Mesić: Ne bi bilo dobro da Kolinda produži mandat
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mesić: Ne bi bilo dobro da Kolinda produži mandat
ma evo citamEroo wrote:Gluplji od leftarda su samo oni koji su iz neznanja glasovali za Milanovića.prckov wrote:ma nisu slova bitnajastreb wrote:Ti si glup ko K.....a.prckov wrote:ti jastrebe nisi glup ko kurac
ti si glup ko kurcina
bitno je da si ti realno glup ko kurac
Kažu da će srušiti Plenkija i na taj način dovesti Bernardića i Stazića na vlast.Majketissove..
neki ko uvrijedene mlade
pekmeze nesto I tule
bolje da samo zene glasaju
vise one muda imaju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
javi se kad te pubertet pustiAssadNaPodmornici wrote:glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što možeEroo wrote:Kako ništa? Dao si mu svoj glas kao i vučina. Sad ste u istom društvu kao i Sora.AssadNaPodmornici wrote:Pijana kolinda je manja šteta za RH jer ona je protiv trpačine i za Donald Trumpa je, međutim nakon onih erinih spamova nema šanse da glasam za nju. Tu je on ubačen od ex udbe da razjebe desnicu
Sa druge strane ništa za debila zokija
Dakle ide kita
Jebe vas matematika. Zamoli nekoga od raje da ti na prste izračuna. Kitu ćeš na kraju dobit.
2014-04-19
vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?prckov wrote:javi se kad te pubertet pustiAssadNaPodmornici wrote:glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što možeEroo wrote:Kako ništa? Dao si mu svoj glas kao i vučina. Sad ste u istom društvu kao i Sora.AssadNaPodmornici wrote:Pijana kolinda je manja šteta za RH jer ona je protiv trpačine i za Donald Trumpa je, međutim nakon onih erinih spamova nema šanse da glasam za nju. Tu je on ubačen od ex udbe da razjebe desnicu
Dakle ide kita
Jebe vas matematika. Zamoli nekoga od raje da ti na prste izračuna. Kitu ćeš na kraju dobit.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ajde ne seritetre wrote:barem ne opanjkava svoju državu po tuđim parlamentima niti šalje specijalce na ratne veterane i vojne invalidejastreb wrote:A Kolinda??? Onakve ispade i gafove nismo viđali ni u jeftinim operama.vuksadinare wrote:
ne zele kad vide zokija i plenkija..izgube zelju
Hdz je uhitio i transferirao generale
I hercegovacke zlocince
Hdz
I da .
Nikad ali nikad ne spominjite lex Perkovic
To pokazuje koliki ste domoljubi
Jbt
Izručivati svojeg špijuna nakon sto je predmet zastari
To mogu hrvatske gnjide i izdajice
Fuj
Sud u Vel Gorici je presudio u korist Mustaća
Vi ljigavci . Tre i ero, govno samo takvo ,NISTE PRIZNSLI NI SUD SVOJE DRZAVE
NE ORIZNATE USTAV
NE SLJIVITE ZAKONE I OBIČAJE , MORAL ..
Jbt
Koje sirovine , koji jadnici a kite se domljubnim perjem
Tjerao si zeca pa istjero vuka. Čestitam obojici, možda Milanović i ne bude tako loš...AssadNaPodmornici wrote:glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što možeEroo wrote:Kako ništa? Dao si mu svoj glas kao i vučina. Sad ste u istom društvu kao i Sora.AssadNaPodmornici wrote:Pijana kolinda je manja šteta za RH jer ona je protiv trpačine i za Donald Trumpa je, međutim nakon onih erinih spamova nema šanse da glasam za nju. Tu je on ubačen od ex udbe da razjebe desnicu
Dakle ide kita
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ajd sad pokazi di je uvredaAssadNaPodmornici wrote:vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?prckov wrote:javi se kad te pubertet pustiAssadNaPodmornici wrote:glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što možeEroo wrote:Kako ništa? Dao si mu svoj glas kao i vučina. Sad ste u istom društvu kao i Sora.AssadNaPodmornici wrote:Pijana kolinda je manja šteta za RH jer ona je protiv trpačine i za Donald Trumpa je, međutim nakon onih erinih spamova nema šanse da glasam za nju. Tu je on ubačen od ex udbe da razjebe desnicu
Dakle ide kita
2014-04-19
jebote ovi jos nisu apsolvirali sta je uvreda a imaju parvo glasa
joj tuge
joj tuge
2014-04-19
gle ti si takav.prckov wrote:ajd sad pokazi di je uvredaAssadNaPodmornici wrote:vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?prckov wrote:javi se kad te pubertet pustiAssadNaPodmornici wrote:glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što možeEroo wrote:
Kako ništa? Dao si mu svoj glas kao i vučina. Sad ste u istom društvu kao i Sora.
kao i ovi ostali. recimo raspravljam sa tobom na nekoj temi oko života u svemiru, i naravno razilazimo se u mišljenju, ti jedno misliš ja drugo, adio, ali ti odmah krećeš na osobnu razinu. i primjetio sam u komunikaciji sa drugim forumašima.
i to ako tko radi, radi ekipa iz bosne..
di je uvredaAssadNaPodmornici wrote:gle ti si takav.prckov wrote:ajd sad pokazi di je uvredaAssadNaPodmornici wrote:vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?prckov wrote:javi se kad te pubertet pustiAssadNaPodmornici wrote:
glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što može
kao i ovi ostali. recimo raspravljam sa tobom na nekoj temi oko života u svemiru, i naravno razilazimo se u mišljenju, ti jedno misliš ja drugo, adio, ali ti odmah krećeš na osobnu razinu. i primjetio sam u komunikaciji sa drugim forumašima.
i to ako tko radi, radi ekipa iz bosne..
pokazi
2014-04-19
neda mi se gubiti vrime na bosansko kafansko šamaranje, dao sam mišljenje da mi je sve jedno kolinda/zoki i to je to
a svoj sovinizam rasipas okolo ko dubre po njivi I to ti ko biva ok
a za pubertet uvredena mlada
jebote I ti si za trampa, pa on sve proziva na osobnoj razini
ti si prije u kategoriji SJW
a za pubertet uvredena mlada
jebote I ti si za trampa, pa on sve proziva na osobnoj razini
ti si prije u kategoriji SJW
2014-04-19
sta jeAssadNaPodmornici wrote:neda mi se gubiti vrime na bosansko kafansko šamaranje, dao sam mišljenje da mi je sve jedno kolinda/zoki i to je to
nema uvrede
os lupu da bolje vidis
2014-04-19
uostalom samo par postova ranije prozivas ljude na osobnoj razini
sto ti je pubertetska dosljednost cudna sprava
sto ti je pubertetska dosljednost cudna sprava
2014-04-19
Xסמאל wrote:Kolinda samo da izdrži i ostane trijezna preko praznika,te pusti Milanovića da odradi kampanju za nju.
Milanović je svadljiv,te jedna od onih osoba koja podivlja ako ju se ignorira i još luđa na onog koji se ne želi svađat.
Čudim se kako to da ti ideš raspravljat s tim ovčarom.jastreb wrote:Ti si glup ko K.....a.prckov wrote:ti jastrebe nisi glup ko kurac
ti si glup ko kurcina
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A vi ste prilično gluhi i slijepiMaggie19 wrote:Xסמאל wrote:Kolinda samo da izdrži i ostane trijezna preko praznika,te pusti Milanovića da odradi kampanju za nju.
Milanović je svadljiv,te jedna od onih osoba koja podivlja ako ju se ignorira i još luđa na onog koji se ne želi svađat.
Milsnovic nije niti jednom povisio ton
Niti se svadio u ovoj kampanji
Procjena je da je vidio najbolju medijsku kampanju
evo cvarka a kazu nestasicaסמאל wrote:Čudim se kako to da ti ideš raspravljat s tim ovčarom.jastreb wrote:Ti si glup ko K.....a.prckov wrote:ti jastrebe nisi glup ko kurac
ti si glup ko kurcina
2014-04-19
Zaboravio si Soru.Nikakve razlike između Sore i Sere,osim ikonografije koj se klanjaju.AssadNaPodmornici wrote:vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?prckov wrote:javi se kad te pubertet pustiAssadNaPodmornici wrote:glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što možeEroo wrote:Kako ništa? Dao si mu svoj glas kao i vučina. Sad ste u istom društvu kao i Sora.AssadNaPodmornici wrote:Pijana kolinda je manja šteta za RH jer ona je protiv trpačine i za Donald Trumpa je, međutim nakon onih erinih spamova nema šanse da glasam za nju. Tu je on ubačen od ex udbe da razjebe desnicu
Dakle ide kita
2015-07-23
milanovic treba zauzet tezgu na trzniciSora wrote:A vi ste prilično gluhi i slijepiMaggie19 wrote:Xסמאל wrote:Kolinda samo da izdrži i ostane trijezna preko praznika,te pusti Milanovića da odradi kampanju za nju.
Milsnovic nije niti jednom povisio ton
Niti se svadio u ovoj kampanji
Procjena je da je vidio najbolju medijsku kampanju
ofulo je profesiju
2014-04-19
Nisam znao da ti vjera dozvoljava nažderat se čvaraka.prckov wrote:evo cvarka a kazu nestasicaסמאל wrote:Čudim se kako to da ti ideš raspravljat s tim ovčarom.jastreb wrote:Ti si glup ko K.....a.prckov wrote:ti jastrebe nisi glup ko kurac
ti si glup ko kurcina
2015-07-23
cvarakסמאל wrote:Zaboravio si Soru.Nikakve razlike između Sore i Sere,osim ikonografije koj se klanjaju.AssadNaPodmornici wrote:vas 4 bosanca na forumu, ti, epikur, ero, i ringo, vi jednostavno ne možete raspravljati bez osobnih uvreda. vi glasujete za kolindu, ja ću nacrtati kitu, vuk za škoru, i čemu vrijeđanje od vas bosanaca prema ostalima?prckov wrote:javi se kad te pubertet pustiAssadNaPodmornici wrote:glasa sam za Juričana a vuk za škoru. svaka čast kako vuk može izisist toliko tvojih govana i uvreda i opet na kraju dana će stati "rame uz raume" sa tobom i glasati za Kolindu. vuk je čovjek i ljudina, dok ja jednostavno na HDZovce gledam kao prevarante i lopove i sve ostalo i nebi se mogao opustitit da mi donesu čašu vode u kafiću uz kavu. svaka čast vuku što možeEroo wrote:
Kako ništa? Dao si mu svoj glas kao i vučina. Sad ste u istom društvu kao i Sora.
nemoj ic u kinu kazu fali im krmaka
2014-04-19
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» EU parlament pozvao NATO da spremi alternativu ako se ne produži mandat EUFOR-a u BiH
» Kolinda, plus pas (i) Mesić
» Tramp:'Bilo bi dobro da sa Putinom nađem zajednički jezik,ali....'
» Kinezi zaprijetili Trumpu:"Ne bi bilo dobro da nam zagorčava život.spremni smo uzvratiti"
» Kolinda, ako ti u Hrvatskoj nije dobro, uvijek možeš otići
» Kolinda, plus pas (i) Mesić
» Tramp:'Bilo bi dobro da sa Putinom nađem zajednički jezik,ali....'
» Kinezi zaprijetili Trumpu:"Ne bi bilo dobro da nam zagorčava život.spremni smo uzvratiti"
» Kolinda, ako ti u Hrvatskoj nije dobro, uvijek možeš otići
Page 4 of 5