Mesić: Ne bi bilo dobro da Kolinda produži mandat
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mesić: Ne bi bilo dobro da Kolinda produži mandat
cvarakסמאל wrote:Zaboravio si Soru.Nikakve razlike između Sore i Sere,osim ikonografije koj se klanjaju.AssadNaPodmornici wrote:vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?prckov wrote:javi se kad te pubertet pustiAssadNaPodmornici wrote:glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što možeEroo wrote:
Kako ništa? Dao si mu svoj glas kao i vučina. Sad ste u istom društvu kao i Sora.
Jebe vas matematika. Zamoli nekoga od raje da ti na prste izračuna. Kitu ćeš na kraju dobit.
nemoj ic u kinu kazu fali im krmaka
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ti nisi ni za tržnice,niti blizu bilo kakve civilizacije,već u planinu i čuvaj ovce kao što si i do rata.prckov wrote:milanovic treba zauzet tezgu na trzniciSora wrote:A vi ste prilično gluhi i slijepiMaggie19 wrote:Xסמאל wrote:Kolinda samo da izdrži i ostane trijezna preko praznika,te pusti Milanovića da odradi kampanju za nju.
Milanović je svadljiv,te jedna od onih osoba koja podivlja ako ju se ignorira i još luđa na onog koji se ne želi svađat.
Milsnovic nije niti jednom povisio ton
Niti se svadio u ovoj kampanji
Procjena je da je vidio najbolju medijsku kampanju
ofulo je profesiju
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Znas kako bi ja tebe kaznilaprckov wrote:milanovic treba zauzet tezgu na trzniciSora wrote:A vi ste prilično gluhi i slijepiMaggie19 wrote:Xסמאל wrote:Kolinda samo da izdrži i ostane trijezna preko praznika,te pusti Milanovića da odradi kampanju za nju.
Milanović je svadljiv,te jedna od onih osoba koja podivlja ako ju se ignorira i još luđa na onog koji se ne želi svađat.
ofulo je profesiju
Da ti Posaljem kolindu da ti pjeva
A nu ovog plavog oka
Jel se nema s kim igrati vani ?
Aj sic
Jel se nema s kim igrati vani ?
Aj sic
Takve "mangupe" bas volim isprovocirat te sam rodjenjem osposobljena za to, bez po muke.Sora wrote:A vi ste prilično gluhi i slijepiMaggie19 wrote:Xסמאל wrote:Kolinda samo da izdrži i ostane trijezna preko praznika,te pusti Milanovića da odradi kampanju za nju.
Dugo bi mu maska stajala.
;-))
Niti vi muslići i poturice niste dobrodošli u Kini.prckov wrote:cvarakסמאל wrote:Zaboravio si Soru.Nikakve razlike između Sore i Sere,osim ikonografije koj se klanjaju.AssadNaPodmornici wrote:vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?prckov wrote:javi se kad te pubertet pustiAssadNaPodmornici wrote:
glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što može
2015-07-23
ja sam astonizistסמאל wrote:Nisam znao da ti vjera dozvoljava nažderat se čvaraka.prckov wrote:evo cvarka a kazu nestasicaסמאל wrote:Čudim se kako to da ti ideš raspravljat s tim ovčarom.jastreb wrote:Ti si glup ko K.....a.prckov wrote:ti jastrebe nisi glup ko kurac
ti si glup ko kurcina
2014-04-19
Sora wrote:Znas kako bi ja tebe kaznilaprckov wrote:milanovic treba zauzet tezgu na trzniciSora wrote:A vi ste prilično gluhi i slijepiMaggie19 wrote:Xסמאל wrote:Kolinda samo da izdrži i ostane trijezna preko praznika,te pusti Milanovića da odradi kampanju za nju.
ofulo je profesiju
Da ti Posaljem kolindu da ti pjeva
2014-04-19
e cvarak cvarakסמאל wrote:Niti vi muslići i poturice niste dobrodošli u Kini.prckov wrote:cvarakסמאל wrote:Zaboravio si Soru.Nikakve razlike između Sore i Sere,osim ikonografije koj se klanjaju.AssadNaPodmornici wrote:vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?prckov wrote:
javi se kad te pubertet pusti
ti si prilicno dosadan pa ne znam sta bi ti reko a da to nekeko popravim
najbolje da te odjebem I odem na drugu temu
2014-04-19
Onda idi se klanjat svom Allahu,tak da ćeš spojit ugodno s korisnim.prckov wrote:e cvarak cvarakסמאל wrote:Niti vi muslići i poturice niste dobrodošli u Kini.prckov wrote:cvarakסמאל wrote:Zaboravio si Soru.Nikakve razlike između Sore i Sere,osim ikonografije koj se klanjaju.AssadNaPodmornici wrote:
vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?
2015-07-23
A gleMaggie19 wrote:OTakve "mangupe" bas volim isprovocirat te sam rodjenjem osposobljena za to, bez po muke.Sora wrote:A vi ste prilično gluhi i slijepiMaggie19 wrote:Xסמאל wrote:Kolinda samo da izdrži i ostane trijezna preko praznika,te pusti Milanovića da odradi kampanju za nju.
;-))
Južnjački temperamenti su to
Vidljivo i kod Kolinde uostalom
Samo sto Kolinda nece nikad se opametiti a Zoki vec je
Vrlo je bio u kampanji distingviran i oprezan kod izjava
simpatisem ja tebe cvarak baסמאל wrote:Onda idi se klanjat svom Allahu,tak da ćeš spojit ugodno s korisnim.prckov wrote:e cvarak cvarakסמאל wrote:Niti vi muslići i poturice niste dobrodošli u Kini.prckov wrote:cvarakסמאל wrote:
Zaboravio si Soru.Nikakve razlike između Sore i Sere,osim ikonografije koj se klanjaju.
samo si sav sagnjio od dosade
odo sad da ne upadnem u tu tvoju tunjavost
2014-04-19
ne kažem da je kolica extra ali je za zorangutana premijajastreb wrote:Predsjednik treba biti ozbiljna i jaka osoba,a ne ona komedija,koja se brine zbog čokoladica,koja uleće među igrače u svlačionici,koja komentira stvari o kojima nema pojma i koja kmezi dok drži govore.tre wrote:barem ne opanjkava svoju državu po tuđim parlamentima niti šalje specijalce na ratne veterane i vojne invalidejastreb wrote:A Kolinda??? Onakve ispade i gafove nismo viđali ni u jeftinim operama.vuksadinare wrote:
ne zele kad vide zokija i plenkija..izgube zelju
Pa nitko nije još bio ovakav predmet za sprdnju u Hrvatskoj,kao ona posljednjih mjeseci zbog svog ponašanja i glupih izjava.
Nisam neki obožavatelj Škore,ali da je Škoro u finalu s njom,glasao bih za Škoru.
Ako bude slusala strucnjake, uspjet ce ga isprovocirat. Onda ce on pokopat sam sebe.Sora wrote:A gleMaggie19 wrote:OTakve "mangupe" bas volim isprovocirat te sam rodjenjem osposobljena za to, bez po muke.Sora wrote:A vi ste prilično gluhi i slijepiMaggie19 wrote:Xסמאל wrote:Kolinda samo da izdrži i ostane trijezna preko praznika,te pusti Milanovića da odradi kampanju za nju.
;-))
Južnjački temperamenti su to
Vidljivo i kod Kolinde uostalom
Samo sto Kolinda nece nikad se opametiti a Zoki vec je
Vrlo je bio u kampanji distingviran i oprezan kod izjava
Nije on samo juznjak, vec i bahati seksist.
A, ona je isto temperamentnija nego pokazuje.
i zato je popušio kitu isti i u isri tren nas je zadesilo 10 egipatskih zala sa zorangutanom na čelu.Sora wrote:Ajde ne seritetre wrote:barem ne opanjkava svoju državu po tuđim parlamentima niti šalje specijalce na ratne veterane i vojne invalidejastreb wrote:A Kolinda??? Onakve ispade i gafove nismo viđali ni u jeftinim operama.vuksadinare wrote:
Hdz je uhitio i transferirao generale
I hercegovacke zlocince
Hdz
I da .
Nikad ali nikad ne spominjite lex Perkovic
To pokazuje koliki ste domoljubi
Jbt
Izručivati svojeg špijuna nakon sto je predmet zastari
To mogu hrvatske gnjide i izdajice
Fuj
Sud u Vel Gorici je presudio u korist Mustaća
Vi ljigavci . Tre i ero, govno samo takvo ,NISTE PRIZNSLI NI SUD SVOJE DRZAVE
NE ORIZNATE USTAV
NE SLJIVITE ZAKONE I OBIČAJE , MORAL ..
Jbt
Koje sirovine , koji jadnici a kite se domljubnim perjem
I svega ti samo nemojte vi komunjare o časti i moralu
U Negoslavcima Škoro nije dobio nijedan glas
ponedeljak, 23.12.2019. u 12:54
Мирослав Шкоро (Фото АП - Д.Б.)
U prvom krugu predsedničkih izbora u Vukovarsko-sremskoj županiji sa 35,76 odsto glasova pobedio je Miroslav Škoro, objavila je hrvatska izborna komisija.
Međutim, u selu Negoslavci ubedljivu pobedu ostvario je SDP-ov kandidat Zoran Milanović sa čak 72,67 odsto glasova, dok je na drugom mestu Katarina Peović s 8,72 posto glasova. Škoro nije osvojio nijedan glas.
Za njega u ovom slavonskom naselju i opštini s većinski srpskim stanovništvom nije glasao, ama baš niko, piše „Jutarnji”.
Kolinda Grabar-Kitarović u Negoslavcima je osvojila 5,81 odsto što ju je svrstalo na treće mesto.
ponedeljak, 23.12.2019. u 12:54
Мирослав Шкоро (Фото АП - Д.Б.)
U prvom krugu predsedničkih izbora u Vukovarsko-sremskoj županiji sa 35,76 odsto glasova pobedio je Miroslav Škoro, objavila je hrvatska izborna komisija.
Međutim, u selu Negoslavci ubedljivu pobedu ostvario je SDP-ov kandidat Zoran Milanović sa čak 72,67 odsto glasova, dok je na drugom mestu Katarina Peović s 8,72 posto glasova. Škoro nije osvojio nijedan glas.
Za njega u ovom slavonskom naselju i opštini s većinski srpskim stanovništvom nije glasao, ama baš niko, piše „Jutarnji”.
Kolinda Grabar-Kitarović u Negoslavcima je osvojila 5,81 odsto što ju je svrstalo na treće mesto.
2016-07-22
da sora je trijezna na forumu ko kolinda u javnom nastupuסמאל wrote:Zaboravio si Soru.Nikakve razlike između Sore i Sere,osim ikonografije koj se klanjaju.AssadNaPodmornici wrote:vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?prckov wrote:javi se kad te pubertet pustiAssadNaPodmornici wrote:glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što možeEroo wrote:
Kako ništa? Dao si mu svoj glas kao i vučina. Sad ste u istom društvu kao i Sora.
Jebe vas matematika. Zamoli nekoga od raje da ti na prste izračuna. Kitu ćeš na kraju dobit.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ma i to sto velistre wrote:Ki zato je popušio kitu isti i u isri tren nas je zadesilo 10 egipatskih zala sa zorangutanom na čelu.Sora wrote:Ajde ne seritetre wrote:barem ne opanjkava svoju državu po tuđim parlamentima niti šalje specijalce na ratne veterane i vojne invalidejastreb wrote:A Kolinda??? Onakve ispade i gafove nismo viđali ni u jeftinim operama.vuksadinare wrote:
Hdz je uhitio i transferirao generale
I hercegovacke zlocince
Hdz
I da .
Nikad ali nikad ne spominjite lex Perkovic
To pokazuje koliki ste domoljubi
Jbt
Izručivati svojeg špijuna nakon sto je predmet zastari
To mogu hrvatske gnjide i izdajice
Fuj
Sud u Vel Gorici je presudio u korist Mustaća
Vi ljigavci . Tre i ero, govno samo takvo ,NISTE PRIZNSLI NI SUD SVOJE DRZAVE
NE ORIZNATE USTAV
NE SLJIVITE ZAKONE I OBIČAJE , MORAL ..
Jbt
Koje sirovine , koji jadnici a kite se domljubnim perjem
I svega ti samo nemojte vi komunjare o časti i moralu
Cast i moral nije za vas
Nema smisla domoljubima o casti moralu, njima je svaki ratni zlocin moralan. Krađa drzave inarodnih dobara isto je logična.
I sto smo se strmopizdili u sirotinjski drzsvu , to je jelda ok.
E moj tre
Nije za guske moral
I sta sad radi ero?
Opet proziva Srbe
Jrbote ero u dupe tvoja gadna politika
Odvratan si da ne moze biti odvratniji
Opet proziva Srbe
Jrbote ero u dupe tvoja gadna politika
Odvratan si da ne moze biti odvratniji
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» EU parlament pozvao NATO da spremi alternativu ako se ne produži mandat EUFOR-a u BiH
» Kolinda, plus pas (i) Mesić
» Tramp:'Bilo bi dobro da sa Putinom nađem zajednički jezik,ali....'
» Kinezi zaprijetili Trumpu:"Ne bi bilo dobro da nam zagorčava život.spremni smo uzvratiti"
» Kolinda, ako ti u Hrvatskoj nije dobro, uvijek možeš otići
» Kolinda, plus pas (i) Mesić
» Tramp:'Bilo bi dobro da sa Putinom nađem zajednički jezik,ali....'
» Kinezi zaprijetili Trumpu:"Ne bi bilo dobro da nam zagorčava život.spremni smo uzvratiti"
» Kolinda, ako ti u Hrvatskoj nije dobro, uvijek možeš otići
Page 5 of 5