Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years
AssadNaPodmornici wrote:nebitno je šta mislim, ti si taj koji je djelovanjem u partiji/glasanjem/preko partije to sve legalizirao i omogućio..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:
odnosno legalizirao b
Nece trebati.
Odradit cete vi iz HDZ-a i to kao sto ste odradili Istanbulsku konvenciju, Marakeski sporazum i 'klimatski neutralnu Europu' sto god to znacilo.
točno pita ovdje svakoga na forumu mišljenje, i ljude napada radi mišljenja, a zanimljivo epi je taj koji u realnosti donosi ovakve odluke, epikur je potpisao marakeš, klimatski neutralnu europu, trpčainu, pedere itd... (i ero da se ne zaboravi)
hehe...e da ti si isto liberal, libertarijanac...dakle osobno nemaš ništa protiv legalizacije usvajanja za gejeve
bitno je
recimo vama liberalima je to ok potez hdz-a a nama konzervativcima nije :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pismejker wrote:Ev,jel ja mogu usvojiti ovog nesretnog dijeta..nema nikog..samo je i tuzno,izgubilo svaku nadu..
lijepo ali prepusti to nama konzervativcima mi imamo istaknutu socijalnu notu i skrb o slabima...ja ću joj pomoći :)
2015-08-06
epikur37 wrote:pismejker wrote:Ev,jel ja mogu usvojiti ovog nesretnog dijeta..nema nikog..samo je i tuzno,izgubilo svaku nadu..
lijepo ali prepusti to nama konzervativcima mi imamo istaknutu socijalnu notu i skrb o slabima...ja ću joj pomoći :)
jok..ti tamo debatiraj sa Yodom o politici.,.prakticne manifestacije raspada i rasapa u drustvu,ja cu nesebicno zbrinuti...mdaa..
Guest- Guest
Crkvena pastorica Eileen Gebbie, deklarirana lezbijka, kaže da se slaže da su Martinezovi postupci bili motivirani mržnjom.
“Često sam doživljavala da Ames nije tako progresivan koliko mnogi vjeruju da jest, a ovdje je još uvijek vrlo velika queer zajednica”, rekla je ona za portal Des Moines kada je osuđen Martinez u studenom.
“Ali 12 ljudi koje ne poznajem, a koji nemaju ulaganja u mene ili ovu zajednicu, reklo je da je taj čovjek počinio zločin, a to je zločin koji se temelji na mržnji“, dodala je, puna kršćanskog milosrđa, Eileen Gebbie, lezbijska pastorica.
“Često sam doživljavala da Ames nije tako progresivan koliko mnogi vjeruju da jest, a ovdje je još uvijek vrlo velika queer zajednica”, rekla je ona za portal Des Moines kada je osuđen Martinez u studenom.
“Ali 12 ljudi koje ne poznajem, a koji nemaju ulaganja u mene ili ovu zajednicu, reklo je da je taj čovjek počinio zločin, a to je zločin koji se temelji na mržnji“, dodala je, puna kršćanskog milosrđa, Eileen Gebbie, lezbijska pastorica.
Županijska tužiteljica Storya Jessica Reynolds rekla je da je Martinez prva osoba u povijesti župe osuđena za zločin iz mržnje.
“Teška stvarnost je da postoje ljudi koji ciljaju pojedince i čine zločine nad pojedincima zbog njihove rase, spola, seksualne orijentacije”, rekla je Jessica Reynolds za Ames Tribune.
Ali kakav god da jest, Martinez nije „ciljao pojedince i činio zločine nad pojedincima zbog njihove rase, spola, seksualne orijentacije“, već je spalio krpu duginih boja.
“Teška stvarnost je da postoje ljudi koji ciljaju pojedince i čine zločine nad pojedincima zbog njihove rase, spola, seksualne orijentacije”, rekla je Jessica Reynolds za Ames Tribune.
Ali kakav god da jest, Martinez nije „ciljao pojedince i činio zločine nad pojedincima zbog njihove rase, spola, seksualne orijentacije“, već je spalio krpu duginih boja.
I tako, nesretni čovjek će iduće poduže razdoblje morati paziti da se na saginje po sapun prilikom tuširanja...
Rekao bi moj pok. ćaća, nekome lakše uđe u guzicu, nego u glavu...
mutava baštarda wrote:Crkvena pastorica Eileen Gebbie, deklarirana lezbijka,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oslobodi bre bože...
Protestantska izopačenost...njah.
2015-08-06
KAd mu budu u zatvoru razvaljivali dupe to će se smatrati za preodgoj u progresivnom smjerumutava baštarda wrote:I tako, nesretni čovjek će iduće poduže razdoblje morati paziti da se na saginje po sapun prilikom tuširanja...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Napad u Brusselu False flag!?!
» Britanska LGBTQ+ vojska
» Angela Merkel visibly disgusted by German flag
» US Training Syria Militants for False Flag Chemical Attack
» Statue of George Washington Toppled and Draped in Burning US Flag in Portland
» Britanska LGBTQ+ vojska
» Angela Merkel visibly disgusted by German flag
» US Training Syria Militants for False Flag Chemical Attack