Dali Kolinda pijana drži govore,kao što se govori u Hrvatskoj?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dali Kolinda pijana drži govore,kao što se govori u Hrvatskoj?
dok desnica ne zavladapismejker wrote:moja buducnost je osigurana u pragmaticnoj i ozbiljnoj drzavi...mortal wrote:bolje se brini o svojoj budućnostipismejker wrote:svabi su pragmatican narod..ima ih puno i moraju misliti daleko unaprijed sto i kako..vama pak nema neke buducnosti,pa mozete slobodno guditi po guslama...svatko onoliko koliko mu kubikrauma u glavi dopusta...Eroo wrote:PS:
Milanović se svojedobno u Bundestagu požalio da u njegovom narodu još uvijek
postoji barem 1 milijun ljudi koji slušaju gusle...
Za razliku od njega ti isti ljudi su njen narod i imaju više srčne kulture nego svi Njemci zajedno.
Hrvatska ide naprijed u pravom smjeru
Bog nas čuva
za RH me nije vise nimalo briga...nemam nish sa njom..osim josh par nekretnina..
nek vas cuva..nemam nish protiv..
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Pa JA JESAM DESNICA..poanta jest sto vi desnicu pojmite kao nesh ekstremno,sto u svabiji,ili Norveskoj,to nije(uvijek ima minoran broj umnoneukih,koji to tako pojme)...i zato stalno failate..desnica moderna ne znaci iskljucivost,nego postivanje tradicionalnog...mortal wrote:dok desnica ne zavladapismejker wrote:moja buducnost je osigurana u pragmaticnoj i ozbiljnoj drzavi...mortal wrote:bolje se brini o svojoj budućnostipismejker wrote:svabi su pragmatican narod..ima ih puno i moraju misliti daleko unaprijed sto i kako..vama pak nema neke buducnosti,pa mozete slobodno guditi po guslama...svatko onoliko koliko mu kubikrauma u glavi dopusta...Eroo wrote:PS:
Milanović se svojedobno u Bundestagu požalio da u njegovom narodu još uvijek
postoji barem 1 milijun ljudi koji slušaju gusle...
Za razliku od njega ti isti ljudi su njen narod i imaju više srčne kulture nego svi Njemci zajedno.
Bog nas čuva
za RH me nije vise nimalo briga...nemam nish sa njom..osim josh par nekretnina..
Guest- Guest
Po Milanoviću spadaš u dio "guslara".pismejker wrote:Pa JA JESAM DESNICA..poanta jest sto vi desnicu pojmite kao nesh ekstremno,sto u svabiji,ili Norveskoj,to nije(uvijek ima minoran broj umnoneukih,koji to tako pojme)...i zato stalno failate..desnica moderna ne znaci iskljucivost,nego postivanje tradicionalnog...mortal wrote:dok desnica ne zavladapismejker wrote:moja buducnost je osigurana u pragmaticnoj i ozbiljnoj drzavi...mortal wrote:bolje se brini o svojoj budućnostipismejker wrote:
svabi su pragmatican narod..ima ih puno i moraju misliti daleko unaprijed sto i kako..vama pak nema neke buducnosti,pa mozete slobodno guditi po guslama...svatko onoliko koliko mu kubikrauma u glavi dopusta...
Bog nas čuva
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dobro,sad.Milanovic,a niti ostali ne razliku bas boje,osim onog-crno-bijelo..a ja sam daleko od tih kategorizacija..Eroo wrote:Po Milanoviću spadaš u dio "guslara".pismejker wrote:Pa JA JESAM DESNICA..poanta jest sto vi desnicu pojmite kao nesh ekstremno,sto u svabiji,ili Norveskoj,to nije(uvijek ima minoran broj umnoneukih,koji to tako pojme)...i zato stalno failate..desnica moderna ne znaci iskljucivost,nego postivanje tradicionalnog...mortal wrote:dok desnica ne zavladapismejker wrote:moja buducnost je osigurana u pragmaticnoj i ozbiljnoj drzavi...mortal wrote:
bolje se brini o svojoj budućnosti
Bog nas čuva
Guest- Guest
Podržavanje i održavanje tradicionalnog je temeljno pitanje domoljublja.
Narod bez tradicije je bez okusa i mirisa i ne ne postoji kao narod.
Da Židovi nisu poštovali svoju tradiciju danas bi bili izgubljeni u arapskom moru
i s njima bi skupa dijelili 5 nobelovaca.
Da Židovi nisu poštovali svoju tradiciju danas bi bili izgubljeni u arapskom moru
2016-07-22
Tako jest..no ovdi na balkanu mijesaju tradicionalno od iskljucivog..Iskljucivost ne donosi prosperitet..Eroo wrote:Podržavanje i održavanje tradicionalnog je temeljno pitanje domoljublja.
i snjima bi skupa dijelili 5 nobelovaca.
U Israelu zive i rade i arapi,i sve dok postivaju zakon,nema problema...
U RH,kako vidimo po nekim izjavama forumasa,trazi se iskljuciva nacionalna cistoca..manjinama se na teret stavljaju raznorazne "krivice" dok se u domacih i najveci lopovluci i izdaje toleriraju..
Podsjetimo se..u zadnjih 30 godina ipak vladaju Hrvati i isti donose odluke,kao i ostalo sto se radi..to sto je u genima lopovluk,izdaja,korupcija,je posve druga stvar..nisu tome krive nacijonalne manjine..
Guest- Guest
I ima par sto hiljada Hrvata koji su sretni da su poginulimortal wrote:kraljica nije izdržalaEroo wrote:
ili nisu marili ili nisu znali da jake zaobilaze
svaka greška se plaća
zaštitu ne zaslužuju
Slušanje nrkih pizdeka iz dijaspore temelj je gluposti i uništavanja drzaveEroo wrote:WPodržavanje i održavanje tradicionalnog je temeljno pitanje domoljublja.
To jednostavno nije istina. Neke manjine su priznate iako za takvo što nisu postojali nikakvi razlozi.pismejker wrote:
U RH,kako vidimo po nekim izjavama forumasa,trazi se iskljuciva nacionalna cistoca..manjinama se na teret stavljaju raznorazne "krivice" dok se u domacih i najveci lopovluci i izdaje toleriraju..
I kojim to manjinama se nešto stavlja na teret? Objasni nam.
Mnogi stranci(velikani) su se u Hrvatskoj naturalizirali i s ponosom isticali svoje hrvatsvo.
Nije ih nitko na to tjerao. Ljubav do domovine je bila ta koja ih je definirala kao ljude.
2016-07-22
ebem te slijepa...jel sad vidljivije..Eroo wrote:To jednostavno nije istina. Neke manjine su priznate iako za takvo što nisu postojali nikakvi razlozi.pismejker wrote:
I kojim to manjinama se nešto stavlja na teret? Objasni nam.
Mnogi stranci(velikani) su se u Hrvatskoj naturalizirali i s ponosom isticali svoje hrvatsvo.
Nije ih nitko na to tjerao. Ljubav do domovine je bila ta koja ih je definirala kao ljude.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Bosni je zaboravljen i sudi mu se za zlostavljanje, u Hrvatskoj drži gaže
» Desnica bi sa ovim čovjekom na čelu profitirala u Hrvatskoj ako bi mu dali šansu...
» Najveća YouTube zvijezda u Hrvatskoj ima 17 g. i otvoreno govori o seksu i travi
» Sad siri kao 'mir,ljubav i toleranciju' a ovako je govorila i govori o Hrvatskoj i 'Oluji'.
» Kolinda i Plenkovic o plaćama u Hrvatskoj
» Desnica bi sa ovim čovjekom na čelu profitirala u Hrvatskoj ako bi mu dali šansu...
» Najveća YouTube zvijezda u Hrvatskoj ima 17 g. i otvoreno govori o seksu i travi
» Sad siri kao 'mir,ljubav i toleranciju' a ovako je govorila i govori o Hrvatskoj i 'Oluji'.
» Kolinda i Plenkovic o plaćama u Hrvatskoj
Page 2 of 2