Kolinda:Sigurna sam da nasim poginulima nije zao sto su poginuli za Hrvatsku
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda:Sigurna sam da nasim poginulima nije zao sto su poginuli za Hrvatsku
epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Nije ni danas bolje.
Zagreb ce bit ok. Tamo se velika bitka bije.
;-)
Bandićeva vojska se sprema....:D
Guest- Guest
Re: Kolinda:Sigurna sam da nasim poginulima nije zao sto su poginuli za Hrvatsku
vuksadinare wrote:bez zajebancije..ona ima evidentno problema jebenih sa alkoholom..tko zna koliko dugo pije...da bi to uzelo maha posljednju godinu,dvije zbog stresa...malo sam promatrao njeno lice na suceljavanju..bez obzira na brdo sminke i make up vidjele su se crte i grimase osobe koja ima problema sa alkoholom
Koristi i botox
Čuo sam to od povjerljivih izvora
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:bez zajebancije..ona ima evidentno problema jebenih sa alkoholom..tko zna koliko dugo pije...da bi to uzelo maha posljednju godinu,dvije zbog stresa...malo sam promatrao njeno lice na suceljavanju..bez obzira na brdo sminke i make up vidjele su se crte i grimase osobe koja ima problema sa alkoholom
Koristi i botox
strašno :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Čujem i da piški svako jutro kad ustane. Nevjerojatno.epikur37 wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:bez zajebancije..ona ima evidentno problema jebenih sa alkoholom..tko zna koliko dugo pije...da bi to uzelo maha posljednju godinu,dvije zbog stresa...malo sam promatrao njeno lice na suceljavanju..bez obzira na brdo sminke i make up vidjele su se crte i grimase osobe koja ima problema sa alkoholom
Koristi i botox
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A i kosu lakira trovremenskim taftom...užaaasepikur37 wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:bez zajebancije..ona ima evidentno problema jebenih sa alkoholom..tko zna koliko dugo pije...da bi to uzelo maha posljednju godinu,dvije zbog stresa...malo sam promatrao njeno lice na suceljavanju..bez obzira na brdo sminke i make up vidjele su se crte i grimase osobe koja ima problema sa alkoholom
Koristi i botox
Ito sve za novac poreskih obveznika.Noor wrote:A i kosu lakira trovremenskim taftom...užaaasepikur37 wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:bez zajebancije..ona ima evidentno problema jebenih sa alkoholom..tko zna koliko dugo pije...da bi to uzelo maha posljednju godinu,dvije zbog stresa...malo sam promatrao njeno lice na suceljavanju..bez obzira na brdo sminke i make up vidjele su se crte i grimase osobe koja ima problema sa alkoholom
Koristi i botox
Nije ni čudno što vam država propada.
Strašno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
da bar uzme neki jeftiniji, nego ona ni pet ni šest nego taft..za 25 knEroo wrote:Ito sve za novac poreskih obveznika.Noor wrote:A i kosu lakira trovremenskim taftom...užaaasepikur37 wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:bez zajebancije..ona ima evidentno problema jebenih sa alkoholom..tko zna koliko dugo pije...da bi to uzelo maha posljednju godinu,dvije zbog stresa...malo sam promatrao njeno lice na suceljavanju..bez obzira na brdo sminke i make up vidjele su se crte i grimase osobe koja ima problema sa alkoholom
Koristi i botox
Nije ni čudno što vam država propada.
Strašno.
nepravda,wamart prodaje ulje od kanabisa za paprenu lovu,mala neka flasica 40$ to je biznisjastreb wrote:Pa mislim da smo malo konzervativni u odnosu na zapad,na koji se toliko pozivamo,u mnogim segmentima,ali mi je najsmješnije ovo oko trave.
U drugim zemljama Zapada,pa čak i u Srbiji legalizacija trave ne bi smjela biti neki veći problem,a kod nas ako neki političar samo izjavi da je probao vutra razapnu ga na križ,a ako se pozitivno izrazi o legalizaciji on je gotov.
S druge strane loče se sve u 16. Alkohol uništava ljude tutta forza ,ali se alkoholu i alkosima uvijek gleda kroz prste,dočim neko zapali vutra i on je odmah narkoman.
Odlicno po suhom vremenu(po kishi nisam provjeravo) za prekrivanje registracije auta,jerbo ubija kameru na radaru,koja te blicne..zaslijepi je nacisto i kazna ti ne stize..Noor wrote:A i kosu lakira trovremenskim taftom...užaaasepikur37 wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:bez zajebancije..ona ima evidentno problema jebenih sa alkoholom..tko zna koliko dugo pije...da bi to uzelo maha posljednju godinu,dvije zbog stresa...malo sam promatrao njeno lice na suceljavanju..bez obzira na brdo sminke i make up vidjele su se crte i grimase osobe koja ima problema sa alkoholom
Koristi i botox
Guest- Guest
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:bez zajebancije..ona ima evidentno problema jebenih sa alkoholom..tko zna koliko dugo pije...da bi to uzelo maha posljednju godinu,dvije zbog stresa...malo sam promatrao njeno lice na suceljavanju..bez obzira na brdo sminke i make up vidjele su se crte i grimase osobe koja ima problema sa alkoholom
Koristi i botox
Ne nego, sjemenu tekućinu...iz pouzdanih izvora...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:bez zajebancije..ona ima evidentno problema jebenih sa alkoholom..tko zna koliko dugo pije...da bi to uzelo maha posljednju godinu,dvije zbog stresa...malo sam promatrao njeno lice na suceljavanju..bez obzira na brdo sminke i make up vidjele su se crte i grimase osobe koja ima problema sa alkoholom
Koristi i botox
Ne nego, sjemenu tekućinu...iz pouzdanih izvora...
A voli i da guta...iz pouzdanih izvora...
Guest- Guest
koje muškarčine..u pi3
e da je to vidjeti kakva je bila prije 25-30 godina..ufffff.....imal tko sliku?
Guest- Guest
Noor wrote:koje muškarčine..u pi3
To je i pozitivno, naprotiv...
Guest- Guest
kad cu dijelit batine, tiš bit prvi na spiskuBrat Brale wrote:Noor wrote:koje muškarčine..u pi3
Dobro,Noor,ja zaista ne znam šta bi ti htjela.Noor wrote:koje muškarčine..u pi3
Pa u 21.smo stoljeću i ne mogu ti se udvarati na način kako s to činili muški likovi u Šenoinim romanima.
-Oooooooh,volim te svim svojim srcem i svom svojom dušom. Ne dopusti da mač tuge dopre do naših srdaca! Oooooh,moje srce plamti gorljivim žarom za tvojom čudesnom i divnom ljubavlju!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koje udvaranje Jastrebe, pa komentiram izjave o kolindijastreb wrote:Dobro,Noor,ja zaista ne znam šta bi ti htjela.Noor wrote:koje muškarčine..u pi3
Pa u 21.smo stoljeću i ne mogu ti se udvarati na način kako s to činili muški likovi u Šenoinim romanima.
-Oooooooh,volim te svim svojim srcem i svom svojom dušom. Ne dopusti da mač tuge dopre do naših srdaca! Oooooh,moje srce plamti gorljivim žarom za tvojom čudesnom i divnom ljubavlju!"
Al..nije loše ovo gore ;)
pismejker wrote:e da je to vidjeti kakva je bila prije 25-30 godina..ufffff.....imal tko sliku?
Ja sam našao od Lepe Brene:
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:kad cu dijelit batine, tiš bit prvi na spiskuBrat Brale wrote:Noor wrote:koje muškarčine..u pi3
Sama pala, sama se ubila...
Još i bič...
darth_vader-
2014-04-17
A,mislio sam na upucavanja Ringeca i Džankija.Noor wrote:koje udvaranje Jastrebe, pa komentiram izjave o kolindijastreb wrote:Dobro,Noor,ja zaista ne znam šta bi ti htjela.Noor wrote:koje muškarčine..u pi3
Al..nije loše ovo gore ;)
Apropo udvaranja, tako se ne bih izražavao ni kad bih zbijao šale.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ko..ja?jasambrend wrote:Noor wrote:kad cu dijelit batine, tiš bit prvi na spiskuBrat Brale wrote:Noor wrote:koje muškarčine..u pi3
Sama pala, sama se ubila...
Još i bič...
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» ''Najgora verzija Brexita je gotovo sigurna. Kakve će biti posljedice za Hrvatsku?''
» Za koga radi Kolinda , za Hrvatsku ili Vatikan ?
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
» ''Najgora verzija Brexita je gotovo sigurna. Kakve će biti posljedice za Hrvatsku?''
» Za koga radi Kolinda , za Hrvatsku ili Vatikan ?
» Kolinda: poludjela plavuša, poniženje za Hrvatsku
» Kolinda: U Hrvatsku će u iduća dva dana doći još 40.000 ljudi
Page 5 of 6