Pitanje za forumaše
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pitanje za forumaše
skripar wrote:Za JuricanaAtlana wrote:Niche glasa za skoru???
Za onu sufrazetkinju
Guest- Guest
Njih dvoje su dva lica istog novčića...Noor wrote:čuj, sad ako El Bahate dobije izbore, e tek ćemo se onda naslušat gafovafridrih_niche wrote:Dobro, mislin da ona sebe namjerno sabotira...
Drugačije ne mogu objasnit sve glupe gafove...
Ili se ozbiljno počela druzit sa Bandićem i Mamicem pa je dobra roba nosi nemilo...
;)
;)
Guest- Guest
Drugi krug, alkoholičarka i bahati idiot. Gore ne može. Tko god dobije, ne valja.
Samo moj imenjak Jurican!Atlana wrote:Kapa do poda niche
<3
Ovo ostalo je sve isti kalup lopova...
;)
Još je dobija 4-5 % glasova, toliko i ima inteligentnih ljudi u državi, zadovoljan san...
:D
Guest- Guest
Al mi smo država debila...
Kad vidin koliko glasova je otišlo za Zorana, Skoru i Precijednicu, to je jedini isparavan zaključak...
;)
Kad vidin koliko glasova je otišlo za Zorana, Skoru i Precijednicu, to je jedini isparavan zaključak...
;)
Guest- Guest
ali je precjednica stvarno glupa ko kurac. sinoć pred spavanje sam uhvatio deo njenog govora, morao sam bromazepam da popijem kada sam čuo onoliku hrpu nepovezanih gluposti koje je izgovorila za ono malo vremena što sam je slušao.
Guest- Guest
Počela je udarat po alkoholu...
Ka kad je imala onaj govor o ‘sinu Lukici’...
Susramlje teško...
;)
Ka kad je imala onaj govor o ‘sinu Lukici’...
Susramlje teško...
;)
Guest- Guest
Ja san medu tih 5fridrih_niche wrote:Samo moj imenjak Jurican!Atlana wrote:Kapa do poda niche
<3
Ovo ostalo je sve isti kalup lopova...
;)
Još je dobija 4-5 % glasova, toliko i ima inteligentnih ljudi u državi, zadovoljan san...
:D
Guest- Guest
I jel se znade tko ce vodit ovce u narednih 5 godina agonije i tuge
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kaže ona gori šinjorina sad kad Zoki dobije izbore tek ćemo se onda naslušat gafova.
Frajer dođe na Rab i pita dicu za koga navijaju, Dinamo ili Rijeku
Na Rabu!
Pa diskvalificirajte one zečinu, vučinu i svetinu i dajte mu odma glup ka trista kuraca d'or
https://net.hr/sport/nogomet/djeco-za-koga-navijate-evo-kako-se-premijer-milanovic-obrukao-na-rabu/
Na Rabu!
Pa diskvalificirajte one zečinu, vučinu i svetinu i dajte mu odma glup ka trista kuraca d'or
https://net.hr/sport/nogomet/djeco-za-koga-navijate-evo-kako-se-premijer-milanovic-obrukao-na-rabu/
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Dica su razvalila Zokija...
:^O
Al Kurac d’Or je rezerviran samo za jednu osobu...
:D <3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Dica su razvalila Zokija...
Za 2, i tu si se zajebo...
Guest- Guest
ae, i onda...jesam u pravu?! ;)Jack Torrance wrote:Kaže ona gori šinjorina sad kad Zoki dobije izbore tek ćemo se onda naslušat gafova.
Na Rabu!
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet