Papa Franjo : Bog nas sve još uvijek voli , čak i one najgore među nama
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Papa Franjo : Bog nas sve još uvijek voli , čak i one najgore među nama
gle. ni ti, ni svetoje ni 85% ovog foruma ne bi preživjeli nakon četiri tjedna ako bi nestalo struje.RayMabus wrote:Ne triba im inteligencija da osvoje Europu.
Šta u biti postavlja pitanje druge naravi a to je jesu li zapadno Europljani baš toliko inteligentni kad ne znaju da im ne treba inteligencija za osvojit teritorij.
ovim frendovima treba raditi što i ekipe rade. oduzmu mobitele, lovu, kartice...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ja nisam rođenjem nijemac, ali imam pravo na državljanstvo.RayMabus wrote:I šta kaže taj algoritam ...s obzirom da 40% djece rođene u Njemačkoj ima imigrantske korjene a Njemačkoj do 2030 triba šest miljona ljudi ?
Da , neće islam osvojiti Njemačku no Nijemci više nisu gospodari svoje države.
3 milijuna rusa je dobilo državljanstvo na temelju porjekla.
koliko je zagrepčana u zagrebu?
3-4%?
2014-12-30
Stvar je u tome šta si se ti spomenuo Nostradamusa a isti taj Nostradamus spominje imigranta kršćana koji će doć na čelo Njemačke i potirat Arape.veber wrote:ja nisam rođenjem nijemac, ali imam pravo na državljanstvo.RayMabus wrote:I šta kaže taj algoritam ...s obzirom da 40% djece rođene u Njemačkoj ima imigrantske korjene a Njemačkoj do 2030 triba šest miljona ljudi ?
3-4%?
Vidiš Nijemci dakle narod Nijemci ....oni su gotovi , gotovi u smislu da nisu više gospodari svoje države.
Last edited by RayMabus on 25/12/2019, 21:42; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Bog nema oblika. On je beztjelasan. No, ljudi unutar sebe imaju nešto što je dio Njega...Tako imaju moć Njemu dati oblik...No, onda zaborave beztjelsnog Boga i počnu štovati Njegov oblik...Tako nastanu religije, a time i odjeljenost ljudi od Boga i ostalih ljudi...
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:Stvar je u tome šta si se ti spomenuo Nostradamusa a isti taj Nostradamus spominje imigranta kršćana koji će doć na čelo Njemačke i potirat Arape.veber wrote:ja nisam rođenjem nijemac, ali imam pravo na državljanstvo.RayMabus wrote:I šta kaže taj algoritam ...s obzirom da 40% djece rođene u Njemačkoj ima imigrantske korjene a Njemačkoj do 2030 triba šest miljona ljudi ?
3-4%?
Vidiš Nijemci dakle narod Nijemci ....oni su gotovi , gotovi u smislu da nisu više gospodari svoje države.
Netočno...Chiren neće biti imigrant...
red wolf-
2016-02-10
Ispravak , imat će imigrantske korjene. On je među ovih 40% rođenih u Njemačkoj koji imaju imigrantske korjene. Ko moja tri rođaka u Frankfurtu.red wolf wrote:RayMabus wrote:Stvar je u tome šta si se ti spomenuo Nostradamusa a isti taj Nostradamus spominje imigranta kršćana koji će doć na čelo Njemačke i potirat Arape.veber wrote:ja nisam rođenjem nijemac, ali imam pravo na državljanstvo.RayMabus wrote:I šta kaže taj algoritam ...s obzirom da 40% djece rođene u Njemačkoj ima imigrantske korjene a Njemačkoj do 2030 triba šest miljona ljudi ?
3-4%?
2014-04-11
Imat će nešto francuske krvi...RayMabus wrote:Ispravak , imat će imigrantske korjene. On je među ovih 40% rođenih u Njemačkoj koji imaju imigrantske korjene. Ko moja tri rođaka u Frankfurtu.red wolf wrote:RayMabus wrote:Stvar je u tome šta si se ti spomenuo Nostradamusa a isti taj Nostradamus spominje imigranta kršćana koji će doć na čelo Njemačke i potirat Arape.veber wrote:ja nisam rođenjem nijemac, ali imam pravo na državljanstvo.RayMabus wrote:I šta kaže taj algoritam ...s obzirom da 40% djece rođene u Njemačkoj ima imigrantske korjene a Njemačkoj do 2030 triba šest miljona ljudi ?
3-4%?
red wolf-
2016-02-10
Novi savez Njemačke i Francuske...;))))))
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:I šta kaže taj algoritam ...s obzirom da 40% djece rođene u Njemačkoj ima imigrantske korjene a Njemačkoj do 2030 triba šest miljona ljudi ?
nemres ti umno skucenom neke stvari objasniti,60tih i 70tih su svabima matere,sestre, i kceri jebavali Bosanci,Turci,talijani,svi na Privremenom radu..Odmah treba reci da ce svabica zagrijane pice,ici cak do afrike da se DOBRO I VRHUNSKI POFUKa..vidjeno jos 70tih,kad je standard svabija bio na izuzetno visokom nivou..Doim,Mamam Merkel je nasla rjesenje..napućiti svabiju Kozojebima,Čamugama i ostali mrazznoraznim genetskim materijalom..
svabi kao nacija vise ne postoje,jerbo su prosarani osmanlijskim genima vec vise od 60 godina..
Turcadija kupi najljeps i najzgodnije svapske primjerke cura,docim Svabima ostaju one mrhave ,štakaste cure,kojima ne znas di je guzica doke je ne skines,ili male i nabijene misicave svinjarice,seljanke,vrijedne i radisne..
Danas je u Svabiji 6 miljuna Turaka,broj koji se eksponencijalno povecava,a polovina,cak i vise svabija na to gleda dobrohotno,iako Turcadija kinji svabe na svakom koraku,od vrtića,pa sve do tinejdzerski hdana..Turci su Alfa muskarci u svabiji..i kupe Alfa cure svabice..ostaje genetski rest,koji bas nija na cast Svabskoj drzavi..
Weber primjer je bičez odsvoje sefice,iako on,nju,po njegovim rjecima jebe..On ga jebe od jutra do veceri,govori mu sto mora raditi,a on se ljuto osvecuje u krevetu...ono,veza i ljubav pucaju uzduz i poprijeko..osjecaju trijumfiraju..Kako iz tak oneceg moze nastati svapska buducnost..Dojde Turcin,naguzi prelijepu svabicu sA SISAMA I GUZICOM i napravi joj nekoliko djece...Broj Turaka se povecava,a broj svabija polako smanjuje..matematika je egzaktna znanosti i potrebno je samo vRIJEMe,koje ce doci,kad ce broj Osmanlija premasiti broj Svabija...
Poglemo Jemeriku..crnčadija i latinosi sve brojniji,i rulaju,a bijelci u povlacenju...
Turcadiju nitko nece moci istrgnuti iz tkiva svabije,jerbo su postali preuticajni,a vidimo po svemu u prosjeku i bogatiji nego svabi..prosjecni Turac ima vise novca nego prosjecni svabo
to su Cinjenice koje Weber ne moze procesuirati..
Guest- Guest
E pa ne znam koliko će od te Francuske ostat jer kad Švabo okrene ploču a triba mu radna snaga onda će Arape i tu ekipu potirat a Balkan , Italiju , Španjolsku i Francusku usisat pa će sve ispod Njemačke najebatred wolf wrote:Novi savez Njemačke i Francuske...;))))))
Tako jednim potezom Njemačka postaje evropska kontinentalna sila ( ona raste ostali padaju ).
2014-04-11
cccccccc...RayMabus wrote:E pa ne znam koliko će od te Francuske ostat jer kad Švabo okrene ploču a triba mu radna snaga onda će Arape i tu ekipu potirat a Balkan , Italiju , Španjolsku i Francusku usisat pa će sve ispod Njemačke najebatred wolf wrote:Novi savez Njemačke i Francuske...;))))))
Tako jednim potezom Njemačka postaje evropska kontinentalna sila ( ona raste ostali padaju ).
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:E pa ne znam koliko će od te Francuske ostat jer kad Švabo okrene ploču a triba mu radna snaga onda će Arape i tu ekipu potirat a Balkan , Italiju , Španjolsku i Francusku usisat pa će sve ispod Njemačke najebatred wolf wrote:Novi savez Njemačke i Francuske...;))))))
francuska je prilicno jaka ekonomska sila,i najjaca europska drzava u proizvodnji hrane...tehnoloski ispred Svabija,i to dobrano..
Guest- Guest
jedin osto nije toliko eksponirana..
Guest- Guest
longi nateži mlohavu ćunu.RayMabus wrote:Ispravak , imat će imigrantske korjene. On je među ovih 40% rođenih u Njemačkoj koji imaju imigrantske korjene. Ko moja tri rođaka u Frankfurtu.red wolf wrote:RayMabus wrote:Stvar je u tome šta si se ti spomenuo Nostradamusa a isti taj Nostradamus spominje imigranta kršćana koji će doć na čelo Njemačke i potirat Arape.veber wrote:ja nisam rođenjem nijemac, ali imam pravo na državljanstvo.RayMabus wrote:I šta kaže taj algoritam ...s obzirom da 40% djece rođene u Njemačkoj ima imigrantske korjene a Njemačkoj do 2030 triba šest miljona ljudi ?
3-4%?
psihosomatski lijekovi sjebu libido, jer je sex i mentalni poremećaj u istom dijelu mozga.
dok piješ lijekiće si skroz ok s mlohavom ćunom.
zajeb je ako uz lijekiće piješ alkohol.
onda ide prema apatiji.
2014-12-30
S mojom čunom je sve ok.
...
Francuska je puna Arapa a Nijemci kad okrenu ploču onda će svoje Arape izbacit a usisat sve šta valja iz Europe dakle totalni raspad svega ispod Njemačke.
...
Francuska je puna Arapa a Nijemci kad okrenu ploču onda će svoje Arape izbacit a usisat sve šta valja iz Europe dakle totalni raspad svega ispod Njemačke.
Last edited by RayMabus on 25/12/2019, 22:00; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:S mojom čunom je sve ok.
Vish ti Webera..zanima ga tvoj Pimpek...
Guest- Guest
a, ti ližeš žabe.pismejker wrote:RayMabus wrote:E pa ne znam koliko će od te Francuske ostat jer kad Švabo okrene ploču a triba mu radna snaga onda će Arape i tu ekipu potirat a Balkan , Italiju , Španjolsku i Francusku usisat pa će sve ispod Njemačke najebatred wolf wrote:Novi savez Njemačke i Francuske...;))))))
francuska je prilicno jaka ekonomska sila,i najjaca europska drzava u proizvodnji hrane...tehnoloski ispred Svabija,i to dobrano..
jesi li bio u francuskoj? nekom njihovom pogonu?
francuska je najjača zemlja svijeta u pogledu turizma.
jedina država na svijetu kojoj turizam doseže 85% industrijske proizvodnje.
tehnološki je zaostala za njemačkom, ali ima jaku industriju pa s njemačkom kreira gospodarstvo europe.
da si slučajno u francuskoj, bio bi građanin drugog reda. kolonije imaju veća prava nego auslanderi.
2014-12-30
Pa ...no koment...vidi se da ja na forumu otvoreno pišem o svemu , da imam mlohavu čunu cijeli forum bi o tome bio informiran.pismejker wrote:RayMabus wrote:S mojom čunom je sve ok.
Vish ti Webera..zanima ga tvoj Pimpek...
2014-04-11
Pa vjerojatno više cijene koloniste nego došljake iz trećih država. Od kolonija imaju koristi.veber wrote:a, ti ližeš žabe.pismejker wrote:RayMabus wrote:E pa ne znam koliko će od te Francuske ostat jer kad Švabo okrene ploču a triba mu radna snaga onda će Arape i tu ekipu potirat a Balkan , Italiju , Španjolsku i Francusku usisat pa će sve ispod Njemačke najebatred wolf wrote:Novi savez Njemačke i Francuske...;))))))
tehnološki je zaostala za njemačkom, ali ima jaku industriju pa s njemačkom kreira gospodarstvo europe.
da si slučajno u francuskoj, bio bi građanin drugog reda. kolonije imaju veća prava nego auslanderi.
2014-04-11
Pa yeboteIrud Weberu,ne napadam ti ja svabiju,samo govorim fakte..u HAJ TEHU su Francuzi sam vrh..u francuskoj u medicini,svemirskoj tehnologiji,,autoindustriji(projektni nivo),u svim bransama,rade i glavni su u ISTRAZIVACKIM SEKTORIMA francuzi..u svabiji to NIJE TAKo..veber wrote:a, ti ližeš žabe.pismejker wrote:RayMabus wrote:E pa ne znam koliko će od te Francuske ostat jer kad Švabo okrene ploču a triba mu radna snaga onda će Arape i tu ekipu potirat a Balkan , Italiju , Španjolsku i Francusku usisat pa će sve ispod Njemačke najebatred wolf wrote:Novi savez Njemačke i Francuske...;))))))
Weberu,od 2000 naovamo,Svabija je izdavala 20000 radnih viza ,Pakistancima i Indijcima,u IT sektoru,dakle haj haj nivo..
Vize su dobijali na 6 godina,placa,zadnje u Dojčmarkovima 9000,stan+auto..i tak osvake godine..
sVABIJA ima vrsne inzenjere,ali su oni sREDNJI nivo u hajtehu..
Francuska je brutalna u vrsnim univerzitetima,primjer Pasteur sto se tice medicine...nuklearna civilna i vojna industrija su cak u segmentima naprednije od jemericke...sve ima svoje...Svabija pada nadolje,jer zeli posto poto jeftinu radnu snagu,a time dolazi do pada kvalitete,negdje smo se prije i slozili..
sada konkurencija neda daha i gura naprijed normu,radi konkurentnosti,dok kvaliteta pada..daleko od toga da je svabija slaba,jaka je u tehnologiji,ali onoj pravoj haj teh kaska za francuskom...
sorry ali zabe ne lizem,nisam narkoman..
Guest- Guest
francuzi su totalni ksenofobi, rasisti.
da im dođe poirot od svetoja, jebali bi mu sve po spisku.
u njemačkoj je inžinjer. u vrancuskoj bi bio arkitekta.
a neki lik iz maroka bi mu bio poslovođa.
da im dođe poirot od svetoja, jebali bi mu sve po spisku.
u njemačkoj je inžinjer. u vrancuskoj bi bio arkitekta.
a neki lik iz maroka bi mu bio poslovođa.
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Papa Franjo:'Di ste pederčine'
» Papa Franjo je zakon
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Papa Franjo:'Di ste pederčine'
» Papa Franjo je zakon
Page 2 of 4