-12-30
Serbinho-3 wrote:Milovan wrote:Laze cim zine i krade muziku i tekstove. I moj otac je mislio da je Mađar, a ustvari njegova baba je bila Austrijanka, a mama od mame je bila čistokrvna Talijanka tako da Bregovic uopce ne zna ko je, al mi znamo zbog oblika glave.Maggie19 wrote:Otac mu je Hrvat, majka Srpkinja.Milovan wrote:Covjek s brega i jos zavrasava sa ovic, a jos gore je Goran.Maggie19 wrote:Bregovic je hrvatsko prezime.
Ako cemo u detalje.
Crnogorac na prvi pogled.
https://www.oslobodjenje.ba/o2/showbiz/estrada/neispricana-prica-gorana-bregovica-majku-babu-dva-ujaka-i-tetku-su-mu-odveli-u-jasenovac-deda-mi-je-bio-solunac-a-otac-alkoholicar-412677
https://www.vecernji.hr/premium/glazbeni-session-gorana-bregovica-s-tamburasima-i-tifom-u-ocevu-vinogradu-1036923
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Skrivni načrti Radovana Karadžića
» Nino: Ogavno je kako sarajevska politika optužuje Hrvate za savezništvo s Dodikom, a oni rade deal sa strankom Radovana Karadžića
» Veličanje Ratka i Karadžića u OS BiH
» Bregović, doajen YU-ćobansko-balkanskog rocka i Thompsonov muzički uzor koncertom oduševio Zagrepčane
» Ne okreći se, kćeri!
» Nino: Ogavno je kako sarajevska politika optužuje Hrvate za savezništvo s Dodikom, a oni rade deal sa strankom Radovana Karadžića
» Veličanje Ratka i Karadžića u OS BiH
» Bregović, doajen YU-ćobansko-balkanskog rocka i Thompsonov muzički uzor koncertom oduševio Zagrepčane
» Ne okreći se, kćeri!
Page 6 of 6