ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years - Page 4 Empty Re: Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years

Post by epikur37 21/12/2019, 18:22

AssadNaPodmornici wrote:
epikur37 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:

odnosno legalizirao b

Nece trebati.

Odradit cete vi iz HDZ-a i to kao sto ste odradili Istanbulsku konvenciju, Marakeski sporazum i 'klimatski neutralnu Europu' sto god to znacilo.
:tu

točno pita ovdje svakoga na forumu mišljenje, i ljude napada radi mišljenja, a zanimljivo epi je taj koji u realnosti donosi ovakve odluke, epikur je potpisao marakeš, klimatski neutralnu europu, trpčainu, pedere itd... (i ero da se ne zaboravi)

hehe...e da ti si isto liberal, libertarijanac...dakle osobno nemaš ništa protiv legalizacije usvajanja za gejeve
nebitno je šta mislim, ti si taj koji je djelovanjem u partiji/glasanjem/preko partije to sve legalizirao i omogućio..

bitno je

recimo vama liberalima je to ok potez hdz-a a nama konzervativcima nije :p

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years - Page 4 Empty Re: Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years

Post by epikur37 21/12/2019, 18:24

pismejker wrote:Ev,jel ja mogu usvojiti ovog nesretnog dijeta..nema nikog..samo je i tuzno,izgubilo svaku nadu..

Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years - Page 4 Scale_2400

lijepo ali prepusti to nama konzervativcima mi imamo istaknutu socijalnu notu i skrb o slabima...ja ću joj pomoći :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 21/12/2019, 18:26

epikur37 wrote:
pismejker wrote:Ev,jel ja mogu usvojiti ovog nesretnog dijeta..nema nikog..samo je i tuzno,izgubilo svaku nadu..

Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years - Page 4 Scale_2400

lijepo ali prepusti to nama konzervativcima mi imamo istaknutu socijalnu notu i skrb o slabima...ja ću joj pomoći :)

jok..ti tamo debatiraj sa Yodom o politici.,.prakticne manifestacije raspada i rasapa u drustvu,ja cu nesebicno zbrinuti...mdaa.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/12/2019, 09:32

Crkvena pastorica Eileen Gebbie, deklarirana lezbijka, kaže da se slaže da su Martinezovi postupci bili motivirani mržnjom.

“Često sam doživljavala da Ames nije tako progresivan koliko mnogi vjeruju da jest, a ovdje je još uvijek vrlo velika queer zajednica”, rekla je ona za portal Des Moines kada je osuđen Martinez u studenom.

“Ali 12 ljudi koje ne poznajem, a koji nemaju ulaganja u mene ili ovu zajednicu, reklo je da je taj čovjek počinio zločin, a to je zločin koji se temelji na mržnji“, dodala je, puna kršćanskog milosrđa, Eileen Gebbie, lezbijska pastorica.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/12/2019, 09:35

Županijska tužiteljica Storya Jessica Reynolds rekla je da je Martinez prva osoba u povijesti župe osuđena za zločin iz mržnje.

“Teška stvarnost je da postoje ljudi koji ciljaju pojedince i čine zločine nad pojedincima zbog njihove rase, spola, seksualne orijentacije”, rekla je Jessica Reynolds za Ames Tribune.

Ali kakav god da jest, Martinez nije „ciljao pojedince i činio zločine nad pojedincima zbog njihove rase, spola, seksualne orijentacije“, već je spalio krpu duginih boja.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/12/2019, 09:37

I tako, nesretni čovjek će iduće poduže razdoblje morati paziti da se na saginje po sapun prilikom tuširanja...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/12/2019, 09:38

Rekao bi moj pok. ćaća, nekome lakše uđe u guzicu, nego u glavu...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by jastreb 22/12/2019, 09:39

mutava baštarda wrote:Crkvena pastorica Eileen Gebbie, deklarirana lezbijka,  
Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years - Page 4 Cropped-cropped-19-WorshipCUCC-copy12

Man who tore down and burned LGBTQ flag jailed for 15 years - Page 4 9k=
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/12/2019, 09:45

Oslobodi bre bože...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by epikur37 22/12/2019, 09:47

Protestantska izopačenost...njah.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/12/2019, 09:54

mutava baštarda wrote:I tako, nesretni čovjek će iduće poduže razdoblje morati paziti da se na saginje po sapun prilikom tuširanja...
KAd mu budu u zatvoru razvaljivali dupe to će se smatrati za preodgoj u progresivnom smjeru
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics