Danas više Hrvata podržava EU nego na referendumu 2012.
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Danas više Hrvata podržava EU nego na referendumu 2012.
DOM JE TAMO GDJE TI JE DOBRO...
Guest- Guest
Ko god ode više se ne vraća. Prosjek starosti u Hrvatskoj je 44 godine.pismejker wrote:mislis da se ne bi vratili istog trena da imaju doli perspektivu za sebe i svoje potomstvo??...ONI vanka nisu krivi,samo gledaju spasiti svoje zivote i dati djeci svojoj buducnost..doli toga nema za radisne i obicne ljude..Ringo10 wrote:Ama oni u Minkenu se neće vratit nikad ... 95%.pismejker wrote:ONI nisu u Minkenu,nego na Markovu trgu livo i desno Ringec..i podno njiha na borackim pemzijama..i uhljebljeni u drzavnom aparatu..ONI koji su u Minkenu su drifteri,obicni ljudi...ne brkaj pojmove...Ringo10 wrote:DA, kao i u Moldaviji, migranti šalju svojima i spašavaju ih potpune bijede. I tako nacija preživljava.AssadNaPodmornici wrote:
i te kako pridonose... inače u RH samo 25% Hrvata, dakle samo 1/4 Hrvata su netto platitelji poreza. Dakle 75% Hrvata više troši lovu od države nego što vrati nazad u proračun. Samo 25% HRvata više uplati nego što uzme.
Ovi svi koji dođu iz vanka i troše lovu ovdje ili šalju rodbini, donose čisti netto kapital, onaj najčišći kapital ,
Jesam li tako zamišljao Hrvatsku 1991ve i 1995te.
Ja nisam. Ali eto vidim ikako veeelike domoljube zaboli kurac što Hravtska izumire.
Nek je njima dobro u Minkenu.
O tome ja govorim. Švabija i zapad vam isisavaju sve što valja.
ALi nema veze, ova rasprava je postala besmislena.
Hrvatska je prešla rubikon.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A cuj...vjeruj mi jedno..sVI bi se htjeli vratiti doli,da mogu zivjeti od svoga rada i da su uvjeti za posao i biznis posteni i isti za sve,ne samo za stranacke vojnike...ja sam apolitican,znaci meni nema kruffa doli..Ringo10 wrote:Ko god ode više se ne vraća. Prosjek starosti u Hrvatskoj je 44 godine.pismejker wrote:mislis da se ne bi vratili istog trena da imaju doli perspektivu za sebe i svoje potomstvo??...ONI vanka nisu krivi,samo gledaju spasiti svoje zivote i dati djeci svojoj buducnost..doli toga nema za radisne i obicne ljude..Ringo10 wrote:Ama oni u Minkenu se neće vratit nikad ... 95%.pismejker wrote:ONI nisu u Minkenu,nego na Markovu trgu livo i desno Ringec..i podno njiha na borackim pemzijama..i uhljebljeni u drzavnom aparatu..ONI koji su u Minkenu su drifteri,obicni ljudi...ne brkaj pojmove...Ringo10 wrote:
DA, kao i u Moldaviji, migranti šalju svojima i spašavaju ih potpune bijede. I tako nacija preživljava.
Jesam li tako zamišljao Hrvatsku 1991ve i 1995te.
Ja nisam. Ali eto vidim ikako veeelike domoljube zaboli kurac što Hravtska izumire.
Nek je njima dobro u Minkenu.
vratit cce se uglavnom oni,koji imaju minimalne place,pa kad dobiju josh minimalnije pemzije,nema ostajanja u skupim svapskim apartmanima..mlaš ce ostati vanka,sigurno..upoznah i prilicni broj tamo rodjenih..
Guest- Guest
Vraćaju se jedino kad odu u penziju ko moj pokojni ujak koji je 30 godina radio u Švabiji. Vratio se da umre. I Da još malo doprinese prosjeku starosti dok je bio živ.pismejker wrote:A cuj...vjeruj mi jedno..sVI bi se htjeli vratiti doli,da mogu zivjeti od svoga rada i da su uvjeti za posao i biznis posteni i isti za sve,ne samo za stranacke vojnike...ja sam apolitican,znaci meni nema kruffa doli..Ringo10 wrote:Ko god ode više se ne vraća. Prosjek starosti u Hrvatskoj je 44 godine.pismejker wrote:mislis da se ne bi vratili istog trena da imaju doli perspektivu za sebe i svoje potomstvo??...ONI vanka nisu krivi,samo gledaju spasiti svoje zivote i dati djeci svojoj buducnost..doli toga nema za radisne i obicne ljude..Ringo10 wrote:Ama oni u Minkenu se neće vratit nikad ... 95%.pismejker wrote:
ONI nisu u Minkenu,nego na Markovu trgu livo i desno Ringec..i podno njiha na borackim pemzijama..i uhljebljeni u drzavnom aparatu..ONI koji su u Minkenu su drifteri,obicni ljudi...ne brkaj pojmove...
vratit cce se uglavnom oni,koji imaju minimalne place,pa kad dobiju josh minimalnije pemzije,nema ostajanja u skupim svapskim apartmanima..mlaš ce ostati vanka,sigurno..upoznah i prilicni broj tamo rodjenih..
Da, migranti šalju novce u hrvatsku obiteljima. I to je jedini razlog što Hrvati danas podržavaju EU više nego prije.
Žalosno.
2015-09-24
xtre wrote:xdebotoijusto wrote:to su cinjenice a ne kurcenje , iz HR nitko ne ide radit u srbiju nego obrnuto kao sto ljubitelji putina redom idu u EURingo10 wrote:A što se vi kurčite da ste toliko ispred Srbije.debotoijusto wrote:ocekivani rezultat , bez EU bili bi u najbolju ruku kao srbija
Hrvatska je ispred Srbije zbog naslijeđenih ekonomskih razlika a ne zbog EU.
Inače razmak između Hrvatske i Srbije se smanjuje polako ali sigurno.
Jebo vas EU
EU najbolje sto se dogodilo HR nakon dobivenog rata
bilježim + za kolegu :)
..jer je vazno imati sto za pojisti i cime rezije platiti,i dati djeci isto...Ringo10 wrote:Vraćaju se jedino kad odu u penziju ko moj pokojni ujak koji je 30 godina radio u Švabiji. Vratio se da umre. I Da još malo doprinese prosjeku starosti dok je bio živ.pismejker wrote:A cuj...vjeruj mi jedno..sVI bi se htjeli vratiti doli,da mogu zivjeti od svoga rada i da su uvjeti za posao i biznis posteni i isti za sve,ne samo za stranacke vojnike...ja sam apolitican,znaci meni nema kruffa doli..Ringo10 wrote:Ko god ode više se ne vraća. Prosjek starosti u Hrvatskoj je 44 godine.pismejker wrote:mislis da se ne bi vratili istog trena da imaju doli perspektivu za sebe i svoje potomstvo??...ONI vanka nisu krivi,samo gledaju spasiti svoje zivote i dati djeci svojoj buducnost..doli toga nema za radisne i obicne ljude..Ringo10 wrote:
Ama oni u Minkenu se neće vratit nikad ... 95%.
Da, migranti šalju novce u hrvatsku obiteljima. I to je jedini razlog što Hrvati danas podržavaju EU više nego prije.
Žalosno.
Zalosno???.. zalosno bi bilo da se nema sto na stol staviti..svakako sramota ide na racun svih vlasti od 1990 naovamo..
Guest- Guest
Hrvatska - prosjek starosti 44 godinepismejker wrote:..jer je vazno imati sto za pojisti i cime rezije platiti,i dati djeci isto...Ringo10 wrote:Vraćaju se jedino kad odu u penziju ko moj pokojni ujak koji je 30 godina radio u Švabiji. Vratio se da umre. I Da još malo doprinese prosjeku starosti dok je bio živ.pismejker wrote:A cuj...vjeruj mi jedno..sVI bi se htjeli vratiti doli,da mogu zivjeti od svoga rada i da su uvjeti za posao i biznis posteni i isti za sve,ne samo za stranacke vojnike...ja sam apolitican,znaci meni nema kruffa doli..Ringo10 wrote:Ko god ode više se ne vraća. Prosjek starosti u Hrvatskoj je 44 godine.pismejker wrote:
mislis da se ne bi vratili istog trena da imaju doli perspektivu za sebe i svoje potomstvo??...ONI vanka nisu krivi,samo gledaju spasiti svoje zivote i dati djeci svojoj buducnost..doli toga nema za radisne i obicne ljude..
Žalosno.
Zalosno???.. zalosno bi bilo da se nema sto na stol staviti..svakako sramota ide na racun svih vlasti od 1990 naovamo..
2015-09-24
debotoijusto wrote:standard je bolji , cinjenicajastreb wrote:Ja mislim da nas je EU unazadila.
Standard nije nimalo bolji,a stanovništvo seli van. Nikada Hrvatsku nije napustilo toliko ljudi kao pod EU-nijom.
To što nam Srbi dođu odradit par mjeseci u sezoni slaba je utjeha.
Sve je to povezano sa EU. Kriza i nastaje nestankom njemačke Marke.
U toj EU smo zadnja rupa na svirali. Diktiraju nam čak i zakone i razne propise koji polako ali sigurno zatiru našu tradiciju,običaje,pa čak i neka zanimanja.
Jedina korist su donacije EU,ali njih primaju i zemlje koje nisu članice.
stanovnistvo seli zato sto 21st. i dostupno okusati se drugdje , prednost clanstva
Bolji, kada uzmes nezaradjeno od EU neku milijardu i ubacis parazitima na drzavnoj sisi da trose.
Tako je i Juga gurala, dok sisa nije presusila.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
DA u pravu si.Serbinho-3 wrote:debotoijusto wrote:standard je bolji , cinjenicajastreb wrote:Ja mislim da nas je EU unazadila.
Standard nije nimalo bolji,a stanovništvo seli van. Nikada Hrvatsku nije napustilo toliko ljudi kao pod EU-nijom.
To što nam Srbi dođu odradit par mjeseci u sezoni slaba je utjeha.
Sve je to povezano sa EU. Kriza i nastaje nestankom njemačke Marke.
U toj EU smo zadnja rupa na svirali. Diktiraju nam čak i zakone i razne propise koji polako ali sigurno zatiru našu tradiciju,običaje,pa čak i neka zanimanja.
Jedina korist su donacije EU,ali njih primaju i zemlje koje nisu članice.
stanovnistvo seli zato sto 21st. i dostupno okusati se drugdje , prednost clanstva
Bolji, kada uzmes nezaradjeno od EU neku milijardu i ubacis parazitima na drzavnoj sisi da trose.
Tako je i Juga gurala, dok sisa nije presusila.
Tako je i Poljska kao i ona tri baltička jada dugo uživali na sisi masnih dotacija EU i onda su svi raspredali bajke o njihovom ekonomskom čudu.
A kažu iduće godine nema više, pojela maca pa ćemo da ih sad vidimo
2015-09-24
Noorka dušo, ma jel to ti MENI oponirašNoor wrote:xtre wrote:xdebotoijusto wrote:to su cinjenice a ne kurcenje , iz HR nitko ne ide radit u srbiju nego obrnuto kao sto ljubitelji putina redom idu u EURingo10 wrote:A što se vi kurčite da ste toliko ispred Srbije.debotoijusto wrote:ocekivani rezultat , bez EU bili bi u najbolju ruku kao srbija
Jebo vas EU
2015-09-24
pohvaljujem debu, ponekad i on istinu napiše :)Ringo10 wrote:Noorka dušo, ma jel to ti MENI oponirašNoor wrote:xtre wrote:xdebotoijusto wrote:to su cinjenice a ne kurcenje , iz HR nitko ne ide radit u srbiju nego obrnuto kao sto ljubitelji putina redom idu u EURingo10 wrote:
A što se vi kurčite da ste toliko ispred Srbije.
Jebo vas EU
debotoijusto wrote:to su cinjenice a ne kurcenje , iz HR nitko ne ide radit u srbiju nego obrnuto kao sto ljubitelji putina redom idu u EURingo10 wrote:A što se vi kurčite da ste toliko ispred Srbije.debotoijusto wrote:ocekivani rezultat , bez EU bili bi u najbolju ruku kao srbija
Jebo vas EU
Srbija realno ide napred, pogledaj odnos otvorenih fabrika, km autoputeva, Aerodrom Kraljevo.
HR je svetlosnim godinama ispred Srbije po sortiranju otpada i verujem reciklazi, jer je Srbija po tom pitanju trenutno na nivou plemena sa Papua Nove Gvineje.
Pravosudje u Srbiji, dupla nula, Robert Parish, skolstvo korupcija i slicno.
Kriminal, ubistva, kiceraj sa Cecinom Devon po medijima i guranju seljastine, Rijaliti smece i pogresan pravac.
Srbija znaci nije perfektna, daleko da je na putu, ali se vidi napredak na nekim poljima.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pogledam ponekad kesica to mi dovoljno o srbiji danasSerbinho-3 wrote:debotoijusto wrote:to su cinjenice a ne kurcenje , iz HR nitko ne ide radit u srbiju nego obrnuto kao sto ljubitelji putina redom idu u EURingo10 wrote:A što se vi kurčite da ste toliko ispred Srbije.debotoijusto wrote:ocekivani rezultat , bez EU bili bi u najbolju ruku kao srbija
Jebo vas EU
Srbija realno ide napred, pogledaj odnos otvorenih fabrika, km autoputeva, Aerodrom Kraljevo.
HR je svetlosnim godinama ispred Srbije po sortiranju otpada i verujem reciklazi, jer je Srbija po tom pitanju trenutno na nivou plemena sa Papua Nove Gvineje.
Pravosudje u Srbiji, dupla nula, Robert Parish, skolstvo korupcija i slicno.
Kriminal, ubistva, kiceraj sa Cecinom Devon po medijima i guranju seljastine, Rijaliti smece i pogresan pravac.
Srbija znaci nije perfektna, daleko da je na putu, ali se vidi napredak na nekim poljima.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
i mene je pozitivno iznenadio :))Noor wrote:xtre wrote:xdebotoijusto wrote:to su cinjenice a ne kurcenje , iz HR nitko ne ide radit u srbiju nego obrnuto kao sto ljubitelji putina redom idu u EURingo10 wrote:A što se vi kurčite da ste toliko ispred Srbije.debotoijusto wrote:ocekivani rezultat , bez EU bili bi u najbolju ruku kao srbija
Jebo vas EU
To će se moći procijeniti tek za nekih 30 godinadebotoijusto wrote:
2015-09-24
da nismo ušli u EU otišli bi u mp3 zbog toga što bi nas gurali u region a to bi takva sranja izazvalo u RH da bi rat u bosni bio bacanje petardi za doček nove godineRingo10 wrote:To će se moći procijeniti tek za nekih 30 godinadebotoijusto wrote:
sranja bi bila rezultat ekonomski neizdrzive situacije..dokaz tome je odlijev RH gradjana,cim su se za to stvorili preduvjeti..region ce uvijek ostati usran,kakav je bio i stoljecima..nikad mira,nikad stabilnosti,nikad blagodeti za gradjane normalne..
Guest- Guest
MA otišli ste vi i ovako u mp3 a taj region o kojem toliko pričate ne postoji.tre wrote:da nismo ušli u EU otišli bi u mp3 zbog toga što bi nas gurali u region a to bi takva sranja izazvalo u RH da bi rat u bosni bio bacanje petardi za doček nove godineRingo10 wrote:To će se moći procijeniti tek za nekih 30 godinadebotoijusto wrote:
2015-09-24
region je balkan..nema bijega sa njega,barem za drzave koje tamo egzistirajuRingo10 wrote:MA otišli ste vi i ovako u mp3 a taj region o kojem toliko pričate ne postoji.tre wrote:Ringo10 wrote:To će se moći procijeniti tek za nekih 30 godinadebotoijusto wrote:
Guest- Guest
Postoji, postoji...Treba to ogradit žicom, dok je još vrime.Ringo10 wrote:MA otišli ste vi i ovako u mp3 a taj region o kojem toliko pričate ne postoji.tre wrote:da nismo ušli u EU otišli bi u mp3 zbog toga što bi nas gurali u region a to bi takva sranja izazvalo u RH da bi rat u bosni bio bacanje petardi za doček nove godineRingo10 wrote:To će se moći procijeniti tek za nekih 30 godinadebotoijusto wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
MA hajde znam ja tu blesavu hrvatsku opsesiju, oni svuda vide nekakvu novu Jugoslaviju. Sad bi oni da izrežu Hrvatsku makazama i da je premjeste negdje drugo.pismejker wrote:region je balkan..nema bijega sa njega,barem za drzave koje tamo egzistirajuRingo10 wrote:MA otišli ste vi i ovako u mp3 a taj region o kojem toliko pričate ne postoji.tre wrote:Ringo10 wrote:To će se moći procijeniti tek za nekih 30 godinadebotoijusto wrote:
To je luđačka opsesija. Postoji prirodni geografski region ali nekakav politički region o kojem non stop kenjaju niti postoji niti je postojao.
A neće ni postojati. A kad i ostali na Balkanu uđu u EU e onda baš hoće imati region. Kreteni
Last edited by Ringo10 on 22/12/2019, 15:11; edited 2 times in total
2015-09-24
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Iz Hrvatske se iselilo više Hrvata nego iz Jugoslavije
» Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
» Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Crne brojke: HDZ-e je likvidirao više Hrvata nego velikosrpska agresija
» Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
» Kad Hrvati u Srbiji dignu glas prijete im a ne tako davno u Subotici je zivjelo vise Hrvata nego u Zagrebu
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
Page 3 of 4